Slik bruker du komplekse prisligninger på børser for å sette Bitcoin-annonser

Bitcoin er en veldig ustabil valuta, akkurat som de fleste kryptovalutaer. Det er ikke uvanlig å se at prisen gjør ville svinger i korte perioder regelmessig. Av denne grunn har noen børser, spesielt peer-to-peer-plattformer som tilbyr brukerne muligheten til å handle verdens første kryptovaluta, designet formler som hjelper tradere å sette sine annonser ved hjelp av konkurransedyktige priser, slik at de slår resten av konkurransen.

Prisligninger kan settes automatisk for å oppdatere prisene dine i henhold til hvordan prisen på Bitcoin beveger seg på andre kryptovaluta-børser. Disse ligningene tar hensyn til informasjonen som er samlet inn av en sentrales algoritme fra andre plattformer, og oppdaterer annonsene dine deretter.

P2P-plattformer tillater kjøpere og selgere å sette prisene de ønsker å kjøpe eller selge en eiendel ved å opprette annonser. En funksjon som alltid er tilgjengelig mens du går gjennom denne prosessen, er å sette marginer enten over eller under gjeldende pris. De er ganske enkle å konfigurere og sikre at annonsene dine lar de som kommuniserer med dem vite hvor mye penger du vil kjøpe eller selge Bitcoin til, og dermed oppnå fortjeneste eller spare deg for penger ved å kjøpe billig.

Så store som marginene er, er de ikke nok for avanserte handelsmenn som kan søke å bruke data fra visse børser når de priser annonsene sine. Disse dataene kan deretter kombineres med avanserte ligninger for å komme opp med bedre priser.

Ulike formler 

Som sådan tilbyr forskjellige P2P-børser forskjellige måter å tilpasse din egen pris på. En plattform som localcoinswap vil tillate handelsmenn å få tilgang til data fra ti kryptobørser, inkludert Bitfinex, Binance, Coinbase, CEXio, Polinex, Coinone, Kraken, HitBTC, Bittrex og Bitstamp. Og har en formel som brukere kan bruke for å hente priser på plattformene; Market.exchange.pair.type.

Ved å skrive markedet. du indikerer at du vil få data om en valutakurs. Utvekslingen. klargjør på plattformen du vil hente dataene fra paret. vil vise sammenkoblingen du vil bruke, og dette kan være Bitcoin / USD og til slutt typen. vil vise hva slags pris du har tenkt å få fra plattformen. Dette kan være den høyeste, laveste, den siste, bud- eller forespørselsprisen og mer.

Et eksempel på denne formelen i aksjon er market.coinbase.btcusd.high. Utvekslingen gjør det lettere for deg å innlemme en rullegardinmeny som vil gi forslag når du begynner å skrive formelen, og dermed forenkle prosessen.

Operatører er også tilgjengelige for å hjelpe handelsmenn med å lage forskjellige prismetoder som tilfredsstiller deres behov. Disse inkluderer multiplikasjon, divisjon, addisjon og subtraksjon. Så er det minimum, maksimum og parentes.

Du må være oppmerksom på at alle annonsene dine blir priset i fiat-valuta uavhengig av operatører eller utvekslingsdata som brukes. Derfor er det viktig å konvertere til den fiat-valutaen du foretrekker å handle med.

En annen sentral som gir brukerne muligheten til å bruke komplekse prisligninger å sette vinnende annonser er Bitcoin Global. På plattformen trenger ikke brukerne bekymre seg for at annonsene deres er ute av drift, siden plattformen knytter handelsordrer til forskjellige børser. Du kan designe din egen ligning som tjener dine handelsbehov best, og data kan hentes fra toppplattformer som WhiteBIT, Kraken, Bitstamp, Bitfinex og Coinbase.

Det er ikke bare handelsmenn som har det bra på denne plattformen, men også utviklere som har tilgang til den nylig introduserte API v 1 for å automatisere annonseadministrasjonen via API-anrop. Utrolig, tilbyr børsen et begrenset tilbud der alle handler på plattformen tiltrekker seg null avgifter. Og sentralen er tilgjengelig på fire nasjonale språk engelsk, fransk, russisk og kinesisk.

Viktigheten av å bruke en datakilde

Prisligninger på LocalBitcoins blir avledet ved hjelp av btc_in_usd som standard, og handelsmenn kan bruke multiplikasjonsoperatøren hvis de ønsker å plassere en margin på toppen av markedsdataene. Alle annonser oppdateres hvert femte minutt. Beregningene vil vurdere prisen på BTC fra forskjellige kilder og alltid returnere medianprisen på en Bitcoin basert på de forskjellige kildene.


På børsen er det også mulig å lage dine egne prisligninger ved å følge noen få enkle trinn. Den første vil innebære å identifisere og velge datakilden som skal brukes. For å få et nøyaktig svar, bruk bare en kilde som coinbaseusd_avg. Denne formelen fungerer bra, men hvis du har tenkt å tjene penger, må du bruke en operatør.

La oss si at du vil legge til 25% margin på toppen av markedsprisen. Du må bruke multiplikasjonsoperatøren og multiplisere prisen fra kilden din med 1,25, som vil legge til ønsket prosentandel. I dette tilfellet vil dette se ut som coinbaseusd_avg * 1.25.

Det siste trinnet innebærer å konvertere prisen du får til valutaen du foretrekker å handle med. Her må du bruke USD_in_ [valuta]. Et eksempel på denne coinbaseusd_avg * 1.25 * USD_in_CAD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector