Nexus gjensidig gjennomgang – Et kryptovalutabasert desentralisert forsikringsprodukt

Oversikt

Ticker NXM
Pris 37,1 USD
Markedsverdi / markedsrangering 246 077 431 USD / # 54
Hele tiden høy 75,73 USD
rekordlav 6,96 USD
Sirkulerer forsyning 7.520.846 / 7.520.846
Token Type ERC-20
Total verdi låst $ 69,589,587
Nettsted https://nexusmutual.io

Nexus mutual er et kryptovalutabasert forsikringsprodukt som tilbyr brukerne beskyttelse mot smarte kontraktsårbarheter. Det gir Defi-investorer beskyttelse for spesifikke aktiviteter i kryptoøkosystemet. Du kan referere til det som forsikring, men teamet har ikke lov til å kalle det på grunn av juridiske implikasjoner.

I mellomtiden er det forskjellig fra vår grunnleggende kunnskap om tradisjonell økonomi. Selv om tradisjonelle forsikringsselskaper tilbyr en viktig tjeneste, stimulerer de, i likhet med bankene, fortjeneste. Noen ganger kan de prioritere fortjenesten over kundenes behov. 

I hele vårt daglige liv trenger vi forsikring. Vi kan imidlertid forbedre det for å betjene kunder og ikke store selskaper bedre. Nexus Mutual har en lang vei å gå før det kan forstyrre status quo, men det hjelper oss for øyeblikket å forestille oss om den nåværende forekomsten. 

Det er av denne grunn at vi har valgt å gjennomgå det Nexus Mutual blockchain-baserte prosjektet for å utforske dets potensiale og fremtidige muligheter.

Det er fordeler og ulemper ved hver av disse forsikringsmodellene, Nexus Mutual har de beste funksjonene til begge. Nexus Mutual-prosjektet er fortsatt ungt, derav den begrensede naturen til applikasjonene. Søknadene er imidlertid verdt vår oppmerksomhet. Du må forstå at Nexus ikke beskytter deg mot jordskjelv, bilulykker eller skade. I stedet er det utelukkende fokusert på et kryptobruk; Smart kontraktfeil. 

Veteraner og nybegynnere i kryptorommet forstår at økosystemet er fulle av sårbarheter. Du har lest om utveksling som er blitt hacket, eller at lommebøker eller funksjonsfeilfeil ikke fungerer. I mellomtiden er den vanlige bekymringen i dag, spesielt i desentralisert økonomi (Defi), at sårbarheter i smarte kontrakter. 

Vi har sett noen smarte kontrakter som ble revidert av bemerkelsesverdige tredjeparter, ble offer for noen komplekse angrep. I de fleste tilfeller lider både brukere og plattformstiftere av tap av midler. Nexus Mutual jobber for å redusere denne spesielle sårbarheten. Det er “Smart kontraktsdekning”Gir brukerne et ekstra sikkerhetsnivå for slike hendelser som DAO-hacket fra 2016. Det er faste definisjoner av typen hendelser som kan garantere en utbetaling. 

Nexus gjensidig statistikk

og det aktive dekkbeløpet per kontrakt er som nedenfor:

Nexus gjensidig - aktivKilde: nexustracker.io

Brukere vil ikke få utbetaling for phishing-angrep eller eventuelle problemer som er opprettet på grunn av overbelastning i nettverket. Orakler, gruvearbeidere og andre enheter utenfor den smarte kontrakten er ikke dekket. Derfor er det alltid viktig å gjennomgå vilkårene for hvilken type dekning du vil kjøpe.  

Hvordan fungerer Nexus gjensidig forsikring?

Enkelt sagt tillater Nexus Mutual medlemmene i samfunnet å kjøpe Cover mot en bestemt smart kontraktsrisiko. Dette er et fristende forslag, men hvordan utfører det denne oppgaven? Du går deres nettsted og klikk på “buy cover” fra hjemmesiden. Du bestemmer hvilken protokoll du vil dekke for. Dette inkluderer alle de viktigste Defi-protokollene fra 1-tommers utveksling, yEan Finance, Opyn, og mange andre. 

Når du er ferdig med det stadiet, fortsetter du å velge hvor mye dekning du vil ha og hvor lang tid det er. Etter at du har fullført dette trinnet, hvis du ikke er et eksisterende medlem, blir du bedt om å bli med i Gjensidig. Før du blir medlem av Nexus Mutual, må du betale 0,002 ETH og fullføre standard KYC / AML-prosesser. 


Å være medlem betyr også at du er en Nexus gjensidig token (NXM) holder. Alle medlemmer er ansvarlige for å arbitrasere forslag om styring, krav og alle risikovurderinger. Medlemmene må vurdere risikonivået knyttet til hver smarte kontrakt. I tilfelle en utnyttelse, vil medlemmene stemme for å avgjøre om kravet er legitimt og derfor krever en utbetaling. 

Nexus Mutual-medlemmer kan også stake tokens med visse smarte kontrakter proporsjonalt med hvor sikre medlemmene tror at han er smart. Jo mer NXM-symboler som satses på en bestemt smart kontrakt, jo billigere er det for andre medlemmer å kjøpe dekning. I teorien betyr det at medlemmene i Nexus-samfunnet har satt ekte penger i fare for å si at en bestemt smart er en lav risiko. 

samlet mengde stabletTotal mengde stablet

Hvis du for eksempel setter NXM-token i en høyrisikosmart kontrakt, risikerer du å miste en del av den innsatsen hvis den smarte kontrakten er hacket og det blir gjort krav på det hacket.

I følge Kayleigh Petrie, direktør for samfunnsengasjement for Nexus Mutual;

Enhver staker som kan identifisere hvilken kontrakt som er mindre risikabel før andre medlemmer vil tjene belønninger for deres tidlige signal. 

Når et krav er igangsatt, vil NXM-innehavere bli bedt om å stemme på om kravet (smart contract hack) er legitimt. Å stemme i tråd med bredere konsensus gir en holder mer NXM-token mens du stemmer mot konsensus vil låse et velgertegn i en periode. Enhver bruker som prøver å oppfylle krav som faller utenfor definisjonen av dekning, kan få tokens ødelagt. 

Brukssakene & Medlemskap i Nexus Mutual

Her er de forskjellige måtene du kan delta på Nexus Mutual-plattformen.

 1.   Kjøper Smart kontraktsdekning

Det første produktet fra Nexus Mutual er Smart Contract Cover, som dekker “utilsiktet bruk av kode.” 

Hvert medlem som kjøper Smart Contract Cover velger et fast beløp kjent som dekningsbeløpet. Dekkbeløpet vil bli utbetalt hvis prosessen med kravsvurdering godkjenner kravet. Implikasjonen er at utbetalingen ikke nødvendigvis vil være lik tapene som følge av smartkontrakthackingen. Det er trinn du må ta for å kjøpe et deksel som første gangs bruker av Nexus-plattformen. 

 • Du velger “Buy Cover” i dashbordet
 • Skriv inn smartkontraktsadressen du vil kjøpe et deksel til
 • Angi beløpet i Dai (USD) eller Ether du vil ha som det faste dekkbeløpet.
 • Angi hvor lang tid du ønsker at dekningen skal vare

Når du har gjort alle disse, genereres et tilbud og Coveret kan kjøpes hvis du har nok kapasitet til en dekkbar pris. Du blir bedt om å bli medlem av Nexus Mutual på dette tidspunktet hvis du ikke er medlem. 

Fordelene ved å kjøpe smart kontraktsdekning

Å kjøpe dekning er de viktigste aktivitetene som utføres av medlemmene i Nexus Mutual. Folk blir med i samfunnet for å gi dekning for vanlige risikoer. Når et deksel er kjøpt, strømmer medlemmets bidrag inn i Capital Pool, og det forbedrer gjensidig posisjon. Coveret er priset for å generere et langsiktig overskudd som felles deles mellom medlemsbasen.

 • Å gjøre et krav

En dekningsinnehaver kan gjøre krav innen dekningsperioden eller opptil 35 dager etter dekningsperioden. Det faste dekkbeløpet viser at skadevurderingen er et enkelt “ja” eller “nei” og tar ikke hensyn til skadens størrelse. For å sende inn et krav må Cover Holder eier 5% av NXM-tokens som er låst inn når du kjøper Cover.

Hvis 10% av NXM-tokens er låst inn ved Cover-kjøpet, kan Cover Holder sende inn kravet til vurdering to ganger. Denne “kostnaden” er et insentiv til å redusere falske påstander. Når et krav er vellykket, returneres innsatsen til brukeren. I mellomtiden, hvis kravet avslås, blir innsatsen tapt. 

Selv om de andre medlemmene på kort sikt ikke drar fordel av et eneste vellykket krav, er det på lang sikt i interesse for medlemsbasen at gjensidig betaler legitime krav. Uten en slik forekomst vil tilliten til systemet bli uthulet. Derfor vil det være vanskelig for nye kunder eller kapitalleverandører å delta i fremtiden.  

 • Kravvurdering

Nexus Mutual godkjenner eller avviser ikke krav som tradisjonelle forsikringsselskaper. På Nexus-plattformen avgjøres det gjennom medlemsstemmeprosessen. Medlemmer opptrer som skadevurderere ved å stemme på påstander fra andre medlemmer på plattformen. Denne medlemsstemmeprosessen har absolutt skjønn om å betale et krav eller ikke, og deres mening er endelig. Selv om det ikke er noen mulighet til å eskalere et krav til noen regulator, kommer det til fordel for fleksibilitet. Medlemmene kan bestemme seg for å betale krav etter eget ønske, og det inkluderer ved å bruke skjønnet positivt. Dette kan imidlertid omfatte å betale et krav som kan avvises i henhold til strenge vilkår og betingelser, men det er et reelt tap. 

For at dette skal fungere, må det være et incitament for folk å stemme på krav, og også et sterkt avskrekkende middel til å redusere falske aktiviteter. For å oppnå dette fordeles am-prisen til de skadevurdererne som stemmer med konsensusutfallet og straffer folket som stemmer mot. 

Nå, evalueringstiden!!!

 • Prosjektkonseptet & Støtteteknologi

Nexus Mutual har som mål å revolusjonere forsikringsbransjen ved overgangskraft for selskaper tilbake til folket. Hvem som helst kan bli medlem og delta ettersom gjensidig er heleid av medlemmene av Nexus gjensidige samfunn. Medlemmene bidrar med Ether (ETH) i bassenget i retur for Nexus native token (NXM). Nexus Mutual distribuerer komplekse smarte kontraktssystemer på Ethereum Mainnet

 • Totalt låst beløp, markedsdominans og dynamikk

Nexus Mutual ble det siste Ethereum-baserte prosjektet for å overgå Lightning Network med totalt volum låst. I skrivende stund har Nexus Mutual låst eiendeler til minst 9,6 millioner dollar, mens Lightning Network låst 9,5 millioner dollar.

nexus gjensidig total låst verdiKilde: Defipulse.com

Prosjektet har dominert bransjen og har overgått $ 74 millioner i aktiv dekning. For øyeblikket dekker Nexus Mutual for 206 763 ETH; som er omtrent 1% av det totale Defi-markedet. 

 • Bedriftens juridiske bakgrunnssjekk

Nexus Mutual er etablert som et aksjeselskap ved garanti i Storbritannia, og de er godkjent av Financial Conduct Authority (Bank of England) for å bruke det beskyttede ordet “gjensidig” i sitt navn. Som medlem av dette fellesskapet blir hver bruker deleier av det gjensidige, med medlemsrettigheter representert av NXM-tokens.

 • Sikkerheten 

Nexus Mutual er i samarbeid med Somiske Blockchain-laboratorier som sikkerhetsrevisjonspartner. Dette partnerskapet tillater potensiell Nexus distribuert for å få sine smarte kontrakter revidert av Somish Blockchain Labs. Tilsynsrapporten er tilgjengelig her

Den smarte kontrakten er bekreftet på Etherscan. Godkjenningen fra Englandsbanken og verifiseringen av den på Etherscan er nok bevis for at prosjektet ikke er svindel, og at det er trygt for medlemmer. 

 • Hvitt papir

Nexus Mutual har en detaljert teknisk whitepaper. Du kan lese den her.

 • Lagprofil

Nexux Mutual TeamNexus gjensidig team

Hugh KarpSelskapet ble grunnlagt av Hugh Karp, forsikringsprofesjonell og Blockchain-entusiast siden 2011.

Roxana Danila – Roxana Danila er CTO, og hun har over fem års erfaring med å lede og bygge programvareprodukter.

Styremedlemmene inkluderer Nikita Arora, Reinis Melbardis, Graeme Thurgood, og Nick Munoz-McDonald, Kayleigh Petrie er kommunikasjons- og engasjementsdirektør. Over 22 års erfaring innen finansielle tjenester, Steve Barker; grunnleggeren og administrerende direktøren i SwapForex fungerer som prosjektrådgiver. Evan Van Ness, grunnleggeren av WeekInEthereum.com, er også en rådgiver. 

 • ExchangeListing

The Native token (NXM) kjøpes gjennom deres offesiell nettside. Videre er det innpakket versjon er notert på børser som Binance, Huobi, Uniswap, poloniex etc. 

 • Konkurransen 

Ingen kjent konkurranse 

 • Samfunnsaksept 

Teamet bak Nexus Mutual har et veldig rikt fellesskap og tilhenger over medaen. Blant deres sosiale medier tilhenger inkluderer; 

Twitter -13,4k,

Telegram – 2105 medlemmer,

Uenighet – 5864 medlemmer

og så videre. 

Fordeler og ulemper

Den vesentlige fordelen med dette prosjektet er beskyttelsen av mennesker mot smarte kontraktsårbarheter, og medlemmene har fortjeneste.

Imidlertid er det en ulempe med prosjektet. De strenge retningslinjene for medlemmer for å få tilgang til krav kan forhindre noen med et faktisk tap i å få tilgang til et krav. 

** Gjennomsnittlig vurdering: 8/10

Nexus gjensidig vurdering

Vår mening om prosjektet

Nexus gjensidig forsikring har potensial til å revolusjonere Defi-rommet ved å forsikre seg mot risiko knyttet til smarte kontrakter. Selv om det er få hindringer mot full strøm av Nexus gjensidig forsikring, er fremtiden utvilsomt lys. 

 Ofte stilte spørsmål (FAQ)

 • Er Nexus gjensidig revidert?

Grunnleggerne har utført omfattende interne tester og eksterne revisjoner for å sikre at det ikke er noen mulighet for å ha en feil i Nexus smarte kontrakt.. 

 • Er Nexus desentralisert? 

I følge teamet er ikke plattformen desentralisert for brukernes beste, spesielt som en oppstart. Imidlertid hadde de en plan om å desentralisere med tiden. 

 • Trenger du å forhåndskjøpe NXM for å kjøpe omslag?

Nei, du kan bruke ETH, DIA til å kjøpe omslag. Systemet er designet for automatisk å konvertere DIA eller ETH for NXM for å tillate dekningskjøp. 

 • Hvordan prise en smart kontraktsdekning?

Prisen på en smart kontraktsdekning er drevet av mengden NXM som er satt av risikovurderere mot den spesifikke kontrakten.

 • Er det en token generasjons hendelse? 

Det er ingen begivenhet som genererer tokener. 

 • Hvordan kjøpe et smart kontraktsdeksel?

Å kjøpe omslag er like enkelt som å koble MetalMask-lommeboken din til Nexus Mutual-brukergrensesnittet https://nexusmutual.io.

Vi har et team med robuste fagpersoner som vurderer DeFi-prosjekter på en helt objektiv måte.

Vil du at din ICO skal bli vurdert av Coingape? Gi oss beskjed

Forsiktighet: Coingape publiserer kun prosjektanmeldelser for informasjonsformålet. Det er ikke en invitasjon til investering. Når du tar investeringsbeslutninger, må du foreta din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector