Topp 3 enkle hack for å forutsi kortsiktige kryptoprisbevegelser, DYOR

Alle som har hatt erfaring med kryptovalutaindustrien, har sannsynligvis allerede oppdaget volatiliteten i kryptoprisene. Prisene beveger seg opp og ned, tilsynelatende uten grunn, så vel som uten pause.

Med prisene på kryptokurver som stadig går opp og ned, virker det umulig å forutsi hva som vil skje videre. Og hvis du ikke kan forutsi bevegelser deres, hvordan kan du noen gang tjene på kryptohandel?

Den gode nyheten er at du faktisk kan forutsi hva som vil skje med prisene med relativ nøyaktighet. Den dårlige nyheten er at den bare vil fungere for kortsiktige prisendringer. Som i, kan du lære å forutsi prisbevegelser i løpet av få minutter. La oss snakke om hvordan du kan gjøre det.

Strategier for å forutsi kryptoprisbevegelser

Kryptovalutaer er svært volatile av flere grunner, hvorav den ene er det faktum at de ikke har noen virkelige eiendeler som støtter dem og gir dem verdi. Du kan se hvordan stabile mynter til sammenligning holder seg perfekt stabile takket være at de er støttet av fiat-valutaer eller andre eiendeler som har en relativt fast verdi.

Kryptoer som Bitcoin nyter ikke slike fordeler, og prisene deres har en tendens til å endres veldig lett og bli påvirket av stort sett hva som helst. Så for å kunne forutsi hvordan de vil endres, bør du holde øye med:

1) Nyhetene

Nyhetene spiller en viktig rolle i å endre kryptoprisene. Når et kryptoprosjekt kommer med nyheter uansett grunn, har prisen en tendens til å se en betydelig kortsiktig endring. Alle vil se de samme nyhetene, og skynde seg å kjøpe noen tokens av nevnte prosjekt hvis nyheten er positiv. 

Følg Crypto NewsFølg Crypto News

I tilfeller det er negativt, vil de som allerede har noen mynter sannsynligvis skynde seg å selge dem for å unngå å miste pengene, ettersom de forventer at myntenes verdi vil falle. Ved å gjøre det vil de føre til at prisen faller med sine egne handlinger. Selve nyheten kan inneholde alt fra en ny kryptoprosjektpartnerskap, endringer i lovgivningen, eller til og med en innflytelsesrike individ si noe om krypto.

Så hvis du ønsker å vite hva prisen vil gjøre, kan du holde oversikt over de mest innflytelsesrike nyhetskildene.

2) Spekulasjoner

Du kan si at kryptoindustrien er en industri bygget på spekulasjoner. Alle som har brukt noe tid innenfor kan bekrefte dette, ettersom prisen på en eiendel kan gå opp eller ned bare hvis nok folk tror at den vil gå opp eller ned.

Spekulative investorer går inn i lange eller korte posisjoner basert på disse forventningene, og ved å gjøre det påvirker de andres tanker og forventninger. 


En lignende ting kan skje med kryptospill på plattformer som AlphaPlay. Dette er en desentralisert organisasjon med en form for kollektivt eierskap. Som sådan eliminerer det risikoen for menneskelig faktorpåvirkning ved å stole på smarte kontrakter på blockchain.

I mellomtiden tillater plattformen sine brukere å satse på den virkelige kryptokurrencyraten, og doble innsatsen innen 5 minutter. Det er imidlertid en interessant og mer spennende tilnærming enn å innta tradisjonelle stillinger. Prisene er 100% rettferdige, ettersom dataene er hentet fra verdens ledende børs, Binance.

Plattformen har også opprettet sin egen ALPHA ERC20-kryptokurrency, som er tilgjengelig for salg som en del av Alpha Gambling lojalitetsprogram frem til 8. august 2020. Token-eiere mottar 6% av all plattformomsetning som en bonus. Samtidig kan hvem som helst vinne opptil 90% av omsetningen som premier, og tjene 4% bare ved å spille med venner eller fra henvisninger. 

3) Myntbevegelser

En annen måte å forutsi hva som vil skje med kryptoprisen, er å holde øye med mengden mynter som går inn i børsene. Dette er relativt enkelt å gjøre gjennom blockchain-oppdagere og en Twitter-konto Hvalvarsling gjør det hele tiden.

Ved å holde et øye med hvordan myntene beveger seg mellom lommebøker, eller om de går inn i børser eller ikke, kan du se om hvalene planlegger å kjøpe eller selge store mengder mynter. Siden de fleste forventer at hval har innsikt i at de ikke gjør det, vil de følge hvalens ledelse. 

BTC bevegelserBTC bevegelser

Så hvis en hval deponerer en enorm mengde BTC, vil alle forvente at prisen på BTC vil synke, og de vil begynne å selge den. Nok en gang, ved å gjøre det, er de (oftere enn ikke) de som forårsaker krasj. Det samme skjer hvis hvalen kjøper enorme mengder BTC, bare denne gangen øker prisen når alle blir oppmuntret til BTC.

Dette er hvordan hvaler kontrollerer og manipulerer markedet, men de er fortsatt nyttige for de som er interessert i å tjene på prisbevegelser.

Konklusjon

Dette er noen ting å være oppmerksom på hvis du ønsker å kunne forutsi og dra nytte av veldig kortsiktige kryptoprisbevegelser. I det vesentlige kommer alt til å holde rede på hva som skjer i kryptosamfunnet og reagere på det mellom arrangementet og prisreaksjonen.. 

Hvis du er rask og trygg nok, kan du tjene gode penger ved å handle krypto på denne måten. Men som alltid, ikke invester mer enn det du har råd til å tape, da ting alltid kan ta en uventet vending. Slik er det bare med krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector