Ting du bør vite før du handler på Binance

Binance utveksling genererer store nyheter nesten hver uke. Nylig har Binance lansert sin egen desentraliserte børs i Mainnet før planen. Handel på den nye plattformen sies å begynne i løpet av de neste dagene. Deres DEX har en god sjanse til å følge ledelsen til morselskapet Binance og bli ledende på sitt domene. Deres hovedprodukt er den største kryptobørsen når det gjelder hverdagsbrukere og justert volum på Coinmarketcap. I dagens artikkel vil vi revidere hva som gjorde den relativt unge utvekslingen til en viktig figur på kryptomarkedet.

Introduksjon til Binance

Binance-plattformen ble tilgjengelig for brukere i september 2017. I starten hadde selskapet hovedkontor i Kina, men siden da flyttet hovedkontoret i Taiwan og har åpnet kontorer over hele verden. Binance var den første børsen som lanserte sin egen kryptovaluta, BinanceCoin (BNB), med Market Cap som oversteg 3 milliarder dollar i skrivende stund..

Hvordan begynne å handle?

Ingen KYC-prosedyre er nødvendig for å begynne å handle på Binance. Du trenger bare å oppgi en e-post, velge et sikkert passord, og du er klar. Binance har et vennlig grensesnitt og et bredt utvalg av verktøy. Både uformelle handelsmenn og proffer vil ha glede av å handle på Binance og mangler ikke tekniske verktøy for analyse.

Børsen gir mer enn 400 kryptovalutapar for handel. En næringsdrivende kan også bli overrasket positivt med et bredt spekter av valutaer BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB og PAX som kursvalutaer. BTC og ETH handles mot 150 og 140 valutaer tilsvarende. Så de fleste mynter du holder absolutt vil være tilgjengelig for handel på Binance.

Handelsgebyrer

En av de mange tingene som tiltrekker handelsmenn til Binance, er de lave avgiftene. Den vanlige handelsavgiften er 0,1%. Du kan til og med få 25% rabatt på det hvis du bruker BNB-mynt til å betale provisjon. For store volumer kan kommisjonen gå ned til så lave som 0,015% for produsenter og 0,03% for takers. Tips: Hvis du har noen mynter som har en samlet saldo lavere enn Binance minimum handelsbeløp, kan du konvertere dem til BNB og bruke dem til å betale provisjon for fremtidige handler. Selv 10 cent verdt altcoin som ikke kan handles med vanlige ordrer, vil gi verdi.

Depositum og uttaksgebyrer

Binance exchange tar ingen gebyrer for innskudd. Videre har de nylig lagt til utvidede innskuddsmuligheter ved å legge til kredittkortinnskudd via Simplex.

Uttaksgebyrer er forskjellige for alle kryptovalutaer. Rådfør deg med sentralen for siste data. Bitcoin uttaksgebyr er 0,0005 BTC, for Ethereum er gebyret 0,01 ETH i skrivende stund. Beløpet du kan ta ut daglig, avhenger av bekreftelsesnivået på Binance-kontoen din. Du kan øke uttaksgrensen ved å gi dem den etterspurte personlige informasjonen.

Tilleggsverktøy for Binance

Når du har gjort deg komfortabel med plattformen, kan du begynne å utforske muligheter som på den ene siden kan forenkle, på den andre siden, gjøre din handel mer effektiv. De har åpen API-tilgang som mange selskaper vellykket brukte i utviklingen av nye handelstjenester.

Et slikt verktøy som kan forbedre din handelsopplevelse betydelig automatiserte handelsroboter, som bestiller i henhold til din strategi 24/7. Sjekk for eksempel gratis handel bot-tjeneste fra TradeSanta. De lar deg velge mellom tilgjengelige strategier og sette opp et ubegrenset antall roboter for så mange par du vil. Bots hjelper deg også med å automatisere rutinen og vil ta vare på handelen din selv når du er borte fra skjermen. Når du har satt opp en bot, vil du aldri gå glipp av en handel.


En annen plattform for automatiserte handelsroboter er Trality. Trality er en plattform for alle som ønsker å tjene på algoritmisk kryptohandel. De tilbyr noen virkelig unike verktøy for handelsmenn å lage, backtest og live-handel kryptobots:

Trality Rule Builder er et grafisk brukergrensesnitt som lar deg bygge din handelsbots logikk ved å bare dra og slippe indikatorer og strategier. Dette er et fantastisk verktøy for de som ikke vet hvordan de skal kode, men de vil fremdeles lage en handelsbot som gir gode resultater og genererer jevn fortjeneste.

Trality Code Editor er verdens første nettleserbaserte Python Bot Code Editor, som tilbyr alt en profesjonell handelsmann trenger for å lage vellykkede handelsalgoritmer. En veldig viktig ting å merke seg her er at kodeditoren krever avansert kodingskunnskap, slik at den kanskje ikke passer for alle handelsmenn.

Kort sagt, Binance tiltrekker seg nye brukere hver dag ved å tilby lave avgifter, en rekke kryptovalutapar og jevn ombordstigning. Det er godt egnet for både nybegynnere og profesjonelle handelsmenn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector