Topp 10 må besøke alternativer for myntmarkedsverdi

Mynter Market Cap Alternativer

Coinmarketcap er uten tvil det mest fremtredende myntkontrollsiden i dagens kryptosfære. Med optimaliserte 24 timers handelsvolum, krypto markedsverdi, prisdiagram blant andre funksjoner, har coinmarketcap etablert seg som en ressurssterk gigant i kryptobransjen.

Men for all sin kraft kan den tilsynelatende overdreven tillit fra kryptohandlere til et enkelt datasenter som er sterkt sentralisert, ha en god del av ulempene. I 2018 tok CMC en ganske upopulær beslutning om å eliminere data fra sørkoreanske oppføringer, et trekk som fremdeles får skylden for et prisulykke som skjedde like etterpå.

For å unngå et slikt scenario leter kryptohandlere for tiden etter alternative myntkontrollplattformer. Heldigvis for deg har vi avrundet ti av de beste Coinmarketcap-alternativene nedenfor. La oss begynne.

1. CoinGecko

Coingecko

CoinGecko CoinGeckos primære fokus ble grunnlagt av en gruppe innovative bransjeeksperter i 2014, og er å øke gjennomsiktigheten i kryptoindustrien..

Bortsett fra å opprettholde topplasseringen som den mest gjennomsiktige myntkontrollplattformen, tilbyr CoinGecko ytterligere utmerkede flekker som prissporing, sterk markedsverdi og handelsvolum. På toppen av dette sporer den også beregninger på kjeden, samfunnsvekst og andre viktige hendelser i kryptoverdenen.

2. Coincodex

CoinCodex

Coincodex ble grunnlagt i 2017. Gitt vanskeligheter som nye handelsmenn står overfor når det gjelder å navigere seg rundt noe av det komplekse sjargonget i kryptohandel, tilbyr Coincodex forskjellige veiledninger og veiledninger som inneholder viktig informasjon som nye handelsmenn vil finne ganske interessant å kickstarte deres handelsreise.

En kalender som indikerer aktive og snart lanserte ICO-er, er noen av de unike funksjonene som Coincodex har lagt til på sin plattform for å gjøre det mulig for handelsmenn å undersøke noen viktige kryptomarkedsanalyser..

I tillegg til det har Coincodex en Android og IOS-app. Du kan bruke den til å tilpasse opplevelsen din på plattformen. Her er noen av dem og deres viktigste funksjoner.

Portefølje


 • Holder handelspartnere på ett sted for enkel sammenligning av prisbevegelser
 • Synkroniseres med Coincodex-appen tilgjengelig for både iOS- og Android-mobilbrukere

Overvåkningsliste

 • Lar deg fokusere på enkelt krypto som interesserer deg mest.
 • Når en mynt er lagt til overvåkningslisten, bruker et enkelt klikk alt om mynten du vil se

Varsler

 • Investorer kan stille en varslingsalarm for å informere når favorittkryptoen din oppnår et visst forhåndsbestemt nivå.
 • Varsling sendes via e-post eller mobilappen.

Markedsoversikt

 • Perfekt for å spore ytelsen til de viktigste ytelsene på kryptomarkedet.
 • Kan spore totale volumer, kryptomarkedsverdi og Bitcoin-dominans på samme sted.

Kalkulator

 • Et nyttig verktøy som lar deg beregne den nåværende konverteringsfrekvensen mellom krypto og store mynter som Ethereum, Bitcoin eller fiat-valutaer.

Widgets

 • Plattformen gir en tilpassbar widget som lar besøkende se hvordan bestemte kryptoer utfører i sanntid
 • Det er helt gratis og kan legges inn på nettstedet ditt

Stabile mynter

 • Et must-ha verktøy for alle tradere som hjelper deg med å sammenligne de største stabile myntene etter handelsvolum, markedsverdi og pris.
 • Forenkler prosessen med å spore stabile mynter som enten er stabiliserende og de som viser store prissvingninger.

3. OnchainFX

OkchainFX

Bortsett fra alle standardfunksjonene som tilbys av en standardplattform som 24 timers handelsvolum og prisbevegelser, er OnchainFX-tilnærmingen til kryptodata et hakk høyere. For eksempel har nettstedet integrerte verktøy som gjør det mulig for handelsmenn å sammenligne to eiendeler side om side. Du kan også sjekke myntens markedsfremtid verdt begrenset i 2050. Senest introduserte OnchainFX en avkrysningsrute som heter Pris hvis Normalisert BTC-forsyning. Det er en nyskapende funksjon som gjør det mulig for handelsmenn å sjekke mynter med en pris som tilsvarer Bitcoin.

Selv om mengden informasjon tilgjengelig på plattformen kan være litt overveldende for førstegangsbrukere, vil mynteinformasjonen som er tilgjengelig på nettstedet, imponere enhver bruker når de får tak i.

4. Cryptocampare

CryptoCompare

Cryptocompare ble grunnlagt i 2014 og var banebrytende i ganske interessante funksjoner som live chatter og priser på live mynter. Plattformen benytter analyse fra over 65 krypto-utvekslingssteder, noe som gjør det lettere for brukere å ta et raskere valg på nettstedet å handle på. Selv om oppsettet kan være litt skuffende, vil mange være enige om at det fortsatt er relativt enkelt å bruke, spesielt for de ikke så teknologikyndige typene..

Forvirrende layout og et begrenset antall oppførte mynter er noen av plattformens ulemper. Imidlertid vil handelsmenn som er interessert i noen av de store myntene, finne plattformen nyttig på grunn av masse nyttig informasjon tilgjengelig på den samme.

5. Coinlib

Coinlib

Coinlibs design er høyt anerkjent for sin innovative portefølje og prissporingsfunksjoner, og er ment å imponere brukere som er interessert i et bredt spekter av digitale valutaer. For øyeblikket benytter plattformen omtrent 4680 valutaer. Nybegynnere vil synes dette nettstedet er veldig vennlig sammenlignet med andre populære nettsteder når det gjelder å finne myntsprisen raskt, handelsforsyningen og markedsverdien. Andre spennende funksjoner er prisvarsler og live kryptomarkedsnyheter.

Coinlib kan virke som et annet kryptoside som er optimalisert for sammenligning. Likevel avslører et kryssutseende en interessant sammenligningsfunksjon som gjør det mulig for brukere å sammenligne opptil fire eiendeler side om side. På et enkelt diagram. Den er tilgjengelig på apper som både iOS- og Android-brukere har tilgang til. Den enkle utformingen av denne plattformen og dens brukervennlighet vil imponere både erfarne og nye aktører.

6. Coincap

Coincap

CoinCaps tilnærming til å gi brukere ubegrenset tilgang til markedsdata i sanntid, er grunnlagt i 2015, og er eksepsjonell. Til tross for den travle hjemmesiden, er de relevante funksjonene som markedskapsler, nåværende priser, tilgjengelig mynttilførsel, blant annet helt uhindret.

CoinCap lar brukerne se historiske pristabeller ved å klikke på favorittmyntene. Men kanskje hva som vil interessere brukerne mest tilgjengeligheten av CoinCap API. Selv om plattformens brukergrensesnitt ikke er det mest attraktive, vil brukerne finne forskjellige unike, optimaliserte funksjoner som er uvurderlige for en kryptotrader..

7. Coincheckup

Coincheckup

Coincheckup er blant de siste plattformene for å bli med i myntsjekkingsnæringen som ble lansert i 2017. Plattformens primære fokus er på å øke gjennomsiktigheten til kryptohandel.

Med den betraktningen gir plattformen brukere en grundig myntanalyse av myntene som handelsmenn har til hensikt å kjøpe, og sporer informasjon som handelsvolum og pristabeller for å hjelpe handelsmenn med å ta beslutninger som er fullstendig informert..

Plattformens utforming er ment å lette handelsopplevelsen for brukere som foretrekker lett tilgjengelig analyse. Rangering på plattformen gjøres også ved hjelp av en rekke forskjellige faktorer, for eksempel produktet det tilbyr, teamets styrke, teamets respons på spørsmål, samfunnskunnskap og omfanget av aktiv utvikling..

I tillegg er hver myntes algoritmeytelse rangert av 5 for å øke gjennomsiktigheten. Selv om massen av dataanalyse og en enorm mengde informasjon kan være en rask avstengning, vil tradere som ønsker kryptoprosjekter før de investerer, finne plattformen ganske interessant.

8. Live Coin Watch

Live Coin Watch

Handlere som foretrekker en plattform med mange kritiske kryptodata og et brukervennlig sporingsnettsted med et optimalisert brukergrensesnitt, vil definitivt finne Live Coin Watch en sikker hit. Plattformens popularitet ble lansert i 2017 og ligger i ligaen til mye eldre plattformer, sannsynligvis på grunn av brukervennligheten og en hjemmeside som er lett å se for øyet..

Live Coin Watch lar brukerne spore handelsvolum, prisbevegelse, markedsverdi og levering av sirkulasjonsmynten for over 2000 valutaer. Brukere som foretrekker å spore prisbevegelser i forskjellige fiat-valutaer, vil finne denne plattformen ganske nyttig. I tillegg tillater Live Coin Watch brukere å velge frekvensen de foretrekker at nettsteddata skal oppdateres.

9. WorldCoinindex

WorldCoindex

Worldcoinindex er en utmerket prissporingsplattform som har blitt stadig mer populær blant både erfarne og kommende handelsmenn på grunn av blant annet den brukervennlige kryptoprisens visuelle presentasjon. Plattformen tilbyr prisinformasjon i sanntid og en liste med rundt 1500 kryptoer.

Med over 7000 kryptomarkeder som brukerne er koblet til, gir plattformen brukere en sjanse til å samhandle med mer enn 100 krypto-utvekslingssteder. I tillegg til BTC, som er standardvalutaen som brukere kan handle med, tilbyr Worldcoinindex ytterligere 13 fiat-valutaer som tillater handelsmenn å kjøpe direkte uten nødvendigvis å måtte konvertere fiat-valutaer til BTC først.

10. Coinpaprika

Coinpaprika

Coinpaprika er ganske nytt på myntekontrollarenaen, men har sitt syn på myntmarkedskapet. Selv om andre eksisterende og kommende nettsteder opplever begrenset vekst på grunn av avtagende trafikk som et resultat av bjørnemarkedet, har coinpaprika overraskende opprettholdt en positiv vekst siden lanseringen..

Sammenlignet med andre populære plattformer, tilbyr coinpaprika flere beregninger som er knyttet til den økende populariteten. Disse beregningene inkluderer gruvedriftskalkulator og mengden forpliktelsesstatistikk som er ment å hjelpe brukere med å sammenligne kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector