Polkastarter Review – DEX Build For Cross-Chain Token Pools

Polkastarter er en desentralisert utveksling (DEX) bygget for å muliggjøre interoperabilitet mellom forskjellige blockchain-protokoller. Det er en DeFi-protokoll som gjør det mulig for bedrifter å skaffe midler i et kryss-kjedet token-basseng i et desentralisert og sikkert miljø. 

I denne Polkastarter-gjennomgangen undersøker vi prosjektet ved å utføre en detaljert grunnleggende analyse av prosjektet og også inspisere tokenomics til dets opprinnelige token.. 

Hva er Polkastarter?

Polkastarter er en desentralisert sentral (DEX) basert på konseptet DeFi. Dens infrastrukturlag gjør det mulig for flere blockchain-protokoller å samhandle med hverandre på en desentralisert måte. Interoperabilitetsfaktoren tillater interaksjon på tvers av kjeder mellom blokkjeder bygget på forskjellige blockchain-økosystemer. Polkastarter-prosjektet er bygget på Polkadot-nettverket. 

Polkastarter lar desentraliserte plattformer skaffe kapital gjennom nettverket. Bedrifter eller organisasjoner kan liste sine opprinnelige tokens på DEX-plattformen. Polkastarter tillater også selskaper å skaffe midler gjennom nederlandske auksjoner og auksjoner med lukket bud.  

Brukere kan delta og utveksle eiendeler uten å være bundet av noen spesifikk blockchain-standard som ERC 20. Brukere kan også utføre kryss-chain token swaps ved å dra nytte av raskere behandling av transaksjoner. 

Fordeler og ulemper med Polkastarter

DeFi-prosjektet har fordeler og risikoer ved å få tilgang til økosystemet.

Fordeler

 • Interoperabilitet med forskjellige blockchain-protokoller.
 • Tillatelsesfri oppføring av tokens.
 • Tverrkjedebytte mellom tokens.

Ulemper

 • Begrenset data om teammedlemmene. 
 • Prisvolatiliteten er høy i sitt opprinnelige token.

Hvilke funksjoner tilbyr Polkastarter?

De unike funksjonene som tilbys av Polkastarter DEX økosystem inkluderer

 • Funksjonalitet- Ved å legge til rette for interoperabilitet på tvers av forskjellige blokkeringer, muliggjør Polkastarter enkel tilgang til byttetokener som tilhører hvilket som helst nettverk. Den bruker sharding-teknologi for å veksle mellom forskjellige blockchain-protokoller. 
 • Transaksjonshastighet- Polkastarter-plattformen er bygget på Polkadot-nettverket, som har høy kapasitet til å behandle transaksjoner. Gjennom Polkadot kan Polkastarter behandle 160 000 transaksjoner per sekund (TPS) og kan gå så høyt som en million TPS. 
 • styresett- Gjennom sitt opprinnelige token POLS kan brukere delta i Polkastarter økosystemet. Den opprinnelige token POLS gjør det mulig for brukere å stemme på produktfunksjoner, tokenverktøy og auksjonstyper. 
 • Datadeling- Bortsett fra kryss-kjedetransaksjoner, letter Polkastarter også deling av data mellom protokoller som tilhører forskjellige blockchain-nettverk. 

Evaluering av Polkastarter og POLS

Det opprinnelige token til Polkastarter er POLS. Den totale tilførselen av POLS-token er 100 millioner med den første sirkulasjonsforsyningen på nesten 18 millioner POLS.

Token Utility

Den opprinnelige token POLS er et verktøy token i Polkastarter økosystemet. Dens anvendelighet i Polkastarter-nettverket er på tre forskjellige måter:


 • styresett- Tokeninnehavere kan delta i produktutvikling gjennom fellesskapsstemming.
 • Staking- Brukere kan satse POLS-token for bassengbelønninger som fordeles ved å gi likviditet til Polkastarter-økosystemet. 
 • Likviditetsdrift- Programmet for utvinning av likviditet er en måte å delta i daglige belønninger av token, 

POLS Distribusjon

POLS-token-fordelingen er i følgende beregninger:

 • 15% for frø salg
 • 27,5% for privat salg
 • 22,5% for likviditetsfond som vil levere likviditet til Uniswap og andre børser
 • 15% for økosystemvekst som inkluderer markedsføring, bevissthet, partnerskap og børsnoteringer
 • 10% til teamet og rådgivere
 • 10% til Foundational Reserve

I henhold til whitepaper er team-, rådgiver- og grunnleggende tokens låst i minst ett år.

Midler

Midlene som samles inn fordeles mellom følgende sektorer

 • 45% til utviklerteamet
 • 20% til markedsføringshandlinger inkludert partnerskap, bevissthet og strategi for å gå til markedet
 • 5% til juridisk og regnskapsmessig
 • 30% for å levere likviditet til børser

Grunnleggende analysesjekk av Polkastarter

Prosjektets grunnleggende

Polkastarter-prosjektet gir en nyttefaktor for å integrere og samhandle med flere protokoller. Siden populariteten til DeFi og kryptovalutaøkosystemet, er forskjellige prosjekter bygget på forskjellige blockchain-nettverk som omfatter flere bruksområder. For eksempel, selv i DeFi-økosystemet er det flere bruksområder for utlån, lån, stablecoin som får tilgang til av en enkelt bruker. Derfor samhandler en bruker med flere protokoller utviklet på forskjellige blockchain-nettverk. Polkastarter tilbyr en enkelt plattform som muliggjør interoperabilitet mellom disse blockchain-økosystemene. Med kryss-kjede tokenbytter kan brukere umiddelbart konvertere fra ett token til et annet. Videre, med Polkadot-nettverket, kan brukerne delta i raskere transaksjonsbehandling. 

Teamet

Prosjektet mangler tilstrekkelig data om teammedlemmene. Foreløpig er det bare to navn på grunnleggere nevnt på nettstedet. Det er ingen detaljer om utviklerne, markedsføringssjefen, juridisk leder og annen avdeling av prosjektet. Bortsett fra grunnleggerne, nevner Polkastarter-prosjektet to rådgivere for prosjektet. 

Polkastarter Team

Mens LinkedIn-profilene gir detaljer om grunnleggerne, inneholder ikke nettstedet noe informasjon om deres relevante erfaring. Ytterligere undersøkelser antyder også at selv om grunnleggere har erfaring med forskjellige prosjekter, er det ikke nødvendigvis i kryptovaluta-domenet. 

Veikart

Hvitboken fra Polkastarter gir detaljer om den detaljerte veikartet som ble definert til siste kvartal 2021. Det siste kvartalet i 2020 inneholder funksjoner som tillatelsesfri oppføring, private bassenger, toks-svindel og anti-spam for siste kvartal 2020. Dens veikart antyder avansert funksjoner i dynamisk aksjebytte og forseglet budauksjon for året 2021. 

Er Polkastarter en svindel?

Nei. Detaljert analyse antyder ikke at prosjektet er svindel. Den har en omfattende plan og nøye forskning som kan sees fra veikartet. Det tilbyr også unike funksjoner i DEX-økosystemet som oppfyller behovene til nær fremtid. 

Imidlertid trenger prosjektet å oppdatere og gi mer informasjon om teammedlemmene. Mangelen på erfaring fra grunnleggere i kryptovaluta-prosjekter er også en grunn til bekymring. Videre er prosjektet ennå i en utviklingsfase. Analysering av prosjektets ytelse og funksjoner de neste månedene vil gi mer detaljer om hvordan Polkastarter står opp mot uttalelsene. I tillegg nevner ikke nettstedet eller eksterne kilder detaljer om den smarte kontrakten som er revidert av tjenesteleverandører. 

Er det risiko ved bruk av Polkastarter?

Ja. I likhet med ethvert annet DeFi-prosjekt i økosystemet, kommer Polkastarter også med sitt eget sett med risiko og utfordringer. En av risikoen inkluderer utnyttelse av den smarte kontraktskoden. En angriper eller hacker kan manipulere en smart kontraktkode for Polkastarter for å hengi seg til urettferdige aktiviteter. Dette kan ha en negativ innvirkning på token POLS og det totale prosjektet. Det er viktig å ha en skikkelig revisjonskontroll av smartkontraktskoden for å finne smutthull på forhånd. 

** Gjennomsnittlig vurdering: 8/10

Polkastarter-rangering

Konklusjon

Et av de første prosjektene på det nylig lanserte Polkadot-nettverket, inneholder Polkastarter lagring av grunnleggende forhold som oppfyller behovene til nær fremtid. Den har også en detaljert veikart og påfølgende tiltak for å gjennomføre planene. Med et økende antall blockchain-applikasjoner som utvikles på forskjellige nettverk, er Polkastarter absolutt ledende for å tilby en plattform som integrerer flere prosjekter..

Polkastarter har imidlertid en lang vei å gå. De fleste av planene er fortsatt i utviklingsfasen og ennå ikke implementert på bakken. Men dette DeFi-prosjektet er absolutt en av plattformene å se etter i de kommende årene. 

Polkastarter viktige spørsmål, besvart.

Hvor kan jeg finne papirboken til Polkastarter?

Hvitboken til Polkastarter er tilgjengelig fra nettstedet. Du kan også klikke på dette lenke for å få direkte tilgang til hvitboken. 

På hvilke børser er prosjektet oppført?

Token POLS er tilgjengelig via ETH og USDT fra Uniswap, Gate, MXC, Poloneix og Bilaxy. 

Hva er fellesskapsstatistikken til prosjektet?

Fra oktober 2020 er det fire sosiale medier i Polkastarter. Dette inkluderer Medium, Telegram, Twitter og LinkedIn. 

Er det noen konkurrenter til Polkastarter-prosjektet?

Ja. Det er prosjekter som for tiden er i utvikling med fokus på interoperabilitet mellom blockchain-protokoller. Den ene er Alpha Finance. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector