Et tilbakeblikk på papiret og veien videre gjennom Crypto Winter

Hei CoinFi-fans,

I denne oppdateringen ser vi på CoinFi Whitepaper og veien videre gjennom kryptovinter.

Et tilbakeblikk på CoinFi-papiret

Tilbake da vi publiserte CoinFi-papir i oktober 2017, her er hva vi hadde å si om forretningsmodellen vår:

På den tiden så vi et marked drevet av massiv detaljhandelspekulasjon. På lang sikt så vi institusjonelle handelsmenn som det viktigste markedet for plattformen vår.

Det er der vi står i dag. Vi så en boble komme og gå, og da boblen sprakk, så vi de fleste detaljhandelsspekulantene gå ut av krypto.

Selv om det ikke har vært, og nesten ikke vil være, en plutselig massiv tilstrømning av institusjonelle penger som strømmer ut i rommet (en av hovedfortellingene som bidro til å gi drivstoff til boblen), har vi sett institusjonell handel stadig øke som voldsom detaljhandelspekulasjon har dødd.

Hvordan påvirket dette CoinFi?

I den første whitepaper dedikerte vi en stor del til handelssignaler (en beta som vi ga ut i oktober 2018), samt en stor del til handelsalgoritmer for institusjonell karakter..

Vi så en enorm mulighet til å tilby handelsalgos som hjalp kjøpere og selgere med høyt volum å minimere handelskostnadene og beholde mer av avkastningen.

I midten av 2018 hyret vi inn et team for å jobbe med handel med algo-utvikling. Vi har ikke gitt arbeidet deres mye dekning under de månedlige oppdateringene våre, da vi hovedsakelig ga oppdateringer om produktene vi bygde for å betjene detaljmarkedet.


I desember 2017 / jan 2018 da vi fullførte vårt token-salg, var detaljhandelinteressen for krypto på sin aller høyeste topp. Som et resultat var det fornuftig å fokusere på produkter og tokenøkonomi som hovedsakelig tjente detaljhandelkryptoinvestoren.

I februar 2019 har landskapet endret seg fullstendig. Videovisninger for bemerkelsesverdige crypto-influencers har falt 90-95% siden januar 2018. ETH-prisen er nede al 90%, og de fleste ERC-20-tokens har falt 95-99% fra ATH. Så mens 90% av de private kryptoinvestorene forlot markedet, falt også de gjenværende investerbare eiendelene med 90%. Snakk om et eksponentielt krympende marked.

På samme tid, selv om det kanskje ikke kommer en flom av institusjonell kapital som styrter ut i markedet som mange forutslo under den siste boblen, sakte og jevnt, har institusjonell handel fortsatt å vokse i forhold til handelsvolumet.

Kryptobørs som Bittrex, Binance, Coinbase, Kraken alt nylig åpnet OTC-pulter for å imøtekomme transaksjoner med blokkstørrelse. OTC-skrivebord fortsetter å få handelsvolum gjennom 2018 selv når det samlede handelsvolumet krympet.

Børs som CoinSuper er fokusere på institusjonelle investorer ettersom nye forskrifter spiller inn. Store navn som gjengivelse og Interkontinentalt utveksling kom inn på markedet med institusjonelle tilbud.

Genesis Capital, som kun betjener institusjonelle motparter, stammer fra 1,1 milliarder dollar i kryptolån i 2018, til tross for at de lanserte tjenesten i mars 2018. $ 500 millioner av disse lånene stammer fra 4. kvartal 2018 alene, hovedsakelig drevet av handelsmenn som ønsker å korte eller sikre sine posisjoner.

Handelsalgoritmer for institusjonelle handelsmenn

Vi prøver for øyeblikket forskjellige applikasjoner av handelsalgosene våre for å hjelpe prosjektutviklere, grunnleggere, VC-er, kryptofond og familiekontorer med å kjøpe krypto-eiendeler mer kostnadseffektivt..

Hvis du ønsket å slappe av en stor aksjeblokk på 90-tallet, var den eneste måten å gjøre det ved å ringe din vennlige megler og stole på at han ville slappe av sakte uten å lekke informasjonen og gi andre muligheten til å hoppe foran deg å selge. Dette ble forstyrret på 2000-tallet med innføringen av algoritmer og mørkebassenger for beste utførelse.

I dag, hvis store aksjeeiere ønsker å slappe av, gjøres det hele algoritmisk med begrenset markedspåvirkning.

På den annen side, hvis du vil selge en stor blokk med krypto, ser det fremdeles mye mer ut som en samtale til 90-tallsmegleren, i stedet for den selvbetjente, billige, algoritmisk utførte tilnærmingen som aksjehandlere nå har kommet å ta for gitt. Vi ser fortsatt et behov for en plattform som gir direkte tilgang til institusjonell handelsalgos i krypto, slik at kjøpere og selgere kan få best utførelse og kjøpe / selge store ordrer med minimal markedspåvirkning.

Heldigvis er dette noe algo-teamet vårt har jobbet med.

Hypotesen vår er at vi kan fylle et behov i markedet ved å tilby direkte tilgang til våre beste utførelsesalger som minimerer glid for handelsmenn som ønsker å slappe av / skaffe seg store posisjoner i mindre likvide eiendeler..

Hvordan fungerer algoritmene våre?

Det vi har utviklet er to hovedaspekter – å ta algo-logikk som har fungert i aksjer og tilpasse den til behovene til kryptomarkedet, og å utvikle robust infrastruktur for å utføre handler og maksimere kostnadsbesparelser for våre kunder.

Som et eksempel, hvis en stor tokenholder ønsker å slappe av en stor mengde Cardano (ADA) til USD med minimal markedspåvirkning og til den beste prisen, skanner algoritmen kontinuerlig alle sentralene token er oppført på og ruter bestillinger, factoring i behovet for å:

a) Selg til den beste prisen, dvs. den billigste børsen på den tiden

b) Delta aktivt i alle ADA-likviditetsbassenger

c) Masker selgerens intensjon om å selge en stor posisjon

Selger til den beste prisen

ADA er oppført i parene ADA / USDT, ADA / BTC og ADA / ETH, men vårt mål er å slappe av til USD. Når du overvåker ADA / USDT, antyder algo-faktorene i USDT / USD-kursen ADA / USD-kursen. Tilsvarende for ADA / BTC, algo-faktorene i BTC / USD-satsen i sanntid for å antyde ADA / USD-kursen. Vår kjøringsalgo beregner dynamisk ADA / USD-kursen på tvers av alle tre parene og rutebestillinger til børsen med den høyeste ADA / USD-kursen.

Delta aktivt i alle ADA-likviditetsbassenger

Når en avvikler en stor, illikvid posisjon, må algo også sørge for at den maksimerer deltakelsen i volumet som handles i markedet, ettersom den selger uten å flytte prisen. Algo veier denne faktoren dynamisk for å balansere behovet for den beste prisprisen med behovet for å maksimere deltakelsen i markedet.

Masker selgerens intensjon

Utførelsesalgo randomiserer også ordrestørrelse og tidspunkt for utførelse, slik at det ser ut til at det er små individuelle selgere i stedet for en stor selger, for å unngå frontløp av markedsmarkører og quant algos som snuser ut eksistensen av store selgere.

Dette skraper bare overflaten av hva våre kjøringsalgoritmer er i stand til. Automatisering av handelsutførelse minimerer glidning og gir selvbetjent tilgang overfører kostnadsbesparelser til selgeren.

Bygg tilpasset utvekslingstilkobling for å øke påliteligheten og minimere utvekslingsforsinkelsen

Hastighet er viktig for en utførelsesalgo, fordi du vil være i stand til å treffe ordre som byr på ordreboken før de blir kansellert, og unngå at bestillingene dine blir hevet når markedet beveger seg.

Mens alle som ønsker å bygge utvekslingstilkobling, kan utnytte biblioteker med åpen kildekode, er tilbudene fremdeles for umodne til å bruke ut av boksen hvis du vil handle konkurransedyktig. Tilpasset tilkobling er nødvendig for å opprettholde en hastighetsfordel. I tillegg har kryptobørser rett og slett ikke den robuste tekniske infrastrukturen som mer modne aktivaklasser nyter – som et resultat slipper børs ofte forbindelser.

For at ordreutførelsen skal fungere robust 24/7, kreves omfattende løsninger, testing og vedlikehold for å håndtere idiosynkrasiene til individuelle sentraler og sikre maksimal oppetid.

For å overvinne disse utfordringene, har teamet vårt brukt mye tid og krefter på å implementere tilpassede utvekslingstilkoblingsbiblioteker for å håndtere alle edge cases utvekslinger kan presentere.

Hvis du vil lære mer om handelsalgoritmer, sjekk ut episode 9 av CoinFi Podcast hvor teamet vårt gir en fin liten intro til verden av handelsalgoritmer..

I episoden diskuterte vi også de to primære typene av algo-handel, hvordan algo-handel gjelder dagens kryptomarkeder, hvordan høyfrekvente handelsmenn tjener på algos, og hvorfor høyfrekvent algo-handel faktisk kan være til fordel for de gjennomsnittlige, daglige handelsmennene i det lange løp. løpe.

Oppdatering av handelssignaler

I oktober 2018 ga vi ut en handelssignal-beta for kryptovalutahandlere.

Basert på innledende tilbakemeldinger, har vi besluttet å holde signaler i beta når vi vurderer prosjektet. Mens vi kan bruke mer ressurser på å utvikle nye signaler i fremtiden, er det for øyeblikket å presse vår handelsalgoritmeplattform teamets største fokus..

Mens vi oppfordrer brukerne til å fortsette å satse, ettersom vi forventer å innlemme ytterligere tokenverktøy fremover, kan brukere som deltok i betaversjonen og ønsker å fjerne, gjøre det etter 90 dager ved å sende inn en forespørsel her.

Fortsetter å tilby gratis verktøy

Whitepaper vår uttalte:

Det har alltid vært en del av planen vår om å levere et gratis nivå for CoinFi-plattformen, og vi fortsetter å gjøre det.

Siden vi lanserte CoinFi News i slutten av 2018, har titusenvis av besøkende kommet til CoinFi News for å følge den siste utviklingen innen krypto.

Mens vår opprinnelige visjon var at CoinFi News skulle tilby kryptoinvestorer muligheten til å legge opp nyheter på markedet, har landskapet endret seg dramatisk siden whitepaper ble publisert.

Detaljhandelens etterspørsel etter markedsbevegelsesnyheter har falt i bjørnemarkedet, den faktiske effekten av nyheter på kryptomarkedene har redusert betydelig. Mens mange typer kunngjøringer i løpet av oksekjøringen i 2017, fra arrangementer til partnerskap til utvekslingsoppføringer ofte var på markedet, har disse typer nyheter hatt minimal innvirkning på markedet under bjørnemarkedet.

Et nylig eksempel på dette var oppføringen av XRP på Coinbase. Mens bare rykter om en Coinbase-oppføring var et klassisk eksempel på nyheter som flyttet markedet under boblen, har “Coinbase-effekten” hatt relativt liten innvirkning i dagens markedsforhold..

Likevel fortsetter vi å gjøre inkrementelle forbedringer CoinFi News for å betjene våre vanlige brukere, som Mørk modus.

Hvis du har forslag til hvordan vi kan forbedre CoinFi News eller andre gratis nivåer av CoinFi-plattformen, kan du send inn dine forslag og funksjonsforespørsler her.

ERC-20 Advanced Token Metrics er nå tilgjengelig på CoinFi-nettstedet

Brukere kan nå undersøke ERC-20-tokens via en rekke unike token-beregninger som bare er tilgjengelige på CoinFi.com.

Mens alle disse beregningene ble opprettet som et resultat av direkte tilbakemelding fra kryptoinvestorer, tror vi den mest interessante beregningen er “Token Supply on Exchange”. Når brukere flytter tokens til en børs, har det en tendens til å demonstrere en intensjon om å selge, eller i det minste høyere hensikt om å selge enn når tokens holdes utenfor børs.

Disse dataene er avhengige av vår egen, omfattende database med adressebøker for utvekslingslommebøker.

Gi oss beskjed om hvordan du bruker disse beregningene i kryptoinvestering, eller hvordan vi kan gjøre dem bedre. Vi vil gjerne høre fra deg!

Lagstrukturering

I en oppdatering i fjor nevnte vi å være spredt for tynn på for mange prosjekter. Vi kjørte i hovedsak to separate team, ett som fulgte utviklingen av handelsalgoritmer som primært kommer institusjonelle handelsmenn til gode, og et annet team fokuserte på dataanalyse og signaliserer produkt primært rettet mot personmarkedet..

Som mange kryptoselskaper i dette bjørnemarkedet har vi tatt den tøffe avgjørelsen om å redusere størrelsen på teamet vårt. Dessverre betydde dette at vi måtte skilles fra en rekke høyt verdsatte teammedlemmer som har gitt verdifulle bidrag til CoinFi-prosjektet. Det var absolutt ikke en enkel beslutning å ta, men en nødvendig å fortsette fremover i løpet av kryptovinteren.

Den klare prioriteten for det gjenværende teamet vil være å kommersialisere handelsalgo-plattformen vår. Utviklingen av detaljhandelprodukter, inkludert signaler, nyheter og dataanalyse, vil fortsette, men vil være lavere prioritert.

Går fremover

Som et prosjekt hadde vi absolutt til en viss grad nytte av ICO-boblen. Men det er et tveegget sverd – boblen skapte også en jevn forventning om rask avkastning fra et bestemt segment av kryptomarkedet som forventer at ting kommer raskt og enkelt.

Men den manien er borte, og den kommer ikke tilbake. Det må være reell verdiskaping for å sikkerhetskopiere sprøytenarkomanen, og dette er ikke noe som vil skje over natten.

Veien fremover vil være lang. Vi er fortsatt i et veldig begynnende marked, og det er mye arbeid å gjøre. Markedet endres raskt, og vi må også tilpasse oss. Vi vil fortsette å tilby infrastruktur og data for å hjelpe kryptohandlere med å gjøre bedre handler, men hvordan det ser ut vil fortsette å utvikle seg.

Reddit-medstifter Alexis Ohanian uttalte nylig at kryptovinter er bra for byggherrer. Mens et bjørnemarked kan være smertefullt på kort sikt, tror vi at det er på tide at den langsiktige infrastrukturen for kryptomarkedene vil bli bygget.

Til de av dere som fortsetter å støtte CoinFi, setter vi pris på innsatsen og tilliten du setter til oss.

-CoinFi-teamet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector