Godtar nå innleveringer fra brukerne for lansering av plattform

Som beskrevet i hvitt papir, CoinFis plattform vil inneholde et massesøkssystem med bidragsytere som leverer nyheter og forskning & analyse.

Selv om det er den endelige visjonen, må mye arbeid gjøres før vi kommer til det stadiet. Vi ser vårt arbeid på dette området som et arbeid av gartnere – for å ha en blomstrende medieplattform der de beste hodene i krypto kan dele sine ideer / undersøkelser og brukere blir stimulert til å sende markedsaktive nyheter i tide, må vi riktig miljø, plant frø, og nær forsiktig økosystemet til det blir selvbærende.

Å be om bidrag fra dyktige forskere og analytikere er hvordan vi planter de første frøene i den hagen.

Hvis du er interessert i å bidra i bytte mot COFI-tokens, kan du lese instruksjonene nedenfor.

Hvis du ikke er interessert i å bidra, men ønsker å støtte CoinFi-prosjektet, kan du hjelpe oss ved å dele dette innlegget eller videresende det til noen du kjenner som kanskje vil bidra!

Hva ser vi etter?

Mens visjonen for CoinFi-økosystemet vil omfatte et bredt spekter av forskning og analyse, skal vi starte med et smalere omfang.

Her er typene innhold vi leter etter for øyeblikket:

Kvantitativ analyse

Vi liker tall og data. Hvis du har en avhandling for hvordan tradisjonelle kvantitative faktorer som pris, volum, verdi, momentum, avkastning, kvalitet, størrelse påvirker myntens ytelse som støttes av harde data, er det interessant for oss. Vi liker også analyser som ser på faktorer som du tror kan være relevante for kryptoinvestering, for eksempel sentiment, innflytelsespåvirkning, vekstmoment i samfunnet, rådgiverpåvirkning osv..

Et notat om teknisk analyse: Mens TA kan brukes til å støtte din kvantitative analyse, aksepterer vi for øyeblikket ikke rene tekniske analysestykker – definert som analyse utelukkende basert på kartmønstre.

Handlingsrike investeringsideer

Skriv om en mynt, et token, et krypto aktivum / prosjekt på en handlingsfull måte for krypto investorer. Makroøkonomiske innlegg er ok, men vi publiserer ikke artikler som først og fremst er fokusert på økonomisk teori eller politikk. Eksplisitte kjøps- / salgsanbefalinger er ikke det vi leter etter, men stykket ditt skal hjelpe en leser med å ta en investeringsbeslutning.

Grunnleggende analyse

Vi verdsetter streng grunnleggende analyse. Undersøk den underliggende forretningsmodellen, teknologien, kodebasen, konkurransemiljøet, teamet, verdsettelsen eller andre aspekter av en mynt, et token eller et annet kryptoverskudd. Vi verdsetter godt presenterte, grundig undersøkte brikker som gir et informert synspunkt.

Personlig erfaring

Fokus er på handlingsbar info, forskning, analyse og data, men å snakke om personlig erfaring er ok i sammenheng med å forklare hva som fikk deg til å bestemme deg for å kjøpe eller selge en mynt til porteføljen din. Vi verdsetter innsikt i hvorfor kryptoinvestorer tok de beslutningene de tok – det er opp til leserne å vurdere resonnementet ditt selv. Men å gi forskning og resonnement for å støtte din beslutning vil gjøre din personlige opplevelse mer verdifull.

Redaksjonelle retningslinjer

For å være kvalifisert for publisering må innsendt innhold også oppfylle følgende redaksjonelle retningslinjer.

Hvordan bidra med forskning & analyse til CoinFi-økosystemet

  1. Logg deg på eller registrer deg på CoinFi-dashbordet her.
  2. Klikk på “Bidra med innhold” knapp.
  3. Følg instruksjonene og send inn analysen.
  4. Vi vurderer og vurderer hvert innlegg. Hvis den oppfyller våre redaksjonelle retningslinjer og mottar en sterk kvalitetspoeng, vil vi publisere den på CoinFi-plattformen.

Hvordan kompenseres bidragsytere?

Tjen 2000-2500 * COFI for dine beste ideer og konkurrer i vår månedlige konkurranse om enda større belønninger (opptil + 100% bonus).

Til slutt vil kompensasjonsalgoritmen ta høyde for kvalitetsvurderinger og faktakontroll. For øyeblikket bidro brukeren med forskning & analysen vil bli evaluert internt av redaksjonen vår på 5 kvalitetsdimensjoner. Denne poengsummen vil bli brukt til å bestemme basiskompensasjon per stykke.

Hver brikke vil bli scoret på følgende fem dimensjoner av kvalitet:

  1. Overbevisende – hvor godt gjør forfatteren argumentasjonen deres? Hvor godt holder resonnementet opp til intens gransking?
  2. Originalitet – er dette en unik idé? Hvis det er et tema som har blitt dekket mange ganger før, tilbyr stykket noe nytt for samtalen? Kan du gå opp til en gruppe utdannede kryptoinvestorer og utløse en samtale rundt ideen som presenteres i stykket?
  3. Forskningsdybde – gjør artikkelen brede generaliseringer uten å støtte den med betydelig forskning?
  4. Leveringskvalitet – hvor velskrevet er stykket? Er det engasjerende? Unngå forenklede fortellinger som faktisk ikke passer til alle fakta. Omfavne data, kontekst rundt hendelser, kompleksitet og nyanse.
  5. Handlingsevne – vil dette stykket hjelpe kryptoinvestorer med å ta bedre beslutninger? Hvis ikke, er det sannsynligvis ikke riktig passform for CoinFi.

For å være kvalifisert for publisering må innsendt innhold også oppfylle følgende redaksjonelle retningslinjer.

Hvordan beregnes kompensasjon

For hver dimensjon sendte bruker inn forskning & analysen vil bli scoret av 5.

Totalen blir delt på 5 for en endelig vektet kvalitetsmultiplikator som vil variere fra 1 til 5 (selv om vi ikke vil publisere noe som scorer under 4).

Formelen for beregning av kompensasjon vil være som følger, der basesatsen = 500 COFI og vektet kvalitetsmultiplikator vil variere fra 4 til 5:

Grunnrente x Vektet kvalitetsmultiplikator = kompensasjon

Forvirret? Her er et enkelt eksempel på hvordan dette beregnes:

Johnny Bitcoin sender inn en velskrevet kvantitativ analyse som demonstrerer hvordan det totale volumet av ICO-finansiering er en ledende indikator på Ethereum-prisen, og han har dataene for å støtte sitt argument. Våre redaktører vurderer denne hypotetiske artikkelen:

Overbevisning: 5

Originalitet: 4.5

Forskningsdybde: 5

Leveringskvalitet: 3.5

Handlingsevne: 4

Total kvalitetspoeng = 22

Vektet kvalitetspoeng = 22/5 = 4,4

Når vi publiserer stykket, blir Johnny betalt 2200 COFI for sitt bidrag (500 COFI x 4,4).

Merk: Artikler med en vektet kvalitetspoeng under 4 vil ikke bli vurdert for publisering, slik at bidragsytere vil tjene på 2000-2500 * COFI avhengig av kvalitet. 

Leaderboard-konkurranse & Bonus

I tillegg til å tjene kompensasjon per publisert stykke, vil vi kjøre en konkurranse for å belønne bidragsytere som regelmessig sender inn kvalitetsinnhold som oppfyller våre publikasjonskriterier.

Topp bidragsytere vil ha muligheten til å vinne bonuser på toppen av basiskompensasjonen. Ledertavlen blir scoret ut fra summen av kvalitetspoengene for alle bidragsyterens publiserte brikker.

1. plass: 100% bonus i COFI

2. plass: 50% bonus i COFI

3. plass: 25% bonus i COFI

4. til 10. plass: 15% bonus i COFI

11. til 30. plass: 5% bonus i COFI

For nå er tidslinjen for konkurransen åpen, vi vil kunngjøre flere detaljer om kort tid.

* Med forbehold om justering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me