B2BinPay Review: En sikker, automatisert kryptobetalingsport

Riktig betalingsportal kan hjelpe bedriften din med å motta krypto trygt og betimelig. Enda viktigere, det kan hjelpe deg å holde fokus på kjernetjenesten din. Men i en bransje der Bitcoin-betalingsportaler er rammet av usikrede systemer, dyre kostnader og dårlig kundesupport, hvor kan du finne en pålitelig betalingsportal?

B2BinPay har en løsning. B2BinPay er designet for å tilby flere kryptoprodukter, og er mer enn en Bitcoin-betalingsprosessor. Den har en betalingsprosessor og kryptolommebøker for både altcoins, poletter og stabile virtuelle valutaer.  

Payment Gateway

B2BinPay har en sikret, brukervennlig betalingsgateway som passer både for oppstart og etablerte online virksomheter. Betalingsprosessoren støtter mer enn 20 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO og EOS.

 Det letter også transaksjoner gjennom tokens og stabile altcoins som USDT, BNB, Gemini Dollar og True USD. Dessuten lar B2BinPay deg ta ut penger til bankkontoen din via SWIFT eller SEPA.

I tillegg tilbyr løsningen disse fordelene:

 • Lavt 0,5% behandlingsgebyr
 • Sanntids valutakurser
 • Sikker kassa
 • Ingen skjulte kostnader
 • Omfattende rapporter om saldoer og transaksjonshistorikk
 • Sandkasse gitt

 B2BinPay tilbyr to planer for bedrifter som er interessert i multivaluta-prosessoren: handels- og bedriftsløsninger. Tilbudene inkluderer faste behandlingsgebyrer, mens sistnevnte avgifter varierer avhengig av inntektene du får av bedriften din. 

Kjøpmannsløsning Bedriftsløsning
$ 500 til $ 1000 Engangsgebyrer Engangsavgift på 2500 dollar
0,5% kostnad per innkommende transaksjon $ 500 minimumsavgift per måned
Null gebyr for utgående transaksjoner 0,05% til 0,4% behandlingsgebyrer for krypto
1% avgift for stabile mynter og poletter 0,1% til 1% avgift for stabile mynter og poletter
0,5% SEPA-uttaksgebyrer $ 350 månedlig avgift for ikke-flytende tokens
1,5% SWIFT overføringsgebyr

I likhet med mange pålitelige betalingsportaler, har B2BinPay et brukervennlig API som selskapet kan hjelpe deg med å integrere med virksomheten din. For uinnvidde hjelper en API med å automatisere hele betalingsinnsamlingsprosessen. 

I sin tur kan du fokusere på markedsføring og administrering av virksomheten din uten å bekymre deg for om kundene dine kan fullføre kjøpene. Når det gjelder uttak, kan du innløse inntektene dine manuelt eller gi B2BinPay fullmakt til å fullføre betalinger til bankkontoen din automatisk. 

Multikurrency Crypto Exchange

En av de vanskeligste begrensningene for mange kryptobetalinger kommer når du trenger å bytte betalinger mottatt gjennom altcoins til BTC- eller FIAT-valutaer. Du må enten bruke en tredjeparts handelsplattform for å veksle kryptoen din eller møte utbyttende avgifter.

 B2BinPay kommer med en intern utveksling du kan bruke til å bytte et bredt spekter av krypto til ekstremt lave avgifter. Selskapet lar deg bytte alle støttede altcoins, inkludert Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple og EOS. 

B2BinPays byttetjeneste fungerer på en ekstremt grei måte. Det er også automatisert, noe som sikrer at du mottar krypto nøyaktig slik du vil ha den. Som standard er systemet programmert til å akseptere betalinger ved hjelp av en rekke altcoins.

 Men etter å ha mottatt myntene, konverterer B2BinPay dem til:


 • USD / EURO / GBP kan du ta ut på bankkontoen din
 • BTC / ETH / XRP osv.
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD osv.

For den ultimate opplevelsen anbefaler B2Bin PAY selgere å bruke disse tre betalingsintegrasjonsverktøyene:

 • Woo COMMERCE
 • Magento
 • PrestaShop

Varme, kalde og varme lommebøker

Etter å ha blitt lansert på et tidspunkt da kryptovirksomheter er utsatt for voldsom hacking, er B2BinPay bevæpnet med tre lommebøker som passer til forskjellige anledninger. Den har varme lommebøker som hjelper til med å lagre altcoins midlertidig med en gang de mottas fra kjøpere. 

Deretter overfører myntene dine til kalde lommebøker som tilbyr jernbeskyttet, hackfast sikkerhet. Men for å sikre at du kan ta ut pengene dine raskt og praktisk, har B2BinPay også varme lommebøker. For å være presis, gir varme lommebøker bedre sikkerhet enn varme lommebøker, men gir raskere betaling i forhold til kalde lommebøker.

Å være en B2B-tjenesteleverandør, gir B2BinPay spesielle fordeler til selgere som bruker lommeboken. Disse er:

 • Automatiske uttak av autorisasjonen
 • Tallrike altcoins, inkludert poletter og stabile mynter
 • Gjennomsiktige avgifter
 • Transaksjonshistorikk poster
 • Sikret API med sandkasse
 • Omfattende sanntidsrekord
 • Ekstremt lave avgifter

Selskapets lommebøker støtter mer enn 888 mynter. Og med dem alle tilbyr B2BinPay enestående lave transaksjonsgebyrer. Det er også veldig raskt, selv om betalingshastigheter varierer fra krypto til krypto. 

Enda viktigere, B2BinPay gir stor bekvemmelighet til bedrifter som bruker både store og mindre kryptovalutaer. Bedriftseiere kan bruke Bitcoin, NEO og Ethereum til å overføre penger de har til hensikt å ta ut til bankkontiene sine. Men hvis de vil lagre kontanter ved hjelp av krypto som ikke svinger ofte, kan de bruke stabile mynter.

Komme i gang med B2Bin PAY

For å få en B2BinPay-betalingsgateway, må du sende en søknad ved å fylle ut et kort skjema online. Du oppgir navn, e-postadresse, telefonnummer og ønsket kontaktspråk. Som referanse støtter selskapet engelsk, spansk, arabisk, russisk og kinesisk.

Etter at du har oppgitt detaljene og sendt søknaden din, kontakter B2BinPay deg via telefonnummeret ditt for ytterligere støtte. Selskapet tilbyr en-til-en ombordstigning til sin betalingsprosessor, lommebok og byttetjeneste.

Kommunikasjon og støtte

B2BinPay tilbyr personlig kundesupport helt fra du søker om å bruke tjenestene. Du får en samtale fra en profesjonell agent som veileder deg gjennom hele prosessen med å integrere virksomheten din med systemet. 

Selskapet tilbyr personlig støtte på flere språk som nevnt tidligere. Den primære kommunikasjonskanalen er via telefonsamtaler. Du kan imidlertid også nå ut til supportagenter via e-post på [e-postbeskyttet]

Hvis du foretrekker å innboks selskaper gjennom deres sosiale mediekontoer, kan du kontakte B2BinPay på Facebook, twitter eller LinkedIn. Uavhengig av kommunikasjonskanal, gir selskapet støtte én for å sikre at du får kvalitetsassistanse. 

Konklusjon

B2BinPay er en kryptobetalingsport med forskjell. Det gjør det mulig for kjøpmenn å akseptere betalinger ved hjelp av en rekke altcoins og tokens gjennom den sikre API-en, og til utrolig lave kostnader. B2BinPay hjelper også bedriftseiere med å utveksle krypto og trekke dem tilbake til bankkontoen. Og i tilfelle problemer, tilbyr selskapet døgnet rundt kundesupport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector