Gjennomgang: Moneta Markets gjør det enkelt for handelsmenn å dra nytte av bølger av aksjer / kryptoer i 2020

Av alle tingene vi ikke forventet i 2020, tar den plutselige økningen i aksje- og kryptomarkedene forsetet. Det er overraskende å se at disse markedene blomstrer som aldri før, spesielt da tusenvis av bedrifter begynte å slite med titalls millioner mennesker som var arbeidsledige på grunn av pandemien. I denne artikkelen, la oss forstå årsakene som bidro til denne veksten i både aksje- og kryptomarkeder, og se også bidraget fra nye meglere og børser som Moneta Markets til å håndtere denne etterspørselen.. 

Analyserer veksten av aksjemarkedet     

Helt ugunstig i forhold til dagens scenario, har aksjemarkedet sett en ødeleggende bjørn i løpet av første kvartal 2020. Billioner ble utslettet fra aksjemarkedet på under en måned, og det skyldtes utbruddet av Covid-19-pandemien. Imidlertid har markedet gjenopprettet raskt og begynte gradvis sin bull run fram til årsskiftet. 

Markedseksperter forventer at aksjemarkedets uventede vekst er på grunn av forventningene folk har til det post-pandemiske scenariet. Det er da vaksinene er ute, og økonomien åpner igjen for fullt. Disse forventningene har også ført til at interessen blant nye investorer over aksjemarkedet ble ansporet. I følge JMP Investment Bank har det i 2020 blitt registrert mer enn 10 millioner nye kontoer i alle meglerforetakene.  

Å snakke om det samme emnet Michael Arone (sjef for investeringsstrateg, State Street Global Advisors) sa ‘En av tingene som pandemien har understreket mer enn noe annet er at aksjemarkedet er en fremtidsrettet mekanisme. Det har vært tagline hele året som investorer fortsetter å klø seg i hodet og lurer på hvorfor aksjemarkedet kan prestere så sterkt mens økonomien, arbeidsmarkedet og inntjeningen står overfor slike utfordringer. Det handler mer om fremtidige forventninger enn dagens forhold. ‘  

Diagrammet nedenfor forklarer den korte bearish løpeturen og dagens aksjemarked der vi kan se tre av de mange aksjene som har vokst voldsomt i 2020.  

Crypto Market

 Ytelsen til Crypto Market i 2020 

Hele kryptomarkedets kapitalisering ved utgangen av 2020 er over en billion amerikanske dollar. I ettertid var det bare 190 milliarder i begynnelsen av året. Det er en vekst på mer enn 400% i løpet av et år. Kryptoeksperter foreslo at 2020 tilbød et perfekt miljø for kryptoene å trives. 

Siden tradisjonelle eiendeler tok store slag på grunn av pandemien, har det enten vært en økende aksept for kryptoer i 2020. Verdsettelsen av Bitcoin har også steget fra rundt $ 4 000 i mars til ~ $ 28 000 i desember ettersom institusjonelle investorer og globale selskaper fortsatte å kjøpe og lagre denne kryptoen. 

Vi kan se den enorme veksten av noen av de beste kryptoene i prisdiagrammet nedenfor.  

Hva bør du vite om Moneta Markets?

Moneta Markets ble grunnlagt i 2019 med hovedkontor i George Town, Caymanøyene. Med Vantage International Group Ltd som morselskap arvet denne megleren troverdigheten og påliteligheten. Moneta Markets holder for tiden sine lisenser under CIMA (Cayman Islands Monetary Authority), en tier-3-regulator. Denne meglerens morselskap har imidlertid et tiår med markedsnærvær i dette området og har lisenser med toppnivå regulatorer over hele verden.

Moneta Markets-brukere får spekulere i og handle med ulike finansmarkeder som Forex, råvarer, indekser, aksjer og til og med Cryptos. Totalt kan du få tilgang til mer enn 300 aktivaklasser med denne megleren i form av CFD-er. Denne megleren tilbyr sin netthandelsplattform ved hjelp av hvilke ordre som kan plasseres uten støtte fra noen tredjepartsløsning. Smarttelefonhandlere kan også laste ned Moneta Markets-appen fra Play Store og App Store.   


Grunner til å vurdere Moneta Markets 

Troverdighet – Som nevnt er Moneta Markets et varemerke for Vantage-gruppen av selskaper som eier den mest troverdige megleren VantageFX. Denne megleren har lisenser under toppregulatorer i Storbritannia & Australia – FCA & ASIC, henholdsvis. Totalt sett har denne gruppen 70 000 aktive klientkontoer over hele verden med et gjennomsnittlig månedlig handelsvolum på ~ 100 milliarder dollar. Dette forklarer påliteligheten til Moneta Markets megler. 

Proprietær netthandelsplattform – Med denne plattformen kan brukere av Moneta Market handle på forskjellige markeder online uten å laste ned noen kraftig programvare. USP for denne plattformen ligger i funksjonaliteten. Handelsmenn kan administrere kontoene sine, legge inn / avslutte handler, gjøre innskudd / uttak forespørsler med få enkle klikk, rett fra dashbordet. Tekniske handelsmenn kan dra nytte av de forskjellige diagramtypene, innebygde indikatorer, forskjellige kartverktøy osv. 

Sikkerhet – Alle klientinnskuddene til denne megleren lagres sikkert i National Australia Bank (NAB), en av de største bankene. Disse innskuddene er atskilt fra selskapets midler for å unngå misbruk. Dessuten er alle sikkerhetspraksis i bransjen som SSL-kryptering og tofaktorautentisering på plass.   

Marginhandel – Brukere kan utnytte handel med alle tilgjengelige aktivaklasser, men med forskjellige gearingsmultipler. Sjekk infografikken nedenfor for mer informasjon. 

Enkel bruk – Moneta Markets er relativt lett å navigere i nesten alle aspekter. Å åpne en konto hos denne megleren tar ikke mer enn noen få minutter. Det er mange måter å finansiere kontoen din med enkle innskuddsmuligheter som Fasapay, Sticpay og JCB sammen med de tradisjonelle finansieringsalternativene som bankoverføring, kreditt & debetkort osv. Brukere kan også gjøre innskudd ved hjelp av Bitcoin. UI & UX på netthandelsplattformen er ganske grei og enkel nok til at nybegynnere kan lære og mestre handel.      

Innskuddsbonus – Alle Moneta Market-brukere med innskudd på $ 500 og over er berettiget til en 50% innskuddsbonus. Det er knapt meglere / børser der ute som tilbyr innskuddsbonuser av denne typen mens de blir regulert av toppnivåmeglere. 

Utdanningsressurser – Vi syntes utdannings- og forskningsressursene som denne megleren tilbyr var veldig interessante. Funksjoner som Moneta TV og Market Masters hjelpe handelsmennene å utstyre seg med de siste markedsnyhetene og forskjellige handelsteknikker. Med hjelp av Duplitrade, brukere kan kopiere handel fra de beste handelsmennene i bransjen. Det er også en mengde dybdykningsopplæringsvideoer som brukere kan benytte seg av.

Det avslutter vår diskusjon om hvordan krypto og aksjer vokste i 2020 og hva vi kan forvente av den nye, men likevel raskt voksende markedsdeltakeren, Moneta Markets.. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map