Slå “Crypto Exchange Blues” ved å svare på disse 5 viktige spørsmålene

Hvis du bare begynner med kryptovaluta eller kommer dypere inn, vasser du inn i et økosystem som har litt kompleksitet. De fleste nybegynnere vet at det finnes forskjellige byttealternativer, men færre av dem forstår hvordan disse børsene sammenlignes med hverandre. Akkurat nå er noen av de største spørsmålene handelsmenn har om legitimitet og troverdighet til børser og deres operatører. Men det er også andre spørsmål å svare på. Vær oppmerksom på disse store vanlige bekymringene som folk har når de tar steget ned i krypto. Du blir mer informert om hva som er der ute, og bedre i stand til å administrere din egen aktivaportefølje.

Her er fem av spørsmålene handelsmenn ofte stiller seg selv, midtveis i et kryptokjøp:

1. “Hvem står bak dette?”

For øyeblikket er kryptovalutahandel og investering litt under pistolen på noen måter.

Et av de mest fremtredende eksemplene er BitMex-utvekslingen. For bare noen måneder siden var dette et vanlig sted å gjøre forretninger i å bytte ut en krypto- eller fiat-eiendel mot en annen.

Nå sitter administrerende direktør Arthur Hayes i varetekt, og andre toppledere forfølges av statlige etterforskere som hevder at BitMex-operatører ikke i tilstrekkelig grad har slått ned hvitvasking av penger, eller krever riktig type bekreftelse og legitimasjon for interessenter. Dette har ikke en tendens til å inspirere tillit!

BitMex er heller ikke det eneste eksemplet. OKEx-leder Star Xu ble også arrestert i det siste, og forskjellige andre operatører er nå i hot sete, ettersom føderale regulatorer i land som USA og Kina blir seriøse med å slå ned på uregistrerte og ulisensierte kryptovalutaaktiviteter..

Med det i bakhodet er et av næringsdrivendes største innledende spørsmål – hvem står bak denne plattformen? Jobber de i henhold til reglene, eller bare vinger den?

2. “Er denne utvekslingen kompatibel?”

Etter det første spørsmålet har du handelsmenn som lurer på om en bestemt børs har brutt noen standarder som regulatorer har satt.

Generelt krever mange land at en operatør har en bestemt lisens (eller gir gjennomsiktige regulatoriske rapporter) for å sikre at sentralen drives på en bestemt måte. Ellers er potensialet for ulike typer hvitvasking og svindel ganske utbredt.

I mange tilfeller er det relativt enkelt å finne ut av børsens bonafides så langt som regulering. Men før byråer begynte å bli aggressive med børser, gjorde ikke handelsmenn alltid denne undersøkelsen. Så fant de seg blinde mens favorittbørsen veltet! Selv populære børser som Binance som så ut til å gjøre alt riktig og burde sannsynligvis se på KYC-reglene sine i lys av gjeldende reguleringsaktivitet.

3. “Hva om jeg mister?”

Noen kryptovalutahandlere er ganske kjent med terminologien og hvordan man kan handle fiat for krypto, eller omvendt. De har en eller annen form for strategi når det gjelder å anskaffe eiendeler, finne ut kostnadsgrunnlaget og til slutt fortjeneste når myntene deres har tatt av.


Deres bekymringer handler mer om volatiliteten i kryptovalutamarkedet. Og den er ustabil. Det kan ikke benektes. Alt du trenger å gjøre er å se på Bitcoin-verdiene mellom den tidligere toppen på $ 20.000, og den nåværende verdien rundt $ 16.500. Det tar nesten ikke noe for Bitcoin å miste eller få halvparten av verdien eller mer, og handelsmenn kan forståelig nok være bekymret.

På børser som Currency.com kan handelsmenn dra nytte av prisvarsler i sanntid og låse inn garanterte stopp-tap-ordrer for å forhindre problemer med flashkrasj eller annen spontan forbrenning i et bestemt kryptomarked. Det finnes også verktøy for lommeboklagring, og en rekke ressurser for nybegynnere for å gjøre alt mer gjennomsiktig.

4. “Hva er det med margehandel?”

Currency.com tilbyr også større innflytelse enn noen andre børser. I noen tilfeller kan handelsmenn bruke flere hundre ganger verdien av deres opprinnelige investering for å spille på en kryptovaluta.

Nøkkelen her er imidlertid å forstå risikoen din. Handel på margin betyr at hvis du taper, er du på kroken for mye større tilbakebetalinger enn det du opprinnelig la ut i markedet.

Et annet godt tips er å dra nytte av kryptoderivater som futures og opsjoner, der du kan være i stand til å utnytte mer uten å havne på grunn av fjell med penger hvis spillplanen ikke går helt ut. Den unike strategien for opsjonshandel gir kryptovaluta-fans flere alternativer. De kan jage belønning uten å øke risikoen på den tradisjonelle måten du gjør hvis du kjøper en egenkapital eller eiendel på margin.

5. “Hva er mine valg?”

Det er også viktig for en børs å ha mange forskjellige aktivaklasser i spill. Finansjournoer snakker ofte om kryptovaluta “on-ramper” der fiatvalutaholdere enkelt kan bytte til et digitalt aktivum. Forhandlere evaluerer også kryptovalutaparene som tillater en svinging eller diversifisering i en kryptovalutastrategi. Med over 1500+ eiendeler, og muligheten til å handle på muligheter for tokenisering av eiendeler, kombinerer Currency.com nøye overholdelse av forskrifter og etablert handelslegitimitet med en bred ny meny med opsjoner for sikring, diversifisering og til slutt, innovasjon innen krypto- og defi-investering. Det er virkelig en helt ny verden, og en som handelsmenn kan være trygge på å gå inn i hvis de vet at børsene spiller ball med regulatoriske byråer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map