StormGain.Com: Låse opp brukervennlig marginhandel med multiplikator opptil 200X

I denne ukens prosjektgjennomgang fokuserer vi på en av de raskest voksende kryptokursutvekslingene, StormGain, som gir handelsmenn bransjehøye multiplikatorer, likviditet, konkurransedyktige avgifter og en brukervennlig plattform.

Interessen for kryptohandel blir varmere etter hvert som regulering, utvikling og bevissthet til fordel for kryptoprosjekter vokser over hele verden. Dette fører til en kamp mellom børsene i et forsøk på å få tak i disse nye kundene og holde dem på børsen. Et av nøkkelelementene i kryptohandel er margin, som er et viktig salgsargument for bransjeledende.

Utveksling av handel på noen av børsene er for dyr, eller for komplisert å bruke, eller børsen er ikke likvid nok. Videre er ville prissvingninger en voksende katastrofe for brukernes handler som forårsaker massive likvidasjoner på levererte kryptobørsplattformer..

Utfordringer i kryptomarginhandelfeltet

I løpet av årene har imidlertid handelsfeltet for kryptomargin (og fortsetter) å møte disse og flere utfordringer som StormGain har som mål å løse. StormGain skiller seg ut fra de fleste børser som tilbyr brukere unike funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen på plattformen. Lave avgifter, et brukervennlig handelsgrensesnitt, beste utnyttelsesrater og store muligheter for å kjøpe krypto er noen av de konkurransefortrinnene byttet tilbyr.

I denne artikkelen dveler vi ved StormGains unike evner og funksjoner, hvordan du kjøper, selger og handler krypto på børsen, og hvordan du får mest mulig ut av sin høye leveraged plattform.

StormGain.com: Kraften i leveraged trading

I følge det offisielle nettstedet, StormGain er en praktisk kryptohandelsplattform som betjener over 120 000+ brukere og er tilgjengelig i over 100 land. Børsen ble lansert i juli 2019 og ledes av administrerende direktør og administrerende direktør i XCOEX, Alex Althausen.

Børsen tilbyr handel, kjøp, salg og beholdning av de beste kryptovalutaparene, inkludert Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), XRP og Tether (USDT).

Enda viktigere, børsen tilbyr en meget likvid børs og en industriell høy gearing med en multiplikator på opptil 200 ganger.

Utnyttelse er muligheten til å handle en stor posisjon med bare en liten mengde handelskapital. For eksempel tillater en 200 ganger multiplikator på $ 1000 handelskapital handel på $ 200 000, noe som øker fortjenestemarginene.

Huske: Høy gearing er svært risikabelt. Vær forsiktig når du arbeider med høyt leveraged handler.

Hva mer tilbys?

·     Fiat innskudd og uttak

StormGain-utveksling tillater opptil $ 20.000 USD i innskudd med minimum $ 50 sett. Provisjonsavgiften på fiat-innskudd er satt til 5% med kryptotrekk på 0,1%.


·     Flere fiat-kjøpsalternativer

Plattformen tillater brukere å kjøpe kryptovaluta direkte ved hjelp av fiat-valuta ved hjelp av VISA- og MasterCard-debetkort og Simplex, en betalingstjenesteleverandør. Videre tilbyr StormGain opptil 15% i rabatter på hvert innskudd, og tilbyr også provisjon på handel og byttetjenester.

·     Konkurransegebyr

Gebyrene på børsen varierer mellom 0,095% og 0,25% på hver børs som gjøres avhengig av parene av valgte kryptovalutaer.

Et sterkt konkurransefortrinn

Med tilstrømningen av kryptobørs som tilbyr marginhandel og utfordringene som følger med (forklart ovenfor), er StormGains plattform bygget med et skarpt øye for å løse disse problemene. Her er noen av de konkurransedyktige funksjonene utvekslingen tilbyr.

Høy innflytelse

Som nevnt tidligere tilbyr børsen industrielle konkurransedyktige multiplikatorer for å øke brukernes avkastning på sine handler. Minimumsbeløpet for handel er satt til bare 10 USDT (eller tilsvarende) som gjør det mulig for detaljkunder å ta større posisjoner.

En rente på 10%

På det offisielle nettstedet lover StormGain en årlig rente på 10% på kryptoinnehaver, noe som gjør børsen til en av de topprangerte plattformene i dette aspektet.

Rask og sømløs registrering

Antall ballonger som kommer til privatpersoner og institusjonelle investorer som kommer inn i kryptovalutaområdet, er et velkomment syn. Videre blir KYC-overholdelse en vanlig funksjon på sentraliserte kryptoplattformer, noe som er bra for bransjen. Imidlertid mister børser kunder ved å avvise dem hvis du ikke helt oppfyller kravene.

StormGain omgår de komplekse kravene med brukere som bare trenger en internettforbindelse, e-postadresse og 50 USDT-innskudd for å åpne en konto.

Hvordan registrere deg på StormGain.com

  1. Gå til tjenestemannen StormGain.com nettsted.
  2. Klikk på “Registrer” -knappen i øverste høyre hjørne og skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret ditt og et passord for å sikre kontoen.
  3. Vent på bekreftelsesmelding fra sentralen. Følg instruksjonene som er gitt.
  4. Sett inn pengene dine (fiat eller crypto) og begynn å dra nytte av fordelene StormGain trading app tilbyr.
  5. Du kan også henvise vennene dine og få bonus: https://stormgain.com/refer-a-friend

>>Finn ut mer på “Hvordan kjøpe Crypto på StormGain.com” Utveksling.

Demokontohandel

Hvis du er lærer i felten, tilbyr børsen en demo-konto fylt opp med opptil 50000 virtuelle USDT-tokens for å hjelpe brukeren med å starte deres handelsreise uten risiko..

Presser for mer …

Partnerskap med Newcastle

StormGain gjør seg raskt et varig navn med børsen som nå er annonsert i den engelske Premier League (EPL) etter å ha sikret et ermet partnerskap med fire ganger ligamestere, Newcastle United FC.

Lojalitetsbonusprogram

Er du en heltidshandler og vil du ha noen belønninger for å utføre dine daglige handler? StormGain tilbyr opptil 20% provisjon i sitt “Lojalitetsbonusprogram” for sine viktigste handelsmenn.

Programmet er spredt i fem lag; Standard-, gull-, platina-, diamant- og VIP-fordeler. (Se diagrammet ovenfor).

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

  • Kan jeg handle på StormGain ved hjelp av telefonen eller nettbrettet?

Ja. StormGain er tilgjengelig på iOS-mobil-appbutikken og Android Play-butikk.

  • Hvor mye innflytelse kan jeg få?

Børsen tillater en rekke alternativer fra multipler på 50x til 200x.

Konklusjon

Etter hvert som kryptovalutaverdenen forvandles til et globalt adoptert aktivum, er børser som StormGain.com de beste når det gjelder å innovere enklere plattformer og handelstjenester på rampen. Selskapet tilbyr et avansert handelssystem inkludert begrensningsordrer og AI-drevne handelssignaler for brukerne.

En utfordring som børsen står overfor er dens unge natur i feltet, men med større lansering to år tidligere, gir børsen mye løfte til brukerne.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector