Topp 10 DeFi-utlånsplattformer i 2020

DeFi-utlånsplattformene har lovet å fylle hullet i tradisjonell bankvirksomhet. Derfor fungerer den som den nye finansielle tjenesteaktøren mens den oppfyller behovet for masseadopsjon av Blockchain og cryptocurrency. Det kalles populært åpen økonomi fordi det tar banebrytende den åpne bankbevegelsen der enkeltpersoner ikke trenger en sentral part for finansielle tjenester.

I mellomtiden forteller denne artikkelen deg hva du trenger å vite om DeFi-utlån mens du deler noen detaljer om de beste DeFi-utlånsplattformene. Det er imidlertid viktig å avklare hva et DeFi-utlån er og trekke noen skiller mellom DeFi-lån.

DeFi utlån og lån

I DeFi-utlån utsteder investorer og långivere et lån eller innskuddsfinansiering i renter gjennom et distribuert system og en desentralisert applikasjon. På den annen side låner en person eller virksomhet penger til renter gjennom et desentralisert nettverk. Både utlån og lån bruker DApps, Smart-kontrakter, blant annet DeFi-protokoller.

Hvorfor desentralisert utlån?

Mens desentralisert finansiering ga finans en ny betydning, ga desentralisert utlån ulike lånemuligheter og fordeler til långivere. Derfor har DeFi-utlån de undernoterte fordelene:

  • Sikringsfinansiering

Generelt er kryptovalutaområdet volatilt, noe som ofte sender investorer pakking. Derfor, hvis investoren ikke ønsker å bli brent i markedet, frustrerende prissvingninger, investor eller holderens utsalg ved bull run, gir DeFi-utlån imidlertid en mulighet for investorene som ønsker å holde Crypto i en spesifisert periode. tid.

DeFi-utlån tillater også handelsmenn eller investorer å sette inn Crypto for fiat for å oppfylle andre behov uten å selge. For eksempel kan en bedrift som har kryptoaktiva og ikke vil selge for å gjennomføre et prosjekt, bare nærme seg en DeFi-utlånsplattform for å sette inn Crypto for fiat for å gjennomføre prosjektet.

  • Tjen interesse for å ha kryptoaktiva

Som kryptoaktiva trenger du ikke å selge for å unngå bjørn. Snarere låner du det ut med avtalt rente som er definert i den smarte kontrakten. Innenfor den fastsatte tiden tjener du pengene dine med renter.

Følgelig blir DeFi-utlån et fristed for panikksalg.

I mellomtiden krever ikke den underliggende teknologien til DeFi streng dokumentasjon, slik det ses i det tradisjonelle utlånssystemet. Snarere er det en funksjon av klikk gjennom en desentralisert applikasjon. Jeg er for tiden, långivere tjener interesser uten stress i et distribuert og sentralisert nettverk.

Hvordan fungerer DeFi-utlån?

Det desentraliserte utlånet er like enkelt som å legge hånden i lommen for å låne ut en låntaker. Imidlertid representerer den desentraliserte applikasjonen og Smart-kontrakten henholdsvis dine mellomledd og forhandlere. Forutsatt at du har $ 50 000 til å låne gjennom en DApp, trenger du bare å trykke på noen knapper på PCen din, og det er alt.

Det som skjedde er at du åpnet en DApp som er vert for en smart kontrakt og en pool av låntakere. Så med et klikk bestemmer du hvilken rente du vil gi ut et lån, hvis du favoriserer, så er utlån på vei. Samtidig automatiserer den smarte kontrakten utlån og låneavtale.


Topp DeFi utlånsplattformer

En DeFi-utlånsplattform ligner på den tradisjonelle utlånsplattformen, bortsett fra at det ikke er noen sentral autoritet. Derfor er alt du gjør på tvers av et tillitsløst nettverk. Imidlertid er det flere DeFi-utlånsplattformer du kanskje vil vite. De er som følger:

1. Aave [LEND]

Aave

Det er en Ethereum-basert åpen kildekode og ikke-depotprotokoll som muliggjør opprettelse av pengemarkeder. Selv om det tilbyr andre tjenester, er det populært for utlån og lån. Som flere DeFi-utlånsplattformer, tilbyr den en dobbel DeFi-token-modell: aToken og LEND.

aToken er et ERC-20-token hvor långivernes rentesammensetning mens LEND er styringstoken Aave tilbyr varianter av lån og utlånstjenester som usikrede lån, “rentebytte”, Flash-lån og unike sikkerhetstyper.

Renten varierer fra henholdsvis opprinnelses- og flash-lån med henholdsvis 0,25% og 0,09%.

Det er imidlertid en av DeFi-utlånsplattformene som støtter mange eiendeler, inkludert Basic Attention Token (BAT), Dai (DAI), Ethereum (ETH), Kyber Network (KNC), Aave (LEND), ChainLink (LINK), Decentraland ( MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix (SNX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), 0x (ZRX), og Synthetix USD (SUSD ).

2. Maker

Maker

Maker-protokoll, populært kalt Multi-Collateral Dai (MCD) -system, er en av de mest anerkjente DeFi-utlåns- og låneplattformene. Den ble grunnlagt i 2015 som et middel for å omgå volatiliteten i kryptovalutaen. Derfor er det DAI knyttet til dollar for utlån og lån når de smarte kontraktsvilkårene er oppfylt.

MakerDAO, en open source-protokoll bygget på Ethereum, gjør det mulig for brukere som har ETH og tilgang til MetaMask å låne ut i form av DAI. I likhet med mange andre DeFi-utlånsplattformer, er det vert for en token-modell: Maker og Dai. Dai er en stablecoin knyttet til dollaren for å tillate brukere å låne ut og låne tilsvarende. På den annen side er Maker Token styringstokenet som opprettholder stabilitet i systemet.

Plattformen tilbyr brukere en rente på 9,05%, 4,6% og 30D. Hvis du er ETH-, WBTC-, USDC- og BAT-innehaver, kan du låne ut og låne på Maker-protokollen.

3. Forbindelse 

Forbindelse

Forbindelsen er en annen populær åpen tilgjengelig smart kontrakt bygget på Ethereum Blockchain. Det gjør det mulig for både låntakere og långivere å låse kryptoaktiva i protokollen.

I motsetning til andre DeFi-utlånsplattformer, tillater det tokeniseringsmidler som er låst i systemet deres ved bruk av cTokens. Tokenization tillater brukere å ha en digital representasjon av eiendelene sine for å handle, låne ut og så videre.

Følgelig, når du setter inn ETH, får du cToken, som kan brukes som sikkerhet. På den annen side er COMP-token dens DeFi-token. Imidlertid støtter den et bredt spekter av ni eiendeler utstedt på Ethereum, inkludert BAT, DAI, SAI, ETH, REP, USDC, WBTC, USDT og ZRX.

Den har en varierende DeFi-utlåns- og lånerente, avhengig av hvilken valuta som støttes. Utlånsrenten for BAT, DAO, ETH, USDC, WBTC, USDT og ZRX er henholdsvis 0,03%, 2,99%, 0,14%, 3,08%, 0,29%, 2,2%, 2%.

4. InstaDApp

Instaapp

Dette er en multifunksjonell DeFi-plattform som administrerer digitale eiendeler. Det tilbyr varianter av DeFi-tjenester som utlån, lån, swap, gearing osv. Se på det som en DeFi-bank som lar deg integrere tjenestene dine for å tjene formålet ditt.

Plattformen tilbyr brukere ett-klikks bytteplattformer for enkelt å bytte til billigere utlånsplattformer med lavere renter, spesielt for Maker og Compound.

Som en implikasjon tilbyr den deg en smart lommebokportal for DeFi-protokoller. Det er imidlertid så enkelt som å eie en Coinbase-lommebok eller MyEtherWallet eller en hvilken som helst relatert til å låne, låne, bytte eller bytte.

Imidlertid er plattformen gratis å bruke, bortsett fra at du må ha nok ETH for transaksjonsgebyrer.

5. dYdX

dydx

dYdX brakte marginhandel, opsjoner og derivater til blockchainområdet, som vanligvis finnes i fiatmarkeder og er vanlig for tradisjonelle investeringer. På plattformen kan brukere handle, låne ut og låne ETH, DAI og USDC. Det tilbyr også handel med kryssmargin og isolert margin samt bruk av en evigvarende markedskontrakt på BTC / USDC på 10x gearings

Lån på plattformene er på 125% sikkerhet og 115% selvlikvidering. I mellomtiden, i motsetning til mange andre DeFi-utlånsplattformer, har den ikke et innfødt token, da det krever handelsavgifter i de støttede tokens.

6. Dharma-protokoll

Dharma

Det er en tokenisert gjeld og finansiering desentralisert plattform der långivere, låntakere og andre fondsforvaltere handler og handler med den andre. Den kan skryte av Dharma Settlement Contracts, som etterligner de tradisjonelle finansielle instrumentene og interessenter som agenter som vanligvis er til stede i lånefasiliteringsprosessen. Fire hovedagenter driver nettverket: Låntakere, långivere, forsikringsselskaper og videresendere. Låntakere og långivere er enkle operatører. Videresendere er agenter som er vert for ordreboken for potensielle långivere å bla gjennom, mens forsikringsselskaper er agentene som er ansvarlige for å identifisere muligheten for mislighold og strukturere vilkårene for gjeldsutstedelsen.

Den bruker en dToken for styring og Dao som den stabile mynten. Imidlertid støtter den bare to eiendeler, Dao og USDC for øyeblikket. Den driver en åpen kildekode og ikke-varetekt-lommebok der brukere har 100% kontroll over midlene. Dollarinnskudd tjener 2,7% i april gjennom Compound Protocol, mens innskudd garanteres av over $ 1B i kryptovaluta-sikkerhet. Imidlertid tillater plattformen opptil $ 1000 per dag.

7. bZx 

bzx

Plattformen gir et unikt alternativ til dYdX med desentralisert marginhandel. Det utnytter bZxR-token til videresendere for å samle inn handelsavgifter. I motsetning til noen andre DeFi-plattformer, matcher Relayers låntakere og långivere som bestiller slik at låntakere kan motta marginlån. Imidlertid er plattformen avhengig av vedlikehold av et dypt forsikringsfond. Derfor belaster långivere 10% av inntektene og samler det i midlene for å sikre at långivere alltid vil bli dekket hvis låntakere ikke kan betale tilbake lånene sine..

Siden omleggingen i 2018 har den imidlertid integrert to andre DeFi-plattformer: Fulcrum Trade and Torque, en desentralisert utlåns- og marginhandelsplattform, og en DeFi-låneplattform..

Den støtter utlån og lån med Basic Attention Token, Kyber Network, 0x, Chainlink, Ethereum, Augur, sUSD, USD Coin, Bitcoin, Dai og Sai.

Utlån og lån er avhengig av iToken og pToken, mens bZxR-token er for styring.

Siden det bruker iToken til utlån, er utlånsrentene som følger: Dao, USDC og ETH er henholdsvis 1,03%, 1,29% og 0,95%.

8. KittieFight

kittyfinance

Dette er den første innovative DeFi-utlånsplattformen som bruker en gamified tilnærming for å gi utlån til spillere og andre kryptobrukere. Det la til spill som en måte å tilføre likviditet ved å gi avkastning og incentiviserte turneringer. Mens spillere og utviklere mottar insentiver for å være vert for DApps, og belønninger for å spille henholdsvis, har de privilegiet å vinne KTY-tokens og låne ut ETH.

Imidlertid er mange detaljer om DeFi-utlånsrenter og støttede valutaer ikke tilgjengelige nå, siden de gjør IDO. I mellomtiden kan det utledes at plattformen støtter ETH og dets opprinnelige styringstoken KTY.

9. Mainframe

hovedramme

Mainframe ble formelt lansert i 2018 som en desentralisert kommunikasjonsplattform. Det ble relansert som en DeFi-utlånsplattform etter oppkjøpet av Sablier, en protokoll for sanntidsfinansiering på Ethereum blockchain.

Ved relansering er salgsargumentet romanen Garantipuljer, som håper å beskytte sikkerhetshvelv, sikkerhetsforhold kan være mye lavere uten å øke risikoen for systemet, i motsetning til krypteringssikkerhetsraten på 150%.

Plattformen bruker Mainframe token, MFT for styring og yToken for å belønne långivere.

FAQ

Hva er DeFi-plattformen?

De er plattformer som tilbyr desentraliserte finansielle tjenester eller de plattformene som gir deg selvbankprotokoller.

Hva er desentralisert utlån?

Det refererer til de utlånsmetodene som du ikke trenger et sentralt organ for å ta utlånsbeslutninger, inkludert utlånsrente.

Hvordan fungerer DeFi-utlån?

Du trenger bare å registrere deg på et desentralisert program som tilbyr tjenestene du ønsker. Hvis du vil låne ut, klikker du på DeFi-utlånsrentene og andre krav du kanskje vil låne ut.

Er BlockFi en DeFi?

BlockcFi er sentralisert mens DeFi er desentralisert. Som en implikasjon har du ikke nøklene dine når du bruker BlockFi.

Hvordan deFi?

Det er så enkelt som å registrere deg på DeFi-plattformen du ønsker å bestemme om utlån, lån, sparing, handel, og etter omstendigheter.

Hvordan tjener du penger med DeFI?

Du kan tjene penger gjennom utlån til renter, handel med fortjeneste og så videre.

Hva er DeFi-puls?

Det ligner på Coin Market Cap, Coingecko og andre kryptovaluta-ressurser. Imidlertid gir det deg alt du trenger å vite om DeFi-markedet og statistikk.

Hva er DeFi-tokens?

De er styring eller opprinnelige tokens til DeFi-plattformene. For eksempel er KTY, LEND, dToken DeFi-tokens til KittieFight, Avare og Dharma.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map