Bithoven Exchange Review – Gjør kryptohandel pålitelig og enkel

Mens 2018 var et robust år for kryptovalutaer, fortsatte kryptoutvekslings vertikal å blomstre. Bransjen så en tilstrømning av nye krypto-børser, men ikke mange børser klarte å skille seg ut. Med ankomsten av 2019 – et år som forventes å være bra for kryptokurver – kom en ny børs inn på scenen som lovet å tilby den rette blandingen av funksjoner som alle handelsmenn og investorer trengte for å tjene penger på å handle kryptokurver. Ja, vi snakker om Bithoven.

Om Bithoven – pålitelig plattform for kjøp og salg av kryptovalutaer

Bithoven er et nytt barn i blokken i kryptoverdenen. Denne gryende utvekslingsplattformen for kryptovaluta lar brukerne kjøpe og selge altcoins og tokens raskt, trygt og fordelaktig. Børs, i motsetning til mange andre, begrenser eller pålegger ikke noen begrensninger på antall daglige uttak eller innskudd. Det gir den rette blandingen av funksjoner som inkluderer upåklagelig oppetid, feiltoleranse og avansert funksjonalitet, og beriker brukeropplevelsen samtidig som han gjør det mulig å tjene penger..

Nøkkelegenskaper

  • Forbedret sikkerhet: Børsen er kryptert fullstendig, noe som sikrer brukeren full sikkerhet. Børsen gir også en 2-trinns bekreftelse, også referert til som 2-faktor autentisering (2FA). Dette er et ekstra beskyttelseslag, som er spesielt relevant i forbindelse med online handel.

  • Høyeste likviditet: Børsen har nok funksjoner som vil tiltrekke seg en rekke handelsmenn og investorer og dermed tiltrekke seg de fleste handelsmenn i kryptorommet som gir høyest mulig likviditetsnivå
  • Rask ytelse: Børsen er utstyrt med overlegen teknologi og infrastruktur som gjør opplevelsen sømløs og handler raskere. Børsen hevder å gi uovertruffen hastighet med nesten null ventetid på bestillinger.
  • Full kompatibilitet: Børsen gir nødvendige apper og grensesnitt som er tilgjengelige fra et operativsystem eller enhet som gir brukere tilgang til markeder når som helst og hvor som helst.
  • Rettidig støtte: Børsen skryter stolt av sin kundeservice og gir kundesupport døgnet rundt. Børsen gir kundesupport via live chat og et online kontaktskjema hvor deres svar er så tidlig som 2-3 minutter på live chat og under 8 timer via et online kontaktskjema. Selskapet har også en omfattende FAQ-side som gir svar på de vanligste problemene som de fleste kunder står overfor.
  • Flere mynter tilgjengelig: Børsen gir alle større mynter og tokens som gir brukeren muligheten til å handle mer enn 100 altcoins fra sin enkelt handelskonto.

Hva som skiller: USP-er

Mens børsen har alle funksjonene som konkurrentene har, er det visse funksjoner som gir denne nye børsen overhånd. Disse inkluderer

Sterkt team: Børsen er grunnlagt av fagforeningen for fagpersoner fra blockchain, trading og finans som har en dyp forståelse av hvert aspekt ved handel med kryptovaluta, slik at de kan levere et produkt som vil skreddersy behovene til enhver næringsdrivende..

Ulike produkter: Børsen forstår at hver bruker har et annet krav og planlegger å investere deretter. Derfor har børsen forsøkt å inkludere så mange kryptoer som mulig, slik at det kan være et one-stop-sted for handelsmenn og investorer. Selv om børsen har en rekke produkter og mynter å tilby, velger finans- og kryptovaluta-fagpersonene på børsen nøye myntene og tokensene som finner en liste her.

 Uovertruffen ordreteknologi: Børsens handelsmatchingsmotor er basert på innovative algoritmer som gjør det mulig for handelsmenn å alltid oppnå de beste tilbudene og unngå volatilitet.

Avanserte og nyttige verktøy: For å gi en næringsdrivende praktisk erfaring for analyse tilbyr børsen flere handelsverktøy som tilbys for å lette handelsaktivitetene dine. Disse inkluderer lysestake-diagrammer, instrumenter, ordrebok og oversikt over markeder

Handelskommisjon: Børsen har en fast prosentandel av handelsprovisjonen, som tilsvarer 0,1% fra handelsverdien. Bithoven.com gjør sitt beste for å gjøre handelsprosessen så enkel som mulig og prioriterer kundetilfredshet.

Bithoven doge

Promo-kampanje – DOGE-mynter for å ta tak


Som et innledende tilbud kjører børsen en kampanjekampanje der hver unike registrerte bruker har sjansen til å motta 100 DOGE-mynter. For å være kvalifisert for deltakelse i kampanjekampanjen, har den nye brukeren overholdt kravene i disse vilkårene:

  • Brukeren skal være en nylig registrert enkeltbruker med én konto.
  • For alle kampanjedeltakere er uttaksterskelen for DOGE-mynter tilgjengelig når kontosaldoen din overstiger 100 DOGE. Ethvert beløp oppover 100 DOGE-terskelen kan trekkes tilbake.
  • Mengden promo DOGE-mynter er begrenset.

Børsen, selv om den var i begynnelsen, krysser av for alle de rette boksene for en næringsdrivende eller investor å trekke mot seg selv. Børsens funksjoner og sikkerhet ser pene ut og med kampanjekampanjen ser registreringen på børsen ut som et fristende tilbud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector