Bityard gjennomgang — Komplekse kontrakter, enkel handel

Verdens ledende kryptovalutaderivatutveksling, og tilbyr de sikreste, enkleste og raskeste kryptokurshandelstjenestene i mer enn 150 land.

Enten du liker å handle bitcoin eller altcoins, kan du bruke et utrolig stort antall kryptokontraktsutvekslinger. Det er så mange at det er litt av en utfordring å oppdage den rette, rimelige, enkle å bruke nettstedet.

Men her kommer Bityard, en raskt stigende plattform for kryptokontrakter rettet mot å forenkle handelsprosessen til nybegynnere. Det er gratis å delta, fungerer på mobile enheter og har godkjennelse av den thailandske mesteren Buakaw Banchamek.

For å gi et glimt, her handler det om Bityard:

  • Nybegynnervennlig handel med kryptokontrakter
  • Daglige BYD-mynter — hjelper til med å redusere handelsavgiftene
  • Tilknyttet program – opptil 60% provisjon
  • Kontraktshandel Kunnskapsbase
  • Lave åpnings- og stengningsgebyrer
  • Opptil 100X giring

Bityard Oversikt

Lansert april i år, Bityard er et relativt nytt nettsted for utveksling av kryptokontrakter. Den ligger i Singapore og har lisens fra Singapore Accounting and Corporate Regulatory Authority (ACRA). Den har også en lisens fra Australias AUSTRAC.

I Europa har selskapet lisens fra den estiske valutameglerregulatoren, MTR. Over Atlanterhavet er Bityard regulert av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN).

Disse lisensene gir bevis for at Bityard er en gyldig virksomhet som kan stole på å tilby kryptohandel. Den bruker et sikkert mobilresponsivt nettsted for å levere sine tjenester. Men det er ikke alt Bityard er kjent for.

Bityard Trading – En forenklet brukeropplevelse

Når du tenker på det, er mange bitcoin-utvekslingsnettsteder ikke designet for nybegynnere. De retter seg mot fagpersoner og byråer. Bitmex er et godt eksempel. Det er en av de mest populære handelsplattformene der ute, men den retter seg mot erfarne handelsmenn gjennom disse tjenestene: indekser, futures, automatisk reduksjon, load shedding og marginer.

Når du er en ny handelsmann, vil du ikke hoppe inn i indekser, kryssmarginer, automatisert utnyttelse eller evigvarende kontrakter. I stedet vil du ha et enkelt grensesnitt som lar deg handle Bitcoin og Litecoin ved hjelp av en valuta du forstår.

Det er der Bityard spiller inn. Den Singapore-baserte plattformen bruker USDT – en stabil mynt knyttet til fiat-valutaer – som basevaluta. Det betyr at $ 10 tilsvarer 10 USDT. Hvis du vil handle $ 1000 til Ethereum, er alt du trenger å konvertere dem til USDT og deretter fullføre transaksjonen.

Kopier handelsfunksjon

Er du en startende handelsmann, vil handle og ikke har tid til å følge markedet, eller ønsker du en lønnsom strategi fra de beste handelsmennene? Bityards Copy Trade funksjonen gir deg en enkel måte å handle på børsen ved å følge og replikere strategiene som brukes av topp ekspertkryptohandlere på plattformen.

Bityard.com Copy Trade-funksjonen lar deg replikere topphandlere på børsen. (Kilde: Bityard.com)

Copy Trade-funksjonen, lansert i 2020, gir deg en komplett liste over topphandlere – rangert etter ytelse – og tilbyr over 160% fortjeneste den siste måneden. Plattformen lar deg også søke etter en tilpassbar handelsstrategi å følge, inkludert stil, fortjeneste og handelsperiode.

“Kopihandel lar deg direkte kopiere og investere i en annen handelsstrategi. Hvis en næringsdrivende bruker 60% av porteføljefondene sine til å kjøpe Bitcoin, vil porteføljen din automatisk balansere om for å kopiere handelen. ”

Gå over til Bityard Copy Trade for å begynne å tjene fortjeneste fra topphandleres strategier!

Spot trading-funksjon

Hvis du ikke vil handle ‘risikofylte’ kryptoderivater som margin, swaps, futures eller opsjoner på Bityard, gir børsen en Spothandel marked. Bityard Spot Trading-markedet støttes av Binance, den største kryptobørs, som den viktigste likviditetsleverandøren. Dette beviser at børsen er godt finansiert med dype, likvide markeder, og dermed forhindrer glidning og ordrebrudd.

