Ren Project (REN) – gjennomgang, vurdering og fullstendig analyse

Oversikt

Ticker REN
Pris 0,369726 USD
Markedsverdi / markedsrangering 325 786 963 USD / # 51
Hele tiden høy 0,595017 USD
rekordlav 0,01548000 USD
Sirkulerer forsyning 881.153.018 / 1.000.000.000
Token Type ERC-20
Total verdi låst (TVL)  347.309.762 USD
Nettsted https://renproject.io/

Bakgrunn

Ren-prosjektet, formelt lansert i 2017, er et av de tidligste DeFi-prosjektene. Imidlertid ble det formelt kalt republikkprotokoll. Prosjektet takler personvern, sikkerhet og interoperabilitet i OTC. I følge grunnleggerne vil interoperabilitet, personvern og sikret protokoll desentralisere OTC.

Derfor er Ren, grunnlagt av Taiyang Zhang og Loong Wang, et svar på mangel på støtte for OTC-kryptovalutahandel. Det tillater investorer eller handelsmenn å handle på markedet uten å forstyrre det.

Hva er Ren Project?

For å gjøre det lettere å forstå gjør Ren kryptooverføringen mellom blokkjeder enkel, gjennomsiktig og sikker i en privat modell.

Enkelt sagt, det er et sikkert nettverk av virtuelle datamaskiner, RenVM, som gir mulighet for interoperabilitet for desentraliserte applikasjoner og derved muliggjør utlån på tvers av kjeder, børser, sikkerhet & mer.

Hvordan fungerer Ren Project?

Ren er bygget på en desentralisert virtuell maskin replikert over tusenvis av maskiner: RenVM.

De fire kjernestolpene som lager RenVM (under) tillater en av de eneste praktiske løsningene for personvern + interoperabilitet som kan skaleres, og er den eneste løsningen som tillater privat beregning over flere innganger og flere parter.

Ren utnytter RenVM for å tillate desentraliserte og tillitsløse mørke bassenger. Før du går videre til hvordan Ren jobber, mørke bassenger referer til OTC-markeder som tillater investorer å kjøpe store mengder av en eiendel anonymt. De kan være et eldre marked eller kryptovaluta. 

Imidlertid, mens du kjøper anonymt, kommer det mangel på tillit og sikkerhet for eiendeler. Derfor er behovet for en tillitsløs, desentralisert og sikret protokoll kalt RenVM. 

I likhet med en blockchain, RenVM. Den er desentralisert, lar brukerne kjøre noder, så vel som styrer den virtuelle maskinen. I motsetning til det eldre systemet kan du utføre skript offline med høy grad av sikkerhet.

Ren virtuell maskin (RenVM) ved hjelp av et nettverk av “Darknodes”Som gir den nødvendige datakraften til å identifisere og behandle kryptovaluta-ordrer.

Tillitløs krysskjedet kryptovaluta på RenVM gjøres ved hjelp av en komplisert algoritme kalt “Shamir Secret Sharing Scheme”, Som fragmenterer ordrene. I motsetning til konvensjonell OTC, er fragmenterte ordrer slik at Darknodes ikke vet hvor mye eller destinasjonen til kryptoen som blir transaksjons. Dermed tillater personvern. 


Hvordan RenVM fungerer?

Som en Ethereum-protokoll utfører RenVM kryss-kjedetransaksjoner ved hjelp av ERC-20-token, som et verktøy og et ekvivalent av de underliggende eiendelene. Samtidig lar det ERC-20-kompatible tokenet deg flytte eller bytte støtteaktiver som Bitcoin, ZCash, Bitcoin Cash, etc på Ethereum blockchain.

Ren-token, REN, tillater brukere å utføre følgende;

 • Incentiviserer nodeoperatører til å matche ordrer.
 • Betal obligasjoner til registraren, slik at handelsmenn og noder kan delta i REN Dark Pool.

Hva er Ren Project-konseptet?

Ren-prosjektet er en ideell løsning for tillitsløse, sikrede, desentraliserte og anonyme OTC-transaksjoner. Når det er sagt, utnytter den flere teknologier som RenVM blant oter for å bygge et robust og bærekraftig mørkt basseng. Dens ord er private, åpne protokoller og interoperable transaksjoner mellom blockchain.  

Hva Ren Project gjorde annerledes?

Ren er en kompleks plattform med flere brukssaker, men den er til slutt designet for å overvinne barrierer for inngang og investering for DeFi-prosjekter.

Som en plugin tillater det DeFi-prosjekter å bringe utenlandske kryptovalutaaktiver som Bitcoin (BTC) og Zcash (ZEC) til sine tilbud. Mer bredt kan brukere i det vesentlige bytte hvilket som helst token mellom to blokkeringer uten mellomtrinn, for eksempel ved bruk av såkalte “pakket” versjoner av tokens, for eksempel Wrapped Bitcoin (WBTC) og Wrapped Ethereum (WETH).

RenVM er et nettverk av virtuelle datamaskiner som utgjør en virtuell maskin. Maskinene som driver nettverket som utgjør RenVM kalles Darknodes.

Ren tar forskjellige gebyrer for intern virksomhet, men de fleste går ikke mot direkte lønnsomhet, i stedet for å bli betalt til gruvearbeidere. Som et ERC-20-token tiltrekker REN seg også forskjellige gassgebyrer til krafttransaksjoner.

Støttede blokkeringer og eiendeler?

Etter å ha lykkes med Ren-prosjektet, støtter det flere eiendeler og prosjekter. Flertallet av dem er dekket under paraplyen som heter; Ren Alliance.

Ren Alliance er et initiativ som fokuserer på aktivaverktøy, protokollens sikkerhet og utvikling. Samtidig inkluderer medlemsplattformene eller eiendelene blant annet Aave, Airswap, Bit Team, Curve Fiance, Matic network, Futureswap, Portal.Network, Labrys, Formatic, Blockpool. Det er imidlertid verdt å merke seg at medlemsalliansen utgjør støtteaktiva og prosjekter.

Markedsdominans og dynamikk?

I skrivende stund har den en markedsverdi på $ 250,841,730, volum: $ 60,666,663, sirkulerende forsyning: 885,405,088, og en total forsyning på 1B REN. og den totale verdien låst er $ 345 millioner.

RenKilde: defipulse.com

Partnerskap og leveranser

Siden tidligere lansert som republikkprotokoll, kan Ren skryte av flere partnerskap. De inkluderer, men ikke begrenset til, følgende;  

 • AZTEC-protokoll, en personvernprotokoll uten kunnskap, og utveksle standardpartnere Ren for å legge til rette for private saldoer, overføringer og handler.
 • Wyre, et blockchain FX-selskap som driver en global betalingsinfrastrukturpartner Ren for KYC. De hjelper også til med ombordføring av OTC-handelsmenn til RenEx og gir RenEx likviditet.
 • TrueUSD, en regulator som overholder stablecoin, bringer den regulatoriske stablecoin til RenEX
 • BitGo (multisignature bitcoin lommeboktjeneste)
 • Kyber Network (øyeblikkelige og sømløse transaksjoner mellom plattformer)

ICO detaljer

Ren-prosjektet startet en 2. runde med ICO-salg 22. februar 2018. De samlet inn 34 millioner dollar i finansiering. Under salget har de mange bemerkelsesverdige investorer, inkludert; FBG Capital polychain, Hyperchain Capital, Infinite capital, Houbi Capital, Limitless Crypto Investment, Signum Capital, Aenigma Capital, Synapse Capital, BlockVC og ZhenFund.

republikk protokoll icoKilde: icodrops.com

Løsninger og drapsmessige funksjoner.

Ved å legge til det private likviditetslaget, RenVM, kan verdien bevege seg mellom blokkjeder i null kunnskap i fullstendig privatliv. Derfor støtter en plug and play, uavhengige mørke bassenger. Samtidig er Ren en multippel løsningsprotokoll. Andre løsninger inkluderer;

 • Inter-blockchain likviditet for DApps.
 • Tillater overføring av token mellom blockchain.
 • Få tilgang til tokens fra hvilken som helst blockchain ved å bruke dine eksisterende smarte kontrakter uten å måtte bekymre deg for innpakning eller utpakking av tokens.
 • Infrastruktur for tilkobling av frakoblede.
 • Bruk RenVM for å utvide muligheten til eksisterende dApps eller opprette helt nye forretningssaker i den desentraliserte verdenen.
 • Det tillater integrering av aktiva på tvers av kjeder i eksisterende DEX som Bitcoin og Zcash.
 • Fordi det er åpen kildekode og ikke-forvaring, er det ingen motpartsrisiko.
 • Det tillater multi-collateral utlån, ikke-depot smarte kontrakter for kryss-kjede eiendeler.

Fordeler og ulemper med Ren Project

I likhet med alle andre innovative prosjekter har Ren fordeler og ulemper likt. De største proffene er at det har en mindre sjanse for flash-låneangrep, et erfaren team og sterke partnerskapsnivåer. På den annen side kan bytte blockchain utgjøre en risiko som kalles å forverre risikoen.

Sikkerhet

Smart kontraktsmessig, tilsyn viser at Ren-protokollen er sikker. Imidlertid driver de semidesentraliserte OTC-løsninger. Ved semi-desentralisert har de en tendens til å bygge en fullt fungerende desentralisert protokoll før brukerne får penger på lommebøkene.

I motsetning til andre Oracle-baserte DeFi-protokoller er Ren Oracle-less. Det gir protokollen immun mot oracle bugs. Imidlertid kan det være sammensatt risiko. Sammensatte risikoer snakker om risikoen for en eiendel, sier Bitcoin blockchain på Ren-protokollen. Det vil si at en bruker risikerer bitcoin blockchain-utfordringer mens han bytter bitcoin.

Token Distribution metrics (Tokonomics)

Ren-token, kalt REN, har en fast forsyningstak på 1 milliard (1.000.000.000) tokens. Det er et ERC-20-kompatibelt token som selges under token-salget. I løpet av de to rundene av ICO ble 60,2% av tokens solgt til investorer. Ren gjennomførte et forhåndssalg og et offentlig token-salg i 2018, hvor totalt 60,2% av tilbudet ble solgt til investorer.

Ved vellykkede runder har det et reservefond på 19,9% av den totale forsyningen. På den annen side ble 9,9% av fondet tildelt internt til rådgivere, teamet og dets grunnleggere. Team-tokens kom imidlertid med en to-års låseperiode, med en seks måneders låsing for rådgivningstildelinger.

Dessuten er 10% av REN-tilbudet spesielt for partnerskap, utvikling og andre relaterte aktiviteter.

Token-verktøyprosessen er nedenfor:

Ren token verktøy

Lagprofil?

Ren ble spesielt grunnlagt av Taiyang Zhang som Republic Protocol i 2017. Zhang har eksisterende erfaring innen kryptovalutaområdet og har vært med å grunnlegge krypto hedgefond Virgil Capital. Et annet team i frontlinjen er Loong Wang, som var en ledende programvareutvikler i Neucode og for tiden CTO for Ren-protokollen.. 

ren prosjektgruppe

Samfunnsaksept?

Ren-prosjektet fikk imponerende støtte fra kryptosamfunnet. De engasjerer seg i 24,9K, 1,8k og 8188 på Twitter, Reddit, og Telegram henholdsvis.

Gjennom media og oppføringssteder har Ren-prosjektet et prisverdig rykte som er mye om levedyktigheten til Ren-løsninger.

Prosjektliste

REN er omtalt og er også oppført på flere plattformer. Blant plattformene er; Coingecko, Coinmarketcap, APNews, Coinbase, ABIT.com, Poloniex, Houbi Global, Binance, AEX, Uniswap, Shushwap, OkEx, etc

Det er 57 og 58 i rang på henholdsvis Coinmarketcap og Coingecko. Og tilgjengelig på følgende børser: 

Binance, Coinbase pro, OKEx, Huobi, MXC, Gemini, Uniswap, Sushiswap, Balance og mer.

Konkurrent?

Ren-prosjektet har flere konkurrenter. Imidlertid ser det ut til at det ikke er noen direkte konkurrent som tilbyr alle sine løsninger, inkludert likviditet, interoperabilitet, personvern, etc. Derfor vil du lære Ren-konkurrent når det gjelder spesifikke løsninger.

Ren interoperable konkurrenter er Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), Aion (AION) og RootStock (RSK)

Bitcoin-tokens og broer-konkurrenter er Synthetix, Keep, pTokens og TokenIon

** Gjennomsnittlig vurdering 7.6 / 10

Ren prosjektvurdering

Et notat til investorer

Fra teamets levedyktighet, ledelse, teknologi og partnerskap er det en indikasjon på at Ren har en god fremtid. Imidlertid er det igjen for teamet å oppfylle behovet for interoperabilitet og de økende sikkerhetsproblemene som ligger i DeFi-protokoller.

Vanlige spørsmål:

Blir REN revidert?

Ja  

Er det åpen kildekode og ikke-forvaring?

Ja.

Er det desentralisert?

Den har til hensikt å oppnå desentralisering, men ikke ennå.

Blir prosjektet revidert fra anerkjente sikkerhetsrevisorer?

Ren smart-kontrakt blir revidert i oktober 2018 av: ChainSecurity

Har kontrakten blitt bekreftet på Etherescan?

Ja, det er verifiserbart.

Hva er Ren registrert og basert?

Singapore

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector