Nyheter lukket betatesting, ny database og mer

Det føles som at tiden bare glir av i disse dager. Dels fordi krypto beveger lynraskt, men også hver eneste dag har vært fullpakket på CoinFi-kontoret.

August har ikke vært noe unntak!

CoinFi News avsluttet betatesting

I slutten av juli rullet vi ut CoinFi News til et lite antall tidlige betatestere.

Siden den gang har vi samlet inn tilbakemeldinger fra brukerne, gjennomført 1-til-1 brukerintervjuer, prioritere funksjonsforespørsler, og forbedre produktet deretter.

Selv om vi har mottatt funksjonsforespørsler og forslag på daglig basis, er å snakke med brukerne våre direkte en viktig del av produktutviklingssyklusen.

Vi hadde omfattende 1-mot-1-samtaler med 22 brukere i august. Noen av disse intervjuene var for brukervennlighetstesting, men vi ønsket også bare å snakke med CoinFi-brukere og få en bedre forståelse av hvordan du handler krypto i disse dager.

Høydepunktene ved å bruke CoinFi News for deltakerne var 1) å ha en enkelt destinasjon der du kan få nyheter som betyr noe 2) et intuitivt oppsett for surfing og lesing av kryptonyhetshistorier og 3) en filtreringsopplevelse som gjør det enkelt å finne nyheter om prosjekter og fag du bryr deg om.

Selvfølgelig var det også lavlys. Noen av dere ville at vi bare skulle vise nyheter på markedet (en funksjon vi fremdeles utvikler). Du foreslo også en rekke UX-forbedringer, for eksempel å legge til en ulest / lest-funksjon, gjøre pristabeller mer funksjonelle, legge til en sosial komponent, forbedre lasthastigheten og mer.

Vi tar hensyn til tilbakemeldingene dine når vi fortsetter å forbedre CoinFi News og våre kommende produkter, og vi gleder oss til å få tilbakemelding på funksjonsutgivelsene vi har i nær fremtid.

Vi gir deg noen positive tilbakemeldinger fra CoinFi News beta-testere:

1

6

7

CoinFi News lukkede beta-testing vil fortsette å være et stort fokus for teamet i september. Vi er forpliktet til å bygge en høykvalitets plattform og planlegger bare å lansere når produktet virkelig er klart for allmennheten.

Hvis du har hjulpet oss med å betatest CoinFi News, setter vi pris på tilbakemeldingene og forslagene dine. Hvis du ikke har fått tilgang ennå, følg med!

CoinFi’s New Database: fra 1.971 mynter og ICOer til 6900 mynter og ICOer

Hvis du har fulgt med siden ICO, vet du at det har vært en opp og ned reise. Når vi skyndte oss å levere en veldig offentlig frist tilbake til 6. april, oppfylte den offentlige betaen vi ga ut ikke forventningene, verken din eller vår.

Siden da har vi utvidet datateamet vårt. Med en ny datavitenskapsmann og dataingeniør som kommer til oss på heltid i sommer, står CoinFi-datateamet nå på fire heltidsmedlemmer. De har jobbet hardt for å bygge en solid datainfrastruktur her på CoinFi.

Nå kan du utforske over 6900 mynter og ICOer i CoinFi-databasen med nøyaktige data som oppdateres og kvalitetskontrolleres daglig, sammenlignet med de 1971 myntene og ICO-ene vi hadde tidligere.

Vi skanner nettet over et stort antall offentlige datakilder og bruker intelligente matchende algoritmer for å gjenkjenne samme mynt på tvers av flere ressurser. På toppen av det kjører vi automatiserte kvalitetsvurderinger av dataene våre og har moderatorer som er ansvarlige for å opprettholde datakvaliteten.

Det var det CoinFi-databasen burde vært fra starten.

De viktigste forskjellene mellom den forrige databasen og den nye

Den nåværende databasen er trolig den mest omfattende kryptodatabasen tilgjengelig på markedet, og dekker ca 6900 mynter og ICOer. Det tallet vokser hver dag.

Dataene for hver myntside er mer nøyaktige og omfattende.

La oss bruke 0x som et eksempel for å se den visuelle forskjellen.

Gammel 0x myntside på CoinFi

0x myntside gammel

Ny 0x myntside på CoinFi

0x myntside ny

På kort sikt vil du kanskje ikke merke noen større endringer i plattformen. Men hvis du begynner å søke etter individuelle mynter, vil du se at databasen er mye mer omfattende.

Du vil også se den første iterasjonen av Advanced Token Metrics som vises på mange ERC-20 token-sider. Du kan sjekke den nye 0x-siden og se de nye beregningene i aksjon for deg selv. Hvis du oppdager noen dataproblemer, er det bare å trykke på Rapporter en feil -knappen nederst til høyre på hver side.

Dette er bare ett skritt til i riktig retning for CoinFi. Produktteamet jobber med å gjøre dataene våre om til brukbare beregninger og signaler som CoinFi-brukere kan bruke for å avdekke lønnsomme handelsmuligheter.

CoinFi i rampelyset

I august delte CoinFi-sjef Timothy Tam sine tanker om nylige markedsbevegelser med Bloomberg to ganger i løpet av en kort periode på to uker. Den kommende kryptopublikasjonen ThirtyK gjorde også en grundig profil på Tim og CoinFi.

Vi vil fortsette å presse for mer eksponering for CoinFi når vi lanserer nye produktfunksjoner. For mer informasjon, sjekk ut pressesiden vår.

Skjermbilde 2018 08 30 kl 11.11.01

I september vil Tim treffe veien igjen og besøke Korea og Vietnam. Han vil snakke på:

I tillegg vil vår CTO Han Chang gå ut bak datamaskinen for å snakke på ETHIS, Ethereum Industry Summit i Hong Kong, sammen med andre blockchain-teknologer som Vitalik Buterin, Loi Luu, etc..

Vi er glade for disse kommende begivenhetene. Hvis du er i nærheten, ikke vær sjenert, kom innom og si hei!

COFI-token ble oppført på Kyber Network

I begynnelsen av august token COFI ble offisielt notert på Kyber Network, det desentraliserte likviditetsnettverket som muliggjør sømløs utveksling av en rekke tokens på tvers av flere plattformer.

Kyber Network er ikke bare nok en børs, det er en token betalingsplattform som løser et sentralt problem for token-økosystemet. Kyber tillater leverandører å akseptere e-handelsbetalinger i en rekke forskjellige tokens, men bli utbetalt i et bestemt token etter eget valg, et gjennombrudd i token-betalingsteknologi som CoinFi vil implementere i vårt token staking-verktøy.

Vi har dekket mer informasjon om oppføringen i vår pressemelding her.

Månedlig AMA med CoinFi Core Team

I forrige måned startet vi en månedlig AMA på Reddit for å svare på noen av spørsmålene fra samfunnet vårt. Du kan finne spørsmålene og svarene fra August AMA her.

månedlig AMA

AMA i september er nå live på Reddit, og vi svarer de 10 beste spørsmålene fra fellesskapet (av upvotes) innen 8. september 2018 HKT. Så fyr av med spørsmålene dine.

Slik fungerer det.

Hvis du har et spørsmål du vil stille CoinFi-kjerneteamet, er det bare å legge det ut i kommentarfeltet.

Du kan stille flere spørsmål.

Bare skille hvert spørsmål i en annen kommentar. Etter en uke vil de 10 beste spørsmålene som får flest oppvoter fra samfunnet bli besvart.

Siste tanker

I brukerintervjuene våre antydet du at de tingene du vil se mest ut av prosjekter du er investert i, er overholdelse av veikart, adopsjon i virkeligheten, reelle partnerskap som gir forretningsverdi og notering på store børser.

Vi hører deg høyt og tydelig. Vårt eneste mål som team akkurat nå er å bygge et produkt som serverer kryptoinvestorer som deg.

Nå mer enn noen gang er det behov for en plattform som CoinFi, og det er det vi hørte fra deg konsekvent under brukerintervjuene våre. Når vi nærmer oss slutten av 3. kvartal, ser vi frem til å levere funksjoner som utnytter dataene våre for å hjelpe deg med å avdekke handlingsmuligheter, selv i et bjørnemarked..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me