Bybit gjennomgang: Cryptocurrency Derivatives Exchange

Et av de største problemene som kryptohandlere møter, er mangelen på børser som lytter eller bryr seg om deres behov. Altfor ofte handler det mer om fortjeneste i stedet, noe som etterlater mange handelsmenn frustrert på grunn av problemer som lav likviditet, tregt samsvarende motorer og dårlig kundesupport.

Bybit, en raskt voksende kryptovalutaderivatutveksling som har til hensikt å løse alle disse problemene. La oss ta en titt. 

Oversikt over bybit 

Bane er Singapore-basert og ble lansert i mars 2018. På den pent utformede plattformen kan du handle i fire kryptovalutaer: BTC, ETH, XRP og EOS. Registrering tar mindre enn et minutt, og du kan begynne å handle umiddelbart etter at du har finansiert kontoen din.

Bybit er stolt av å tilby sine tjenester på flere språk. Det aksepterer også handelsmenn fra de fleste land i verden, selv om det er noen unntak, inkludert USA, på grunn av nasjonale regler. Børsen gir disse funksjonene:

  • Evige kontrakter: Du kan inngå en futureskontrakt uten utløpsdato på Bybit, noe som kalles evigvarende kontrakter. Prisene beregnes ut fra den sist handlede prisen når du velger å stenge en kontrakt. 
  • Kraftig matchende motor: sentralen har en superrask motor for ordreavstemming som behandler opptil 100 000 transaksjoner per sekund. Til sammenligning behandler PayPal i gjennomsnitt 193 transaksjoner per sekund. EOS, et av de raskeste blockchain-nettverkene der ute, behandler 50000 tps.
  • Nybegynnervennlig handelsplattform: Bestillingsboken til Bybit er skreddersydd for nybegynnere. Men den har også verktøyene som trengs for avansert handel. Brukere kan besøke brukerstøtteseksjonen for å få hjelp. USD fungerer som basisvaluta for sikker handel. 
  • Myntbyttefunksjon: En av Bybits siste funksjoner er en myntbyttefunksjon som hjelper med å konvertere en mynt til en annen (for f.eks. BTC til XRP) umiddelbart og mot en fast liten avgift. Alt kan gjøres med bare noen få klikk. 
  • Avanserte handelsverktøy: Enten du vil angi begrensninger for gevinst og stopp, eller bytte indikatorer, har Bybit alle konfigurasjonsfunksjonene du trenger. Det gir også stor likviditet for å hjelpe deg med å handle kryptovaluta beleilig.
  • 100X Utnyttelse: Bybit gir standard maksimal innflytelse som tilbys av topp handelsplattformer. Du kan også sette gearingen til 2X, 3X, 10X eller 50 ganger når det passer deg.
  • Mark Pris: Bybit driver et sofistikert merkeprissystem, noe som betyr at posisjoner er mindre utsatt for avvikling enn de kan være på andre børser. 

baneKilde: Bybit

Handel på bybit: Krev en velkomstbonus på $ 60

Bybit er designet for å tilby handelsmenn en jevn, problemfri opplevelse, fra påmeldingsprosessen til avanserte handelsmetoder. For å komme i gang, må du registrere deg med en e-postadresse eller telefonnummer og passord. Du får tilsendt en sekssifret bekreftelseskode, og det er det. Du trenger ikke oppgi navnet ditt eller annen personlig informasjon.

baneKilde: Bybit

Når du har registrert deg, kan du kreve opptil $ 60 i bonuser. $ 10 kan kreves uten innskudd, og ytterligere $ 50 kan kreves hvis du oppfyller innskuddskravene. Gjør krav på velkomstbonusen din her

Utenom bonuser, kan du begynne å handle ved å finansiere kontoen din ved hjelp av BTC, ETH, EOS eller XRP. Du kan sette inn ved å åpne fanen “eiendeler” og “mine eiendeler”. Innskuddsfunksjonen er merket ved siden av hvert aktivum, og du kan kopiere lommebokadressen eller skanne en QR-kode.

Med midler på kontoen din, klikk “Start trading” og ta en markedsposisjon. Bybit viser deg verdien av kryptovalutaen din i USD i handelsseksjonen. Du kan også velge om du vil bruke gearing og andre handelsverktøy, som vi nevnte tidligere.  

Hvis du har sosiale medier, kan du vurdere å søke om Bybits tilknyttede program. Du kan tjene 30% provisjon fra henvisninger og 10% provisjon fra underforeninger. 

Handelsgebyrer for bybit


Børsen tar gebyrer som følger:

ressurs Maksimal utnyttelse Market Maker (mottar 25% rabatt) Market Taker
BTC / USD 100 ganger -0,025% 0,075%
ETH / USD 100 ganger -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Bybit gir markedsprodusenter en rabatt på 0,025% på mengden penger de setter i markedet. Hvis du lager et marked verdt $ 10.000 mens Bitcoin er verdt $ 8.000, mottar du:

10.000 / 8.000 X -0.025% som tilsvarer -0.0003125 BTC. Det kan se ut som et lite beløp, men det kan utgjøre anstendige mengder kontanter på lang sikt.

Bybits evige kontrakter tiltrekker seg et finansieringsgebyr som varierer avhengig av eiendelen som byttes ut. BTC og ETH til USD belastes med 0,0278%. EOS belastes med 0,01% mens XRP koster 0,0141%. Når det gjelder innskudd og uttak, trenger du bare å betale for gruvegebyr. Bybit krever ikke innskudds- og uttaksgebyrer uavhengig av beløpet. 

Kundeservice

Bybit hevder å være lyttende og omsorgsfull kryptoutveksling, med mottoet “vi lytter, vi bryr oss, vi forbedrer”, og det gir en rekke kommunikasjonskanaler for å støtte det kravet. Du kan nå selskapets supportteam via en live chat-funksjon nederst til høyre på nettstedet.

Alternativt kan du sende Bybit en e-post på [e-postbeskyttet] For å vise gjennomsiktighet kan du også snakke direkte med selskapets administrerende direktør på Twitter. Han er aktiv på plattformen daglig, og håndtaket hans er @ben_bybit. Andre sosiale kanaler for Bybit inkluderer Facebook, Twitter, Reddit, Telegram, Youtube, Medium, og Instagram.

Å konkludere

Bane er definitivt en nybegynnervennlig kryptohandelsplattform. Den har et elegant designet nettsted med en handelsplattform som inneholder alle viktige handelsverktøy, og en omfattende brukerstøtteseksjon som gir deg alle svarene du trenger for å komme i gang. En annen stor fordel er deres 24/7 kundeservice live chat, noe som betyr at du raskt kan få svar på spørsmål du måtte ha om plattformen. Det får tommel opp fra oss. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map