Delta Exchange Review: Aiming to be the Binance of Crypto Derivatives

Kryptoindustrien har utviklet seg dramatisk de siste årene med økende kryptoadopsjon drevet av anerkjennelsen som en viktig ressurs. En av faktorene som katalyserte denne prosessen var innføringen av kryptoderivater i markedet. Bitcoin-derivater åpnet flere dører for investorer, og i dag har verdensrommet en markedsverdi på over 250 milliarder dollar.

Hva er kryptoderivater?

Krypto-derivater er finansielle eiendeler hvis verdi kommer fra underliggende krypto-eiendeler. Kryptoaktiva kan være bitcoin eller altcoins. Det er to hovedtyper av kryptoderivater i det eksisterende markedet – futureskontrakter og evigvarende kontrakter. 

I en futureskontrakt samtykker en næringsdrivende til å kjøpe eller selge en bestemt krypto eiendel til en forhåndsbestemt pris til et bestemt tidspunkt i fremtiden. En næringsdrivende går med lange kryptofutures når hun tror at prisen på den underliggende kryptoen vil øke. Omvendt vil en næringsdrivende kortslutte kryptoterminer når hun tror at prisen på den underliggende kryptoen vil gå ned. 

Fordelene med futures er dobbelt:

 • handelsmenn kan gå både lenge eller kort og dermed tjene penger i både stigende og fallende markeder, og
 • Futures har innebygd innflytelse, noe som betyr at størrelsen på den næringsdrivendes posisjon kan være flere ganger den mengden kapital hun har. 

Terminkontrakter har faste løpetider. Dette betyr at handelsmenn må starte sine posisjoner på nytt når en futures-kontrakt utløp. Evige kontrakter løser dette problemet. Den evige kontrakt utløper aldri. Derfor kan handelsmenn ha sine posisjoner så lenge de vil. 

Delta Børs unike tilbud

Litt over to år, da kryptomarkedet opplevde en eksplosjon av nye mynter, ble Binance lansert. Binance forstyrret kryptomarkedet ved å gjøre det mulig for kryptoentusiaster å investere i tokens av lovende nye prosjekter. Dette hjalp Binance til å bli bytte for altcoin-handel. Nå, Delta Exchange er klar til å bli Binance for det nye markedet for kryptoderivater, ved å være banebrytende for altcoin-derivater.                 

Delta

Delta er fokusert på å gjøre kryptoderivater lett tilgjengelige for investorer, både nybegynnere og avanserte. Det tilbyr ikke bare Bitcoin-derivater, men også alt-bitcoin-derivater. På veldig kort tid har Delta Exchange etablert seg som en sikker derivatbørs med en sunn kundebase. 

Det som skiller Delta-børs fra andre børser er dets produkttilbud som består av derivater basert på altcoins. Mens BitMex og Deribit, de første aktørene i kryptovaluta-derivatplattformen, har konvensjonelle kontrakter basert på BTC, XRP og LTC, Delta Exchange, tilbyr sine handelsmenn en rekke evige kontrakter å delta i. Tilbudene inkluderer produkter basert på ATOM, Tezos, RVN , og BAT, hvorav noen er eksklusive for Delta.

Markeder

Delta-børsen har forstått og har vært lydhør overfor næringsdrivendes interesser i noteringen av nye evige altcoins. Det tilbyr for øyeblikket futures og evigvarende kontrakter på Bitcoin & 13 altcoins. Dens eksisterende tilbud inkluderer BTC – USD Futures, BNB – BTC Perpetual, BAT – BTC Perpetual, XTZ – BTC Perpetual, LEO – USD Quanto Perpetual, XLM – BTC Perpetual, ATOM – BTC Perpetual og LINK – BTC Perpetual. Dette gjør Delta Exchange til en one-stop-shop for handelsmenn som ønsker å forlenge / korte disse avtalene ved bruk av gearing. 

Delta Exchange’s robuste sikkerhet og andre funksjoner

Det som skiller Delta fra sine jevnaldrende er hvor godt det kan kombinere utfordringene med høy volatilitet, begrenset spotlikviditet og utnyttelse av tilgjengelige altcoins. Her er grunnen til at handelsmenn foretrekker det – 

 •  Ingen feil siden oppstarten – Det har vært i gang i over et år, og systemet, som er støttet av en flott teknisk motor og et sterkt risikostyringssystem, har ikke sett noen feil.
 • Utnytte handel – Derivater har innebygd gearing. Dette betyr at en næringsdrivende kan ta posisjoner som er flere ganger større enn kapital. Fremtid og evigvarende kontrakter tillater opptil 100 ganger giring. Videre har handelsmenn muligheten til å gå både lenge eller kort.  
 • Bitcoin og USDC oppgjør – En næringsdrivende kan inngå en futures eller evigvarende kontrakt på en altcoin uten å faktisk eie altcoin. På Delta Exchange er alle derivatkontrakter utnyttet og avregnet i BTC eller USDC. Dette gjør livet til handelsmenn ganske enkelt, ettersom de bare trenger å ha BTC eller USDC for å spekulere i en rekke mynter. Videre kan de konvertere sine BTC-saldoer til USDC og beskytte seg mot markedsnedgang. 
 • Aktiv kundesupport – Mange handelsmenn har berømmet Delta Exchange for den aktive, raske og hjelpsomme kundesupporten som den gir sine handelsmenn. Delta Exchange har ikke mislyktes på baksiden og har klart å løse spørsmål raskt. 
 • Kampanjetilbud – Det har alltid vært aktivt i markedsføringssammenheng og gitt attraktive tilbud enten gjennom referanser eller gaver på deres sosiale medieplattformer. Nylig tilbød det 50% tilbakebetalingstilbud på børsen. De tilbyr for øyeblikket også $ 10 velkomstbonus til nye brukere. Komplette detaljer om disse tilbudene finner du her.

Gebyrplan

Delta har veldig attraktive handelsavgifter for brukere. De varierer mellom 0% og 0,01%. Uttaksgebyrene er også veldig rimelige, maksimalt 0,1%. Her er den fullstendige gebyrplanen –

Delta Exchange sine produkter har et sunt handelsvolum

Å få handelsvolum er en av de største utfordringene som de fleste nye børser står overfor. Imidlertid har Delta Exchange, med sine innovative produkter, markedsføringsstrategier og attraktive tilbud, fått et sunt handelsvolum på kort tid, og det vil bare vokse i fremtiden. 

Ved pressetiden har Delta Exchanges evige BTCUSD-kontrakter et døgnåpent handelsvolum på $ 829,670, XTZBTC-handelsvolumet er $ 146,111, LTCUSDQ på $ 93,010, BNBBTC på $ 85,136 og LINKBTC til $ 75,760. 

Tre enkle trinn for å starte handel på Delta Exchange

Handel på Delta Exchange er enkel og effektiv. Den har et brukervennlig og intuitivt grensesnitt, som gjør nettstedet egnet for både nye og avanserte handelsmenn. Slik kan du begynne å handle på Delta-børs –

Lag lommeboken 

 1. Gå til Delta Exchange-nettstedet – https://www.delta.exchange. Klikk på “SignUp” -fanen øverst til høyre på siden. 
 2. Fyll ut ditt fulle navn, e-postadresse, telefonnummer (valgfritt), land og referanse-ID (valgfritt).
 3. Les vilkårene for bruk, og kryss av for “Jeg godtar Delta Exchange brukstid”.
 4. Klikk på “Registrer deg” -knappen.
 5. Fullfør e-postbekreftelsen og logg deretter på kontoen din.

Innskuddsmidler

1.Logg på kontoen din med e-post-ID og passord. 

 1. Gå til “Min lommebok”. Velg din foretrukne mynt fra listen, og klikk deretter på “Innskudd” -knappen.
 2. Kopier DeltaExchange-innskuddsadressen og gjør innskuddet til den gitte adressen. Merk at noen mynter har et minimum innskuddsbeløp.

Kjøp eller selg ordrer

 1. Gå til Delta Exchange-nettstedet (https://www.delta.exchange/app/markets) og logg inn med e-postadressen og passordet ditt.

  Utveksling

 2. På handelsportalen vil du se pristabellen på venstre side. Til høyre har du ordreboken, etterfulgt av delen om bestillingsplassering. Kontrakten du vil handle kan velges fra rullegardinlisten som åpnes når du klikker på ruten ved siden av Delta Exchange-logoen øverst til venstre.
 3. Når du har valgt ønsket kontrakt, kan du først analysere ordreboken og deretter legge inn bestillingen. For å legge inn en bestilling, i tillegg til å spesifisere ordrestørrelse og grensepris (bare for begrensningsordrer), må du også velge ønsket ordreinnflytelse. 

Team

Delta Exchange består av et sett med dyktige og erfarne personer. Stiftelsesteamet har et sterkt grep om derivatmarkedet på grunn av medlemmenes bakgrunn i ledende stillinger i selskaper inkludert Citigroup og UBS. De har også vært med å grunnlegge selskaper som ble støttet av VC for telt, som Sequoia, og som skaleres til millioner av brukere.. 

Hva blir det neste? 

Delta Exchange har vært live i over et år nå, og det har opprettholdt og utvidet kundebasen. Nå ønsker den å introdusere nye produkter som opsjoner og rentederivater. De nye produktene vil tiltrekke seg flere kunder og gi et løft til handelsvolumet på børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me