Bityard.com Spot Trade-funksjon (Kilde: Bityard.com)

Børsen gir over 50+ kryptopar på spotmarkedet, inkludert BTC, ETH, ADA, LTC og desentralisert finansiering (DeFi) tokens som Compound (COMP), BAND, LINK, KNC, UNI, YFI og MKR blant andre. Brukere kan angi begrensnings- eller markedsordrer på sine spottransaksjoner med en fullstendig historikk over bestillingene og fullførte handler som er tilgjengelige i henholdsvis “Order History” og “Trades History” -fanen..

Hvordan handle på Bityard

  1. Kom i gang med å registrere en konto

Besøk Bityard.com og klikk “Kom i gang” for å opprette en konto. Oppgi en gyldig e-postadresse, angi et passord og fullfør et enkelt captcha-bilde. En kode vil da bli sendt til din e-post eller telefonnummer. Skriv inn den, så blir du logget på kontoen din umiddelbart.

  1. Sett inn Crypto

Det neste er å finansiere handelskontoen din. Du kan bruke syv kryptovalutaer til å sette inn: USDT, Bitcoin, Ripple, EOS, TRX, Ethereum eller Huobi token. Siden plattformens basisvaluta er USDT den beste valutaen å bruke for innskudd. Merk: minimum innskudd er 15 USDT eller 0.002BTC.

  1. Handel – grei grensesnitt

Bityards handelsgrensesnitt uttrykker selskapets misjon presist. Det er en rettferdig “kjøp og selg” markedspris. Hvis du vil kjøpe Ethereum, velger du ETH / USDT fra venstre altcoin-panel.

Bityard viser deg den siste prisen på 1 ETH i USD Tether. Cue, det er samme pris i amerikanske dollar. Under kjøps- og salgsgrensesnittet justerer du mengden Ethereum du vil kjøpe eller selge.

  1. Juster gearing – opptil 100 ganger

For Ethereum er gearing begrenset til 80X. For BTC kan du forstørre handler 100X. Andre altcoins, som Bitcoin Cash, er giringen satt til 50X maksimum. Med andre ord må du sjekke hver kryptos maksimale handelsfordel før du fullfører handelen.

Sjekk også handelsavgiften for hver transaksjon. Den er beregnet i USD og vises under handelskortet ditt.

Avanserte handelsfunksjoner

Selv om Bityard er designet for å passe nybegynnere, gir den også handelsfunksjoner som trading over natten og stop loss, take profit. Dessuten er det en tilpassbar handelsgraf med kryss, lysestaker, barer og lysjustering om natten.

Med andre ord gir Bityard brukervennlighet som konkurrenter som Bitmex mangler, men også konkurrerer med dem i avanserte handelsfunksjoner. Det betyr at det er en utmerket plattform for å lære å handle og bruke den når du er en erfaren handelsmann.

Bityard har et eget token som kan hjelpe deg med å senke transaksjonsgebyrene med opptil 10%. Du mottar opptil 16BYD-tokens etter at du registrerer en konto og aktiverer den. Hvis du vil tjene flere poletter, kan du gå til nettstedets kampanjeside.

Opptil 60% tilknyttet kommisjon

Bityard har et av de mest sjenerøse tilknyttede programmene i bransjen. Det lønner seg opptil 60% i henvisningskommisjoner. Programmet er delt inn i nivåer slik at nye markedsførere tjener 40% og øker prisene hvis de henviser flere mennesker. Betalingen skjer i BYD-tokens, som deretter kan byttes til USDT.

Kundeservice

I ånden “Kundene er alt”, gir Bityard pålitelige støtte via e-post, [e-postbeskyttet]. Men du kan også finne svar på vanlige spørsmål eller kontakte plattformen via Twitter, Facebook, LinkedIn og andre sosiale nettverk.

For mer informasjon, les nybegynnerveiledningen eller kontraktveiledningen publisert på Bityards nettsted. Du lærer hvordan du navigerer på handelsplattformen, hva kontrakthandel handler om, og hvordan du gjør det riktig.

Sammendrag

Bityard er et nettsted for handel med kryptokontrakter basert i Singapore. Den er helt ny, etter å ha lansert april i år, men har alle grunnlag for en flott utveksling. For det første er det regulert i fire jurisdiksjoner: Singapore, Estland, Australia og USA.

Når det gjelder handel, er Bityard tilpasset nybegynnere. Folk som ønsker å handle enkelt, ved å bruke et språk de forstår. Det er grunnen til at den bruker USDT som basisvaluta for å bytte andre mynter.

Det er raskt, gir lave avgifter og har en rekke verktøy som kan forbedre handelsopplevelsen til både nye og avanserte handelsmenn.

■ Bityard Telegram Group: https://t.me/BityardEnglish

■ Twitter: https://twitter.com/Bityardofficial

■ Facebook: https://www.facebook.com/Bityardofficial/

■ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bityard/

■ Youtube: https://www.youtube.com/c/BityardOfficial/

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me