Veiledning om Ethplorers varslingssystem i sanntid “The Watching Service”

Etplorer, en Ethereum-token-seer, introduserer et nytt gratis verktøy for registrerte brukere, Watching Service, avslører en pressemelding 19. januar.

Hva er Watching Service?

The Watching Service legger til utforskerens repertoar av verktøy, og sementerer sin posisjon som en ledende Ethereum-nettleser, opptatt av å forbedre brukeropplevelsen. 

Ifølge Ethplorer er Watching Service et varslingssystem i sanntid som sender varsler til brukere som sporer innkommende eller utgående transaksjoner knyttet til en spesifikk adresse eller til og med kontrakt. Verktøyets fleksibilitet og dybde gjør det til det første i observasjonsområdet, siden ingen andre tjenester tilbyr det samme gratis.

Til tross for at det er et gratis verktøy, er meldingsgrensen høy. Brukere kan motta opptil 1000 Telegram og 500 e-postvarsler hver dag. Dette er en reell fordel for brukere som aktivt sporer adresser og kontrakter, men som ikke ønsker å bruke mer på transkripsjonskostnader. Watching Service er bedre enn løsninger som tilbys av konkurrenter som har lavere grenser og begrensede funksjoner.

Løsningen er nyttig for Ethereum-brukere og tokenholdere som er opptatt av å lage varsler, spore adresser og tokenkontrakter, avhengig av deres varierte behov.

etplorer

Watching Service har flere funksjoner, inkludert tilpassede e-post og Telegram-varsler for transaksjoner til eller fra en valgt adresse eller token-kontrakter. Brukere kan også forbedre tjenesten for å lage et filter for innkommende og utgående transaksjoner knyttet til en overvåket adresse eller adresse. 

Ethereum er den ledende smarte kontraktsplattformen, med tusenvis av prosjekter som lanseres hver dag. Det er mer enn 200.000 tokens. Ut av dette handles over 2600 tokens med en samlet markedsverdi på 104 milliarder dollar CoinMarketCap på en eller annen måte. De Ethplorer-widget, i sanntid, viser denne figuren. Et flertall er basert i Ethereum, og utnytter det pulserende økosystemet for å utnytte verdien mens de bygger løsninger for å løse ulike virkelige problemer.

Trinn for trinn guide om hvordan du aktiverer varsler

Fleksibiliteten til Watching Service og dens brukervennlighet betyr også at det er forskjellige måter å konfigurere varsler på. Her er tre måter hvordan det kan gjøres:

 1. Åpne tokenkontrakten eller adressen du vil spore fra Ethplorer. Deretter klikker du på “Se” -knappen og velger om du vil motta varsler i e-post eller Telegram.

Eller,

 2. På en hvilken som helst Ethplorer-side som inneholder tokenkontrakten eller adressen, holder du musen over den og et øyeikon vises. Klikk på den og legg til kontrakten eller adressen til overvåkningslisten din.


Eller,

 3. Naviger til profilsiden din og velg kategorien “Mine adresser / txs”, der til høyre vil du se koblingen “legg til adresse”. Klikk på den og legg til en hvilken som helst tokenavtale eller adresse til overvåkningslisten din.

Inntjeningsledelse

Det kan være kjedelig for handelsmenn, investorer og utviklere som er involvert i Ethereum å spore flere prosjekter samtidig. Watching Service-lanseringen er også rettidig. Det kommer når institusjoner overvåker Ethereum og dets prosjekter nøye, og dimensjonerer dem for mulige kapitalinnskudd.

Registrert Ethplorer kan nå bruke verktøyet til å spore transaksjoner fra eller til adresser eller interessekontrakter. Når den brukes sammen med andre plattformverktøy, som merkingsfunksjonen, kan en bruker enkelt overvåke betalinger sendt til en adresse eller til og med overvåke lufttrykk eller influencer-kontoaktivitet. 

etplorer

Dette er nyttig, spesielt for utviklere eller til og med selgere som mottar betalingene sine i ERC-20-tokens. I stedet for å oppdatere utforskeren manuelt, og som er ivrige etter å vite transaksjonsstatusen, kan brukerne legge til adressen sin i “overvåkningslisten”. 

Når betalingen er mottatt, sendes et varsel umiddelbart til brukerens Telegram-håndtak eller den angitte e-postadressen. Brukere kan også skille mellom transaksjoner ved hjelp av merkingsfunksjonen, identifisere kilden til midlene, sendte beløp og tidspunktet for bekreftelse.

Sikring av fond

Watching Service er også viktig av sikkerhetsmessige årsaker. 

Over tid har noen av de ledende ERC-20-baserte tokens fått grep og er kumulativt mer verdifulle enn ETH. Prosjekter som Chainlink, Synthetix, Uniswap og de fleste DeFi-prosjekter er verdifulle og har høy markedsverdi. Deres økende verdsettelse gjør dem til et mål. 

Brukere kan derfor bli ofre for phishing-angrep eller ved et uhell miste private nøkler. Adresseinnehaveren kan i nær sanntid motta varsler om utgående transaksjoner. 

Fordi alle varsler er nesten øyeblikkelige, er det mulig å reagere på uautoriserte transaksjoner, stoppe agenter fra å tørke rene saldoer av en adresse og holde pengene trygge.

Kapitalforvaltning

Investorer kan også bruke Watching Service til å overvåke adressene til et prosjekt. 

Verktøyet kan sende varsler når tokens distribueres, slik at det kan samles i tide før massene. Ethereum har lav gjennomstrømning. Populære luftdråper fører ofte til en forvrengning som får nettet til å tette seg, noe som fører til høye bensinavgifter. Ved å bruke Watching Service kan brukerne komme videre, kreve tokens før avgiftene stiger. 

Handlere som følger investorer, kan også filtrere ut søppel ved å overvåke posene til ledende påvirkere og rådgivere. Dette kan gjøres ved å deaktivere varsling uten priser, holde distraksjonen og unødvendig prat.

etplorer

For å lette sporing kan adressene deres merkes og legges til overvåkningslisten. Når det er bevegelse til en sentral eller en bytteprotokoll som Uniswap, vil Watching Service utstede et signal.

Watching Service supplerer Bulk API-skjermen. Verktøyet ble lansert i slutten av november 2020 og kan samtidig spore millioner av adresser og porteføljer. Med økende DeFi-verdsettelse og den økende populariteten til DeFi, frigjør Ethplorer verktøy for å betjene sin klientbase, og avrunder all sin Ethereum-relaterte aktivitet på ett sted.

Ansvarsfraskrivelse: Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector