Vi kaster ut veikartet … ganske

Det har vært et grovt kvartal for altcoins og ICO. Euforien i 2017 føles som et fjernt minne.

Så hvordan har CoinFi det?

Den gode nyheten er at vi er fokusert på lang sikt, så en kryptovinter (hvis vinteren er her) påvirker ikke planene våre.

Et bjørnemarked som dette er imidlertid like god tid som noe å revurdere noen grunnleggende forutsetninger.

La oss ta en titt på veikartet vårt for 2018Q3, 2018Q4 og 2019Q1

2018Q3

 • Tilpasset nyhetsfeed med klassifisering av nyhetstype
 • Forbedrede nyheter og innholdsaggregering lagt over pristabeller per kryptovaluta
 • Forbedret tilpasset overvåkningsliste
 • Avanserte ICO-beregninger (token retention rate, token distribution graph)
 • Forbedret datarørledning
 • Markedsdatalager
 • Godta innsatte tokens for avansert funksjonalitet
 • Coin Screeners
 • CoinFi hendelseskalender

2018Q4

 • Innledende betaversjoner av handelssignaler
 • Prototype av maskinlæringsalgoritmer for innholdsklassifisering, kvalitetssikring og svindeloppdagelse
 • Token-incentivisert crowdsourcing
 • Sosial funksjonalitet inkludert oppstemme / nedstemme og deling
 • Fornyet hjemmeside
 • Forskning & Analyse

2019Q1 – Handelssignaler

 • Unormal deteksjon av flyktighet
 • Unormal prisbevegelsesdeteksjon
 • Unormal volumregistrering
 • Økt oppdagelse av sosial omtale
 • Beste prisutvekslingsidentifikasjon
 • Beste valutaparidentifikasjon
 • Oppdagelse av kildekodeutgivelse
 • Start premium-abonnement for handelssignaler
 • Godta samfunnet bidro med handelssignaler

Det er mange ting!

Selvfølgelig var vi de som kom med denne lange listen over funksjoner i utgangspunktet. Men hvorfor eksisterer denne listen?

I Q2, vi adressert feilen å prøve å bygge for mye, med for lite team.

I 3. kvartal adresserer vi feilen ved å følge en veikart opprettet i slutten av 2017 – en helt annen tid med kryptomarkedene.

Kaster ut veikartet … ganske

Fremover kommer vi ikke til å uttale flere veikart.

Elementene på vår nåværende veikart bør sees på som en samling ideer vi validerer og tester (blant andre ideer som vi ikke har kunngjort ennå), snarere enn en konkret liste over funksjoner vi bygger.


For mange nyetablerere er den første ideen de skaffer finansiering på, ikke det som setter dem i veien for hockeystangvekst:

 • AirBnB startet med å bokstavelig talt sette luftbed i folks hjem og servere dem frokost. Grunnleggerne undersøkte antall solgte senger hvert år, fordi det var markedsstørrelsen de projiserte for deres nettside, AirBedandBreakfast.com..
 • Instagram startet som en stedsbasert sosial app kalt Burbn. De ble kun lansert som Instagram, den massivt populære bildedelingsappen vi alle har lært å kjenne, da de innså at bildedeling var den eneste funksjonen i appen deres som noen brukte.
 • Twitch, det direktesendte streaming-nettstedet som Amazon kjøpte, startet som Justin.tv, som startet som et online TV-show om en av medstifterens liv.

Likevel holdes ICO-prosjekter ansvarlige for en 1+ år lang veikart basert på en whitepaper som har blitt frossen i tide. Selv om vi fremdeles er glade for hva ICO-modellen har gjort for å demokratisere investering, tror vi denne delen av modellen er ødelagt for mange prosjekter..

En akademisk, første prinsipptilnærming kan fungere for prosjekter som arbeider mot banebrytende teknologiske gjennombrudd, men CoinFi er en programvarestart som tar sikte på å betjene kryptoinvesteringsmarkedet. Vi må tilpasse oss dagens markedskrav, ikke markedet fra for et år siden da vi skrev whitepaper.

Oppstart av tidlige stadier lykkes ikke fordi de holder fast ved den samme ideen de la for å skaffe finansiering. Teamet holder seg magert og jobber mot produktmarkedets passform, selv om det betyr å ta en avstikker her eller en sving der.

Da skaleres de bare når de er heldige nok til å finne produktmarkedets passform.

Mens vi fremdeles er fokusert på det samme oppdraget med å bringe Wall Street kalibermarkedsinformasjon til kryptomarkedene, kan det hende at den måten som skjer ikke ser ut som veikartet vi planla for et år siden. Det kan ikke en gang se ut som veikartet vi planla for 3 måneder siden.

Vi har også lært en ting eller to det siste året …

I tillegg til ideene på veikartet, tester vi også nye ideer. Ideer som dukker opp mens vi har reist nedover denne nåværende veien. Markedet er i stadig endring, og når vi setter prototyper foran brukerne og ser på hva som er mulig i disse markedene, som et team, får vi en bedre følelse av hva som fungerer og ikke fungerer.

Ingenting har endret seg fundamentalt. Vårt oppdrag er det samme – å være den ledende markedsinformasjonsplattformen for kryptovalutamarkedene. Vi er for tiden fokusert på en ting, og bygger et produkt som vil tjene kryptoinvestorer godt.

I dette markedet er de eneste prosjektene som vil trives, de som bygger noe som tjener et reelt brukerbehov, i strøm marked.

Så hva hadde vi på gang?

Vi brukte tid i 3. kvartal på å utforske, undersøke og teste nye ideer – mens vi også jobbet med funksjoner for veikart. Vi tok oss tid til å snakke med brukerne og tilpasse det vi bygger til et nytt marked som er et helt år fjernet fra da vi publiserte whitepaper.

Vi tok de nye dataene vi har tatt inn, og brukte dataressursene våre til å identifisere nye handelssignaler som ville tjene kryptoinvestorer i slutten av 2018 og utover, og vi har sett lovende utvikling på dette området.

Vi forutsier ikke lenger enn dette kvartalet hva vi bygger, og vi vil sannsynligvis gjøre justeringer når vi utdyper kravene og legger prototyper foran virkelige brukere.

Her er den nåværende statusen for det vi jobber med, og noe av det du kan forvente at vi skal jobbe med i 4. kvartal:

 • Offentlig utgivelse av CoinFi News
 • Myntsidene våre trenger fortsatt en rekke forbedringer før de er nyttige for deg. Det er noe vi burde ha adressert for måneder siden. Vi jobber med å fikse dette.
 • Vi fortsetter å løse problemer med dataintegritet.
 • Vi jobber med en betaversjon av handelssignaler. Årsaken til at vi ikke har publisert forskning & analysestykker i det siste er fordi våre dataforskere og handelsmenn er fokusert på å avdekke nye handelssignaler. Flere detaljer kommer snart.
 • Vi lanserer den første brukssaken for staking, og vi utforsker tilleggsverktøy for token-modellen
 • Vi har utviklet og testet handel med algo-infrastruktur. Vi kan ikke gi noen detaljer om dette ennå, men det er noe vi jobber med.

Forblir tilpasningsdyktig

Vi skjønner at du kan ha noen bekymringer uten en lang, konkret veikart å følge.

Men vi tror ikke det er nyttig for deg som plattformbruker eller tokenholder hvis vi gir avkall på nye muligheter som vil være til fordel for tokenholdere for å frigjøre funksjoner som ikke er levedyktige i det nåværende markedet.

Vi vil imidlertid fortsette å dele det vi holder på med og tilby så mye gjennomsiktighet som mulig (uten å tippe for mye) i disse månedlige oppdateringene..

Du vet når vi gjør fremskritt, og du vet når vi gjør justeringer. Vi tar hensyn til tilbakemeldingen din via Telegram og brukerintervjuer fra 1 til 1, men vær oppmerksom på at det er hundre forskjellige stemmer som forteller oss hundre forskjellige ting – vår jobb er å fungere som kuratorer og innlemme ideene dine i vår egen modell.

Vi setter pris på din konstruktive tilbakemelding, og vi vil fortsette å oppsøke den og innlemme i det vi bygger. Men vi kan ikke imøtekomme enhver mening.

Med det i tankene, la oss ta en titt på hva som sto på Q3-veikartet: hva vi gjorde, og hva som ble depriorisert når vi testet prototyper, samlet brukerdata og utforsket nye, lovende ideer.

Tilpasset nyhetsfeed med klassifisering av nyhetstype

Disse funksjonene blir brukt i CoinFi News beta. Vi hadde over 10 kategorier som ble merket gjennom en kombinasjon av moderatorer og maskinlæring.

Etter å ha sett på hva betatestere faktisk brukte, parret vi tilbake antall kategorier, fjernet et antall underbrukte kategorier og introduserte noen nye basert på vår brukertesting.

Forbedret tilpasset overvåkningsliste

Overvåkningslisten er forbedret betydelig under betatesting av CoinFi News, og vi jobber med å integrere overvåkningslisten med andre markedsdata.

Avanserte ICO-beregninger (token retention rate, token distribution graph)

Vi har et bevis på konseptet live på ERC-20 token sider. Se BNB som et eksempel.

Infrastrukturen for Advanced Token Metrics er på plass. En av dataingeniørene våre, Evgeny Medvedev, er en ledende ekspert på ETL-inntak av blockchain. Han selv publiserte et stykke på Google Cloud-bloggen viser frem open source Ethereum blockchain datasettet han hjalp til med å lage.

Vi tar vår blockchain-data og bygger nyttige beregninger som kan hjelpe deg med å generere handlingsorienterte handelsideer og -signaler som kan gi deg et forsprang. Våre dataforskere og handelslag er for tiden fokusert på dette og vil fortsette å prioritere dette for 4. kvartal via vår handelssignal beta.

Godta innsatte tokens for avansert funksjonalitet

Vi har planlagt en beta som vil inneholde innsatsfunksjonalitet, som du snart vil høre mer om!

Coin Screeners

Vi gjør for øyeblikket brukertesting på CoinFi-siktere for å gjøre arbeidsflyten din for kryptoforskning enklere.

Forbedret datarørledning

Som nevnt i vår siste månedlige oppdatering, vi rullet ut en ny myntdatabase. Måten disse dataene vises på, trenger imidlertid fortsatt mye arbeid før de er nyttige for brukerne. Vi jobber med å forbedre myntsidene for bedre å kunne betjene kryptoinvestorer som dere selv.

Basert på brukertesting og skiftende prioriteringer, har følgende funksjoner blitt depriorisert:

Forbedrede nyheter og innholdsaggregering lagt over pristabeller per kryptovaluta

Mens mange brukere har antydet at de synes at denne funksjonen er nyttig, trengte implementeringen i seg selv forbedring. Brukere indikerte at dette var en fin funksjon, ikke en må-ha. Det er fortsatt noe vi vil gi ut, men det er ikke høyt prioritert, basert på tilbakemeldingene dine.

Hvis du føler sterkt at dette er en funksjon du må ha i arbeidsflyten din, kan du svare på denne e-postmeldingen med en forklaring på hvorfor dette er viktig for arbeidsflyten din, og vi tar det i betraktning.

Markedsdatalager

Vårt dataingeniørarbeid har flyttet mot å avdekke handlingssignaler og beregninger fra blockchain-data, så denne funksjonen har blitt depriorisert for øyeblikket.

CoinFi hendelseskalender

Basert på brukerintervjuer, virker det som om mange av dere føler at hendelser i et bjørnemarked ikke lenger driver etterspørsel og handelsmuligheter slik de pleide å gjøre. Basert på dataene våre har vi funnet det samme.

Vi bygde en hendelseskalender forhåndsutfylt med eksisterende datastrømmer, med planen om å innlemme vår massesourcede kuratorfunksjonalitet i kalenderen. Men fordi det rett og slett var færre markedsbevegelser i bjørnemarkedet, har denne funksjonen blitt depriorisert.

Selv om vi fremdeles vil innlemme noen av hendelsesdataene i andre deler av plattformen, jobber vi for øyeblikket ikke med en frittstående, massevis hendelseskalender.

Fremover

Slutten av et kvartal er en god tid for refleksjon.

Mens vi nådde noen av de kvartalsvise målene på veikartet vårt, hjelper det oss ikke å nå målet om å bygge den ledende markedsinformasjonsplattformen for kryptovaluta om vi ønsker å oppfylle en veikart som er planlagt et år i forveien..

I 2017 var det fornuftig å gi ut en arbitrasjebot for detaljhandel. I 2018 er det et spill for institusjonelle spillere.

Vi nærmer oss dette prosjektet med et nytt skifer. I dette markedet tror vi det er teamene som fortsetter å male, lære av feilene sine og gjøre justeringer som vil overleve og trives.

Enten du er enig i denne avgjørelsen eller ikke (og vi er sikre på at du vil la din uenighet bli hørt i Telegram), kan du være trygg på at vi tar avgjørelser som vi mener er til det beste langsiktige interessene til prosjektet og token holdere.

Det er ett kvartal til i 2018, og vi vil sikte på å gjøre det til et godt kvartal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector