Diversifiser porteføljen din med den AI-drevne plattformen – WorldMarkets!

World Markets, en ledende handelsplattform, leder bransjen med en AI-sentrert investert plattform. Med en unik funksjon kalt “Trader-driven Artificial Intelligence Managed” kombinerer den både avansert AI-teknologi og ekspertanalytiker.

I løpet av de siste tiårene har teknologisk fremgang revolusjonert måten vi lever og gjør forretninger på. Tenk på de livberikende smarte teknologiene som gjør livet hjemme lykkelig. Dagens superraske internett har gjort livet bedre mens kunstig intelligens (AI) har påvirket nesten alle bransjer.

AIs innvirkning på handel har forbedret påliteligheten og effektiviteten i finansnæringen. Det har lettet investeringsterrenget for både erfarne og kommende investorer. Som et resultat tar flere og flere meglerfirmaer, inkludert verdensmarkeder, i bruk teknologien for å utføre alle sine markedstransaksjoner.  

Verdensmarkedsoversikt

Verdensmarkeder, en ledende handelsplattform, leder bransjen med en AI-sentrert investert plattform. Den har en unik funksjon kalt “Trader-driven Artificial Intelligence Managed” trading accounts som kombinerer både avansert AI-teknologi og ekspertanalytiker.

 Denne blandingen av menneskelig og maskinell intelligens har sørget for at plattformen gir positiv avkastning på investeringer uavhengig av markedsforholdene. 

Hvordan begynner du å handle på World Market AI Managed-kontoer?

Til tross for kompleksiteten bak AI-teknologien, gir plattformen en ganske enkel å navigere plattform som ikke krever noen tidligere ekspertise. Her er en guide for å opprette konto;

 • Når du er på nettstedet, klikker du på påloggingsknappen øverst til høyre.

Signer det digitale avtalsdokumentet som gir plattformen tilgang til kontoens eneste handelsfunksjon.

 • Sett inn midler til kontoen din via de forskjellige globale betalingsleverandørene som er tilgjengelige.
 • Aktiver kontoen din og vent i 24 timer for å begynne å handle

Hvor mye vil det koste deg?

Bortsett fra de innovative teknologiske funksjonene som World Markets har lansert for å sikre at investorer ikke mister investeringen, tilbyr plattformen den mest konkurransedyktige prisstrukturen. For det første tar flertallet av administrerte kontotjenesteleverandører 30% og over. Her betaler du på verdensmarkeder.

 • 20% ytelsesgebyr for standardkontoer og 1% årlig administrasjonsgebyr. (du vil forbli med 80% fortjeneste)
 • 10% resultatavgift for Gold premier-kontoer og 0,5% årlig administrasjonsgebyr (du vil forbli med 90% av netto overskudd.

Tilfeller av misbruk av kontoadministrasjon har gjort klienter skeptiske til å investere i slike tjenester. Worldmarkets.com har forskjellige funksjoner som sikrer at investorenes midler er intakte.

 • Ingen forhåndsgebyrer på noen verdensmarkedskontoer
 • Ingen påslag eller rabatter belastes for spread
 • Plattformen opererer på et høyt vannmerke; kontoer er kun underlagt nettofortjeningskostnader

World Markets AI-kontosikkerhet


Hver investors første bekymring er sikkerheten til investeringen før de vurderer avkastningen. World Markets har integrert de mest avanserte prosedyrene for risikostyring som risikoanalyser før gjennomføring av hver transaksjon.

For å legge til dette bruker plattformen 2-faktor-autentisering og militær kryptering som styrker investorkontoer fra uautorisert tilgang.

Siden plattformen har store mengder investorer, overføres de alle til forskjellige banker og Tier-1 likviditetsleverandører for å sikre at det er et ekstra sikkerhetslag på alle fronter.. 

Og ikke bekymre deg for at en innvendig person kan tukle med kontoens handelsoperasjoner. Verdensmarkedsmedlemmer har tilgang til “handel bare” -funksjonen. Dette betyr at du er den eneste med nøklene til å trekke tilbake og andre sensitive kontofunksjoner.

Flere tjenester som tilbys på verdensmarkedsplattformen

 Før de utvidet tjenestene til å omfatte AI Managed Trading Accounts-tjenester, har World Markets vært i drift siden 2003 som en forhandler av edelt metall. De har siden inkludert andre online handelsmuligheter som aksjer, forex, råvarer, indekser og kryptovalutaer.

En ting som vil fange oppmerksomheten din tidlig er at verdensmarkedene fungerer som introdusenter for de fleste av produktene sine i stedet for de primære meglerne selv. Partnerfirmaene deres inkluderer Bitmex, UFX og HYCM som alle har vært i drift i mer enn tre tiår, en faktor som øker tillitsnivået for verdensmarkeder som merkevare. Noen av funksjonene som gjør denne plattformen populær inkluderer;

 • Handelsplattform
 • Eksotiske metaller
 • Tilknyttet program

Handelsplattform

Plattformen gir handelsmenn et alternativ å velge mellom flere handelsplattformer.

 • Egen MGL Copy Trader (for handel med AI-administrerte kontoer)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (egenhandelskontoer og tradingkonto for kryptovaluta)

Dette er de mest avanserte handelsplattformene som er i bruk i dag. De er begge kompatible med hvilken som helst nettleser, Mac og Windows-enhet. Du trenger ikke bli sittende fast på den bærbare datamaskinen for at du skal kunne utføre noen handler. Du får enkelt tilgang til handelskontoen din via mobiltelefon. Du trenger bare å installere en handelsapplikasjon som er tilgjengelig i App Store eller Google Play.

Eksotiske metaller

Mange handelsmenn anerkjenner verdensmarkeder som en eksotisk metallforhandlerplattform, hovedsakelig gull og sølv. Plattformen gir imidlertid handelsmenn sikker tilgang til andre metallmarkeder som lar dem identifisere nye muligheter og diversifisere sin portefølje. Slike metaller inkluderer;

 • Platina
 • Palladium
 • Ruthenium
 • Iridium

Tilknyttede programmer

Hvis du har venner, kan du invitere over plattformen til å handle, World Market vil sjenerøst belønne deg. For hver vellykket henvisning mottar du 50% av alle avgifter som innkreves fra de nye brukertransaksjonene. Her er kickeren, men hvis du klarer å omfatte 10 vellykkede henvisninger, vil du tjene 1 oz kreditt Suisse Gold Bar. 

Kundeservice

Plattformen kan skryte av et robust kundesupportteam som er tilgjengelig 24/7 hele året. Klienter kan nå ut via e-post, billettskjema eller telefon. Merk at plattformen er tilgjengelig i 43 land over hele verden, og de har telefonnumre for hvert land.

Fordeler

 • Høye diversifiseringsnivåer som gir investorer utnyttelse
 • Støtter forskjellige betalingsalternativer 
 • En bransjeleder innen bullion trading
 • Partnere med verdens største finansselskaper som Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange og BitMix 
 • Firmaet har flere priser og utmerkelser fra verdens beste finansbyråer

Ulemper

 • AI-handel har ingen app eller Android-mobilapp tilgjengelig ennå
 • Støtter ikke kredittkortuttak eller innskudd
 • Ingen demo-kontoer tilgjengelig 

Konklusjon

Verdensmarkeder har etablert seg som en troverdig megler i bransjen. Siden lanseringen i 2003 har selskapet skilt seg ut fra konkurrentene med sine overlegne tjenester i all sin markedshandel. Den nylige inkluderingen av IA-administrerte kontoer og automatiserte handelssystemer er en spillveksler.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector