Binance Review – Er det fortsatt den beste Altcoin-børsen i 2021?

Binance er en av verdens største kryptovaluta-børser i verden, enten du ser på antall brukere, handelsvolum eller omtrent hvilken som helst annen beregning.

Binances ledelse over konkurransen er så stor at de til tider har mer handelsvolum enn alle de andre store børsene til sammen.

Siden lanseringen i 2017 og meteorisk økning, har den blitt allment anerkjent som den beste altcoin-utvekslingen i verden. Binance har flere børsnoterte altcoins med reelt handelsvolum enn noen annen kryptobørs.

I denne Binance-gjennomgangen vil vi dekke noen av funksjonene som har ført til at denne utvekslingen ble så populær. Spesielt,

 1. Massivt utvalg av kryptovalutaer, flere hundre handelspar og telling
 2. Inntil nylig ingen KYC over hele verden. Selv nå, ingen KYC for brukere i mange land
 3. Bransje lave handelsavgifter
 4. Flotte nye innovasjoner som Binances eget BNB-token og Binance DEX
 5. Solid ledelse under Binance CEO, Changpeng Zhao (CZ)

Alle disse faktorene og mer har ført til Binances eksplosive vekst, og vil trolig bidra til Binances fortsatte popularitet i fremtiden.

Selv om det er mye å dekke i denne anmeldelsen, begynner vi med et av de viktigste temaene, men er Binance-legitim?

Fordeler

 1. Massiv likviditet, Binance er verdens største spotbørs etter handelsvolum
 2. Hundrevis av handelspar, flere kryptovalutaer oppført enn noen annen pålitelig _crypto-børs
 3. Tallrike innovative produkter som Binance-mynten, futureskontrakter, marginhandel, mobilapp osv.

Ulemper

 1. Binance støtter ikke Fiat-innskudd via bankoverføring. Binance US, som gjør det, er ikke tilgjengelig i alle stater
 2. Amerikanere har ikke tilgang til Binance og Binance US mangler mange funksjoner
 3. Binance har blitt kvasi-hacket tidligere, og som en enorm honningpotte er det det sannsynlige målet for fremtidige hackingsforsøk

Er Binance pålitelig?

Det korte svaret på dette spørsmålet er ja, Binance er definitivt pålitelig. Du blir ikke verdens største kryptobørs, og _blir der, _ ved å svindle handelsmenn og engasjere seg i andre skyggefulle forretningsmetoder.

Når det er sagt, er det noen ting du bør huske på før du åpner en Binance-konto.

Er Binance trygt for amerikanere?

Det pleide å være at alle i verden kunne registrere seg for Binance. Det var i det vesentlige ingen begrensninger på hvem som kunne opprette en konto og absolutt ingen KYC.

Det er imidlertid endret, og amerikanere har ikke lenger tilgang til Binance. Hvis Binance oppdager (basert på IP-adresse) at du er en amerikaner som bruker tjenesten deres, vil de sannsynligvis kansellere alle handler og låse kontoen din..

Binance-blokkering av amerikanere var et proaktivt grep, ikke et reaktivt. I mange år fløy kryptovaluta under radaren, og kryptobørsene kunne komme unna med omtrent hva som helst, bortsett fra direkte svindel. Men etter oksemarkedet i 2017 økte reguleringspresset betydelig.


Binance må ha følt at det under dette nye regimet var sannsynlig at de ville bli bøtelagt med millioner av dollar for de amerikanske lovene de hadde "gått i stykker." I stedet for å takle hodepinen, bestemte de seg bare for å forby amerikanere fra plattformen.

Noen amerikanske handelsmenn kommer seg rundt denne geo-blokken ved hjelp av en VPN for å tilsløre IP-adressen. Dette kan fungere, men det kan også være farlig. Hvis VPN kutter ut eller du glemmer å slå den på bare en gang, og du gjør en Binance-pålogging, kan det hende at kontoen din er låst. Det er ikke bra, og det er noe du bør vurdere alvorlig før du prøver å handle på Binance hvis du er amerikaner.

Fra og med 2019 er det et amerikansk datterselskap av Binance, men det mangler mange av de flotte funksjonene som gjør Binance så populær. Den har lavt handelsvolum, er ikke tilgjengelig i alle stater, og det er bare omtrent en tiendedel av handelsparene tilgjengelig sammenlignet med "normal" Binance. Vi vil gjennomgå flere av disse funksjonene i en senere seksjon dedikert utelukkende til Binance USA.

Er Binance trygt å oppbevare mynter på?

Ikke sammenlignet med å holde dine egne nøkler, men så er nesten ingen kryptovalutautveksling 100% trygt å lagre mynter på.

Selv med en sterkt regulert børs som Coinbase som aldri har blitt hacket, er det ingen måte å garantere at den ikke blir hacket i fremtiden. Og Binance har dessverre ikke en perfekt plate.

I mai 2019 var hackere det i stand til å stjele Bitcoin verdt omtrent $ 40 millioner fra Binance.

Hacket sendte etterklang gjennom hele Bitcoin-fellesskapet og fikk til og med noen til å stille spørsmål om det skulle være en blokkorganisering for å returnere de stjålne midlene. Heldigvis ble denne ideen skutt ned, og Binance endte opp med å gjøre kontoinnehavere hele igjen ved å bruke forsikringsfondet.

Selv om dette hacket utvilsomt var dårlig for samfunnet, er det viktig å påpeke ett faktum: Binance-plattformen i seg selv ble ikke hacket. I stedet klarte hackerne å stjele påloggingsinformasjon og e-postadresser til hundrevis av handelsmenn. Hackerne tok den informasjonen, logget inn på alle disse kontoene samtidig og tok ut midler til Bitcoin-adresser som de kontrollerte.

Så selv om Binance burde hatt strengere sikkerhet med hensyn til uttak, var selve plattformen faktisk ikke sårbar. Når det er sagt, bør handelsmenn gjøre alt i deres makt for å holde kontoinformasjonen trygg.

 1. Lag et sterkt passord som er unikt for Binance
 2. Bytt passord regelmessig
 3. Vurder å bruke en egen e-postadresse for alle kryptovaluta-transaksjoner, slik at hackere som får tilgang til din normale adresse ikke har kontroll over kryptoinformasjonen din
 4. Bruk tofaktorautentisering

I tillegg til det er det beste rådet å bare lagre kryptovalutaen din et trygt sted som en Ledger eller en Trezor. Hvis du antar at ingen kryptoutveksling noen gang er trygg, kan du ikke gå galt.

Hvor ligger Binance?

Som en internasjonal børs har Binance lokasjoner over hele verden. For eksempel kunngjorde de nettopp åpningen av en ny gren i Shanghai. Når det er sagt, er hovedkontoret deres ligger på Malta.

Malta er for tiden hjemmet til mange kryptovaluta- og blockchain-firmaer på grunn av deres vennlige regler om denne nye teknologien. Dette har ført til at Malta er det referert til som "Blockchain Island."

Changpeng Zhao

For å trekke en grov sammenligning er CZ som Warren Buffet i kryptoverdenen.

Det er ikke at CZ er en langsiktig verdiinvestor (langt fra det), snarere er han et av de mest anerkjente navnene i kryptorommet og er i spissen for en operasjon på flere milliarder dollar..

Selv om han ikke er immun mot kontrovers, er den generelle følelsen mot CZ god. Mange kryptobyggere, handelsmenn og investorer anerkjenner at CZ alltid presser på for vekst og adopsjon i krypto.

Hva fordeler Binance, nye brukere og nye penger, fordeler krypto som helhet og CZ fortsetter å skille seg ut som en innovativ tenker selv i et økosystem der innovasjonslinjen er ganske høy.

Binance innskudd og betalinger

Dessverre tillater Binance, i motsetning til mange andre kryptovalutautvekslingsplattformer, ikke handelsmenn og investorer å sette inn penger på kontoen sin ved hjelp av en bankoverføring. Det er bare to alternativer for å finansiere Binance-kontoen din: du kan sette inn kryptovaluta eller du kan kjøpe kryptovaluta med et kredittkort.

Siden du ikke kan sette inn kontanter i Binance, er kjøp med kredittkort eller debetkort det nest beste alternativet.

Slik gjør du det.

Kjøpe Bitcoin med et kredittkort på Binance

Å kjøpe Bitcoin med kredittkort på Binance er ganske enkelt.

Ganske enkelt naviger til denne siden, velg hvilken kryptovaluta du vil kjøpe, og hvor mye du vil kjøpe. Derfra blir du bedt om å fylle ut standarddetaljer som adresse, telefonnummer og fødselsdato.

Plattformen som behandler betalingen, Simplex, vil også be om noen få andre ting som en kopi av førerkortet eller passet ditt. Dette er standard for enhver børs som lar handelsmenn bruke et kredittkort da de prøver å forhindre falske kjøp.

Binance-avgiften for å kjøpe krypto med kredittkort er 3,5%, litt under bransjens gjennomsnitt. For eksempel er Coinmama en annen populær børs for å kjøpe krypto med kredittkort, og deres gjennomsnittlige avgift er omtrent 5%.

For en fullstendig trinnvis guide, inkludert bilder, som forklarer hvordan du kjøper på Binance-børsen vennligst klikk her.

Hvordan overføre fra Coinbase til Binance

Coinbase er den fremste ombordstigningsplattformen i verden. Det vil si at det uten tvil er den beste kryptovalutaplattformen å kjøpe Bitcoin og andre kryptomynter på.

Når du har kjøpt på Coinbase, kan du sende kryptoen til Binance hvor du kan bruke deres grunnleggende eller avanserte handelsfunksjoner. I neste avsnitt forklarer vi hvordan du setter inn penger i Binance.

Handel på Binance

Det er her vi kommer til de gode tingene, faktisk handler på Binance.

Mens Coinbase kan være den beste kryptovalutautvekslingen for folk som trenger å anskaffe Bitcoin eller annen krypto, er Binance-handel en god tjeneste som bare blir bedre over tid, og den har det bredeste utvalget av altcoins ut av hvilken som helst kryptovalutautveksling..

Hvordan sette inn midler i Binance

For denne gjennomgangen antar vi at du allerede har opprettet en Binance-konto og nå er kvalifisert til å begynne å handle.

Vi forklarer hvordan du kan kjøpe på Binance i en annen seksjon, selv om det generelt er mange som føler at det enkleste er å kjøpe krypto på en annen børs og deretter sende den til Binance..

Slik setter du inn kryptovalutaer i Binance-handelsplattformen:

 1. Svev over øverst til høyre "Lommebok" og klikk deretter på "Spot lommebok"
 2. Under "Mynt" du kan skrive inn navnet på mynten du vil sette inn. Dvs. ETH eller NANO
 3. Når du ser mynten din, kan du se over til høyre og klikke på innskudd
 4. Du kan nå kopiere innskuddsadressen og sende krypto til den fra hvilken som helst annen kryptobørs eller lommebok
 5. *VIKTIG! * Vi kan ikke understreke dette nok. Enkelte mynter som XRP og andre har en "stikkord" som følger med innskuddsadressen. Binance vil tydelig indikere når en kryptovaluta bruker en tag. Hvis du ikke klarer å ta med taggen når du sender krypto til Binance, vil midlene havne i et generelt slush-fond og vil ikke bli kreditert kontoen din. Selv om det er mulig å gjenopprette midlene, kan dette ta flere dager, og du må kontakte Binance kundesupport. Alt dette bryet er best å unngå for enhver pris, så vær så snill å ta med taggen når Binance indikerer at det er nødvendig.

Hvordan handle på Binance

Nå som du har krypto på kontoen din, kan du begynne å handle på Binance.

 1. Svev over i venstre hjørne "Handel" og klikk "Grunnleggende." Mens Binance tilbyr avanserte handelsverktøy, bør de fleste handelsmenn og investorer som ikke har brukt krypto, trenge å bruke dem
 2. Velg handelsparet du vil bruke på høyre side. For eksempel BTC, BNB eller en av altmyntene som XRP eller ETH
 3. Når du har funnet handelsparet ditt, kan du utføre handelen ved hjelp av enten en begrensningsordre eller markedsordre

Med en begrensningsordre kan du velge den nøyaktige prisen som handelen vil slettes til, men handelen vil sannsynligvis ikke utføres umiddelbart, og du må vente. Hvis prisen går mot grenseordren din, kan det også hende du må justere handelen hvis du vil at den skal tømmes raskere.

Med en markedsordre vil handelen utføre umiddelbart, men det vil være klart uansett markedsprisen. Dette betyr at du kanskje ikke får prisen du håpet på. Noen ganger kan det være farlig å utføre en markedsordre i tider med høy volatilitet, da det kan være spesielt sannsynlig at du ikke får prisen du forventet.

Binance Uttak

Uttak fra Binance er veldig enkelt.

 1. Svever over øverst til høyre på Binance "Lommebok" og klikk "Spot lommebok"
 2. Bruk søkefeltet for å finne kryptovalutaen du vil ta ut
 3. Klikk på trekk på høyre side. Skriv inn kryptovaluta-adressen du vil trekke tilbake til, og skriv inn hvor mye krypto du vil ta ut. Husk at du kanskje må bruke en tag for visse kryptovalutaer, spesielt hvis du trekker deg tilbake til en annen børs
 4. På dette tidspunktet vil Binance be deg om 2FA-autorisasjon, og de vil også sende en e-post som inneholder en lenke som du må klikke for å bekrefte transaksjonen
 5. Når du klikker på lenken, vil transaksjonen flytte til behandlingsfasen, og uttaket skal startes i løpet av et minutt. Generelt skjer uttak fra Binance veldig raskt, men den nødvendige tiden avhenger også av mynten. XRP- eller XLM-uttak kan skje på få sekunder, mens andre kryptovalutaer som BTC eller XMR kan ta lengre tid.

Uttaksgebyrer

Uttaksgebyret pleide å være relativt høyt, og mange Binance-byttehandlere klaget over det.

Fra og med 2021 er imidlertid avgiftene senket til det som nå er et veldig rettferdig prispunkt. For eksempel er BTC-uttaksgebyret for øyeblikket 0,0004 mens ETH-uttaksgebyret er 0,003. Disse avgiftene tilsvarer henholdsvis $ 2,50 og $ 0,40.

Binance justerer regelmessig uttaksgebyrene basert på nettverksbruk og nåværende prisutvikling. For å finne en liste over uttaksgebyrer for alle kryptovalutaene som handler på Binance vennligst sjekk her.

Handelsgebyrer

Som nevnt tidligere har Binance noen av de laveste handelsavgiftene ut av alle de store kryptobørser. Både produsent og takeravgift er bare 0,1%, mens industristandarden vanligvis er nærmere 0,15% produsent og 0,25% taker. Noen børser har et enda høyere handelsgebyr. For eksempel tar Coinbase 0,5% avgift for produsent og taker.

Selv om avgiftene deres allerede er lave, kan de gå lavere. Binance tilbyr rabatter til handelsmenn med høyere månedlige volumer. For eksempel kan alle som handler mer enn 50 BTC per måned få produsentavgiften senket til 0,9%. Det er også en Binance mynt BNB-rabatt som kan være ganske betydelig (mer om dette i en senere seksjon).

For å se de forskjellige tilgjengelige handelsavgiftsrabattene sjekk Binances nettsted.

Altcoin Likviditet

Likviditet for mynter som Bitcoin og Ethereum vil sannsynligvis ikke være et problem for handelsmenn uansett hvilken børs de bruker. Med mindre du sender inn millioner dollarordrer til en handelsplattform, trenger du sannsynligvis ikke å bekymre deg for å flytte markedet.

Det som er bra med Binance, er imidlertid dybden av likviditeten. De er ofte en av de eneste kryptokursutvekslingene med anstendig likviditet for noen av de mer spekulative altcoins. Hvis du vil begynne å handle altcoins, er Binance definitivt den beste altcoin-utvekslingen der ute.

Marginhandel

Med lanseringen av "Binance 2.0" det er nå mulig å bruke Binance margin trading-funksjoner. Binance tillater sin næringsdrivende å ta ut en forbløffende 125x innflytelse på futureskontrakter på sin børsplattform.

Før dette satte Bitmex industristandarden med 100x innflytelse som mange allerede følte var for mye. Det er noen få ting å huske på når du bruker gearing.

 1. Bitcoin er svært ustabilt, og altmynter er utrolig ustabile. Crypto er ikke som aksjemarkedet der en 2 eller 3% flytte på en dag er en stor avtale. Det er ikke uvanlig at Bitcoin flytter 10% på en time eller to. Husk det før du tar ut en høyt utnyttet posisjon.
 2. Når du bruker gearing, er det viktig å sette et stopptap slik at du ikke blir avviklet. Det er alltid bedre å bli stoppet av en handel enn å holde og miste prinsippet.

Hvis du vil lære mer om å handle futures på Binance, kan du sjekk her. Eller det er også en flott trinnvis guide om hvordan du gjør det bruk margin på Binance.

Kjernefunksjoner

Mens Binance har alle slags eksotiske funksjoner som sitt eget byttetoken og en DEX (som vi begge vil diskutere i neste avsnitt), er det kjerneforretningsfunksjonene som virkelig gjør hele forskjellen.

Dette er noen av tingene som ikke er så prangende, men som gjør handel på Binance trygg og sikker.

Kundeservice

En av Binances mest nyttige funksjoner er deres gode kundeservice. Dette er resultatet av bull-run-katastrofen i 2017 da en tilstrømning av uerfarne handelsmenn førte til at Binance kundesupportsenter (med det begrensede antall agenter) ble fullstendig overbelastet. Forespørsler ble ikke besvart på flere dager eller mer, og samfunnets opprør var enorm.

Som svar har Binance ansatt og trent en helt ny generasjon av kundesupportrepresentanter, og siden den gang har Binance hatt god til god kundesupport. Du vet alltid at hvis du sender e-post til dem med et problem, vil en agent kontakte deg.

Handelspar

Sannsynligvis mer enn noe annet er det enorme antallet handelspar som er tilgjengelig på Binance det som skiller dem fra andre kryptobørser. Selv om det ikke var for deres enorme handelsvolum og lave avgifter, ville handelsmenn og investorer overalt fortsatt strømme til Binance for å dra nytte av deres massive altcoin-portefølje.

For tiden har Binance mer enn 600 handelspar oppført på utvekslingen. Det betyr ikke unike mynter, men heller mynter som handler mot andre. For eksempel NANO / BTC – NANO / ETH – NANO / BNB etc. Til sammen har Binance omtrent 200 unike mynter oppført på plattformen deres, noe som er utrolig. Coinbase har mindre enn 30 og ikke engang alle disse er tilgjengelige i alle jurisdiksjoner. Noen av de mer obskure myntene som Binance lister inkluderer:

 1. ENJ
 2. WTC
 3. DLT
 4. ARN
 5. VIB

2FA

Som man kan forvente av verdens mest populære kryptovalutautveksling, er Binance-sikkerhet ganske god. De lærte mye av hackingen på 40 millioner dollar.

Spesielt har Binance obligatorisk 2FA (Two Factor Authentication). Dette er en funksjon som krever at brukeren angir en engangssikkerhetskode før de kan trekke kryptovalutaen sin fra Binance.

Selv om noen børser som Coinbase tillater handelsmenn å sette opp 2FA med et mobilnummer, er dette ikke det sikreste alternativet. Det er mye bedre å sette opp 2FA med Google Authenticator. Fordelen med GA er at den er knyttet til telefonen din, så uansett hvor mye personlig informasjon en hacker kan stjele fra deg, kan de ikke få tilgang til GA-passordet.

Det stemmer ikke for et mobiltelefonnummer. Et SIM-bytte skjer når en hacker stjeler din personlige informasjon, ringer mobiltelefonleverandøren din og bruker stjålet legitimasjon for å portere telefonnummeret ditt til et nytt SIM-kort.

Når hackeren kontrollerer telefonnummeret ditt, kan de logge på en hvilken som helst sentral og ta ut midler hvis du har 2FA satt opp ved hjelp av en tekstmelding..

Derfor er det alltid tryggere å bruke Google Authenticator. Bare husk at når du setter opp GA, bør du skrive ned sikkerhetskoden på et papir og oppbevare den et sikkert sted.

Hvis du mister telefonen, kan du bruke sikkerhetskoden til å gjenopprette GA på den nye telefonen.

Unike egenskaper

Dette er funksjonene som virkelig skiller Binance fra publikum. Mens det er dusinvis av kryptovalutautvekslinger i økosystemet (forsiktig, ikke alle av dem er pålitelige) Det er følgende funksjoner som virkelig får Binance til å skille seg ut fra mengden.

Mangel på KYC

En av grunnene til at Binance var i stand til å vokse så raskt, er at de tradisjonelt ikke har hatt noen KYC-krav til sine handelsmenn. Det er andre kryptovaluta-børser som ikke krever KYC, men de har vanligvis ekstremt lave grenser, dvs. en levetidsbegrensningsgrense på 0,5 BTC. Binance, derimot, hadde aldri KYC, og grensene deres var alltid høye nok for nesten enhver detaljhandler.

Fra og med 2019 begynte Binance å geo-blokkere visse handelsmenn i henhold til deres nye policy om at amerikanere ikke har tilgang til plattformen deres. Imidlertid er det ingen regioner som fortsatt kan bruke Binance (omtrent hvor som helst i Asia). Dette har gitt Binance en stor fordel i forhold til andre handelsplattformer som har obligatorisk KYC.

Det amerikanske forbudet håndheves av IP-adresse, og som nevnt kan en VPN brukes til å komme rundt dette forbudet. Imidlertid risikerer du å ha låst kontoen din.

Integrasjon med modig

Brave er kjent for å lage BAT-token som de belønner brukerne sine for å se på bestemte annonser. Nå går de enda et skritt videre integrering av Binance inn i nettleseren.

Integrasjonen vil være basert på et Binance API, og det vil tillate folk som har en Binance-konto å bytte kryptovaluta rett fra nettleservinduet. Dette er en god idé da det gjør krypto så mye mer tilgjengelig og enkel å bruke. For eksempel kan modige brukere nå tjene BAT og deretter bytte det øyeblikkelig til en valuta som er mer allment akseptert som Bitcoin eller Ethereum..

Mens Binance bare integrerer med Brave akkurat nå, ville det være veldig interessant å se om de kanskje har andre partnerskap i kø. Opera er for eksempel den første nettleseren som kommer som standard en innebygd kryptovaluta lommebok og det ville være veldig fornuftig for dem å integrere med Binance også.

Robust arkitektur som hovedsakelig fungerer under topp etterspørsel

En objektiv Binance-gjennomgang bør påpeke at børsen tidligere har hatt problemer i tider med topp etterspørsel. Ofte resulterte det i Binance går inn i "vedlikeholdsmodus" på det verst tenkelige tidspunktet da volatiliteten var høy og prisene steg eller krasjet. Det er ingenting verre enn å ikke kunne kjøpe eller selge kryptovaluta når du vil.

Binance er langt fra den eneste sentralen som har møtt volumrelaterte problemer. Sist Bitmex var stengt til "vedlikehold" ettersom prisen på Bitcoin dyppet under $ 4000. I kryptorommet er det en åpen hemmelighet at noen børsplattformer ikke kan takle toppvolum, og når det skjer, slutter de å handle i regi av "vedlikehold."

Alt dette er relevant for Binance på grunn av hvordan de klarte å håndtere volumkravene som fulgte med den samme dipen som fikk Bitmex til å slå seg av. Selv om trafikken på Binance var nær alle tiders høye nivåer (trafikk _var _på en all time high for Coinbase) de opplevde bare korte serviceforstyrrelser, spesielt for Ethereum.

De siste to årene har Binance oppgradert arkitekturen for å håndtere mer trafikk, selv om millioner av mennesker prøver å handle samtidig. At en børs sannsynligvis vil fungere under topp etterspørsel er noe du tar for gitt til du er i en situasjon der du er desperat etter å handle krypto, men ikke kan fordi børsen er nede. Binances robuste arkitektur bør definitivt være en vurdering når du bestemmer deg for hvor du skal handle.

Staking

Noen Proof of Stake (POS) kryptovalutaer kan stakes slik at du kan tjene penger ved å bidra til å sikre nettverket. Mens Coinbase kanskje er mest kjent for deres Tezos staking-program, har Binance også et fantastisk staking-program.

På Binance kan du ikke bare stake Tezos, det er faktisk mulig å stake mer enn et dusin andre mynter også. ROI ved innsetting av disse myntene varierer, med priser fra 2% til mer enn 10%. Tezos, som er den desidert mest populære mynten å satse på Binance så vel som andre børser, har for tiden en avkastning på 6 til 7%.

Hvis du ønsker å lære mer om Binances innsatsprogram de har gitt ut en flott guide og vanlige spørsmål som forklarer hvordan det fungerer på Binance og alt du bør gjøre for å komme i gang.

Mobilapp

Som man forventer har Binance en mobilapp som er tilgjengelig for begge eple og Android. Appen er høyt rangert for begge plattformer med en 4.4 Android-vurdering og en 4.8 Apple-vurdering. Mobilappen tilbyr nesten alle de samme funksjonene som den tradisjonelle Binance-plattformen. Det inkluderer,

 1. Kjøpe kryptovaluta med kredittkort
 2. Futureshandel med innflytelse opp til 125 ganger
 3. Spothandel for alle kryptovalutaene som Binance støtter
 4. Kontakt kundeservice direkte for å få et raskt svar i tilfelle noe går galt
 5. Appen støtter også staking av kryptovaluta hvis du har noen mynter som kan stakes

Selv om noen brukere har klaget over en buggyopplevelse, blir Binance-appen jevnlig oppdatert, og det er en av appene med høyest rangering for enhver større handelsplattform..

Binance forskningsrapporter

Et av Binances største bidrag til samfunnet er deres faste forskningsrapporter som de slipper gratis. Disse heftige dokumentene gjennomgår et bredt spekter av emner, fra markedsforhold til kjedeanalysemetoder til levedyktigheten til individuelle kryptokurrencyprosjekter..

Deres globale markedsrapporter blir utgitt en gang i måneden og handler vanligvis om store prishandlinger, både historiske og forventede. Hvis du er interessert i disse rapportene, som er ganske grundige og ofte verdt å lese, kan du registrere deg med Binance for å motta dem via e-post..

BNB-mynt

Mens en rekke børser siden har fulgt i deres fotspor, var Binance opphavsmannen til exchange token-modellen.

På det tidspunktet Binance-mynten BNB ble utgitt, var det ingen liten kontrovers. Er BNB en sikkerhet? Hva er det nødvendig for det? Er dette bare Binances prangende versjon av pengegrep? Samfunnsstemning var delt, og mange investorer hadde problemer med å avgjøre om de skulle kjøpe eller selge BNB.

Siden den dramatiske starten har BNB vist seg å være et verdifullt prosjekt med en rekke interessante bruksområder.

Reduser handelsavgiftene

Nesten alle kryptobørser har en eller annen form for redusert handelsavgiftsprogram. Noen børser som Coinmama reduserer handelsavgiften for handelsmenn som kjøper en viss mengde kryptovaluta i en gitt periode. Andre børser følger Binance-modellen og gir rabatter på handelsavgift til investorer som har mynten sin.

Nesten ingen av disse børsene tilbyr imidlertid det samme rabattnivået som Binance kan tilby. Det er fordi Binance tilbyr dobbeltrabatt til BNB-innehavere.

 1. BNB-holdere som betaler handelsavgiftene sine med BNB, kan nyte en automatisk 25% reduksjon i handelsavgiftene over hele linja. Med tanke på at Binance allerede har de laveste handelsgebyrene for enhver større børs, gjør dette dem til en enda mer attraktiv plattform å handle på.
 2. Ved å holde en viss mengde BNB kan du få en enda større rabatt. For eksempel kan alle som har mer enn 50 BNB få en nedsatt handelsavgift på 0,09% maker og 0,10% taker. Hvis du kombinerer det med den rabatten som er tilgjengelig for å bruke BNB til å betale handelsavgift, er den endelige kursen 0,0675% maker og 0,0750% taker.

Disse handelsavgiftene begynner å se spesielt bra ut, spesielt sammenlignet med Coinbases 0,5% produsent og takeravgift. Per publisering koster det rundt $ 600 å kjøpe 50 BNB. Mer informasjon om BNB-handelsrabatter er tilgjengelig her.

Delta i IEO

En annen av Binances nyvinninger er IEO (Initial Exchange Offering).

I 2017 så kryptosamfunnet en rekke ICO-er som kumulativt samlet inn milliarder av dollar med løfte om store avkastninger. Dessverre endte det store flertallet av disse prosjektene med å mislykkes. Noen var direkte svindel, andre var teknisk umulige, og andre hadde bare et dårlig team med en dårlig ide. Sviktprosenten blant ICO-prosjekter er enorm.

Håpet er at en IEO-modell kan bidra til å fikse det. Med en IEO må en børs (som Binance) godkjenne prosjektet før det blir oppført. Det betyr mye mer gransking som forhåpentligvis lukker ut svindel og ubrukelige prosjekter.

En annen fordel er at når et nytt prosjekt vedtar IEO-modellen, blir de automatisk notert på en børs. Tidligere måtte mange ICO-prosjekter faktisk betale millioner dollar for å bli notert på børser som Binance.

Hvis de ikke betalte for å bli børsnotert, ville de alltid kjempe for likviditet og investortilgang. IEO fjerner problemet da prosjekter er tilgjengelige for handel helt fra begynnelsen.

For å delta i en IEO, må en investor bruke BNB, på samme måte som de fleste ICO-er ble finansiert av ETH.

Handel på Binance DEX

Før vi begynner med en gjennomgang av Binance DEX det kan være nyttig å forklare to termer.

 1. CEX – Sentralisert utveksling. Dette er en kryptobørs kontrollert av en enkelt myndighet. Ganske mye hver større børs er en CEX. Kraken, Coinbase, Binance osv.
 2. DEX – Desentralisert utveksling. En kryptobørs som vanligvis kjører på en blockchain-plattform og en som ikke kontrolleres av noen sentralisert myndighet. Fordelen med en DEX er at den ikke kan stenges ettersom handler styres av kode og ikke blir ryddet av en sentralisert myndighet.

Det har vært mye snakk i det siste i kryptovaluta-samfunnet om DEX-er og deres fremtidige potensiale, spesielt på Ethereum-plattformen. De kan potensielt løse en rekke problemer forbundet med CEX-er, særlig handelsbegrensninger, frosne midler, stjålne midler osv.

Når det er sagt, er Binances DEX egentlig ikke en ekte DEX, det er mer en CEX / DEX-hybrid. Selv om Binance liker å påstå at deres DEX er desentralisert i sannhet, avhenger det av Binance for å holde det i orden, og hvis Binance ville kunne de slå det av.

Likevel er det i det minste et skritt i riktig retning, og det er interessant å se verdens største CEX lage en DEX som potensielt kan forstyrre forretningsmodellen deres. Noen få notater om Binance DEX.

 1. Mer enn 100 handelspar er for tiden oppført.
 2. DEX drives av BNB som brukes til å redusere handelsavgifter, betale handelsavgifter og også ta egenkapital i IEO-er
 3. Per publisering hevder Binance at det er rundt 400 000 aktive DEX-lommebøker. Det er langt fra Binances millioner av brukere, men hvis DEX fortsetter å vokse, er det sannsynlig at de vil ha en million brukere i 2021 eller 2022.

BNB betalingsinfrastruktur

På toppen av alle andre bruksområder prøver Binance aktivt å markedsføre BNB som en betalingsmekanisme i konkurranse med noe som BTC. En måte å presse betalingssaken på er å bruke BNB til å betale lønn hos Binance. Faktisk er det noen rapporter som sier at så mange som 90% av alle ansatte på Binance blir betalt i det minste delvis av BNB.

I andre nyheter har betalingsplattformer for kryptovaluta også begynt å godta BNB. Når myntbetalinger begynte å godta BNB det ble plutselig mulig å bruke byttetoken med mer enn 2.000.000 forskjellige leverandører.

Forvent å se økende BNB-integrasjon med butikker og selgere over hele verden, spesielt i Asia. Binance har makten og innflytelsen til å presse hardt for adopsjon, og ettersom de holder BNB selv, jo mer etterspørsel etter mynten deres, jo bedre ser deres økonomi ut.

BNB myntforbrenning

Enkel tilbud og etterspørsel tilsier at jo mindre tilbud, jo høyere pris. Binance benytter seg av det ettersom de har en kvart innbrenning bakt i tokenmekanikken til BNB-mynten.

Hvert kvartal kjøper Binance tilbake og forbrenner en viss mengde BNB, basert på handelsvolum for det kvartalet. BNB startet med 200 000 000 mynter, og Binance vil fortsette brenningen til bare 100 000 000 gjenstår. Dette skal bidra til å presse BNBs pris opp, og belønne langsiktige eiere.

For en fullstendig guide og forklaring av BNB-forbrenningsmekanismen kan du sjekke Binances nettsted.

Binance USA

Bare fordi Binance begynte å blokkere amerikanske handelsmenn, betydde ikke at de var klare til å gi opp Amerika. USA er et stort kryptomarked, og Binance vil ofre titalls millioner dollar i fortjeneste ved ikke å operere der.

Det Binance skjønte imidlertid at det å være et Malta-basert firma med tunge bånd til Kina, sannsynligvis aldri ville få tillatelse fra amerikanske regulatorer til å operere i alle 50 stater. Så i stedet spunnet de opp Binance US, en unik børs som fortsatt har Binance-merkevaren og -følelsen, men som er basert helt i USA.

Binance US ledes av Catherine Coley som har spilt inn en flott podcast med Pomp, for de som er interessert i å lære mer om henne og visjonen for Binance US.

Mens Binance US har potensial til å bli et amerikansk kryptokurrency-kraftverk på linjen, lider de dessverre akkurat nå av noen få problemer som kan gjøre Binance US mindre attraktive enn andre alternativer som Coinbase eller Kraken.

Likviditetsproblemer

Binance USAs likviditet er bare en brøkdel av Binance. For eksempel, mens denne artikkelen er skrevet, har Binance US 24 timer handelsvolum på bare 11 millioner dollar mens Binance har et døgn handelsvolum på 1,5 milliarder dollar.

Et problem er at likviditet begynner med likviditet, så det kan være vanskelig å starte en bytte fra bunnen av, da det ikke er likviditet til "hoppstart" handel. Det andre problemet er tilgang. Da den opprinnelige Binance først ble åpnet, kunne de handles videre av praktisk talt alle i verden. Binance US er en annen historie…

Mangel på tilgang

På grunn av regelverk som varierer fra stat til stat, kan ikke titalls millioner amerikanere bruke plattformen. I henhold til Binance US servicevilkår, kan ikke handelsmenn fra følgende stater bruke tjenesten,

 • Alabama
 • Connecticut
 • Florida
 • Georgia
 • Hawaii
 • Idaho
 • Louisiana
 • New York
 • Nord-Carolina
 • Texas
 • Vermont
 • Washington

Utvilsomt har Binance US allerede begynt prosessen med å få myndighetsgodkjenning for å operere i disse statene. Imidlertid kan de i det minste ikke offentliggjøre handelsmenn fra disse statene, noe som definitivt reduserer likviditeten på plattformen.

Mangel på mynter

Igjen ser vi Binance USA komme seg bort fra det som har gjort Binance så flott. Binance kan skryte av flere hundre unike mynter på plattformen mens Binance amerikanske handelsmenn bare har tilgang til flere titalls mynter, hvorav mange allerede handler på andre børser med mer likviditet.

Binance handelsavgifter er lavere enn andre amerikanske baserte plattformer, men det ser fremdeles ikke ut til å være nok av et insentiv til å få folk til å melde seg på denne nye plattformen. Når Binance US er tilgjengelig i alle 50 stater, og når det har mer likviditet, kan det være verdt å registrere seg for (nevnte vi at de hadde obligatorisk KYC?), Men foreløpig er det egentlig bare en fordel med den amerikanske versjonen av Binance: bank overføringer.

Binance Bankoverføringer

I motsetning til den vanlige versjonen av Binance, støtter den amerikanske børsen Fiat USD-innskudd via bankoverføring. I følge Binance nye brukere er begrenset til et maksimalt innskudd på $ 5000. Etter at en investor har hatt sin konto i noen tid, øker innskuddsgrensen til $ 50000, som forhåpentligvis skulle være nok for folk flest..

I tilfelle du trenger å sette inn enda mer penger i Binance USA, er det også mulig å bruke bankoverføring som har en maksimal innskuddsgrense på 1 million dollar..

En Binance-verden

Alt er likt, hvis du bare skal registrere deg for en enkelt kryptovalutautveksling, er det fornuftig å registrere deg for Binance.

Som vi har sett, er Binance-avgiftene godt under bransjens gjennomsnitt, noe som betyr at du sparer krypto hver gang du handler.

Vi diskuterte hvordan du tar ut penger fra Binance, og en av de store tingene med plattformen deres er at Binance-uttaksgebyret er veldig rimelig. Binanseavgifter overalt er rimelige, slik at du vet at du får en god avtale når du handler der.

Men det er ikke bare avgifter som betyr noe. Tonnevis av kryptovalutahandlere bruker Binance ikke bare på grunn av lave gebyrer, men på grunn av deres enorme utvalg av kryptovalutaer for handel.

For populære mynter som Bitcoin og Ethereum er Binance vanligvis plattformen med mest likviditet.

For noen mikrokapital-altcoins er Binance det _ eneste _ markedet der de handler med likviditet.

Til slutt, som verdens største kryptokursutveksling, har Binance en ekspansiv kundeserviceavdeling som du alltid kan kontakte via e-post eller ved å åpne en supportbillett. Når du kontakter kundesupportavdelingen, kan de hjelpe deg med alt fra KYC-problemer til henting av mynter som er sendt uten tagg..

Så hvis du leter etter bare en sentral for å registrere deg på Binance, er det definitivt et godt valg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector