Topp 5 blockchain selskaper innen helsetjenester teknologi

Blockchain, teknologien bak den mest verdifulle digitale valutaen Bitcoin, har blitt akseptert som den neste revolusjonen innen internettteknologi. Blockchain gir en måte å gjennomføre transaksjoner på et desentralisert nettverk, og eliminerer behovet for en tredjepart som en bank, regjeringen eller statskassen. Dette sørger også for at transaksjonene er raskere, irreversible og koster mye lavere enn med Fiat-valutaer. Teknologien er planlagt å ha innvirkning i mange bransjer, og helsetjenester er ikke annerledes.

Faktisk har helseindustrien mange områder som kan bruke blockchain for datadeling i hele bransjen, samarbeid, bidra til å forhindre datatyverier, opprettholde personvern og åpenhet i ledelsen av helsevesenet ved å tilby uforanderlige og sporbare poster, sporing av farmasøytisk forsyningskjede for å redusere tyveri og pilfering, bedre deling av data for kliniske studier og forskning, og sikker deling av data med forsikringsselskaper.

La oss se på noen av selskapene som jobber hardt med å løse disse problemene. Her er de fem største blockchain-selskapene i helsesektoren:

Løs omsorg

Løs omsorg er den beste konkurrenten til en forstyrrende oppstart som implementerer blockchain-løsninger for denne bransjen. Med en oversikt over innovative helseløsninger i USA, har dette selskapet nå lansert en Care.Wallet for Physician-applikasjon på blockchain-plattformen for Arizona Care Network (ACN), en av de største ansvarlige omsorgsorganisasjonene i USA. Appen deres gjør helsetjenester tryggere og mer effektiv og effektiviserer administrasjonen av fordeler. Den viser handlingsdata for leger for å gi bedre omsorg og de økonomiske fordelene de tjener fra ACN for forbedret helsetjenester og reduserte kostnader.

Solve.Care er det mest interessante selskapet fordi de faktisk har implementert en storstilt løsning med verdibaserte betalinger for et nettverk av 5500 leverandører av ACN som bruker Care.Coin, deres digitale token. Dette til tross for at den amerikanske helsevesenet er kjent for å være konservativ, er en enorm avtale. Deres enda app Care.Wallet for Families er allerede tilgjengelig på Google Play samt Apples app store for brukere fra over 80 land å laste ned og bruke.

Hu-manity

Menneskeheten løser et av de eldste og viktigste problemene i denne bransjen – sikring av personopplysninger. For tiden er de fleste pasientdataene spredt tilfeldig og sitter i en sentralisert database i flere selskaper, farmasøytiske selskaper, legemaskiner, forsikringsdatabaser og mange andre steder.

Humanitys blockchain-løsning, bygget på Ethereum, er en kjede av kjedeløsninger kalt Human Data Consent and Authorization. Deres tro er at ‘Everybody har rett til lovlig eierskap av sine iboende menneskelige data som eiendom’. Dette vil omfatte medisinske data.

Omsorgskjede

Care Chain er et annet innovativt selskap som jobber med å etablere blockchain-infrastrukturen som kreves for å støtte slike enorme mengder data. De jobber også mot styring av personopplysninger. Ledet av Ethereum Enterprise Consortium og HyperLedger, har Care-kjeden til hensikt å kaste et bredere nett ved å inkludere alle interessenter i helseøkosystemet.

Tålmodig

Patientory er en forbrukervendt app med visjonen om å “gi deg tilgang til, lagre, spore og utveksle helsedataene dine med din valgte medisinske profesjonelle”. Som de fleste EMR på blockchain-apper, tillater de brukere å lagre, se, dele og sikre medisinske journaler på blockchain. Mobilappen deres er gratis å bruke der brukerne kun betaler når de går for postene de lagrer. De har også et støtteteam som lar dem kommunisere direkte med legene og helsepersonellene.

Medisinsk kjede


Medisinsk kjede har en telemedisineplattform som lar brukerne konsultere og dele dataene sine direkte med legene. Transaksjonene og dataoverføringen skjer i en blockchain der brukerne vil kunne betale sikkert ved hjelp av MedToken. MedicalChain har startet piloter der utøvere og pasienter kan registrere seg og bruke plattformen deres.

Konklusjon

Helseindustrien forventes å ha stor nytte av blockchain-teknologi. De fleste løsningene er i et begynnende stadium akkurat nå. Men etter hvert som industrien utvikler seg, vil brukerne se den største fordelen som får kontroll og sikring av dataene sine. Bortsett fra det, vil det gi enorme effektiviteter ved å eliminere papirarbeid og redusere kompleksiteten, samtidig som det gir bedre samarbeid. Helseutgifter er forventes å stige til over $ 10 billioner innen 2022, og disse selskapene har muligheten til å ta en stor del av dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector