SLIK LÆRER DU Å ANALYSERE CRYPTOCURRENCY MARKEDET

Hvis du vil lære å analysere kryptovaluta, er det flere verktøy du trenger å bli kjent med. Disse verktøyene vil hjelpe deg med å forstå markedets posisjon og komme med gode spådommer. En ting du må forstå er at kryptomarkedet er veldig volatilt, og hvis du må få ting riktig, må du forstå hvordan markedet fungerer, og dette inkluderer hvordan du utfører teknisk analyse cryptocurrency.

Hvis du er ny i kryptovalutamarkedet eller søker etter kryptorelaterte tjenester, kan du bli overveldet av grafene, diagrammene og informasjonen som presenteres om forskjellige kryptovalutaer, men når du blir kjent med kryptoteknisk analyse og hvordan markedet fungerer, vil hele kryptosystem vil bli enklere og gi mening. Denne veiledningen er ment å utsette deg for å få en bedre forståelse av de forskjellige online pristabellene, prisforutsigelser og markedsvarsler for forskjellige kryptovalutaer. Før vi dykker videre inn i verden av teknisk analyse-kryptokurrency, la oss få en bedre forståelse av begrepet “teknisk analyse.”

Hva er en teknisk analyse?

Mange kryptoprofesjonelle har beskrevet teknisk analyse som prosessen med å bruke virkelige data hentet fra kryptomarkedet eller andre toppkilder og planlegge den for å forutsi dens fremtidige utfall. En slik analyse vil gjøre det mulig å forutsi når markedet vil gå opp eller ned. Derfor vil du ha en sjanse til å kjøpe når markedsprisen er lav og selge så snart prisen gires oppover. 

Flere forfattere har skrevet om den beste måten å analysere markedet for gode resultater, men faktum er at begrepet “analysere” er en ferdighet som må læres gjennom testing, spor og feil, til du endelig får det riktig. Evnen til å forstå de synlige elementene i et diagram og forstå hvordan de kan påvirke prisen på kryptovalutaen gjør deg til en god kryptotrader selv om det fremdeles er rom for vekst.

Hva er en lysestake, og hvordan fungerer den??

Hvis du vil analysere kryptomarkedet som forfatter, en av de første tekniske analysene, kan det hende du må kjempe med på et prisdiagram er lysestaken. Dette beskriver rektangulære formede objekter (enten grønne eller røde) på et priskart. 

Rektangelet indikerer gapet mellom en bestemt mynts åpnings- og sluttbalanse. Hvis du leter etter prisen på en mynt i 24 timers tidsforskjell, vil lysestaken indikere forskjellen mellom åpningskursen nederst og sluttkursen øverst for den dagen. En rødlig lysestake indikerer et tap mens en grønn farget lysestake indikerer fortjeneste eller gevinst for den perioden.

Volumet av salg

Dette er enda en beregning du vil se når du undersøker prisgrafen. Hvis du lærer kryptovalutahandel for å gjøre det mulig å perfeksjonere dine skriveferdigheter innen dette feltet, er det nødvendig med en god forståelse av hvordan volumet fungerer. Dette er også viktig når du søker etter kryptohandelstjeneste på internett. Du finner det bokstavelige salgsvolumet for en bestemt mynt innen en bestemt periode (dag, uke, måned) nederst i et pristabell, ofte vist som en kolonne. Hvis du vil holde en tale på en bestemt kryptomynte og diskutere utsiktene, er salgsvolumet et godt aspekt å fremheve. Du kan imidlertid vurdere å lete etter en forfatter på en taleskrivertjeneste på nettet for å hjelpe deg med de ressursene du trenger. For noen ganger trenger du å be om hjelp, i stedet for å gjøre alt selv.

Flytte gjennomsnitt

Salgsvolumet og lysestakeutviklingen er ikke den eneste informasjonen du trenger for å forutsi bevegelsen av et prisdiagram for en bestemt mynt. Du må vurdere prisbevegelsen over en lang periode, for eksempel dager eller uker. Det er viktig at du vet riktig tidspunkt å kjøpe eller selge. Dette er det glidende gjennomsnittet. Det er to typer glidende gjennomsnitt når man undersøker et prisdiagram: det enkle glidende gjennomsnittet (SMA) og det eksponensielle glidende gjennomsnittet (EMA).

  • Det enkle glidende gjennomsnittet (SMA)

SMA indikerer den gjennomsnittlige sluttprisen for en mynt over en bestemt periode. I syv dager er gjennomsnittet SMA for de foregående seks dagene, pluss den dagen delt på syv. Når den nye utestående saldoen legges til for hver dag, faller den eldre utestående saldoen for tidligere dager. Derfor årsaken til den hyppige bevegelsen av linjen over en graf. SMA anses av mange som den beste indikatoren på det glidende gjennomsnittet.

  • Det eksponentielle glidende gjennomsnittet (EMA)

EMA er litt komplisert enn SMA som følger et tilpasset mønster. Ved å bruke et typisk syv dager eksempel, behandler EMA ikke sluttsaldoen like som SMA. Den veier tidligere dager basert på hvor nærme de var i forhold til prisen til dagens dag. Derfor tildeler den mer vekt til de foregående dagene enn andre dager. På grunn av den synkende viktigheten, legger det til i disse dager, det er derfor mer reaksjonært, noe som er best for kryptomarkedets ustabile natur.

Så hvordan kan det glidende gjennomsnittet hjelpe deg å forstå kryptoteknisk analyse? Det viser motstandsnivået mot å selge eller kjøpe til et bestemt prispunkt. Hvis det går forbi det glidende gjennomsnittet, indikerer det at markedet går bullish, og du bør se etter muligheter for å selge. Men når sluttkursen ikke passerer det glidende gjennomsnittet, indikerer det at det er motstand, derfor årsaken til at flere selger.

  • Analyserer trenden

Med informasjonen ovenfor er du nå rustet til å analysere prisgrafen til en bestemt mynt. Etter å ha analysert trenden, bør du kunne vite riktig tidspunkt å kjøpe (på toppen) og når du skal selge for å oppnå noe overskudd (nederst). 

Informasjonen presentert i denne artikkelen vil gi deg et godt forsprang hvis du vil lære å analysere kryptovaluta for en nybegynner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me