Bitcoin historiske prisdiagrammer – BTC-prishistorikk

Bitcoin er en desentralisert peer-to-peer digital valuta som drives av brukerne, uten sentral myndighet eller mellommenn. Gjennomsnittsprisen på en bitcoin ble registrert til omtrent 11 118,92 amerikanske dollar i slutten av juli 2020. Prisene på Bitcoin kan variere, siden den handles på mange uavhengige børser. Imidlertid tilbyr Bitcoin-prisindeksen gjennomsnittsprisen på tvers av de ledende globale børsene. Bitcoin dukket opp under den globale økonomiske krisen i 2008 da store banker ble tatt for å misbruke låntakernes penger, manipulere systemet og belaste ublu gebyrer. For å sikre eiernes penger ønsket skaperne av bitcoin å sette eierne av bitcoins som ansvar for transaksjonene, eliminere mellommannen, kutte høye renter og transaksjonsgebyrer og gjøre transaksjoner gjennomsiktige. De opprettet et distribuert nettverkssystem, der folk kunne kontrollere midlene sine på en gjennomsiktig måte. Bitcoin har samlet popularitet og vokst raskt på relativt kort tid. Mange selskaper, sykehus og store hotellbedrifter over hele verden handler med bitcoins. Noen selskaper med flere milliarder dollar, som Dell, PayPal, Microsoft, Expedia, etc. handler også med bitcoins. I dag markedsfører nettsteder også bitcoins, magasiner publiserer bitcoin-nyheter, og forum diskuterer også kryptovalutaer og handel med bitcoins. Imidlertid er det noen problemer knyttet til bitcoin, som hackere som bryter inn på kontoer, den høye volatiliteten i bitcoin og lange forsinkelser. Likevel anses bitcoin å være pålitelig, spesielt i land i tredje verden, som en kanal for monetære transaksjoner.

Strøm BITCOIN Pris: $

BITCOIN

 

Faktorer som påvirker Bitcoin-priser:

Koronaviruspandemi:

Da koronavirus-krisen forstyrret den globale økonomiske aktiviteten etter at lockdownene ble pålagt, flyttet handelsmennene fra mer risikable eiendeler til tryggere som bitcoin. I løpet av midten av mars kuttet den amerikanske sentralbanken rentene til nesten null og lanserte et QE-program på 700 milliarder dollar for å bekjempe markedskaoset som følge av koronaviruskrisen. Det veide aksjemarkedet, med Dow-futures som falt med 1000 poeng, og gjorde kryptokurver mer attraktive, og presset bitcoin-prisene oppover.

Priser i amerikanske dollar:

Forholdet mellom bitcoin og den amerikanske dollaren er negativ, noe som betyr at når dollar er sterk over hele linja, kommer bitcoinprisene under press og omvendt. Den nylige nedgangen i USD-priser, på grunn av løs pengepolitikk, rentenedsettelser og den amerikanske økonomiske krisen, har støttet BTC / USD-prisene. Prisene på amerikanske dollar har også blitt påvirket av forsinkelsen i utgivelsen av den amerikanske stimulanspakken av den amerikanske kongressen, og dette har holdt bitcoinprisene under press i det siste.

Adopsjon av brukere:

Verdien av bitcoin er sterkt avhengig av at brukerne tar i bruk eiendelene. Kryptovalutaene blir mer populære hver dag, og dette øker bitcoinprisen, siden den er den mest populære kryptovalutaen. Men når etterspørselen etter en valuta går ned, resulterer det i lavere priser. For tiden bytter de fleste brukere til bitcoin som valuta. Forresten brukes den også som en utmerket online handelsvaluta. Bruken av bitcoin som medium for online transaksjoner har økt i det siste, og mulighetene som den enkle bruken gir, kan føre til høyere priser i de kommende årene.

Medieinnflytelse:

Media er den viktigste informasjonskilden i dag, og prisene på bitcoin og andre kryptovalutaer blir også påvirket av dens innflytelse. Større mediedekning betyr en bedre forståelse av kryptomarkedet og bitcoin av allmennheten. Hvis media presenterer et positivt bilde av bitcoin, vil det generelt føre til høyere priser på BTC / USD-paret, mens negativ mediedekning kan ha motsatt effekt på bitcoinprisene..

Politiske begivenheter:

I motsetning til sentralbankvalutaer har kryptovalutaene motsatte forhold til politiske hendelser. Mangelen på tillit til landets økonomi har en tendens til å undergrave den lokale valutaen, mens folket får mer tillit til kryptovalutaer i en slik situasjon, som en erstatning for tradisjonelle valutaer. Bitcoin er den symbolske lederen i kryptovalutamarkedet, så prisene på bitcoin har en tendens til å øke først når det er noen politisk forstyrrelse, før de andre valutaene på markedet blir berørt. Et nylig eksempel kan være den rådende handelskrigen mellom USA og Kina, som presset bitcoinprisene opp.


Regjeringsendringer:

Bitcoin og andre kryptovalutaer er sterkt påvirket av myndighetsbeslutninger. Siden disse valutaene fremdeles blir ansett som et nytt konsept i markedet, endrer regjeringene stadig regelverket når det gjelder beskatning av kryptovalutainvestorer. Ved en anledning bestemte verdens største kryptomarked, Kina, på slutten av 2017 å stenge flere handelsplattformer, og det forårsaket et dramatisk fall i bitcoinpriser, noe som resulterte i et fall på 100 milliarder dollar i kryptovalutamarkedet på en enkelt dag. Så myndighetsreguleringene har en dramatisk innflytelse på prisene på bitcoin og andre kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector