Nimbus Platform Review: Bridging DeFi Ecosystem to the Traditional Finance World

Det desentraliserte økonomi (DeFi) økosystemet har vært vitne til massiv vekst det siste året – overgår 26 milliarder dollar, – fra mindre enn $ 700 millioner i januar. Til tross for den uanstendige veksten i DeFi-rommet, er det fortsatt en utfordring å koble denne nye økonomiske innovasjonen til de tradisjonelle økonomisystemene. 

Nimbus-prosjektet, et nytt DAF-styrt DeFi-økosystem, tar sikte på å løse problemet ved å tilby brukerne et alt-i-ett-sted DeFi-økosystem drevet av deres opprinnelige plattformtoken, NBU. 

Lansering av Nimbus DEFI-økosystemet 

Nimbus, først lansert i 2019, og skaffet seg raskt over 50.000 brukere over hele verden på sin plattform. Fra og med i dag, 27. januar 2021, vil plattformen offisielt lansere sitt DAO-styrte DeFi-økosystem og dets opprinnelige NBU-token for å starte en ny æra med finans. 

Nimbus DeFi-økosystemet gir brukerne et bredt spekter av økonomiske funksjoner, inkludert innsats, belønningspooler, avkastning på likviditetsforsyning og byttefunksjoner. I tillegg kobles Nimbus til “tradisjonell økonomi” ved å generere flere inntektsstrømmer for brukere basert på innledende offentlige tilbud (IPOer), Crowdfunding, P2P-utlån og Crypto Arbitrage-Trading.

Nimbus DAO

Som nøkkelkomponenten i Nimbus-økosystemet er Nimbus DAO en styringsprotokoll som styrer alle beslutningene som tas på plattformen. Nimbus DAO-styretokentinnehavere vil kunne stemme på de økonomiske, styringsmessige og teknologiske aspektene ved plattformen – og motta deler av de akkumulerte plattformtransaksjonsgebyrene. 

DAO skaper verdi for brukere ved å desentralisere kontrollen på plattformen med bare 10% av DAO-styringstokenene som holdes av Nimbus Organization-teamet. Det tar også sikte på å forhindre svindel fra markedsdeltakerne og skape en stabil mekanisme for å unngå pumpe- og dump-ordninger for tokens. 

Nimbus desentraliserte applikasjoner (dApps)

Inntektsgenereringsmekanismene bak tokenet vil være basert på Nimbus-desentraliserte applikasjoner, inkludert:

 • Crypto Arbitrage-Trading dApp: 

Krypto arbitrage-appen har kjørt det siste året og lokket brukere til å bli med på plattformen. DApp tilbyr brukerne risikoreduksjon og belønningsoptimalisering mens de handler ved å utnytte bassengmekanikk på plattformen.


 • IPO Hub dApp-bassengbelønninger

IPO Hub er et unikt verktøy som gjør det mulig for mennesker over hele verden å få tilgang til aksjer på IPOs med sine kryptoaktiver via bassenger, uansett hvilken sum de har. IPO Hub-brukere kan glemme ekstra meglergebyr og nyte sofistikerte evalueringsmekanismer og all relevant analyse på ett sted.

 • Crowdfunding dApp-basseng

Nimbus Crowdfunding dApp er et unikt desentralisert verktøy med avanserte funksjoner utenfor kjeden som gjør det mulig for alle med krypto å delta i oppstart av crowdfunding på en regulert og sikker måte. Brukere kan få tilgang til konvertible sedler og oppstartkapital via smarte kontrakter. 

Andre inntjeningsstrategier på Nimbus-plattformen inkluderer: 

 • Staking Pools belønninger
 • Bytt belønning for likviditetsleverandører
 • P2P Utlån dApp

Nå, evalueringstiden!!!

 • NBU-token

Nimbus DAO-protokollen benytter sitt opprinnelige NBU-token, sammen med to tokens – governance token og STAN stablecoin – for å støtte plattformens sømløse funksjon. 

De NBU-token, basert på ERC20-standarden, gir innehavere tilgang til over 10 inntjeningsstrategipuljer, tilgang til NBU-styringstoken og en bytte med andre eiendeler og kryptovalutaer. 

De Nimbus Governance token, forventes lansert kort tid etter NBU-lanseringen 27. januar, gjør det mulig for eierne å stemme på økonomiske, tekniske og styringsendringer på plattformen og tjene på handelsgebyrene som belastes Nimbus. I motsetning til andre plattformer vil Nimbus Organization bare ha 10% av polettene som sikrer et virkelig desentralisert DeFi-økosystem.

Til slutt, STAN stablecoin, støttet av USD i forholdet 1: 1 vil tilby brukerne et stabilt token som lar dem utlede flere brukstilfeller på plattformen. Stablecoin-lanseringen er planlagt til 2. kvartal 2021. 

 • Teamprofil og partnerskap

Plattformen ledes av et erfaren 11-team, som danner Nimbus Organization, fra forskjellige samfunnslag, inkludert fintech, crypto, blockchain, cybersecurity, AI og maskinlæring. 

Fernando Martinho leder teamet som administrerende direktør, Waseem Mamlouk (Chief Financial Technology Officer), Alexandra Serebrennikova (Chief Marketing Officer), og andre rådgivere inkludert David Mazaheri, Patricio Pozzi og Jorge Sebastião. Her er flere lagmedlemmer. 

Til tross for dette er Nimbus-prosjektet allerede i ferd med å danne partnerskap over hele Asia og legge til Mars Finance, Alphabit og Sanctum Pte. Ltd. som strategiske partnere. 

 • Juridisk bakgrunnskontroll

Nimbus ble lansert i 2019 og benytter fullt reviderte smarte kontrakter av Zokyo, et blockchain-cybersikkerhetsfirma som bekrefter overfor sine kunder at tokenomics også er “nøye designet og testet”.. 

Nimbus er et solo selskap registrert på Malta på grunn av øyas kryptovennlige lover. Firmaet avventer for øyeblikket sin EU-crowdfunding-lisens, som forventes å komme senere på året, med planer om å anskaffe SEC, FINRA og andre lisenser også på gang. 

Nimbus Henvisningsprogram

Etter hvert som plattformen ble lansert 27. januar, vil brukerne også bli introdusert for et nytt henvisningsprogram på Nimbus for å “øke brukerens motivasjon og stimulere til raskere bygging av et solid samfunn”, heter det i et innlegg fra Nimbus-teamet.. 

Det er tre typer henvisningsbelønninger tilgjengelig for brukere:

 • Belønning for tokenoppkjøp: En belønning på 10% når dommerne dine kjøper tokens.
 • Bytt belønning: Tjen opptil 0,15% fra hver av vennenes byttetransaksjoner langs 6 dommernivåer.
 • Setter belønninger: Tjen opptil 12% APY fra å sette NBU-tokens. Du må anskaffe og satse minst 250 dollar i NBU-tokens i minst 6 måneder. 

Er Nimbus et legitimt selskap?

I følge vår forskning og due diligence gjennomført er Nimbus-plattformen IKKE et svindelprosjekt. Den årelange rekorden viser at selskapet har jobbet hardt for å levere flotte blockchain-baserte verktøy som faktisk ble brukt av tusenvis av brukere over hele verden. Å bytte til DeFi nå er bare et logisk neste trinn i deres utviklingsstrategi og ikke bare en måte å følge hypen på (i motsetning til for mange andre nystartede selskaper i sfæren).  

Plattformen tilbyr allerede en demo-versjon for brukere å teste DeFi-produktene som tilbys, og en svært sikker og sikker plattform. 

One-stop-shop bygger digitale eiendeler til investeringsprodukter for globale brukere som gir tilgang til aldri-hørte om-før-eiendeler i krypto. 

Konklusjon 

Ved lansering onsdag forventes Nimbus DeFi-økosystemet å åpne opp en ny vei for brukere for å bygge bro over de digitale og økonomiske tradisjonelle systemene. Over 50.000 kunder har blitt med på plattformen så langt og venter nå på denne nye DeFi-funksjonalitetslanseringen og unik tilgang til børsintroduksjoner, oppstartsfinansiering og andre muligheter.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Nimbus-protokollen?

Nimbus er et DAO-styrt økosystem av dApps som genererer flere inntektsstrømmer for brukere basert på børsintroduksjoner, Crowdfunding, P2P-utlån og Crypto Arbitrage-Trading. Totalt tilbyr den mer enn 10 forskjellige bassenger på ett sted tilgjengelig via ett token: NBU. 

 • Hvor mye trenger jeg for å begynne å handle på Nimbus?

Ethvert beløp er akseptabelt i Nimbus DEFI-økosystemet. Brukere må koble til en ekstern lommebok som Metamask og MEW for å begynne å bruke plattformen. Demo-versjonen er allerede tilgjengelig her: https://demo.nimbusplatform.io/

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map