Coin24: Handel og bytt 50+ kryptovaluta øyeblikkelig uten registrering på Crypto-børser

Handle over 50 par kryptovaluta sømløst, billig og uten lange registreringsprosesser på en øyeblikkelig kryptobytteplattform.

I løpet av de siste månedene har kryptovaluta-feltet sett en økning i nye investorer i feltet – både institusjonelle og detaljhandel – når vi går inn i Bitcoins tredje halvering. Etter hvert som feltet vokser, øker sentraliserte børser overholdelsestiltak, og Know-Your-Customer beskriver plattformene som skremmer av noen av brukerne som trenger å handle anonymt.

Videre trenger noen kunder bare å foreta raske kryptobørser uten behov for å gå gjennom den slitsomme prosessen med registrering på sentraliserte børser.. Coin24 app er en kryptobørs som tilbyr slike brukere en plattform for å handle ‘anonymt’, øyeblikkelig og sikkert uten å oppgi en e-postadresse eller opprette en konto på tvers av flere sentraliserte kryptobørser som Binance, OKEx, Bitfinex og Kraken.

Det sentraliserte utvekslingsdilemmaet

I løpet av de siste årene har kryptomarkedet vært sterkt fokusert som en differensieringsmiddel på investorens porteføljer. Ved lanseringen av Bitcoin for ti år siden ble formålet med krypto satt til å gi brukerne frihet på eiendelene sine over sentralisert myndighet eller institusjoner. Dette har imidlertid endret seg nylig da sentraliserte børser fokuserer på overholdelse av regelverk som slår formålet med kryptovalutaer.

Coin24 tillater imidlertid rask og øyeblikkelig utveksling av disse kryptovalutaene som gir brukeren brukervennlighet og brukervennlighet. Brukere vil ha disse raske og øyeblikkelige funksjonene som tilbys på børser, men uten ansvar for å gi opp detaljene til den sentraliserte sentralen. Her kommer Coin 24-appen inn – for å løse det sentraliserte børsdilemmaet.

Som nevnt tidligere, vil Coin 24 tillate brukere å nyte begge sider av handelen på en sikker, privat og ikke-depotbørs. Til tross for at plattformen har som mål å la over 50 kryptopar handle på plattformen.

I de følgende avsnittene fokuserer vi på oversikten over Coin24-appen, de forskjellige typene kryptopar å handle, børser som støttes, q og hvordan du bruker instant crypto swap-plattformen.

Introduksjon til Coin24-appen

Hva er Coin24-appen?

Coin24 er en øyeblikkelig kryptovaluta-bytteplattform som samler priser fra toppbørser, gir de beste handelsprisene og kobler handelsmenn til å bytte disse kryptovalutaene sømløst. Nettstedet lar deg også sammenligne avgiftene på andre børser for å få den beste prisen og for å spore hvordan bestillingen din blir utført i sanntid. Den har så langt over 45.000 kryptopar på plattformen.

Mynter støttet på utvekslingen?

Bytteplattformen handler over 50 kryptovalutaer på plattformen, inkludert store kryptokurver som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Binance Coin (BNB); mellomstore mynter inkludert Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) og Tron (TRX); og enda mindre cap mynter som Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

Stabile mynter inkludert Tether (USDT), USD Coin (USDC) og True USD (TUSD) tilbys også på børsen.


Utvekslinger støttet på Coin24

Plattformen støtter enhver lommebok fra børser som handler med 50+ kryptovalutaer som er akseptert på plattformen.

Hvordan bruke Coin 24-appen

Når du har åpnet kontoen din på Coin 24, er dette de trinn du kan følge for å lage kryptovalutaer på plattformen:

 1. Velg kryptoparet du vil bytte, f.eks. Bitcoin og Litecoin-par (BTC / LTC).
 2. Angi mengden BTC eller LTC du vil bytte;
 3. Sjekk valutakursen på de oppgitte fanene (vist ovenfor), og hvis du er fornøyd, skriv inn mottakerlommebokadressen i den oppgitte fanen. Dette er adressen der BTC blir kreditert.
 4. Børsen tilbyr også en gjenopprettingslommebokadresse der myntene vil bli sendt hvis den mislyktes på den første adressen. Angi refusjonsadressen for å gjenopprette LTC-en. Husk at sending av mynter til feil lommebokadresser vil ikke bli refundert.
 5. Bekreft adressene.
 6. Klikk på “Start transaksjon”;
 7. En ETH-innskuddsadresse og QR-kode genereres av Coin24. Klikk på start transaksjon.
 8. Send din LTC fra lommeboken din;
 9. Vent til overføringen er fullført. Enkel!

Hvorfor Coin24 app?

 • Lett å bruke

Det er enkelt å opprette kontoen din og velge den foretrukne kryptoen du vil handle, sette inn, legge inn mottaksadressen din (sørg for at du motkontrollerer), og umiddelbart sende pengene dine.

 • Enkelt brukergrensesnitt

Coin 24-utveksling tilbyr et veldig forenklet grensesnitt for alle å bruke, enten det er en kryptoekspert eller en ny investor i feltet. Plattformen fjerner det komplekse handelsgrensesnittet som brukes på de fleste børser, og tilbyr en forenklet plattform med ett klikk for å bytte krypto.

 • Lav handelsavgift

Coin 24 krever også relativt lave avgifter på kryptobyttet, og bruker et gebyr på 0% – 0,49% for hver handel som gjøres på plattformen. Kursen endres avhengig av typen kryptobytte og gebyrer som belastes av respektive sentraliserte børser i byttet.

 • Rask og sikker

Den ikke-depotutvekslingen sørger for at den ikke lagrer noen av brukernes midler som forhindrer et enormt tap av midler hvis de blir hacket. Dette sikrer også at byttet raskt blir fullført på plattformen.

 • 24-timers kundesupport

Coin24-teamet sørger også for at kundenes spørsmål og problemer på plattformen raskt løses med et døgnåpent supportteam. Teamet gir rask, nøyaktig støtte for alle støttede kryptovaluta-utvekslinger og transaksjoner.

Coin24 tilknyttet program

Børsen tilbyr også brukere et tilknyttet program for flere brukere som er invitert på plattformen. Plattformen tilbyr 100% av den totale provisjonen til brukerne. Utbetalingene gjøres daglig fra 15:00 til 20:00 (UTC + 11:00).

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

 1. Kan prisene endres under transaksjonen?

I motsetning til vanlige penger er kryptovalutaprisene svært volatile, så frekvensen kan svinge. Det kan skje at valutakursen for altcoin som du ser før transaksjonen, er forskjellig (høy eller lav) etter at transaksjonen blir fullført.

 1. Har Coin24 et maksimalt beløp å bytte?

Nei. Børsen lar alle beløp bytte, men brukerne må dekke kostnadene for transaksjonen først, så hvis beløpet er for lite, kan det hende at det ikke blir fullført. Videre tilbyr noen børser begrensninger på beløpet du kan ta ut. Dette er ikke et problem fra Coin24, men de spesifikke børsene.

 1. Hva er Blockchen?

Coin24’s Blockchen er en Bitcoin blockchain-utforsker som lar brukerne søke etter enhver transaksjon og lommebok på Bitcoin.

Kontakt mynt 24

For mer informasjon om Coin24-appen og hvordan du kan oppnå maksimale fordeler fra tilknyttet program du kan kontakte [e-postbeskyttet] eller ring dem på +82 070-4647-3033. Du kan nå dem på sosiale medier også Facebook og Twitter.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector