DueDEX Review – en handelsplattform for derivater med 100X Leverage

Futures, forward, opsjoner og swaps er noen av de mest populære instrumentene i kryptoinvesteringsverdenen. Likevel, så mange mennesker synes det er utfordrende å finne en god derivathandelsplattform.

Mange kryptohandelssteder er full av skalerbarhetsproblemer, prismanipulering, høye handelsavgifter og dårlig kundesupport. Men alle disse problemene kan snart komme til en slutt takket være DueDEX, en raskt voksende derivathandelsplattform.

Bevæpnet med en ordrematchermotor som behandler 100.000 transaksjoner per sekund, har DueDEX verktøyene og funksjonene som trengs for å løse smertepunktene til mange kryptohandlere..

 • KYC-bekreftelse ikke nødvendig
 • Opptil 100X utnyttelse
 • En velkomstbonus på opptil $ 70
 • Trygt og sikkert: DueDEX støtter 2FA-bekreftelse, har SSL-kryptering og lagrer krypto i kuldebokser med flere signaturer
 • Fair Price-beregninger: Børsen beregner handelspriser basert på det vektede gjennomsnittet av kryptobørser på topp

Kryptoutvekslingen har flere funksjoner.

 • Marginhandel med Bitcoin som sikkerhet
 • Dyp likviditet: samarbeider med mange førsteklasses markedsprodusenter for å gi handelsmenn omfattende likviditet
 • Rettferdig og gjennomsiktig: børsen tilbyr all informasjon handelsfolk trenger. Personalet kan ikke handle mot kunder og har et forsikringsfond for å beskytte handelsmenn ytterligere
 • Et system som ofte sporer de underliggende indeksprisene på krypto for nøyaktighet
 • 24/7 profesjonell kundesupport
 • I tilfelle DueDEX blir avviklet, vil den bruke forsikringsmidler til å samle markedsposisjoner og forsøke å lukke alle åpne handler. Som et siste resultat vil børsen bruke et verktøy for automatisk reduksjon for å redusere ulike handelsmenn.

DueDEX — En dedikert plattform for byttehandel

Duedex

Siden lanseringen har DueDEX hovedfokus vært å legge til rette for byttehandel. For uinnvidde er bytteavtaler derivatkontrakter som gjør det mulig for to handelsmenn eller selskaper å bytte finansielle instrumenter til en forhåndsavtalt pris.

I evige kontrakter beregnes imidlertid prisene i sanntid og er basert på de veide gjennomsnittene til en bestemt valuta. Det er fire hovedtyper av bytteavtaler: rente, valuta, råvare og kreditt mislighold.

DueDEX tilbyr valutaswapper for Bitcoin og amerikanske dollar. Men i motsetning til tradisjonell handel, trenger du ikke å pådra deg store avgifter for å bytte dollar for Bitcoin. DueDEX belaster følgende avgifter til markedsskapere og takere.

Pressmiddel Produsentavgift Takeavgift
BTC / USD 100X -0,025% 0,075%

Markedsførere betaler ikke handelsgebyrer fordi de gir likviditet til DueDEX-børsen. I stedet får de en rabatt på 0,025% for hver handel.

Til sammenligning har de beste Bitcoin-børsene følgende avgifter for markedsskapere og takere.

Utveksling Market Maker Market Taker
Binance 0,1% (BNB) 0,02% (BNB)
Deribit -0,02% 0,05%
BitMEX -0,025% 0,075%
Okex 0,02% 0,05%

Rask registreringsprosess

 • Registrer en konto

  Duedex

Besøk DueDEXs nettsted og registrer en konto. Det er en enkel prosess som innebærer å gi ut e-postadressen din og angi et sterkt passord. Du må deretter bekrefte e-postkontoen din ved å klikke på en bekreftelseskobling. For det andre må du oppgi en bekreftelseskode sendt til e-posten din.

Du kan også opprette en konto ved hjelp av telefonnummeret ditt. Det er enda enklere enn e-postregistrering fordi du bare trenger å oppgi koden som er sendt til deg via SMS.


 • Logg inn og gjør krav på bonusen din

Logg inn på den nylig registrerte kontoen din. Det vises en fane som viser deg hva du skal gjøre for å kreve en velkomstbonus. Vanligvis må du følge TwitterDE-kontoen DueDEX og retweet kontoens festede melding. Etter det, fyll opp en belønning for å kreve din $ 10 bonus.

 • Finansier kontoen din

Selv om DueDEX muliggjør handel med BTC / USD, kan du bare finansiere kontoen din ved hjelp av BTC. Det er skjønt. Du blir belønnet opptil $ 60 når du har fullført ditt første innskudd. Hvis du setter inn 0,05 BTC, får du $ 15 i bonus. Du mottar $ 30 når du fyller opp 0,1 BTC og $ 60 hvis du setter inn 0,2 BTC.

DueDEX-handelsplattform – enkel for både nybegynnere og eksperter

Duedex

Fordi DueDEX er en derivathandelsplattform, kan du ikke se handel. I stedet har handelsplattformen ‘kjøp lange’ og ‘selg korte’ funksjoner. Du kan gå lenge eller kort gjennom en begrensningsordre eller markedsordre.

En begrensningsordre betyr at du godtar å kjøpe eller selge en valuta i fremtiden til en bestemt pris. For å illustrere, la oss bruke dette eksemplet.

Du tror at Bitcoin vil oppnå verdi fra $ 7,300 til $ 8,000 innen februar 2020. Du kan angi en begrensningsordre som tillater DueDEX å selge kryptoen din når BTC når $ 8.000. Du kan til og med bruke gearing for å forstørre din potensielle fortjeneste.

En markedsordre lar deg kjøpe eller selge krypto i fremtiden til gjeldende markedspriser. På den måten trenger du ikke vente til BTC går opp fra $ 7,300 til $ 8,000. Du kan utføre bestillingen når det passer deg.

Handelsverktøy

DueDEX gir handelsmenn friheten til å konfigurere handelsplattformen etter eget ønske med flere verktøy og funksjoner. For det første har plattformen et offentlig testnett der nye handelsmenn kan lære seg å handle krypto.

Svært få handelsplattformer har et offentlig testnett, noe som gjør DuDEX til en av de beste plattformene for å lære om kryptohandel. Det er også gratis og greit å bruke.

For erfarne handelsmenn tilbyr DueDEX stoppgrense og stoppmarked for å hjelpe med å lukke posisjoner raskt. Disse funksjonene ligger ved siden av ikonene for grense- og markedshandel.

Erfarne tradere kan også dra nytte av API-handelsfunksjonen. Og fordi de er et sikkert bygget system, kan de være sikre på at tredjepartsprogramvare ikke kan trekke krypten sin ulovlig. DueDEX støtter også gearing, som vi nevnte. Du kan justere den fra 1X, 2X, 5X, 10X eller helt opp til 100X.

Handelsdiagrammet, i den andre enden, har et bredt spekter av verktøy som hjelper deg å skreddersy plattformen etter dine behov. Du kan velge indikatorer, justere tiden eller til og med tilpasse fargene som vises med stearinlys. Du kan konfigurere skalaer, endre bakgrunn, tidssone eller endre skrifttyper.

I tillegg kan du bruke dra og slipp-funksjonen til å endre posisjonene dine uten problemer. En annen nyttig funksjon ligger nederst i handelstabellen. DueDEX viser deg en sniktitt på antall posisjoner du har åpnet, aktive ordrer og ordrehistorikk.

24/7 kundesupport

DueDEX gir kundesupport gjennom flere kanaler; twitter, telegram og e-post. Du kan alltid sjekke hjelpelinjene for å finne svar på vanlige problemer. Men hvis du trenger å kommunisere med DueDEX-teamet, kan du sende inn en forespørsel via det billettbaserte systemet eller bruke dets sosiale nettverk.

DueDEX har en imponerende tilstedeværelse på sosiale medier med nesten 14 000 følgere på Twitter. Basert på anmeldelser på nettet, betjener selskapet også kunder profesjonelt. I tillegg gir oppstarten støtte på flere språk.

Lønnsomt tilknyttet program

I tillegg til å gi deg velkomstbonuser, gir DueDEX deg en sjanse til å tjene penger ved å markedsføre handelsproduktet til dine venner og sosiale medier. Du mottar 30% provisjon for hver nye handelsmann du anbefaler til DueDEX. Og hvis de henviste handelsmennene dine har flere kunder, får du 10% ekstra provisjon.

Konklusjon

DueDEX er en derivathandelsplattform som ble lansert tidligere i år. Det er registrert i Belize, men består av et team fordelt på flere land i verden. Selv om det ikke er den eneste børsen med derivater, er det den eneste plattformen som forplikter seg til “ingen intern handelsdisk” som setter handelsmenn først!

Komme i gang på DueDEX tar mindre enn ti minutter. Det er også givende å handle på plattformen fordi du mottar opptil $ 70 som en bonus når du finansierer kontoen din. Du kan bare sette inn penger ved hjelp av BTC, selv om starten har planer om å støtte mer krypto.

Når det gjelder å skape posisjoner, kan du gå lang eller kort ved å bruke en grense eller markedsordre. Og fordi DueDEX tilbyr evigvarende kontrakter uten utløpsdatoer, avslutter du handler når det passer deg.

Registrer deg med DueDex i dag og få din 70 $ bonus i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector