Bitbuy gjennomgang | Alt du trenger å vite om BitBuy, Canadas beste kryptobørs

Hva er Bitbuy?

Bitbuy.ca er en av de eldste og mest populære kryptovaluta-børsene i Canada. Tilbake i 2013 grunnla Adam Goldman en børs med navnet ‘Instabit’ med hovedkvarteret i Toronto, som til slutt ble omdøpt til Bitbuy i 2016. I 2013 var ikke kryptokurver eller til og med Bitcoin halvparten så populære som de er i dag. Å starte en børs der folk kan kjøpe og selge kryptoer den gang var definitivt ikke lett med mindre det er en sterk visjon bak den.

Helt siden oppstarten har Bitbuy levert kvalitetstjenester for kjøp, salg og handel med Bitcoins og andre store kryptoer i Canada. Du må være oppmerksom på at alle tjenestene Bitbuy tilbyr er begrenset til kanadiske statsborgere eller fastboende på grunn av lokale forskrifter på plass. De siste sju årene har Bitbuy nådd mange milepæler og vist eksponentiell vekst i både omsetning og kundebase. I år har Bitbuy også blitt rangert som et av de raskest voksende selskapene i Canada. Mer informasjon om dette finner du her.  

Per i dag kan Bitbuy betraktes som en av de mest pålitelige alternativene for kanadiere å kjøpe, selge og handle kryptovalutaer. I denne Bitbuy-gjennomgangen, la oss diskutere alle de viktigste aspektene ved denne utvekslingen, for eksempel sikkerhet, brukergrensesnitt, registreringsprosedyre, avgifter etc. Ved slutten av denne Bitbuy-gjennomgangen er vi sikre på at du vil kunne bestemme om denne utvekslingen er for deg eller ikke. 

Viktige høydepunkter i Bitbuy kryptobørs

Av alle kryptobørsene vi har sett og anmeldt, er Bitbuy litt annerledes. Denne utvekslingen er fokusert på å gjøre det de er best på i stedet for å tilby alle kryptotjenester med moderat kvalitet. Nedenfor er noen få ting som gjør Bitbuy til en børs å vurdere. 

 • Fantastisk brukergrensesnitt – Hvis du er en nybegynner-kryptobruker og bor i Canada, er Bitbuy noe for deg. Brukergrensesnittet til denne sentralen er fascinerende da det er omfattende, men likevel veldig enkelt å bruke, forstå og navigere.  
 • Sikre – Bitbuy er en av de sikreste kryptobørsene i Canada, og den har blitt anerkjent av FINTRAC. Siden hele kryptomarkedet er desentralisert, er det vanskelig å finne børser som Bitbuy som også er anerkjent av sentraliserte myndigheter.   
 • Enkel bruk – Fra å opprette en konto på få minutter til å gjøre bankinnskudd og raske uttak, er brukervennlighet kjernen i Bitbuy. Derfor kan brukere med null kryptokunnskap også enkelt bruke Bitbuy. 
 • Pålitelig kundeservice – Bitbuy tilbyr fantastisk kundeservice for alle brukerne. Bortsett fra den meget godt utvalgte listen over vanlige spørsmål, kan brukerne nå supportteamet via e-post. Bitbuy er stolt av fremragende kundesupport, og deres svartid på e-postforespørsler er den beste i bransjen.
 • Bare for kanadiere – Brukere av denne sentralen kan bare være innbyggere og borgere i Canada. Brukere kan finansiere kontoene sine ved hjelp av Interac eTransfer og Bank Wire med CAD som grunnvaluta. Innskudd og uttak kan gjøres i CAD og også andre kryptovalutaer.
 • Tilgjengelighet av OTC Desk – Bitbuy tilbyr også en OTC (Over-the-Counter) tjeneste for de som er interessert i å handle større beløp enn $ 20K. Denne funksjonen vil være spesielt nyttig for detaljhandlere med høyt volum og også institusjonelle investorer.     

Tilgjengelige aktivaklasser på Bitbuy

Bitbuy-brukere får tilgang syv store kryptovalutaer: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) og EOS. Brukere kan kjøpe eller handle disse kryptoene ved hjelp av kanadiske dollar (CAD) eller andre kryptovalutaer. 

Du kan følge deres viktigste kryptotrender her

Er Bitbuy Exchange trygt?

Som nevnt tidligere er Bitbuy en av de tryggeste børsene i Canada. I løpet av de siste sju årene har denne utvekslingen ikke hatt noen historie om å bli hacket eller være involvert i feilbehandling. Gjennomgår regelmessige revisjoner og er en anerkjent MSB (Money Service Business) av et føderalt byrå som FINTRAC forklarer troverdigheten og påliteligheten til denne kryptoutvekslingen. 

Nedenfor er noen av de bemerkelsesverdige tiltakene fulgt av Bitbuy Canada for å tilby maksimal sikkerhet og sikkerhet for sine klientmidler. 

 • Tofaktorautentisering – 2 FA er obligatorisk å utføre en transaksjon eller til og med logge på kontoen sin på børsen. 
 • Cold Storage-funksjonalitet – Dette er obligatorisk for enhver utveksling som hevder å være ekte og sikker. Kjøliglagring er prosessen med å lagre midlene i en frakoblet lommebok som ikke er koblet til internett. Bitbuy hevder at 95% av kundens midler er lagret i en kald lommebok og er atskilt fra kjernenettverket. Derfor er det umulig for noen å stjele midlene fra Bitbuy-nettverket.
 • KYC-bekreftelse – Alle brukerne som er registrert på Bitbuy gjennomgår en bekreftelsesprosess kjent som “KYC”, som vanligvis behandles automatisk og er obligatorisk for å beskytte potensielle brukere som blir lurt.. 
 • Sikkerhetsrevisjoner – Bitbuy samarbeider regelmessig med blockchain cybersecurity byråer som Sifferblad eller STOR (Blockchain Intelligence Group) for å utføre ulike revisjoner, inkludert ‘bevis på reserver.’
 • Bevis på solvens – De ulike sikkerhetsrevisjonene konkluderte med at denne utvekslingen hadde bestått revisjonene i alle kategoriene inkludert krypto til fiat-solvens i forholdet 1: 1. Dette forklarer gjennomsiktigheten i regnskapsføringen av eiendeler som handles på denne børsen.
 • Bitcoin forsikring – Brukere av Bitbuy får lagre sine bitcoin-beholdninger i et frakoblet hvelv med forsikring opp til hele verdien av sine beholdninger. Dette er muliggjort av deres partnerskap med Knox. Mer informasjon om dette finner du her

Andre kritiske sikkerhetstiltak utført av Bitbuy inkluderer de daglige krypteringsaktivitetene og å ta flere sikkerhetskopier. Dessuten sendes hver transaksjon som foregår på børsen gjennom SSL for ekstra sikkerhet.   

Hvordan handle på BitBuyTrading-grensesnitt 


Brukere av Bitbuy kan velge mellom to forskjellige handelstyper som er Express og Pro.

brukergrensesnitt for bitbuy

EkspresshandelEr for nybegynnere mens ‘Pro Trade‘Er for mer avanserte kryptohandlere. Alle med en Bitbuy-konto får tilgang til både Express- og Pro-handelsopsjoner. For brukere av ekspresshandel, har alt blitt gjort veldig enkelt på plattformen. Brukerne av dette alternativet kan være flere nybegynnere som ønsker å kjøpe krypto på bare noen få sekunder. 

Prosessen er også sømløs da alt brukeren trenger å gjøre er å velge kryptoaktiva, velge antall og klikke på kjøp eller salg. Transaksjoner er også raske, men gebyrene kan være litt høyere sammenlignet med Pro Trade-alternativet. 

I den andre enden er Pro-handel for profesjonelle kryptohandlere som har en tendens til å analysere markedet før de kjøper eller selger en kryptoaktiva. For dette formålet har denne børsen inngått et samarbeid med TradingView for å tilby kartverktøy i bransjekvalitet for tekniske analytikere. 

Pro-trade-brukere får også tilgang til avanserte ordretyper, og grensesnittet vil se ut som enhver annen kryptobørs som Coinbase eller Binance med ordrebøker, handelshistorikkvinduer etc. Avgiften som blir belastet her er billigere sammenlignet med ekspresshandelsalternativet. For å se på Bitbuy Pro-demosiden, klikk her.   

Hvordan registrere deg på Bitbuy?

Det er ganske enkelt å registrere seg med Bitbuy, og hele prosessen tar bare noen få minutter å fullføre. Nedenfor er trinnvis fremgangsmåte for registreringsprosessen. 

Trinn 1: Besøk tjenestemannen Bitbuy nettsted.

Klikk på ‘Registrer deg for å komme i gang’Bitbuy

Steg 2: Klikk på ‘Registrer deg her’ nederst.  

bitbuy

Trinn 3: Du vil kunne se skjermbildet nedenfor. Skriv inn e-postadressen, foretrukket passord og klikk på ‘Registrer deg.’ (Du kan også angi Bitbuy-henvisningskoden hvis du har blitt henvist av noen.)    

bitbuy

Trinn 4: Du må deretter besøke postkassen din og bekrefte e-postadressen din ved å klikke på lenken du har mottatt.  

bitbuy

Du må kunne se skjermbildet nedenfor for å bekrefte om e-postadressen din er bekreftet.  

bitbuy

Trinn 5: Du vil bli omdirigert til siden nedenfor der du må oppgi legitimasjonen din og klikke ‘Logg på’.  

bitbuy

Trinn 6: Skriv inn mobilnummeret ditt (bare nordamerikanske nummer med +1 som koden er tillatt) og valider ved å angi OTP. Du vil senere kunne endre 2FA-teknikken til Google Authenticator.

bitbuy

Trinn 7: Fyll ut alle personlige opplysninger som er nevnt i skjermbildet nedenfor.   

bitbuy

Trinn 8: Velg alternativene som gjelder for deg, gi samtykke til bekreftelse ved å velge “Godta” og klikk på “Be om bekreftelse.”

bitbuy

Trinn 9: Til slutt laster du opp de aktuelle dokumentene og klikker på send. Dette er den eneste engangs-KYC-bekreftelsesprosessen for å sikre at ingen registrerer seg med den tapte ID-en, eller at brukerne ikke blir lurt. Når bekreftelsen er gjort, vil du kunne finansiere kontoen din og handle kryptoer på Bitbuy-børsen.   

bitbuy

Innskudd og uttak

Brukere kan utføre innskudd og uttak til Bitbuy-kontoen sin ved hjelp av Cryptocurrency og CAD fiat-valutaen. Innskuddsmetoder inkluderer kryptoer, bankoverføring og Interac e-overføring. 

I skjermbildet nedenfor kan du se minimums- og maksimumsgrense for innskudd / uttak for Bitbuy-kontoen din. Du kan også legge merke til at behandlingstiden er mye raskere når du gjør det via e-overføring fra Interac enn den tradisjonelle bankoverføringen. 

Minimumsbeløpet du kan ta ut er $ 50 og $ 20k med henholdsvis Interac e-overføring og bankoverføring. Førstnevnte tar omtrent 24 timer å fullføre uttaket, mens den siste metoden tar omtrent 2-3 virkedager.       

bitbuy

I skjermbildene nedenfor kan du finne informasjonen knyttet til innskudd og uttak når du gjør det gjennom kryptovalutaer.

bitbuy

bitbbuy

Vi fant ut at kryptoer er den beste måten å sette inn og ta ut penger til Bitbuy-kontoen din, da det ikke er noe innskuddsgebyr. Uttaksavgiften er også billigere sammenlignet med konvensjonelle uttaksmetoder. I tillegg er behandlingstiden raskere når du gjør det via kryptoer.    

Bitbuy-avgifter

Vi fant at gebyret som ble byttet ut av dette var veldig rimelig og i tråd med tjenestene de tilbyr. Infact, Bitbuy tar de billigste avgiftene sammenlignet med alle de andre børsene i Canada. Som nevnt i avsnittene ovenfor får alle Bitbuy-brukere bruke Express Trade, Pro Trade og OTC-funksjonene.  

Pro Trade-alternativet er billigere sammenlignet med Express Trade. En produsentavgift på 0,1% og en takeravgift på 0,2% belastes for å kjøpe / selge kryptoer. Til sammenligning belastes et fast gebyr på 0,5% for å bruke Express-handelsalternativet til å enten kjøpe eller selge tilgjengelige kryptovalutaer. 

Depositumavgiften for bankoverføring (0,5%) er billigere sammenlignet med Interac e-overføring (1,5%). Til sammenligning er Interac e-Transfer-metoden en måte å gjøre raskere innskudd, selv om gebyrene er litt høyere.

Denne utvekslingen krever et gebyr på 1,5% for å ta ut midler fra Bitbuy-kontoen ved hjelp av bankoverføringer og Interac e-overføringer. Du trenger ikke å betale noe gebyr hvis du handler gjennom kryptoer. Mer informasjon relatert til Bitbuy-avgifter, finner du her.  

Bitbuy Pros & Ulemper

Fordeler 

 • Bitbuys brukergrensesnitt og brukeropplevelse er det beste vi har sett i en kryptoutveksling.
 • Denne utvekslingen gir utmerket kundesupport med rask responstid. 
 • En av de veldig få børsene med sterke regler. Dette gir maksimal sikkerhet for brukerfond og øker påliteligheten av børsen. 
 • Godt utvalgte kontotyper (Express & Pro) da de imøtekommer både nybegynnere og erfarne kryptohandlere. 
 • Bitbuys partnerskap med Knox er verdifullt da det å tilby forsikring til alle eksisterende brukere Bitcoins uten tilleggskostnader kan definitivt betraktes som et proff. 

Ulemper

 • Tilgjengelig for kanadiske borgere og innbyggere alene for øyeblikket.
 • Bare store kryptovalutaer er tilgjengelige for å spekulere og handle. 
 • Moderat gebyrstruktur. Kunne vært billigere på noen få områder.   

Vår dom

Bitbuy Canada er definitivt en av de unike børsene i markedet. Deres intensjon om å være best på det de er gode på i stedet for å gjøre alt mens de tilbyr en lavere kvalitet, forklarer deres engasjement for de gode tjenestene de tilbyr. Plattformene som tilbys og gebyrene fra denne børsen er veldig godt kuratert for å betjene både nybegynnere og mer erfarne handelsmenn. Plattformens brukervennlighet, utmerkede supportteam og de robuste sikkerhetstiltakene som er tatt for å beskytte kundens midler, er noen av de mest merkbare egenskapene til denne utvekslingen..

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål: Jeg er fra Brasil. Er det noen måte jeg kan bruke tjenestene som tilbys av Bitbuy? 

EN – Dessverre ikke. Denne utvekslingen er kun for innbyggere eller fastboende i Canada. For å registrere deg trenger du en permanent adresse i Canada og et mobilnummer i Nord-Amerika. 

Spørsmål – Kan jeg bruke PayPal eller Skrill til å finansiere Bitbuy-kontoen min?  

EN – Nei. Du kan bruke Interac og bankoverføring til å finansiere kontoene dine. Du kan også bruke kryptovalutaer til å finansiere kontoen din. 

Spørsmål – Er midlene mine trygge når jeg legger dem inn på Bitbuy-kontoen min?   

EN – Ja. De er helt trygge. I løpet av de siste sju årene er det ikke en hendelse der denne utvekslingen blir hacket eller tyveri av klientmidler. Det er viktigheten denne børsen gir kundene sine.   

Spørsmål – Jeg er en profesjonell kryptoteknisk handelsmann og foretrekker å betale færre avgifter. Hvilket handelsalternativ skal jeg velge? Express eller Pro?  

EN – Du bør absolutt gå med Pro Trade-alternativet når du får tilgang til TradingView-kartverktøyet for å analysere markedene. Gebyrene på denne kontoen er også lavere sammenlignet med Express-kontoen. Jubel.  

hvis du er bosatt i Canada og ønsker å komme inn i kryptoer med den største letthet, bør Bitbuy være din go-to exchange. Registrere Her

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector