AAX Exchange: Handle kryptovalutaer Spot og Futures effektivt mens du er på farta!

Handle på farten når som helst med matchende motor i verdensklasse

Kryptovalutaverdenen vokser raskt, og med det kommer et konkurransedyktig bakteppe av leverandører av betalingstjenester for kryptovaluta som tilbyr unike tjenester for å lokke brukere til sine plattformer. Børser med kryptovaluta er i sentrum for å tilby disse tjenestene, og derfor kan det være enklere å finne en god bytte.

Denne artikkelen fokuserer på en av opprørsbørsene, AAX Exchange, med sikte på å gi brukerne den beste plattformen for å sette inn, ta ut og handle et bredt spekter av kryptovalutaer. Vi fokuserer på AAXs unike handelsfunksjoner, avgifter på plattformen og dens matchende motor i verdensklasse, som forbedrer brukeropplevelsen i futures og spot trading. AAX tilbyr også et bredt spekter av fiat-to-crypto på og av ramper via sin OTC-plattform og i samarbeid med spesialiserte betalingsleverandører.

Men først, la oss ha en kort historie om AAX Exchange og hvilken rolle den har som mål å spille i krypto-eiendomshandel.

Historien om AAX

Atomic Asset Exchange, eller kort sagt AAX, er en Hong Kong-basert kryptokursutveksling lansert i 2019 etter 19 måneders testing og utvikling. Børsen, registrert på Malta, tilbyr detaljist- og institusjonskunder en “institusjonell” plattform for handel med kryptovaluta-futures, spotpriser og OTC-peer-to-peer-handel.

LSEG-teknologi

Børsen ble den første kryptobørsen som benyttet Millennium Exchange ™, en kamptestet matchende motor laget av LSEG Technology, London Stock Exchange Groups leverandør av teknologiløsninger.

“Millennium Exchange’s lave ventetid, elastiske og skalerbare matchende motor gir markedsledende ytelse og pålitelighet.” – AAX blir første kryptobørs å bruke LSEG Technology

AAX integrerte LSEG-plattformen, som brukes av flere globale børser som London Stock Exchange, Borsa Italiana, Johannesburg Stock Exchange og Singapore Exchange, for å tilby en pålitelig og rask handelsplattform..

AAB-token

AAB er et innfødt token til AAX-børsen som tilbyr interne systembelønninger inkludert 20% rabatt på handelsavgift. Totalt 50 millioner AAB-tokens er utstedt med 20% av disse tilbudt publikum. I likhet med Binance BNB, brenner børsen tokens for å redusere tilbudet (selv om AAX gjør det daglig).

Børsen bruker 100% av futuresomsetningen til å kjøpe AAB fra markedet og brenne tokens hver eneste dag. Børsen vil gjenta denne prosessen til 50% av den totale tilførselen av AAB er brent.

AAX: OTC, Futures og Spot Trading

Som nevnt ovenfor kan handelsmenn nyte det brede spekteret av kjøp og salg av topp kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP, og i økende grad en rekke spesialiserte verktøytegn, inkludert Kyber, 0x, LINK, BAT og mer.

Handel på farten!

AAX-utveksling sikrer handelskomfort når som helst og når som helst gjennom sin matchende motor i verdensklasse, Millennium Exchange, og er tilgjengelig på mobiltelefoner i iOS- og Android-applikasjonsbutikker. AAX støtter også API-systemer, og vil i fremtiden kunne tilby FIX-tilkobling også for institusjonelle kunder.

Sikkerheten til midlene er førsteklasses med flerlagssikkerhetssystemer, robust forvaring og fullt reviderte systemer. Børsen er også i samsvar med Cryptocurrency Security Standard (CCSS).

For å beskytte markedene mot manipulering, holde likviditetsbassengene rene og sikre at plattformen er fri for dårlige aktører, jobber AAX sammen med Solidus Labs, Elliptic og Refinitiv for henholdsvis markedsovervåking, overvåking og global risikokontroll..

Gebyrer, innskudd og uttak

Handelsgebyrer

Som med annen kryptobørs tilbys handelsavgiftene i nivånivåer som fremmer høyfrekvent handel på børsen. Spot trading avgifter varierer mellom 0,01% til 0,06% for produsentene og 0,01% til 0,1% for takerens avgift.

Futures trading fee er fast for både market makers og takers til en standard rate på 0,02%.

Uttak og innskudd

Det er ingen gebyr for krypto- eller fiat-innskudd samt overføringer på plattformen. Børsen krever imidlertid uttaksgebyrer som er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre toppbørser som Binance. Det er en minste uttaksgrense for hver krypto (0,001 for BTC og 0,02 for ETH), og uttaksgebyrene varierer også fra aktiv til aktiv – 0,0004 BTC for bitcoinuttak og 0,003 ETH for eteruttak.

Ved lansering aksepterte AAX-utveksling bare kryptovalutainnskudd og uttak, men nylig samarbeidet med EPay, Coinify, Mercuryo og andre for å muliggjøre innskudd og uttak for mer enn 20 forskjellige fiat-valutaer.

Ekstrautstyr

Handelskonkurranser

Børsen kjører periodisk innskudds- og handelskonkurranser i et forsøk på å belønne brukernes engasjement. Fra 13. juli 2020 til 7. august kjører børsen en kampanje for å belønne de 500 første kundene som setter inn minst $ 200 hver dag med en 10 USDT-belønning.

Børsen tilbyr også brukere en sjanse til å slå sammen for å vinne opptil 20 BTC i en delt premiepott. Du kan registrere deg her før 24. juli.

AAX Tribe

AAX tilbyr også et tilknyttet program, AAX Tribe, som tilbyr opptil 40% i provisjon og 10% i andre nivå provisjon. Det er seks nivåer av tilknyttet program Sage, Guru, Chief, Linjal, Conqueror og Monarch.

AAB Plus passiv inntektsinitiativ

Børsen lanserte sitt AAB-token, i likhet med Binances innfødte BNB-token, som gir brukerne en mulighet til å tjene passiv inntekt. Gjennom AAB Plus-initiativet kan brukere holde tokens i AAX Vault og love en årlig avkastning på 4,50%. Satsen genereres i minuttet, og brukere kan når som helst ta ut beløpet fra hvelvet uten gebyr. AAB Plus fungerer også på en slik måte at hvis prisen på AAB synker mot USDT, vil den relative avkastningen bli større. Hvis imidlertid verdien av AAB stiger, vil brukerne gjerne vite at det utbetalte beløpet ikke blir senket.

Minimumsinnskuddsverdien til AAX Vault er 100 AAB+.

Handelsvisning

AAX inkluderer også et integrert Trading View-grensesnitt som gir et bredt spekter av diagrammer, grafikk og instrumenter for å utføre teknisk analyse på børsen direkte uten å bytte.

På AAX’er Crypto Trading Dojo, som finnes på AAX Academy, kan brukerne lære hvordan de best kan bruke AAX-appen, inkludert alle kartverktøyene. Dojo lærer videre handelsmenn hvordan man bruker tekniske indikatorer og analyser for å perfeksjonere sin handel.

Konklusjon

Ettersom kryptovaluta-utvekslingsindustrien varmes opp på grunn av at økende forhandlere kommer på markedet, tilbyr AAX kvalitetstjenester som utfordrer status quo.

En av de beste funksjonene på plattformen er brukergrensesnittet og opplevelsen. Børsen har ansatt en bransjeledende plattform som gjør det lettere å bytte mellom futures-, OTC-, spot- og direktekjøpskontoer, noe som gir brukerne en sømløs følelse av handel..

Vanlige spørsmål

  • Hva står AAX Exchange for?

AAX er en forkortelse for Atomic Asset Exchange.

  • Hvilke tjenester tilbyr AAX?

Som nevnt ovenfor tilbyr AAX brukerne en plattform for å handle futures og spotpriser. Børsen tilbyr også en peer-to-peer OTC trading desk.

  • Kan jeg koble bankkontoen min til AAX?

Ja, det er mulig å legge til en rekke betalingsmåter, inkludert bank, men også PayPal, AliPay og andre metoder, til din personlige konto. Gjennom AAXs OTC kan brukerne deretter fortsette å kjøpe og selge krypto i bytte mot USD, HKD, CNY.

  • Godtar AAX Exchange fiat-innskudd?

Ja. For tiden tilbyr AAX-utveksling fiat-to-crypto på og av ramper som støtter mer enn 20 lokale valutaer.

  • Hva er fiat innskuddsavgifter på AAX?

Bankkontooverføringer (Hong Kong og SEPA) belastes ikke et innskuddsgebyr, men innskuddet i E-valuta påløper et innskuddsgebyr på 5%.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me