Rarible Review – En introduksjon til det mest populære NFT-markedet

Oversikt

Ticker RARI
Pris 4,22 USD
Markedsverdi / markedsrangering 8824730 USD / # 392
Hele tiden høy 10,91 USD
rekordlav 0,264878 USD
Sirkulerer forsyning 1 655 238/25 000 000
Token Type ERC-20
Token Type Ikke-soppbare tokens (NFT)
Nettsted https://app.rarible.com/

I tillegg til DeFi er Non-Fungible Tokens (NFT) en av de voksende sektorene i krypto- og blockchain-økosystemet. En NFT er en digital representasjon av unike gjenstander som kunst, spill, samleobjekter, etc.. 

Sjelden er en NFT-markedsplass for brukere å lage og selge digitale samleobjekter gjennom plattformen. Rarible gjør det mulig for brukere å lage og lage min digitale samleobjekter uten behov for kodingsferdigheter. I denne Rarible NFT-gjennomgangen undersøker vi produktet og hvordan fungerer det. Vi studerer også grunnleggende om Rarible, samt brukssaken for den opprinnelige token RARI. 

Hva er sjelden?

Rarible ble lansert tidlig i 2020 av Alexei Falin og Alexander Salnikov, og er en åpen kildekodemarked for brukere å lage, selge og lage samleobjekter. Enhver bruker kan få tilgang til markedsplassen for å lage og vise kunstverkene sine. Brukere kan også samle kunstverkene som vises ved å kjøpe dem i Ethereum-tokens. 

Det er en ikke-frihetsberøvende markedsplass, og derfor er du fullstendig i besittelse av tokens. Plattformen tilbyr også immaterielle rettigheter (IP) til en bruker gjennom bevis for herkomst. Kjøpere og selgere kan kjøpe samleobjekter som tilbys på Rarible NFT-markedet med nesten ubetydelige kostnader. 

Hvordan fungerer Rarible NFT Marketplace?

En bruker kan enten lage en samleobjekt eller utforske Rarible-markedet. Brukeren må koble en Ethereum-lommebok som Metamask, Fortmatic, Walletlink eller Walletconnect til Rarible-grensesnittet. 

En bruker kan enten lage et samleobjekt ved hjelp av Raribles tjenester eller utforske markedet for å kjøpe et digitalt samleobjekt. En av de unike egenskapene til Rarible er at en bruker ikke trenger å ha noen kodeopplevelse for å lage sin kunst. 

Det er en åpen markedsplass og kan derfor nås av enhver person. Det opprinnelige symbolet på Rarible er RARI. 

Fordeler og ulemper med Rarible

Fordeler

 • Åpen kildekode og ikke-varetekt markedsplass
 • Tilrettelegger for brukere å lage og lage egne digitale tokens
 • En brukervennlig opplevelse for ikke-kodere
 • Peer-to-peer-handel med lave kostnader for NFT-er eller samleobjekter

Ulemper

 • Dårlige skuespillere kan manipulere markedet for å feile få tilgang til RARI-token
 • Prosjektet er fortsatt i sine tidlige faser, og vi kunne ikke finne en whitepaper eller veikart
 • Støtter bare tokens av Ethereum blockchain-nettverk

Hvordan kan en bruker få tilgang til RARI?

RARI-tokenet kan ikke kjøpes direkte fra Rarible-markedet. I stedet får du tilgang til det ved å delta på markedet gjennom forskjellige metoder. 10% av RARIs totale tilbud var airdropped til NFT-samlere i juli 2020. Etter dette distribueres RARI-token til kjøpere og selgere av Rarible-markedet.

Hver uke, hver søndag, distribueres RARI-tokens gjennom en prosess som kalles Marketplace liquidity mining. I denne prosessen distribueres 50% av tokens til kjøperne og 50% av tokens distribueres til selgere av det Rarible-markedet.

Evaluering av RARI

Den totale tilførselen av RARI er 25.000.000. Tokenet distribueres på følgende måte:

Token Distribusjon

 • 10% tokens ble airdropped i juli 2020. Av disse ble 2% tildelt Rarible brukere og 8% ble tildelt alle NFT-holdere.
 • 60% av tokens er allokert til likviditetsdrift på markedet. Hver uke frigis 75 000 RARI-tokens som blir utbetalt til kjøpere og selgere. 
 • 30% av RARI-tokens tildeles investorene og teamet. 

Token Utility

RARI er et verktøy token som har følgende brukstilfeller på Rarible-markedet. 

 • Styresett – En av de viktigste fordelene med RARI-token er at den fungerer som et styringstoken i det Rarible økosystemet. Med RARI-token kan skapere og samleobjekter stemme på de forskjellige funksjonene, inkludert systemoppdatering. RARI-tokenholdere vil stemme om Raribles handelsavgifter, dens utvikling og nye funksjoner som skal implementeres på Rarible-markedet.. 
 • Kuratorer – Rarible marketplace har som mål å etablere en community-driven markedsplass gjennom innehaverne av RARI token.
 • Utvalgte kunstverk- RARI-tokenholdere kan også gi et løft og stemme på et utvalgt kunstverk blant markedsplassen. 

Finansiering

I september 2020, Rarible mottok finansiering fra CoinFund, et Newyork-basert blockchain-investeringsselskap. Imidlertid er detaljene og størrelsen på finansieringen ikke avslørt. I henhold til en offisiell uttalelse vil finansieringen bli brukt til å bygge en samfunnsdrevet NFT-markedsplass som muliggjør direkte interaksjon mellom samlere og skapere. 

Grunnleggende analyse av sjelden

Prosjektets grunnleggende

Rarible er en av de første blant et voksende NFT-økosystem. Videre gir det en unik mulighet for kjøpere og selgere av samleobjekter til å samhandle med hverandre. Plattformen er designet for å imøtekomme brukere fra ikke-teknisk bakgrunn. Ved å aktivere en åpen kildekodemarked, stimulerer den et inkluderende fellesskap for alle til å delta i en NFT-markedsplass. 

Rarible har også som mål å transformere seg til en desentralisert autonom organisasjon (DAO). Med dette formål har den innført en styringsmodell med RARI-holdere. Token-styringen muliggjør deltakelse fra samfunnet og bidrar til veksten av markedet. 

En annen fordel med Rarible NFT er fusjonen med DeFi-økosystemet. Rarible’s tilknytning til Yearn Finance’s yInsure-initiativ muliggjør utstedelse av forsikring i form av tokens. yInsure tillater brukere å tegne tokenisert forsikring på forskjellige DeFi-aktiviteter gjennom Rarible Marketplace. 

Teamet

Den offisielle nettsiden til Rarible gir ikke mye informasjon om teammedlemmene eller dets grunnleggere. Ved ekstern forskning fant vi at Alexei Falin og Alexander Salnikov er grunnleggerne av Rarible NFT-markedet. Nettstedet mangler imidlertid data om sine andre team av utviklere og merkedivisjon. 

Rarible Team

Selv om det ikke var nok informasjon tilgjengelig om Alexei Falin, har den andre medstifteren Alexander Salinkov mer enn 7 års erfaring med teknisk bakgrunn. Alexander har også vært assosiert med noen fremtredende kryptoprosjekter, inkludert Humaniq. 

Veikart

En av ulempene med dette prosjektet er at det mangler en skikkelig retningsplan for Rarible’s fremtidige dagsordener. Mens en av innleggsdetaljene på noen av funksjonene som Rarible undersøker, er det ingen whitepaper eller veikart som beskriver lanseringer eller tidsvarighet for disse funksjonene. Et av innleggene antyder at Rarible-teamet for tiden jobber med prisoppdagelsesmekanisme, DeFi NFT-er, mobilapp, fraksjonelt eierskap av produkter osv.. 

Er sjelden en svindel?

Nei. Rarible er et ekte produkt som driver med å bygge en markedsplass for NFT-tokens, inkludert de som henvender seg til DeFi-brukstilfeller. Det gir en innovativ mekanisme for kjøpere og selgere for å utnytte applikasjonene til blockchain-teknologi. 

Imidlertid har den også en rekke smutthull innenfor grunnleggende, så vel som innenfor dens iboende produkt. Nettstedet mangler for eksempel tilstrekkelig informasjon om produktet, teamet, veikartet osv. Den sjeldne markedsplassen har heller ikke noe papir for å skaffe detaljer om produktet.  

Er det risiko for bruk av sjelden?

Ja. Et av smutthullene i Rarible-strukturen er utnyttelsen av plattformen gjennom vaskehandel. I dette scenariet kjøper en bruker villedende kunst fra seg selv for å få RARI-token. Manipulering av markedsplassen og RARI-token kan føre til devaluering av prosjektet.

** Gjennomsnittlig vurdering 8.2 / 10

Raribel vurdering

Et notat til investorer

Rarible har klart å etablere et sus og er for tiden et av de nye prosjektene i NFT-infrastrukturen. Det gir et relativt enkelt og intuitivt brukergrensesnitt for alle brukere å samhandle med. Integrasjonen med DeFi-brukstilfellene gjør det også til et potensielt interessant prosjekt å se etter. 

Samtidig har prosjektet imidlertid en lang vei å gå. Det er smutthull i vaskehandelen som angripere kan utnytte. Plattformen må også ha en riktig definert veikart for fremtidige agendaer. Samlet sett er Rarible definitivt et av prosjektene å holde øye med i den nærmeste fremtiden.

Rarible viktige spørsmål, besvart.

Hvor kan jeg finne whitepaper of Rarible?

Rarible har ikke en whitepaper oppført på nettstedet. 

På hvilke børser er prosjektet oppført?

Dens token RARI kan nås gjennom desentraliserte børser som Uniswap, Balanser, MXC etc.

Hva er fellesskapsstatistikken til prosjektet?

Per oktober 2020 er det fire sosiale medier med Rarible. Dette inkluderer Medium, Twitter, Telegram, og Uenighet.

Er det noen konkurrenter til Rarible-prosjektet?

Det er ingen direkte konkurrenter av Rarible-prosjektet per nå. Imidlertid er en rekke NFT-tokens og markedsplass under utvikling fra oktober 2020.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me