Veiledning om hvordan du handler USDT-marginerte bytter på Huobi

Dette er en guide for å handle nylig lanserte USDT-marginerte evigvarende bytter på Huobi-kryptokursbørsen.

Markedet for kryptovaluta øker når nye investorer tar posisjoner innen det innovative feltet. Etter hvert som prisene og verdien øker, bygger leverandører av virtuelle eiendeler som kryptobørs flere finansielle instrumenter og produkter for å fange interessen til kryptohandlere..

Huobi crypto exchange ble grunnlagt i 2013 og er en av pionerene innen å tilby et bredt spekter av instrumenter til brukerne. Børsen har utvidet sine kryptofokuserte finansielle produkter de siste årene, og har lagt til sine enorme tilbud av digital eiendomshandel. Derivater i kryptorommet har ballongert sammen med markedet, og Huobi har vært der oppe og har som mål å legge til så mange av disse produktene som mulig. Huobi Futures er derivatplattformen til Huobi Group.

Alt fra futures, evigvarende bytter og opsjoner, har Huobi Futures spilt sin rolle for å gjøre det lettere for handelsmenn å ta posisjoner som satser på den fremtidige prisen. Et spesielt derivat som er vitne til massiv adopsjon over kryptomarkedene er den evige bytte – som gjør det mulig for handelsmenn å satse på den fremtidige prisen på en eiendel uten en forutbestemt utløpsdato.

Forskjellen mellom en USDT-margined og Coin-Margined evigvarende bytte

Som forklart ovenfor er en evigvarende bytteavtale som en futureskontrakt, men lar brukeren kjøpe eller selge eiendelen når som helst uten utløp. I denne klassen av derivater har brukerne muligheten til å ta opp USDT-marginerte eller myntmarginerte evigvarende bytter – begge tilbyr forskjellige fordeler og ulemper.

Så hvordan skiller de USDT-marginerte og myntmarginerte evigvarende byttene seg?

En USDT-marginal evigvarende bytte er en lineær kontrakt hvor marginen lagres i USDT stablecoin. På baksiden lagrer en myntmarginert evigvarende bytte (også kjent som invers evigvarende bytte) marginen i den valgte kryptovalutaen, f.eks. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, etc..

Sammenlignet med myntmarginerte bytter er USDT-marginerte bytter bedre av følgende grunner:

 • Tillater en enklere og mer direkte beregning av fortjeneste og tap fra en evigvarende byttekontrakt, i motsetning til myntmarginerte bytter. USDT-marginerte evigvarende bytter P&L kan vises på en lineær kurve, og er tydelig med et øyeblikk i USDT.
 • For det andre, i omvendte / myntmarginerte evigvarende bytter, er margenen basert på den underliggende kryptovalutaen som BTC / ETH / XRP / LTC / BCH, etc. som er veldig volatile i sammenligning med USDT. USDT-marginerte evigvarende bytter bruker stablecoin som margin, og dermed trenger ikke handelsmenn å sikre sin posisjon for å unngå risikoen for å holde kryptovalutaen.

Les her: Fordelene med kortslutning ved bruk av USDT-marginerte bytter

Huobi USDT-marginerte evigvarende bytter

Huobi Futures kunngjorde lanseringen av USDT-marginerte bytter i midten av oktober, slik at du kan satse på den fremtidige prisen på kryptoaktiva. Å handle med USDT-marginal evigvarende bytter gjør at du kan forlenge eller kortslutte en eiendel hvis du tror at prisen går henholdsvis opp eller ned.

“De USDT-marginerte byttene gjøres opp hver 8. time, og den realiserte PnL og urealiserte PnL vil bli overført til brukerens kontosaldo etter oppgjøret,” heter det i Huobis lanseringsuttalelse..

USDT-marginerte evigvarende bytter gir deg 1x til 125x gearing på dine handler, slik at du kan handle opptil 125 ganger beløpet på kontoen din. Husk imidlertid høyere gearing gir deg en høyere risiko for å bli avviklet. Handle posisjoner med forsiktighet!

For tiden tilbyr Huobi 15 handelspar på sine USDT-marginerte bytter inkludert BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII og Uniswap’s native token, UNI.

Hvordan bestille en Huobi USDT-margined swaps

Etter å ha lært omviklingene av Huobis USDT-marginerte evigvarende bytter, i denne delen, forklarer vi en trinnvis veiledning om hvordan du handler disse stabile valuta marginerte posisjonene.

Steg for steg

1. Åpne en Huobi-konto

Før du starter reisen din i USDT-marginerte byttehandel, må du ha en registrert og bekreftet konto på Huobi Futures.

 • Gå til den offisielle Huobi-utvekslingswebsiden “Registrer deg” -siden.
 • Skriv inn dine detaljer på den resulterende siden, inkludert e-post / telefonnummer, nasjonalitet, navn og passord.

Huobi

 • Godta “brukeravtalen”.
 • Klikk på “Registrer deg”.

Når du er registrert, må du fullføre ID-bekreftelsen som krever at du skriver inn navnene dine, et statlig utstedt pass, førerkort eller ID-nummer, og laste opp et bilde av det.

Gå deretter til “https://futures.huobi.fm”Og klikk“ USDT-marginerte bytter ”. Logg på Huobi-kontoen din og åpne USDT-marginerte bytter.

huobi margined swap

Sikkerhetstiltak:

 1. Tillater aktivering av tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet.
 2. Huobi iverksetter også ytterligere sikkerhetstiltak som e-postbekreftelse, et angitt fondspassord for å sikre fiat eiendelssikkerhet og telefonbekreftelse osv..

2. Hvordan sette inn USDT-midler på kontoen din

 • Logg på Huobi-handelskontoen din.
 • Øverst til høyre klikker du på “Balanser” og velger USDT-token.

huobi usdt margined swaps

 • Sjekk innskuddsadressen din på USDT og send USDT til denne adressen. Du kan velge å kopiere innskuddsadressen eller skanne QR-koden.

MERK: USDT har flere kjeder som støtter det, inkludert OMNI, ERC20 og TRC20. Vær nøye med å velge riktig blockchain før du overfører tokens.

 • Når du er kopiert, kan du gå til den USDT-fylte lommeboken og trekke deg tilbake til denne kopierte adressen.

om å sette inn kryptovalutaer på Huobi Global-børsen.

3. Overføre USDT fra spot lommebok til derivat lommebok

Når du har satt inn USDT til “Exchange-kontoen”, er neste trinn å overføre tokens til “Derivatkontoen”.

 • Gå til “Balanser” -fanen. Velg “Derivatkonto”
 • Velg bytter du vil handle, og velg alternativet “Overfør”.
 • Klikk på “Overfør”, velg overføring fra “Exchange-konto” til “Derivater-konto” og skriv inn beløpet du vil overføre.
 • Klikk “Bekreft” for å overføre eiendelen.

huobi

Typer ordrer på Huobi Futures

Du kan ta stilling til USDT-marginerte evigvarende bytter ved å kjøpe et direkte marked eller en ordre. Det er flere ordrer tilgjengelig på Huobi Futures, inkludert:

Begrens rekkefølge: Grenseordre spesifiserer den høyeste prisen du ønsker å kjøpe en eiendel, og den laveste prisen du er villig til å selge en bestemt eiendel.

Utløserrekkefølge: Denne bestillingen lar deg sette en utløserpris, ordrepris og mengde på forhånd. Når den siste prisen når utløserprisen, vil systemet plassere en ordre ved å bruke den forhåndsinnstilte prisen og mengden, akkurat som begrensningsordren.

Beste budtilbud, også kjent som BBO: På denne bestillingen forventes det at du bare angir antall eiendeler du ønsker å kjøpe, systemet vil ta den siste prisen på motstanderen i det øyeblikket du mottar denne bestillingen for å plassere bestillingen.

Optimal N-rekkefølge: Du kan også legge inn bestillinger basert på BBO-priser innenfor de optimale N. Dette gjør at du kan redusere tapene dine dersom markedet svinger voldsomt.

Blits lukkes: (Fra Huobi-siden) Flash Close er en funksjon som vil hjelpe brukerne til å plassere en bestilling ved å bruke prisene innen optimale 20 basert på BBO-prisene. Og de ufylte delene konverteres automatisk til Limit Order.

Hvordan begynne å handle på Huobis USDT-margined swaps

Før du begynner med hvordan du åpner dine USDT-marginerte byttestillinger, må du forstå noen nøkkelord:

 • Finansieringssats: Dette er gebyret som betales mellom kjøpere og selgere ved avregning hver 8. time. Hvis hastigheten er negativ, må shortsen betale longs, og hvis positive, longs vil betale shortsen.
 • Posisjonsmargin: Dette er marginen som tildeles alle dine åpne posisjoner. Den beregnes som inngangsverdien av alle kontraktene du har, delt på valgt gearing pluss urealisert fortjeneste og tap.
 • Bestillingsmargin: Minimumskapitalen som kreves for å beholde dine åpne ordrer. Det beregnes som verdien av alle åpne ordrer delt på valgt gearing.

Trinnvis handel med USDT marginbytter

 • Gå til det offisielle nettstedet til Huobi Global og logg inn på kontoen din.
 • Klikk på “Derivater” og velg “USDT-marginerte bytter” på den øverste linjen..
 • På den resulterende “Trading” -siden velger du kryptovalutaen du vil handle.

huobi marginerte bytter

 • Bestill ved å velge “Type ordre” og fylle ut ønsket pris og antall.
 • “Åpne lenge” hvis du tror prisen vil øke; “Åpne kort” hvis du tror prisen vil gå ned.

Konklusjon

Som vist ovenfor har trading USDT-marginerte evigvarende swaps sine fordeler i forhold til myntmarginerte swaps. Volatilitetsrisiko fjernes mens du tilbyr en direkte og enkel lineær metode for å beregne fortjeneste. Huobi er en pioner innen USDT-marginerte handler, og tilbyr deg en billig og direkte plattform for å fullføre handel med stablecoin-derivater.

(Bilder fra Huobi Global)

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me