Tokenisering av fast eiendom: urealistiske forventninger eller den lyse fremtiden?

Hva tenner ønsket om teknologisk fremgang? Mesteparten av tiden er det behovet for å forbedre, endre noe til det bedre. Hver gründer med drømmen begynner før eller senere å lete etter muligheter for å bli godt finansiert og få drømmen til å gå i oppfyllelse. De begynner å søke etter en måte å motta lukrative investeringer for de potensielle ideene. Blockchain-ledet tokenisering har blitt en trend som samlet mange prosjekter med et enhetlig mål. Millioner av dollar strømmet inn i dette feltet drev de mest kontroversielle prosjektene og bidro til å finne opp ukonvensjonelle løsninger. Har det levd opp til forventningene opp gjennom årene? Lite sannsynlig. Men historien forteller oss at når en bestemt ide mislykkes, kan det ikke være noe galt med den – tilnærmingen må endres for å oppnå suksess.

Tokeniserte håp om det bedre i morgen

Hvilke åpenbaringer ligger bak de fengende ordene og prangende slagordene? Tokenization er måten å endre virkelige eiendeler via overgang til DLT, også kjent som blockchain. Denne tilnærmingen bidrar til å øke likviditeten, fjerne mellommenn over et bredt spekter av aktivaklasser, øke gjennomsiktigheten og hastigheten i det digitale feltet på grunn av den uforanderlige, pålitelige naturen til denne teknologien.

I løpet av de kryptomaniske fylte årene da ideen om crowdfunding for blockchain-baserte oppstart, også kjent som Innledende myntoffer, ble viral, har vi observert mange forsøk på å bringe ulike virkelige eiendeler til markedet med det tydeligste målet å kapitalisere på det.

Likevel frøs Bitcoin-korreksjonen og altcoin-undergangen mange entusiasters hjerter under den alvorlige og beryktede kryptovinter av 2018/2019. Siden da reduserte antallet skrikende overskrifter også. I sin tur ser blockchainens faste funksjon for å gi den ultimate tillit det økende antall brukssaker – for eksempel er Ford og BMWs beryktede siste intensjon om å støtte DLT-sertifikater. rettet mot å bekjempe bruktbilsvindel.

Innen 2021 ble det tydelig at verken solide beslutningstakere innen finans og bedrift eller detaljbrukere støttet ideen om masseadopsjon ennå. Frem til i dag fortsetter eksperimentene og oppnår til og med suksess. Det mangler ikke på ideer, og de mest kontroversielle blir til virkelighet: for eksempel den tokeniserte single-malt scotch-samlingen som har nylig lansert på Singapore-børsen. En annen bisarr åpenbaring fremhevet Rick og Morty kryptokunst solgt for forbløffende $ 150.000 på den Gemini-eide plattformen.

Hvorfor har en av de mest lovende trendene stort sett feilet så langt? Det har vært fremskritt nesten overalt mulig – drevet av et ønske om å finne nye brukstilfeller, forsøkte blockchanization-adoptere å slå så mange fugler som mulig med denne spesielle teknologiske steinen. Fra kunstverksamlinger og verdipapirer til og med dyrebare diamanter, eksotiske luksusbiler, sport og eiendom: løftene om DLT-feltforbedringer har tatt over mange entreprenørers sinn globalt. Eiendomsmarkedet skaffet penger spesielt lønnsomt siden mange nyetableringer klarte å få fart, etablere vellykkede crowdfunding-kampanjer og oppnå millioner for å finansiere utviklingen.

Kanskje å heller betale for deres luksuriøse og eksotiske fritid? Under ICO-galskap fikk flere plattformer investeringer som beløp seg til titalls millioner amerikanske dollar. Imidlertid har det blitt kjent at de mest lovende prosjektene viste seg å bli drevet av ulovlige spillere og svindlere, noe som resulterer i falske plattformer, exit-svindel og rømninger med poser fulle av investorers penger. Under forhold der prosjektet hovedsakelig besto av ideer som er angitt i de velskrevne dokumentene kjent som whitepaper, var det vanskelig å evaluere de mulige fordelene ved implementering i virkeligheten..

Men hva trakk ideen til millioner av mennesker globalt? Løftet om å gjenoppfinne, forstyrre og gjenopplive noen markeder som ikke har sett fremskritt siden dinosaurus-tiden, er utvilsomt en stor ting i det XXI århundre. Fra og med i dag vokser blockchain potensial som teknologi, og er en ultimate leverandør av tillit til den digitale verden.

Bruken av DLT-baserte tjenester i eiendom burde måtte overstreke all den tidligere utviklingen og gi brukerne økt likviditet, rimeligere priser, lavere avgifter for å eliminere mellommenn ut av ligningen, redusert pris på papireierskap, kortere låsing periode, og selvfølgelig økt gjennomsiktighet og en zillion andre justeringer. Det lovet å behandle avtaler raskere ved å utvide til et verdensomspennende nettverk av potensielle investorer og en lavere terskel for økonomisk korrupsjon og manipulasjon som foregår altfor ofte.

Men trenger hjulet virkelig å finne på nytt? Da ideen endelig ble pakket inn i bare sifre og smarte kontrakter, ga det mening. Senere, da den nådde markedene, fant deltakerne ut at det ikke er noen bevis som ble funnet for tokeniseringsmodellen for å forbedre prosessene til å være verdt det.

Tokenization-avtaler traff stedet for private investorer i utgangspunktet, men klarte ikke å dra det til neste nivå, mainstream-siden. Eiendomstokenisering så ut til å være innbringende, men mangelen på brukerbase snublet utviklingen et øyeblikk. Verden har ikke vært klar for en kryptovertakelse ennå.

Løfte brukeropplevelsen

Frem til i fjor var de mest vellykkede tilbudene fokusert på private investorer og forsikret til og med noen mennesker om at masseadopsjon kommer. I utgangspunktet har ingenting endret seg i prosessen med det globale kryptomarkedet. Hva resulterte i mislykket masseadopsjon?


Hvorfor har ikke YouTube blitt opprettet tilbake på 90-tallet? Hvorfor oppsto sosiale nettverk bare i det XXI århundre? Den samme historien her – teknologien og grensesnittene er ikke perfekte nok, og markedsinfrastrukturen er ikke klar. Utover konseptet er det også problemer med fraværet av globalt adopterte reguleringsrammer og mangel på sekundært marked.

Med fremveksten av DeFi-protokoller er kryptovalutaadopsjon tilbake på sporet for å bane vei for massemarkedet. Hva slags infrastruktur kreves for å bringe tradisjonelle institusjoner til DeFi-markedet? En mulig arbeidsløsning er å tillate tokenisering av ulike eiendeler som bruker kraften i nye DeFi-protokoller.

Desentralisert finans- eller P2P-utlån kan gi en sårt tiltrengt videre aksepteringssyklus, med tanke på mer åpenhet som tilbys brukerne. Det nye tiåret vil utvilsomt åpne for nye muligheter for å gjenopplive den lovende tokeniseringstrenden, og blande den med de svært lovende DeFi-protokollene for til slutt å oppnå visjonen om en tokenisert verden som virkelig kan fungere. Å bygge bro over gapet mellom konvensjonelle økonomiske og kryptomarkeder kan være mulig på grunn av forbedrede grensesnitt og konvergens med andre teknologier.

Mange selskaper har jobbet med å tokenisere kommersiell og boligeiendom, men det ble tydelig at bare solide aktører og ikke entusiaster kan utgjøre en forskjell i denne nisjen. Det siste fremskrittet innen eiendomsmeglingstokenisering drevet av Jointer selskapet utnyttet alt det beste av eksisterende markedsteknologi for å tilby en enkel og sikker inngang i dette markedet og har som mål å lagre fremtiden for kommersiell eiendomssyndikasjon bygget på tidspunktet for desentralisert finans (DeFi) basert på desentralisert autonom organisasjon (DAO).

Jointer er verdens første kommersielle eiendomsstøttede DeFi, en blockchain-basert syndikasjonsmodell som fungerer som et alternativ til kommersiell real crowdfunding og REITs, og utnytter en blockchain-modell som gir investorer høy avkastning og likviditet med lav risiko..

I 2021 vil Jointers første brukssak være kommersiell eiendom for å løse problemet der mange bedrifter leier eiendommer i mange år og til og med tiår, slik at utleiere kan dra nytte av kontantstrøm i leie og verdsettelse. Ved å bruke syndikeringsøkonomien løser Jointer dette ved å tilby et joint venture-partnerskap til nåværende og potensielle kommersielle eiendomseiere ved å la dem bidra med 1% av eiendommens verdi og motta 50% eierskap i eiendommen. Jointer oppnår dette ved å utnytte blockchain-teknologi for å lage en syndikasjonsmodell som skaffer penger fra publikum ved å tilby en ny type aktivaklasse med dobbelt avkastning enn en REIT.

For en stund siden samarbeidet Jointer med STEX å tilby unike investeringsmuligheter. STEX er en europeisk kryptohandelsplattform for de som handler for å tjene, som gir en bredt spekter av funksjoner for å heve brukeropplevelsen. Med en raskt voksende klientbase og støtte fra over 400 handelspar er det et praktisk sted å kjøpe krypto med bare kreditt- eller bankkort, bytte fiat til krypto eller krypto til fiat med noen sveip på mobilenheten. STEX ble grunnlagt i Estland og oppfyller alle EU-regelverk for kryptovalutautveksling.

Jointer’s Auksjonsfunksjon vil fortsette det daglige dynamiske tilbudet, og STEX-brukere kan delta direkte fra lommeboken. Hver dag har et mål og maksimalt mulig bidrag. Investeringene i auksjonen inkluderer 90% nedsidebeskyttelse, slik at investorer kan minimere kapitalrisikoen, mens de fremdeles drar nytte av potensiell oppside. Gruppebonusen gir alle muligheten til å dra nytte av en mer betydelig JNTR-rabatt når auksjonen når over 100%. Individual Bonus hjelper store bidragsytere til runden ved å tilby en multiplikator som stimulerer daglige ledende investorer. Bonusen er ubegrenset, men kan ikke overstige det daglige innskuddstaket på 150%, så med en begrenset daglig tilførsel oppfordres investorer til å delta tidlig. For øyeblikket kan JNTR bare kjøpes på auksjonen, og det er ikke noe sekundært marked.

“Jeg forventer at den siste auksjonen kan sees på som et eksempel å følge i vår bransje, og vi vil fortsette å forbedre brukeropplevelsen. DeFis konvergens med tradisjonell økonomi har startet, og det er mye grunn til å dekke ”- bemerket STEX-grunnlegger Vadim Kurylovych.

Takeaway

Analytikere roser store forhåpninger for 2021: Noen forventer at Bitcoin sky-raketing som institusjoner akkumuleres # 1 kryptokurrency i en enestående skala, mens andre forventer mer fra teknologiutviklingssiden og en ytterligere økning av DeFi.

Den etterlengtede Ethereum 2.0 aksept vil introdusere mer skalerbarhet, og heve linjen for de mange utviklingen. Dermed vil det voksende DeFi-økosystemet diversifisere tilbudene, gi flere funksjoner for å bidra til integrasjonen med tradisjonelle finansskinner som vil bli en av de viktigste hjørnesteinene i veksten i dette segmentet..

Når det blir færre lag med friksjon med ombordopplevelsen, og brukerens reise vil bli forenklet, kan vi forvente en enorm økning i DeFi-brukerbasen og de kryptovaluta-baserte prosjektene. Tokenisering har fremdeles en lys fremtid, og den vil formes av markedsaktørene med erfaring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector