Tips for å begynne å investere i kryptovaluta og aksjemarkedet

Hvis du tenker på å hoppe til å investere, kan alternativene der ute være overveldende. Mange velger å ikke begynne å investere på grunn av den enorme mengden alternativer og informasjon som finnes der ute. I dag er det til og med mer alternativer tilgjengelig for begynnende investorer med introduksjon av blockchain og kryptovaluta. Erfarne investorer vet at diversifisering er viktig, så investering i både tradisjonelle aksjer og kryptovaluta kan være en måte å blande sammen porteføljen din. Ved å spre rikdommen din, optimaliserer du deg selv for mindre risiko og bedre sjanse for å øke fortjenesten. Så hvordan ser en godt diversifisert portefølje ut for både aksjer og kryptovaluta? Hvordan bestemmer du hvilken som er riktig for deg?

Lagerdiversifisering

Når du diversifiserer porteføljen din, legger du ganske enkelt dollarene dine på flere steder, noe som kan bidra til å minimere risikoen kontra å plassere alle pengene dine på ett sted. Hvis en av aksjens kurs går ned, vil du ikke miste alle pengene dine samtidig. Mange investorer vil investere i forskjellige bransjer for å diversifisere porteføljen ytterligere eller investere i forskjellige aktivaklasser som aksjer versus obligasjoner, som ofte reagerer i motsatt retning i markedet.

Mange velger å diversifisere aksjene sine blant vekst, aggressiv vekst, vekst og inntekt og internasjonale aksjefond. Å spre pengene dine på disse fire forskjellige fondopsjonene vil minimere risikoen for enhver investor, nybegynner eller ikke.

Hvis du er klar til å komme i gang med å investere i aksjemarkedet, trenger du en megler. Dette er noen av de beste for nybegynnere. Aksjemegleren din er en erfaren profesjonell og kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger angående dine første investeringer og utover. En god megler vil hjelpe deg med å bygge en mangfoldig portefølje og ta de riktige aksjevalgene til rett tid, samt gi deg tilgang til aksjeopsjoner som du ikke nødvendigvis selv får tilgang til, for eksempel utenlandske aksjer..

Kryptovaluta diversifisering

Disse tradisjonelle metodene for diversifisering er like for kryptokurrency. I likhet med aksjer er kryptovaluta avhengig av tilbud og etterspørsel, men har en tendens til å være mye mer volatil i forhold til tradisjonelle aksjer, hovedsakelig på grunn av den desentraliserte karakteren til kryptovalutamarkedene. “Hype” og nyhetsdekning kan også påvirke verdien av en gitt kryptovaluta. Imidlertid er mange nybegynnere ikke sikre på hvor de skal begynne når de investerer i kryptovaluta. Ofte er det en generell mangel på forståelse angående blockchain og kryptokurrency, eller de forskjellige myntalternativene er overveldende for nye investorer. Fordi det ikke er meglere for kryptovaluta, gjør du mye av undersøkelsen selv.

Å investere i kryptovaluta betyr ganske enkelt at du investerer i selve prosjektet. Diversifisering i kryptovaluta er like viktig som det er for det tradisjonelle aksjemarkedet. Generelt er det tre kategorier kryptovaluta. Tradisjonelle kryptovalutaer er grunnleggende digitale valutaer som enkeltpersoner eller bedrifter bruker for å gjøre sikre transaksjoner ved hjelp av den uforanderlige offentlige hovedboken, også kjent som blockchain. Bitcoin er en tradisjonell kryptovaluta som de fleste er kjent med. Et annet tradisjonelt alternativ er personvernmynter. Personvernmynter er mye mer anonyme enn andre kryptovalutaer.

Den andre kategorien er plattformer. Også kjent som “fettprotokoller”, disse brukes til å lage blockchain-infrastruktur der ting som smarte kontrakter er bygget. Noen eksempler på denne kategorien er Neo eller Cardano. Den tredje kategorien er verktøytegn. Verktøytokener er prosjekter som er bygget med tanke på en bestemt bransje, for eksempel det populære VeChain for forvaltning av forsyningskjeder.

Mange investorer velger å diversifisere kryptovalutaen deres mellom disse tre kategoriene og på tvers av forskjellige bransjer. Når du velger alternativene dine for kryptovaluta, er det viktig å ta hensyn til antall mynter som for øyeblikket er i omløp og den totale tilgangen på mynter som noen gang vil eksistere. Uten en tradisjonell megler, må du undersøke hvilket alternativ som er best for deg.

Det er mange forskjeller mellom tradisjonell aksje og kryptovaluta, men hovedforskjellen mellom de to er fortjeneste kontra risiko. Kryptovaluta betraktes som mye høyere risiko, men gir en større sjanse for å skape rask fortjeneste. Aksjer er generelt tryggere enn kryptovaluta, men har mindre avkastning. Som en begynnende investor bør du vurdere investeringsmålene dine og finne det beste markedet og alternativene som passer til din personlighet og dine økonomiske behov. Forhåpentligvis, med en rekke diversifisering og litt flaks, kan du begynne å gi gode avkastninger med tradisjonelle aksjer eller kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me