Anycoin Direct Review: Handle raskt, enkelt og sikkert

Kjøpe & Selg kryptovaluta enkelt, raskt og sikkert!

Mange kryptokursutvekslinger har legioner av mennesker som ikke liker tjenestene sine. Noen hater kundeservice. Andre er misfornøyde med gebyrene eller hastigheten på å gjennomføre transaksjoner. Men det er ikke tilfelle med selskapet vi skal gjennomgå nedenfor: 

Anycoin Direct er basert i Nederland og retter seg primært mot mennesker i Europa, og av den grunn letter det betaling fra nesten alle metodene som er populære i Europa, inkludert kredittkort.

Men det er ikke alt …

Anycoin Direct er utrolig rask. Det er en av grunnene til at det er så populært. I motsetning til noen av konkurrentene fullfører denne børsen transaksjoner umiddelbart. Så når du sender en betaling til selskapets bankkonto, mottar du krypto umiddelbart.

Fortsett å lese for å oppdage flere detaljer om kryptobørs.  

Anycoin Direct: En oversikt

Som nevnt er Anycoin Directs primære målgruppe europeiske brukere. I følge CTO Julian Van der Wijst er dets oppgave å gjøre kryptovalutahandel så enkelt som å kjøpe en T-skjorte online.

Og ærlig talt ser det ut til å ha spikret det oppdraget. Den har et pent designet nettsted og et grensesnitt som gjør det utrolig enkelt å kjøpe eller selge krypto. Alt du trenger er å registrere deg for en konto, legge til penger i den og motta Bitcoin eller altcoins i retur. Du kan få tilgang til nettstedet på engelsk, nederlandsk, tysk, spansk, fransk og italiensk språk etter eget ønske. 

For mer innsikt, se dette kort video. Det leder deg gjennom prosessen med å opprette konto, hvordan du kjøper Bitcoins og en oversikt over alt du kan forvente fra selskapet på mindre enn to minutter.

Hvilke kryptoer kan du handle?

Hos Anycoin Direct kan du handle et bredt spekter av populære kryptovalutaer raskt og praktisk. De inkluderer:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 •  Ripple
 •  Litecoin
 •  IOTA
 • NEO
 •  Cardano
 •  Stellar Lumens
 •  EOS
 •  Monero
 •  Bitcoin kontanter
 • Dogecoin
 •  Bindestrek
 • ZCash
 • OmiseGO
 • Ethereum Classic

Interessant nok har bytteplattformen et unikt system for valg av mynter som skal støttes. Nettopp det lister kryptoer med et lydteknisk system, et anstendig volum, bevist brukervennlighet og et aktivt fellesskap. Som et resultat kan du være trygg på at alle altcoins på denne plattformen er etablert og kan handles uten ulemper.


Hvilke betalingsmåter kan du bruke?

Som et selskap som vil at du skal kjøpe krypto så raskt som å bestille en T-skjorte online, forventer du praktiske bankalternativer. Heldigvis er det tilfelle for Anycoin Direct. Du kan kjøpe bitcoin ved hjelp av SEPA mot et gebyr på ca. 1-2% + € 0,50. Eller du kan bruke et av disse alternativene:

 • Giropay
 • Kredittkort
 • Mybank
 • iDeal
 • eps
 • Sofort
 • Trustpay
 • Mistercash

Når det gjelder uttak, kan du selge kryptoen din kontant, og den vil bli overført til din SEPA-bankkonto. Selvfølgelig mottar du pengene like raskt som du mottar kryptoen din under innskudd.

Fremgangsmåte for å handle krypto på Anycoin Direct

Du kan kjøpe og selge kryptoer på Anycoin Direct i noen få trinn. Slik fungerer det.

 • Opprett en konto

Besøk Anycoindirect.eu og klikk “Registrer” for å registrere deg. Oppgi en e-postadresse og fullfør en image captcha-kode. Du vil da motta en e-post med en kode for å bekrefte. Neste, oppgi navnet ditt, velg et sikkert passord, og bekreft telefonnummeret ditt (valgfritt). Du blir umiddelbart logget på kontoen din.

 • Sett opp Crypto Wallet

Før du kjøper Bitcoin, må du sørge for at du har en BTC-lommebok. Det er dit kryptoen din blir sendt. Anycoin Direct er utrolig rask, så du vil ha en fungerende lommebok når du velger å kjøpe krypto.

 • Kjøp Cryptos

“Kjøp” -alternativet er det første på Anycoin Directs meny. Klikk på den og velg hvilken kryptovaluta du vil kjøpe. Velg hvor mye euro du vil bruke, og plattformen vil fortelle deg hvor mye Bitcoin eller altcoins du vil motta.

Deretter skriver du inn mottaksadressen din. Igjen, dette er din krypto lommebok der du kan forvente å motta kryptoer.

 • Selg Cryptos

Forutsatt at du kjøper Bitcoin og det setter pris på etter et par dager. Du kan selge myntene på Anycoin Direct og motta kontanter umiddelbart. Prosessen er grei. Gå til “selg” -delen og velg hva du vil selge.

Skriv deretter inn bankkontoen din. Velg hvor mye Bitcoin du vil selge, se forventede avgifter og bekreft sjekkefølgen.

Det neste er å overføre Bitcoins og altcoins til en adresse levert av Anycoin Direct. Når det er bekreftet, overfører handelsnettstedet den tilsvarende kontantverdien til bankkontoen din.

Skulle du bekymre deg for sikkerhet?

Anycoin Direct er en etablert kryptobørs som ble etablert i 2013 i Veghel, Nederland. Den bruker SSL-kryptering og en rekke flere sikkerhetstiltak for å sikre kundenes data.

Fordi den ikke har kryptovalutaene dine, trenger du ikke bekymre deg for at Anycoin Direct blir hacket. Du holder Bitcoins i den valgte lommeboken din, så det er ingen sjanse for å miste myntene på børsen.

Detaljerte guider

Nye kryptobrukere trenger ikke å handle blindt. Anycoin Direct har mange Bitcoin-guider, inkludert hvordan du kjøper og selger den. Det som er mer interessant er at disse guidene også er tilgjengelige for flere andre kryptovalutaer. Klikk her for å se hele listen og sjekke ut info faner.

For mer informasjon, sjekk ut dette bitcoin guide eller hvordan du bruker Anycoin Direct her

Kundeservice

Anycoin Direct er stolt av å være en av de første kryptobørser som gir kundeservice gjennom live chatbots. Det tilbyr fremdeles hjelp ved bruk av denne kanalen. Du kan imidlertid også skyte en e-post gjennom [e-postbeskyttet] eller besøk deres F.A.Q-side for å få svar på ofte stilte spørsmål.

Hvis deres Trustpilot-anmeldelser er noe å gå etter, ser Anycoin Direct ut til å være en forkjemper for utmerket kundesupport. De har en 9/10 vurdering fra over 10.000 anmeldelser. Det er fenomenalt. 

Anycoin Direct-bloggen

Anycoin Direct blogg er en autoritativ, informativ plattform for å holde deg oppdatert med blockchain-industrien. Den oppdateres hver uke, og du kan velge disse artiklene direkte til din e-postboks uten problemer. Det er også en læringsressurs. Så hvis du ikke har brukt crypto, anbefaler vi at du begynner med å besøke bloggen.

Tilleggsinformasjon

Anycoin Direct gir ikke innflytelse for handelsmenn. Men det er på grunn av hvordan det fungerer. Den har ikke et Meta 4 Trading-grensesnitt. I stedet er det et enkelt verktøy som hjelper deg å veksle penger mot krypto eller omvendt uten stress.

Når det gjelder gebyrer, krever selskapet 1-2% av bestillingsbeløpet pluss et fast € 0,50. Det er en lav ladning uansett. Men vær forsiktig, du vil også pådra deg kostnader fra betalingsmåter og blockchain-gruvearbeid.

Det er også verdt å merke seg at Anycoin Direct har et lagdelt kontosystem. Det første nivået krever ikke bekreftelse, og lar deg kjøpe krypto fra € 10 til € 100. Grensene dine øker for hvert nivånivå.

Sammendrag

Anycoin Direct er en nederlandsk-basert kryptobørs som ble lansert i 2013. Det er en av de best vurderte handelsstedene der ute, så det er verdt å sjekke ut. Gebyrene deres er utrolig lave. Å kjøpe og selge krypto er grei, og deres kundeservice er eksepsjonell.

Oppdag mer om hva kundene deres sier om Trustpilot.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector