Margex: Fremtiden for kryptovaluta-derivater som handler med opptil 100 ganger utnyttelse!

Da kryptovalutamarkedet traff $ 1 billion markedsverdi tidligere på året, kom en bølge av investorer på banen – alt på jakt etter overfladiske vekstrater. I jakten på enda flere gevinster har kryptogearbeidet handel også gått opp et hakk da handelsmenn prøver å styrke potensiell fortjeneste på sine posisjoner. 

I denne artikkelen fokuserer vi på Margex, en av de raskest voksende kryptoderivatbørser, som tilbyr en ren, brukervennlig og høy utnyttelsesplattform til profesjonelle handelsmenn – slik at de kan få mest mulig ut av sin kryptohandel..

Hva er Margex?

Margex er en Bitcoin-basert derivathandelsplattform som gir handelsmenn muligheten til å handle med inntil 100X gearing. Plattformen tar sikte på å kvitte seg med den komplekse handelsstrukturen i krypto samtidig som den gir en brukervennlig, billig og sikker plattform for å fullføre handler. 

Unikt gir Margex en neste generasjons plattform bygget som den første samfunnsdrevne sentralen som lar brukerne stemme og velge mellom et sett med funksjoner og til og med foreslå nye. Dette gjør at handelsmenn kan delta i å bygge sin drømmehandelsplattform, sa en talsperson fra selskapet. 

Den Seychellene hjemmehørende børsen ble lansert i 2019 og gir handelsmenn tilgang til globale kryptomarkeder og gir handelsmenn et nytt nivå av komfort. Brukere kan handle Bitcoin-futures med utnyttelse på seks tokenpar, inkludert ETH, LTC, XRP, EOS, YFI og BTC. 

Hvorfor Margex?

Til tross for at hun er relativt ny i markedet, er Margex rangert som en av de beste kryptoderivatbørser rundt. Og det er flere grunner til at du bør ta en titt og prøve plattformen.

 • Personvern: Utvekslingen verdsetter personvernet ditt og avslører ikke din personlige informasjon. Dessuten er det ingen KYC på sentralen. 
 • Sikker handel: Margex benytter seg av den mest praktiske og svært skalerbare infrastrukturtypen som, selv under topp markedsaktivitet, gjør det mulig for handelsmenn å handle uavbrutt. Midlene lagres i en kald lommebok for å sikre høyest mulig sikkerhetsnivå.
 • Åpenhet: Et oversiktlig oversikt over alle dine handler, ordrer og henrettelser er tilgjengelig for deg, slik at du når som helst har kontroll over midlene dine. 

MP skjoldsystem

Til tross for å nå et billion dollar dollar, er kryptofeltet fortsatt i sin spede begynnelse, derav den ville volatiliteten i markedet. Til tross for dette er markedsmanipulasjon i kryptomarkedet fortsatt sterkt opplevd over hele det globale markedet. Dette har ført til at flere regulatorer og regjeringer etterlyser økte lover og regler for å styre markedet. 

Margex tilbyr imidlertid en unik og eksklusiv løsning – MP Shield – som tar sikte på å beskytte deg mot risikoen ved manipulering av markedet og forhindre urettferdig avvikling av handler. Så hvordan fungerer MP Shield?

Som nevnt før, er Margex avhengig av 12+ forskjellige likviditetsleverandører for å ordne kryptoprisbevegelsene. Gjennom sin AI-baserte algoritmiske teknologi sporer Margex konsekvent prisstrømmene fra hver likviditetsleverandør for å sikre at det ikke blir manipulert med noen av dem. 

Spesielt fokuserer Margex på å tilby rettferdige og like handelsmuligheter til alle handelsmenn ved kontinuerlig å overvåke mistenkelige handelsaktiviteter. Børsen lister heller ikke illikvide krypto eiendeler som noen ganger blir prisoppblåst og manipulert i ‘pump and dump’ ordninger. 

Utnytt handel og margin

Som antydet, tilbyr Margex brukerne høy innflytelse på opptil 100X av sine posisjoner, og øker deres potensielle fortjeneste på handelen. Nedenfor er en fullstendig tabell over gearing-spesifikasjonene som gis til alle eiendeler på Margex:

Bilde: Margex / avgifter

Plattformen tilbyr minimum gearing på 5X på hver omsettelig eiendel med den minste ordrestørrelsen satt til eiendelen til $ 1.

Funksjoner av Margex

Annet enn MP Shield-beskyttelsessystemet og avansert gearinghandel, tilbyr Margex også en rekke funksjoner på plattformen, inkludert: 

 • Ingen Know-Your-Customer (KYC) samsvar for handelsmenn. 
 • Svært likvide markeder med 12 likviditetsleverandører.
 • Lynrask ordreutførelse. 
 • Konkurransedyktige handelsavgifter.
 • Et vennlig brukergrensesnitt.
 • All-deal-indikatorer (handelsavgifter, finansiering, PnL, etc.) er tilgjengelige på skjermen i sanntid for enhver avtale.
 • Justerbar isolert gearing opptil 100 ganger på alle omsettelige eiendeler. 
 • Samtidig bruk av stop-loss / take profit for hver handel
 • MP skjoldsystem

Handelsgebyrer, uttak og innskudd 

Innskudd og uttak 

Margex-innskudd og uttakskanaler er imidlertid begrenset til bare Bitcoin, noe som viser en mangel for nye brukere som ønsker å kjøpe kryptoderivater med fiat. Børsen gir også et alternativ til å kjøpe krypto med kredittkortet ditt via deres tredjeparts strategiske partner, Changelly.

Uttak er også begrenset til en gang per dag klokka 13.00 UTC, siden alle midlene av sikkerhetsgrunner er lagret i en kjølerom. Uttak belastes med 0,0005 BTC pluss den variable nettverksavgiften. 

Avgifter

Margex tilbyr meget konkurransedyktige avgifter på tvers av alle handelsinstrumenter med avgifter fra produsenten og takeren på henholdsvis 0,019% og 0,06%. 

Børsen tilbyr også finansieringsrenter over natten, som er basert på mange faktorer som volatilitet i markedet, den globale andelen av åpne Long / Short-handler, og vil endres tilsvarende. Finansieringskostnadene forfaller hver 8. time.

Full gebyrstruktur er tilgjengelig her.

Ekstrautstyr 

 • Henvisningprogram

Margex tilbyr også kunder et henvisnings- og tilknyttet program som gir dem sjansen til å tjene passive inntekter fra deres handler. I motsetning til andre børser deler Margex en rettferdig og flat 40% av handelsprovisjonen du tjener fra henvisningen din. Betalingene gjøres daglig i Bitcoin med et klart analysesystem for å holde oversikt over provisjonene dine. 

 • Live Demo

Vil du lære å handle kryptoderivater uten risiko involvert? Du kan gå over til Margex Live Demo-plattformen som tilbyr virtuelle midler til å praktisere gearing og marginhandel. 

 • Samfunnsdrevne funksjoner 

Margex vil tillate brukere å foreslå og stemme på funksjoner de ønsker å se på plattformen – i en første av sitt slag “community-driven” exchange. Dette tar sikte på å etablere en perfekt handelsplattform for handelsmenn. 

Er Margex et legitimt prosjekt?

Det er ganske mange svindelprosjekter som beskjærer kryptovalutaindustrien, men det er trygt å si at Margex-utveksling absolutt ikke er en av dem. Børsen tilbyr en legitim og regulert plattform som er spesialbygd av et erfarent team av utviklere som dreper tvil om prosjektet er falskt.. 

Konklusjon

Margex tar gradvis over markedet for kryptoderivater gjennom sin unike og brukervennlige plattform. Til tross for å konkurrere med allerede etablerte børser som Binance, Deribit og Huobi, gir børsens overlegne funksjoner det krav om å bli en av de beste kryptoderivatbørser i verden. 

Vanlige spørsmål

 • Hva er MARGEX?

Margex er en bitcoinbasert derivatutveksling (handelsplattform) som gir handelsmenn muligheten til å handle med opptil 100 ganger giring.

 • Er bankoverføring en tilgjengelig innskuddsmetode på Margex?

Nei. Men brukere kan bruke kredittkortet til å sette inn penger på Margex-derivathandelskontoen. 

 • Er amerikanske investorer tillatt på Margex?

Foreløpig har ingen amerikanske investorer lov til å handle på plattformen. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me