Blokkere DX: Hvorfor vi trenger pålitelige krypto-utvekslinger

Kryptovaluta har vært en viktig komponent i utviklingen av penger og adopsjonen av digitale eiendeler. Deres handel er fortsatt et fristed for enkeltpersoner i regioner med økonomiske eller politiske ustabiliteter. På samme måte spiller kryptobørs en viktig rolle i sirkulasjonen av kryptoer ved å muliggjøre kjøp, salg og handel ved hjelp av virtuelle valutaer..

Imidlertid varierer disse utvekslingene på mange måter og kan være forvirrende når du velger riktig type. Tidligere skjedde mest handel den sentraliserte kryptokursutvekslinger (CEXs), som gjorde dem til det mest populære alternativet for alle handelsmenn som kommer inn på markedet. Tillitløse utvekslinger eller desentraliserte utvekslinger (DEXer) prøvde derimot hele tiden å fange opp sprøytenarkomanen til CEX. Imidlertid er tillitsløse børser nå i fart og gir en enorm konkurranse om CEX-er. Denne artikkelen håper å kaste mer lys over hvorfor handelsmenn bør legge merke til det økende skiftet til tillitsløse børser.

Skader på CEX

Noen av de viktigste faktorene du må være oppmerksom på er:

 • Sikkerhetsproblemer: CEX-er er et viktig mål for nettkriminalitet på grunn av å ha en sentralisert posisjon for å ha eiendeler og styring. Tilfellene av utvekslingshack som har ført til tap av millioner i handelsmidler har økt den siste tiden med store CEX-er, som Coinbase og BitFinex fallende offer. 
 • Personvern: Brukere må delegere sine private nøkler til sentrene for oppbevaring. Det betyr at børsen har full kontroll over dine digitale eiendeler. Videre må du sende inn personlig informasjon som er lagret på sentralenes servere under registreringen. I tilfelle cyberrelaterte forbrytelser kan hackere skaffe seg denne informasjonen og bruke den til identitetstyveri. Enda verre er det at CEX-er er pålagt å dele personlig informasjon med andre CEX-er og myndigheter, uavhengig av tredjeparters omdømme eller hensikt.. 
 • Nedetid: CEX-er opplever forsinkelser og driftsstans, til tross for forsøk på å sikre at systemene kjører problemfritt. Det er en ulempe for de fleste handelsmenn som ønsker å handle strategisk på et bestemt tidspunkt. Videre reduserer økte investorer og handel på disse plattformene systemens effektivitet på grunn av sentraliserte noder.
 • Forskrifter: Styring av et sentralt organ og tilrettelegging av steder fører til sjansene for at regjeringer stenger. Monopolistiske miljøer oppmuntre til manipulering av priser og avgifter som investorer pådrar seg. CEX-er lider også av problemer med underslag, noe som kan føre til at nettverkene faller. Til slutt mangler noen børser regelverk som fullstendig nekter ethvert juridisk ansvar overfor kundene.
 • Handelsbegrensninger: CEXs setter en uttaks- eller innskuddsgrense for alle brukere som utgjør pålitelighet for de som ønsker å gjøre handler over eller under sine grenser. Videre tilbyr ikke CEXs nye tokens med begrensninger i oppføringer og høye kostnader for samme prosess. 

Tillitløse utvekslinger som en løsning

Tillitløse børser tillater alle å håndtere eiendelene sine og automatisert handel uten at børsen er involvert. Disse børsene har mer avansert teknologi og innstilling, noe som gjør det vanskelig for nybegynnere å handle.

Til tross for dette problemet, kan DEX-er utrydde de fleste av problemene som CEX-ene gir. For det første betyr desentralisering at hver bruker har full kontroll over sine eiendeler og lommebøker. Det opprettholder troverdigheten til systemet samtidig som det reduserer handelsavgiftene som påløper under handel med CEX. Videre er det ikke behov for å registrere deg eller tilby din personlige informasjon til nettverket, noe som sikrer alle brukernes anonymitet under alle forpliktelsene.

Desentraliserte børser er også sikre og praktiske rom for investorer og deres digitale eiendeler. DEX er mindre utsatt for hack, en oppside på grunn av distribusjon av noder. De har ingen risiko for å stenge i henhold til myndighetsbestillinger, ikke misbruk av midler ettersom hver transaksjon er uforanderlig på en distribuert hovedbok, og ingen nedetid med økende trafikk.

DEX-er presenterer et bredt utvalg av tokens å handle med, inkludert de nyeste i markedet. Alle faktorene peker på hvorfor DEXs sakte styrter CEX i markedsvolum og popularitet.

Blokkér DX, Ultimate Trustless DEX

Blokker DX er en DEX etablert som “den sikreste, raskeste og mest desentraliserte” sentralen i dag, bygget på Blocknet Protocol. I følge oversikten over verdiene den kjører etter, mener børsen at en effektiv DEX bør tilby desentralisert lagring av midler, ordrebøker, ordrematching, styresett, bosetning og åpen kildekode.

Alle handelsmenn kan nyte direkte overføringer fra individuelle lommebøker uten interaksjoner med tredjepartsenheter. Plattformen tar også sikte på å returnere verdi til tjenestekodene som kjører nettverket, i motsetning til CEX-er, som beriker børsene.

Blokker DX-funksjoner

I så fall er her en kort titt på viktige funksjoner Block DX viser:


 • Interoperabilitet: Gjennom Blocknet-protokoll, Block DX forsikrer alle brukere om en sikker og jevn handelsopplevelse. Protokollen er interoperabel og initierer kommunikasjon med andre DEX-er og blokkjeder. Integrasjonen er ikke-oppgave, noe som gir enkel kobling av andre blokkjeder for å bruke Blocknet-protokollen. 
 • Ekte desentralisering: Block DX benytter ekte desentralisering gjennom XBridge-komponent og atombytter å benytte desentraliserte midler, lagring av bøker, ordrematching og oppgjør. Alle klienter står fritt til å lage sine egne ordrebøker og matching. 
 • Personvern og sikkerhet: Brukere unngår kontoer, registrer deg, KYC, eller AML-krav, som eliminerer behovet for å oppgi personlig informasjon. Å ha distribuerte noder sikrer at den er mindre utsatt for cyberrelaterte angrep. 
 • Rask og pålitelig: Distribuerte noder gir seg også mot null nedetid under handler, og arbeider hånd i hånd med innebygd DoS-beskyttelse; brukere kan fullføre handler på 5-15 sekunder. 
 • Åpen kilde: Block DX gir alle brukere en mulighet til å utnytte eller kritisere alle kildekoder for å komme seg selv eller foreslå forbedringer. I sin tur kan de få høye sikkerhetsnivåer i henhold til brukerstandarder.
 • Handel og lister: Block DX muliggjør hvilken som helst handel par i henhold til brukerens preferanse i stedet for å tillate interaksjon med det opprinnelige tokenet, BLOKKERE, kun. Den støtter en rekke valutaer, inkludert bitcoin, Bitcoin kontanter, Dogecoin, Litecoin, BINDESTREK, og mer. Block DX jobber for å notere ETH og ERC-20 tokens på nettverket. Det sensurfrie miljøet sørger for at ingen enkeltpersoner kontrollerer oppføringen av eiendeler og deres handel. Det er ingen noteringsgebyrer på Block DX.
 • Ingen grenser og lavere avgifter: Det er ingen begrensninger i handel, uttak eller innskudd, noe som er pålitelig avhengig av brukerens aktivitet. All handel er pålitelig og muliggjør lavere handelsavgifter som gjelder når du overfører penger fra adresser, og null uttaksgebyrer. I tillegg kan du nyte avkastning fra handelsavgifter i nettverket hvis du er BLOCK-eier. 

Konklusjon

Sentraliserte krypto-børser tilbød den eneste veien til kryptohandel i lang tid, noe som førte til at de dominerte markedet. Vindene skiftet imidlertid med DEX-er som kom inn i bildet, og eliminerte sentraliserings-, personvern- og sikkerhetsproblemer i CEX-er. Brukere innser mulighetene DEX-ene utvider, og øker dermed adopsjonen.

Block DX er blant DEXene som presenterer enestående bekvemmelighet for sine handelsmenn gjennom ekte desentralisering. Det håper å skape et trygt, anonymt og sensurfritt miljø for handelsmenn å utføre sine aktiviteter. Videre løser det problemet med interoperabilitet som skyer de fleste DEX-er i dag. Fordelene Block DX har over CEX vil akselerere frekvensen til brukere som forlater CEX for DEX. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector