Ethereum Historical Price Charts – ETH Price History

Ethereum er en blockchain spesielt brukt for smart kontraktutførelse, autonome organisasjoner og desentraliserte apper. Alle har åpen tilgang til digitale penger og datavennlige tjenester gjennom Ethereum. Det er en fellesskapsbygget teknologi bak tusenvis av applikasjoner og kryptovaluta Ether (ETH). Ether er også kjent som “token” fordi for å utføre en smart kontrakt eller transaksjon ved bruk av Ethereum blockchain, må man inkludere nok ‘gass’ eller eter til å kjøre programmet. Det betyr at eter er en pris man må betale for å programmere koden på Ethereum blockchain.

Ethereum ble oppfunnet av Vitalik Buterin, som bare var en 18 år gammel tenåring i 2013. Hans idé ble heiet i det globale blockchain-samfunnet, og etter det beviste en britisk dataprogrammerer, Gavin Wood, at systemet oppfunnet av Buterin var mulig å lage. Sammen ble de de første medlemmene av Ethereum-teamet og samlet inn $ 18 millioner for prosjektets utvikling. 30. juli 2015 lanserte de den første versjonen av Ethereum-kryptovaluta-plattformen, kalt Frontier. 7. august 2015 ble Ether (ETH) lagt til Kraken-kryptobørsen til $ 2,77 per mynt. I 2019 ble DeFi den største sektoren innen Ethereum som aktivitet i det desentraliserte finansmarkedet, og spill økte betydelig. 4. august 2020 lanserte Ethereum det endelige Ethereum 2.0 testnettet som gjorde nettverket raskere, billigere og mer skalerbart.

Strøm ETH / USD Pris: $

ETH / USD

 

Faktorer som påvirker ETH / USD

Gruvedrift lønnsomhet:

Lønsomheten for gruvedrift har en betydelig innvirkning på Ether-prisene. Gruvedriftens lønnsomhet er relativt høy når ETH-prisen er mellom $ 300 og $ 400. Gruvearbeidere har en tendens til å selge myntene sine til en bedre pris når lønnsomheten er høy. Hvis lønnsomheten blir lav etter at mange mennesker begynner å gruve, vil andre gruvearbeidere holde på myntene for å vente med å selge til prisene blir gunstigere. Det betyr at gruvedriften har en tendens til å svinge prisene på ETH / USD.

Nylige trender:

Ethereum ble verdens nest mest populære kryptovaluta på markedet da Ethereum blockchain popularitet eksploderte. Prisene på ETH nådde $ 1400 i januar 2018 på grunn av økt popularitet. Til slutt falt prisene, og siden den gang holdt den seg over $ 300. I kryptovalutamarkedet kan de siste trendene relatert til spesifikk kryptovaluta i stor grad påvirke prisene.

Forskrifter:

Siden mange kryptovalutatransaksjoner er transaksjoner over landegrensene, påvirkes de sterkt av de endrede regelverkene i ethvert land. Så når ordet ‘regulering’ kommer rundt i kryptovalutamarkedet, påvirker det prisene på kryptovalutaer negativt. I september 2017 forbød Kina ICO og kryptohandel som raskt sank ned ETH-prisene til nesten $ 220 fra $ 400.

Etter det førte også Sør-Koreas trusler med regelverket til en betydelig nedgang i investeringsstrømmen. Imidlertid, hvis et land endrer regelverket for å omfavne kryptovalutamarkedet, vil det positivt påvirke ETH-prisene.


Valutavekslinger:

Børser med kryptovaluta har ikke den nødvendige infrastrukturen for å håndtere den raske veksten av kryptovalutaer som Ethereum, ettersom de er relativt nye. Noen børser tilbyr begrensede kontoer, og noen har til og med sluttet å godta nye kontoer ettersom de forbedrer støttealternativene. Sikkerhetsbrudd og programvareoppdateringer påvirker kryptovaluta-utveksling, og disse kan påvirke prisene på kryptovalutaer.

Adopsjon:

Når Ethereum vinner popularitet og et større selskap adopterer det, øker prisene på Ethereum. Det er fordi adopsjonen av Ethereum gjenspeiler den økte etterspørselen etter myntene. Det er teknisk at når flere tar i bruk valutaen, går prisene opp, spesielt når det er en stor ankomst av den nye brukeren.

Fremtidig potensial:

Mange bruker Ethereum fordi det fremtidige potensialet til Ethereum er veldig stabilt. Det er en plattform som har tusenvis av applikasjoner til et bredt utvalg av mennesker. Teknologibedrifter innlemmer raskt smarte kontrakter, blokkjeder og automatisering i den daglige driften, og Ethereum gir en plattform for dette formålet. Mange selskaper som bruker smarte kontrakter, dukker opp i markedet som har økt prisen på Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector