Topp 7 kryptomarkedsføringsfirmaer i 2021!

Etter utgivelsen av en liste over de beste kryptomarkedsføringsfirmaene i 2020, har vi besluttet å oppdatere listen for 2021. Når du velger et kryptomarkedsføringsfirma, er det viktig å vurdere opplevelsen til firmaet. Et annet viktig hensyn bør være tjenestene som tilbys av selskapet. Her er en liste over noen gode kryptomarkedsføringsfirmaer du bør vurdere å bruke i 2021.

TokenMinds

TokenMinds er et kjent kryptomarkedsføringsfirma. Det fungerer med mange firmaer innen kryptosektoren. Firmaet fokuserer på områdene PR-markedsføring, blockchain-markedsføring og samfunnsmarkedsføring. I tillegg tilbyr TokenMinds blockchain-utviklingstjenester, token salgshåndtering, WP-oppretting, tokenutvikling, prosjektmarkedsføring, første utvekslingstilbud og tokenliste. Så langt har de bidratt til å lansere 38 innledende børstilbud der de samlet inn 75 millioner dollar fra 220.000 investorer. Faktisk ble selskapet stemt som ledende IEO markedsføringsfirma i 2019

TokenMinds har oppnådd mye i kryptosektoren og har vunnet flere priser. Det ble grunnlagt i 2016, noe som betyr at det er et av de eldste kryptomarkedsføringsfirmaene i verden. I løpet av den tiden har selskapet jobbet med flere firmaer for å markedsføre sine prosjekter. De inkluderer Remme, Essentia og Celsius.  

Å jobbe med TokenMinds var et godt valg for oss. Personalet er profesjonelt og erfaren. Alle aspekter av prosjektet vårt, inkludert promotering av prosjektet, ble håndtert profesjonelt. De klarte alle detaljene i markedsføringsarbeidet for å sikre at vi kunne nå vårt mål. 

Å jobbe med TokenMinds er en flott beslutning. De tilbyr kundene målbare mål. Selskapet har jobbet med flere store prosjekter med stor suksess. Foruten å markedsføre et prosjekt, har TokenMinds-teamet også erfaring med lommebokutvikling og aktivering av tokenisering.

LimeChain

Limechain er et blockchain konsulent- og utviklingsbyrå. Kjernen i selskapet er troen på at resultatene snakker for seg selv og at blockchain vil være en revolusjonerende teknologi. Selskapet er drevet av disse to troene. De tar sikte på å bidra til å være banebrytende for veksten av blockchain, som er en banebrytende teknologi. Deres tro på resultatens kraft og deres tro på blockchain er det som driver deres virksomhet. Brukere kan forvente at alle aspekter av prosjektet deres blir håndtert profesjonelt.

LimeChain er medlem av forskjellige bransjeorganisasjoner som Hyperledger, R3, Linux Foundation og Ethereum Alliance. Det gir dem en global tilstedeværelse, som gjør at de kan følge med på den siste utviklingen i blockchain-verdenen.

Å velge å jobbe med Nick, George, Vladi og Chris er virkelig en av de beste beslutningene vi har tatt! De har gjort en god jobb med å utvikle blockchain-delen av løsningen vår for produksjonsindustrien. Vi vil absolutt anbefale dette fantastiske teamet til andre prosjekter som prøver å gjøre en forskjell ved hjelp av blockchain!

Firmaets hovedtjeneste innebærer å støtte den tekniske ideen og prototypingen av prosjekter. For å oppnå dette bruker de en smidig tilnærming for å skape minimum levedyktige og skalerbare produkter. I tillegg gir de kontinuerlig støtte for løsninger de hjelper til med å bringe til markedet.

Kaikoku Co., Ltd. byrå

Kaikoku hjelper internasjonale firmaer med å lokalisere seg i Japan og skape et sterkt og langvarig samfunn for ICO-er, merkevarer, firmaer og prosjekter. Selskapet er stolt av å kunne håndtere sosiale medier. De hjelper til med å administrere den sosiale mediekontoen til forskjellige merker. For å gjøre det hjelper de vanligvis en klient med å komme på virusinnhold som hjelper til med å spre ordet om et prosjekt. Med sin ekspertise og erfaring kan de hjelpe et selskap til å lykkes.

Kaikoku er et byrå som er fokusert på Japan som har som mål å bringe Japan til verden. De jobber for at internasjonale selskaper som kommer inn i Japan og japanske selskaper som er på jakt etter global eksponering, kan gjøre det kompetent. Målet deres er å øke merkevarebevisstheten om ethvert prosjekt som bruker internettets kraft.

SICOS byrå

SICOS har som mål å være en one-stop-løsning for crowdfunding i hele Europa. De gir sine klienter rådene de trenger på forskjellige nivåer av ICO-prosessen. Selskapet hjelper til med å strukturere ICO-kjøretøyet via kompetente globale partnere. De håndterer tokenomics, sørger for overholdelse av beste praksis, kobler et prosjekt med strategiske partnere og mye mer.

SICOS, som er basert i Luxembourg, hjelper selskaper med å strukturere et lovlig ICO-kjøretøy. For å oppnå dette bruker de sine høyt kompetente globale partnere til å analysere tokenomics for hvert prosjekt. Byrået mener at det er nødvendig med høy praksis for et ICO-prosjekt for å lykkes. De jobber utrettelig for å sikre at det skjer.

EMURGO

EMURGO er et globalt blockchain-teknologiselskap som tilbyr løsninger til oppstart, myndigheter, bedrifter og utviklere. De utvikler løsninger for firmaer, lager utviklerverktøy, investerer i oppstart og hjelper til med å spre blockchain-utdanning. Selskapet har tilstedeværelse i over seks nasjoner som inkluderer India, USA, Singapore og Indonesia.

I tillegg til å hjelpe til med å markedsføre blockchain-relaterte prosjekter, tilbyr EMURGO flere viktige tjenester. Disse tjenestene inkluderer IT-konsulenttjenester og UI / UX-utvikling. De har profesjonelle bransjeeksperter som er klare til å hjelpe et selskap med å transformere, implementere og vedlikeholde infrastrukturen. Deres støtte blir gitt til ethvert prosjekt etter behov.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group er et konsulentselskap som tilbyr mer enn grunnleggende rådgivningstjenester. De plasserer seg i skoene til klientene sine og retter målene med dem. Selskapet jobber deretter for å låse opp hele potensialet for investeringen i blockchain-prosjektet. Blockchain Intelligence Group oppnådde suksess på grunn av vellykkede og profesjonelle interaksjoner med kunder. Når vi begynner å jobbe med en klient, prøver vi å sikre at vi ikke forstyrrer den normale arbeidsflyten til et selskap mens vi leverer målbare resultater.

Selskapet har utviklet forskjellige verktøy, kombinert med teamet av erfarne etterforskere. Disse verktøyene er designet for å sikre at et selskap reduserer eventuelle juridiske risikoer forbundet med å jobbe i blockchain-sektoren. Ved å samarbeide med byrået kan oppstart i blockchain-verdenen unngå de juridiske fallgruvene som de fleste firmaer i sektoren møter.

Yellow Mango Agency

Gul mango er et digitalt byrå som tilbyr sine kunder profesjonelle tjenester innen markedsføring av sine produkter. De håndterer alle aspekter av markedsføringskampanjen fra oppdagelse til fullføring. Selskapet vil samle inn data, som vil bidra til å kvantifisere suksessen til deres innsats.

Deres hovedfokusområder er digitale konsulenttjenester og digital markedsføring. Med deres hjelp kan klienter starte vellykkede digitale markedsføringskampanjer som hjelper dem med å maksimere avkastningen på annonsedollar. Teamet består av et team av erfarne fagpersoner fra forskjellige bransjer.

Noen av løsningene kundene mottar inkluderer bedriftsarkitektur, forretningsanalyse, systemanalyse, digital markedsføring og produktseier. Som en del av det digitale markedsføringsarbeidet vil bedrifter motta tjenester som Google Analytics Consultancy, betalt søkemotormarkedsføring, e-postmarkedsføringskampanjer, innholdsoppretting og tekstforfattere og SEO-tjenester.

Awapal Solutions Agency

AWapal Solutions ble opprettet i 2012. Det har oppnådd mye siden dem. Selskapet bruker innovativ teknologi for å tilby sine digitale markedsføringstjenester. For å tilby sine tjenester inkluderer de det siste innen mobil- og webteknologi. Imidlertid er de ikke spesialister i blockchain-sektoren. Til tross for dette kan ethvert blockchain-basert prosjekt som trenger profesjonelle tjenester få tilgang til dem.

De tilbyr ulike tjenester, inkludert konsulenttjenester, der de blander virksomhetskompetanse med de nyeste innovasjonene for å definere nye forretningsprodukter og tjenester. Byrået vil også hjelpe til med utformingen av et prosjekt for å sikre at de løser utfordringer for å forbedre brukeropplevelsen. I tillegg hjelper de med prosjektering og drift av et prosjekt ved å aktivt involvere seg i programvareutviklingsprosessen. Awapal Solutions deltar også i distribusjon og drift av et prosjekt for å sikre at det lykkes.

Når en bedrift vokser, blir det vanskelig å føre hele poster på en organisert måte. Men min spesielle takk går til Awapal Solutions som ga meg tilpasset programvare for min tvangsmatrise & viste meg stien som hvordan jeg kan holde ting på en sekvens måte. Må si, en brukervennlig programvaretjenesteleverandør som hjalp meg med å opplyse etter forretningsmål. Jeg vil sikkert kontakte selskapet for min fremtidige forretningsplan.

Sammendrag

 Mens mange byråer har prøvd seg på digital markedsføring i blockchain-sektoren, har få eksistert så lenge som Tokeminds. Ethvert selskap som trenger profesjonell hjelp med markedsføringsbehov, bør vurdere å kontakte dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me