Børs som lar deg handle kryptovaluta til null handelsavgifter: Phemex

En av de raskeste børsene som har kapasitet til å håndtere 300 000 transaksjoner per sekund, med en responstid på mindre enn 1 millisekund.

Phemex er en relativt ung kryptokursutveksling som søker å forstyrre valutamarkedet med null gebyrhandel basert på medlemskap. Det ble grunnlagt i 2019 og registrert som et selskap i Singapore, som opererer under jurisdiksjonen til De britiske jomfruøyene. Børsen ledes av 8 tidligere ansatte i Morgan Stanley, med Jack Tao som administrerende direktør.

Siden den gang har Phemex opplevd enorm vekst. Ifølge Alexa har Phemex vokst til å bli et av de 40.000 mest besøkte nettstedene over hele verden. CoinMarketCap rangerer den som den sjette største børsen for evige BTC / USD-kontrakter. I spot trading registrerer Phemex for tiden et daglig handelsvolum på i underkant av $ 300 millioner i seks markeder.

Fordeler med å handle kryptovaluta på Phemex

  • Sjette største børs for BTC-Futures
  • Zero-fee spot trading for premium brukere
  • Negativt produsentgebyr på futureskontrakter
  • Velkomst- og henvisningsbonuser

Ulemper med å handle kryptovaluta på Phemex

  • Ikke regulert og begrenset for noen jurisdiksjoner
  • Uttaksbegrensninger for ikke-premium brukere
  • Spothandel krever premium-medlemskap

Medlemskapsnivåer

I stedet for å kreve handelsavgift, søker Phemex å generere inntekter gjennom salg av medlemspakker. For dette formålet tilbyr de tre forskjellige medlemsnivåer. Det gratis standardmedlemskapet gir tilgang til handelsplattformen Futures. Uttak behandles bare tre ganger om dagen, med en daglig uttaksgrense på 2 BTC.

Prisen for premium-medlemspakker varierer fra $ 9,99 for et 30-dagers medlemskap til et årlig medlemskap for $ 69,99. Premium-medlemskap gir tilgang til spotmarkedene med null prosent handelsavgift og fjerner uttaksgrensen. Premiumuttak behandles på timebasis.

I tillegg kan premiummedlemmer gi et 30-dagers prøvemedlemskap til vennene sine. Prøvemedlemskap tilbyr de samme funksjonene som premiummedlemskapet, bare uten betingede ordrer på spotmarkeder og med noen uttaksbegrensninger. 

Lommebøker og spotmarkeder

Phemex brukere har tilgang til syv depotplater (BTC, ETH, XRP, LINK og USDT). Disse består av de fire spotparene, som alle er avgjort i USDT. For sikkerhets skyld har Phemex implementert et hierarkisk deterministisk kaldt lommesystem, tildelt innskuddsadresser til alle brukere og lagret midlene i en multisignatur kald lommebok.. 

Derivatmarkeder

I tillegg til spotbørsen lister Phemex opp evige kontrakter for seks kryptovalutaer (BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ og LTC) og en annen evigvarende kontrakt for gull. Altcoin og gullkontrakter er notert og avregnet i USD, mens Bitcoin-kontrakten er avgjort i BTC. BTC og gull Futures kan handles med en innflytelse på opptil 100 ganger, mens alle andre kontrakter har en maksimal innflytelse på 20 ganger.

Alle spot- og derivatmarkeder kan handles på et simulert testnett, som gir brukerne muligheten til å teste ut sine handelsstrategier før de bruker dem med ekte penger..

Velkomstbonus og henvisningsprogram

Phemex tilbyr tre nivåer av velkomstbonuser. Det første nivået på $ 2 krediteres umiddelbart etter aktivering av kontoen. Brukere som følger Phemex på Twitter og retweeter sin festede Tweet, mottar ytterligere $ 10. Til slutt finansierer du Phemex-kontoen med enten 0,2 BTC eller $ 1500 nettbrukere en ekstra velkomstbonus på $ 60.  

Påvirkere kan tjene en provisjon på 50% fra alle brukere som registrerer seg ved hjelp av henvisningskoden via det eksklusive Phemex All-Star-programmet. I tillegg får de en provisjon på 10% for henvisning av andre All-Star-deltakere. Brukere som ikke deltar i All-Star-programmet kan tjene andre henvisningsbonuser, for eksempel gratis premium-medlemskap.

Sikkerhet

Alle Phemex-programvaresystemene er plassert i AWS Cloud, ved hjelp av brannmurer og hvitelister for å skille forskjellige handelssystemer, for å minimere risikoen og for å redusere skaden fra potensielle sikkerhetsbrudd.. 

Brukerkontoer er beskyttet av tofaktorautentisering for alle kritiske operasjoner. I tillegg bruker Phemex bokføring på dobbeltnivå for å forhindre tredjeparts manipulering av poster og for å oppdage brudd.. 

Brukerfond lagres i kalde lommebøker, noe som minimerer potensiell skade fra hack. Alle uttak sjekkes for skadelige aktiviteter før de blir godkjent. Phemex-handelsmotorer tillater rask og feilfri avvikling av handler. Phemex driver en flerspråklig 24/7 kundesupport.

Gebyrstruktur

Uttaksgebyrer fra lommebøker er rimelige og generelt i samme område som andre sentraler. For eksempel krever Phemex 0,0005 BTC for Bitcoin-uttak, eller 1 USDT for Tether-uttak. Uttak fra USD- eller BTC-handelskontoer er gratis. 

Taker-avgiften på Futures-plattformen er 0,075% for alle markeder. Phemex stimulerer brukere som gir likviditet til ordrebøkene sine med et negativt produsentgebyr på -0,025%. 

For spotmarkedene er alle transaksjoner som gjennomføres via Phemex-nettstedet eller mobilappen gratis. For automatiserte tradere er det et alternativ for API-basert handel, med et gebyr på 0,1%. 

Til sammenligning tar Binance et basisgebyr på 0,1% for spottransaksjoner. Dette betyr at handelsmenn med et årlig volum på mer enn $ 70.000 kan finne et billigere alternativ i Phemex. Også markedsskapere og handelsmenn som foretrekker begrensningsordrer fremfor markedsordrer, kan tjene på det negative produsentgebyret.

Er Phemex en trygg Exchange å bruke?

Siden Phemex er en av de yngste høyprofilerte kryptovaluta-utvekslingene, har de ennå ikke stått tidstesten. Likevel drives Phemex av et team av høyfrekvente fagfolk med handelsteknologi med flere års erfaring som Morgan Stanley-ledere.. 

Deres håndskrift og erfaring innen utvikling og cybersikkerhet er tydelig gjenkjennelig i deres sikkerhetskonsepter. Brukerfond lagres vanligvis i flerdesignede kalde lommebøker med 2FA og ekstra sikkerhetskontroller ved uttak. 

Et negativt poeng er mangelen på klar regulering. Som sådan er tjenestene som tilbys av Phemex begrenset i noen jurisdiksjoner, inkludert USA. Brukere rådes til å se vilkårene for bruk for å sjekke om de er kvalifiserte til å handle på børsen og om børsen er regulert i hjemlandet..

Phemex Review Verdict

Phemex er en relativt ny kryptokursutveksling, som imidlertid har vist enorm vekst det siste året. Børsen lover høy likviditet og innflytelse på opptil 100 ganger på Bitcoin og gull Futures. 

Avgiftsstrukturen og premium-medlemskapet gjør Phemex til et interessant alternativ, spesielt for store volumhandlere og grenseordrehandlere. 

Viktige høydepunkter

  • Phemex er den raskest voksende kryptovaluta futures og spot exchange i 2020.
  • I stedet for å stole på handelsavgifter, tilbyr Phemex nullavgift spothandel for premiummedlemmer.
  • Evige kontrakter kan handles med opptil 100 ganger og altcoins med opptil 20 ganger giring. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me