5 Crypto Airdrop Coins List (August 2019) + Steg-for-trinn-guide for å få dem

Cryptocurrency, med seg selv, har kjøpt mange nye konsepter for folk å holde seg limt til dem. Freebies, markedsføringsgimmicks og strategier har endret seg på en måte siden kryptoer og blokkjeder har kommet og bringer den helt nye fasetten. En slik strategi er Airdrops, og noen prosjekter har faktisk brukt dem effektivt.

Hva er en Airdrop?

Per definisjon er en airdrop et taktisk trekk tatt av et prosjekt der det distribuerer tokens til lommeboken til visse brukere, helt gratis. Det er bokstavelig talt gratis penger overlevert til myntholdere av en rekke årsaker. Selv om det høres ganske fascinerende ut for brukerne, er airdrops kalkulerte markedsføringsverktøy som faktisk sparer selskaper mye penger i det lange løp..

Årsak til at prosjekter gjør luftdrop

Det er faktisk flere grunner til at selskaper kan ønske å gjennomføre luftdråper. De mest populære er som følger –

 • Skaper bevissthet: En av de viktigste og vanligste årsakene til at prosjekter gjør airdrops er å skape bevissthet for et nytt prosjekt. Dette gjør at prosjekter ikke lett kan få oppmerksomhet fra investorer under en ICO / IEO.
 • Forstå brukerne: Noen airdrops ber brukerne fylle ut et skjema med en rekke spørsmål. Ved dette prøver prosjektene å få mer informasjon om brukerne, en potensiell bruker som vil hjelpe prosjektgruppen til å trekke mer fokuserte markedsføringsløsninger og strategier mot sitt ideelle publikum..
 • Belønning eller inspirerende lojalitet: Lojalitet blant kryptobrukere er en veldig sjelden ting. Den gjennomsnittlige brukeren ønsker å tjene så mye penger som mulig, og måten de gjør det på er å løpe kontinuerlig bak det “neste store symbolet” og etterlate nykommerne. Derfor har noen Airdrops konstruert på en slik måte at jo flere tokens brukeren / investoren har, jo mer mottar de i påfølgende Airdrops. Så hvis en bruker faktisk er lojal mot et token og holder en betydelig mengde av det i lommeboken, kan de bli belønnet med flere tokens av selskapet.
 • Bredere fordeling av poletter: En ICO kan bli dårlig ved en hvalintervensjon. En hval med alle sine pengemakter kan kapre og overta. Derfor er Airdrops et veldig viktig verktøy for å jevnt fordele symbolet. Airdrops er en ganske effektiv metode for å oppnå bred og jevn fordeling.
 • Hard Forks: Per definisjon er en gaffel en tilstand der tilstanden til blockchain divergerer i kjeder der en del av nettverket har et annet perspektiv på historikken til transaksjoner enn en annen del av nettverket. Så, i anledning en hard gaffel, kan brukere av den opprinnelige mynten få de nye myntene som et resultat av et luftfall.

Du kan også være interessert i  Hvordan velge din første ICO å investere i?

De hotteste pågående og kommende luftdropene

1. Tron

Viktige spesifikasjoner

 • Airdrop starter 15. juli 2019
 • Airdrop slutter 15. august 2019
 • Airdrop Link: Gå til Link
 • Totalverdi: 30.000.000 USDT

TRON er et stort desentralisert nettverk som lar alle fritt opprette innhold, apper og tjenester. Det har vært en av de mest flamboyante myntene i 2018 og ledet av Justin Sun. Airdrop ble kunngjort av Raybo Technology, et teknologiselskap basert i Beijing, Kina, som kunngjorde en 30-dagers gave fra 15. juli, og tilbyr å betale en bonus til den som har TRC20-basert USDT. Innehaverne vil motta en airdrop-bonus på daglig basis, med opptil 100% årlig prosentsats.

For å delta i denne airdrop må brukere konvertere sin eksisterende USDT til USDT-TRON. Bonusinteressen vil bli droppet til plattformer som støtter USDT-TRON automatisk. Plattformer som støtter denne airdrop er –

plattformer for Tron airdrop

Steg-for-trinn-guide
 1. Hold noe TRC-20-basert USDT i brukernes private lommebok eller støttede børser.
 2. TRON Foundation vil sende 30.000.000 USDT til kvalifiserte lommebøker.
 3. Airdrop starter fra 15. juli, 09:00 til 15. august, 08:59.
 4. Innehaverne vil motta en airdrop-bonus på daglig basis.
 5. Belønningen blir beregnet basert på brukerne TRC20 USDT-saldo * APR / 365.
 6. APR betyr årlig prosentandel. APR den første dagen i airdrop er 100%. Så hvis de har $ 1000
 7. SDT-TRON, så blir det beregnet til $ 1000/365 = $ 2,74.

tron airdrop

Les også: Tron (TRX) Price Prediction: Projected Analysis of 2019

2. Binance Jersey

Viktige spesifikasjoner

 • Airdrop starter 9. juli 2019
 • Airdrop Link: Gå til Link
 • Total verdi: 100.000 €

Binance Jersey er en ny crypto-fiat-utveksling bygget på teknologi utviklet av Binance, verdens ledende kryptobørs og en av de raskeste suksesshistoriene i blockchain-industrien. Binance Jersey er spesialisert i fiat-til-krypto-valutahandel der de kan kjøpe og selge Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) med pund (GBP) og euro (EUR).

Binance Jersey tar 10 EUR til alle brukere som vil registrere seg og fullføre KYC-prosessen. De kan også tjene opptil 100 € ved å invitere venner.

Steg-for-trinn-guide:
 1. Besøk Binance Jersey og klikk på “Registrer”.
 2. Registrer deg og bekreft e-postadressen.
 3. Logg på Binance Jersey.
 4. Klikk på “Bekreft” i profilinnstillingene og fullfør kontoverifisering (KYC).
 5. Belønning utstedes innen 7 virkedager etter at kampanjen avsluttes. Brukeren vil kunne logge på og se belønningen sin via Distribusjonshistorikk-delen i Kontosenteret.
 6. Belønninger kan bare brukes til å betale for transaksjons- og uttaksgebyrer og kan ikke trekkes tilbake.

3. Grunnleggende oppmerksomhetstoken

Viktige spesifikasjoner

Basic Attention Token er symbolet for den digitale reklamebransjen opprettet av grunnleggeren av Javascript. Det betaler utgivere for innholdet og brukerne for deres oppmerksomhet, samtidig som de gir annonsører mer tilbake for annonsene. Basic Attention Token deler 70% av annonseinntektene sine med brukerne. Bare last ned Brave-nettleseren, aktiver “Modige annonser” i nettleseren og få beskjed om annonser for å tjene gratis BAT mens du surfer på nettet. En bruker kan også tjene BAT ved å kreve tilfeldige token-tilskudd verdt 25-40 BAT. Nye token-tilskudd blir vanligvis tilgjengelig hver måned. Brukere kan kreve token-tilskudd en gang hver 30. dag etter først til mølla-prinsippet. Brukere må merke seg at modige annonser er geografisk begrenset til følgende land: USA, Storbritannia, Canada, Tyskland og Frankrike. Flere geografiske områder vil snart være tilgjengelig.


Steg-for-trinn-guide
 1. En bruker kan laste ned og installere Brave browser på en stasjonær enhet.
 2. Når nedlastet bruker må starte Brave browser og klikke på BAT-trekantlogoen ved siden av adresselinjen.
 3. En popup vil forekomme der brukeren må aktivere belønninger ved å klikke på “Bli med i belønninger”.
 4. Naviger nå til belønningsinnstillinger fra popup-vinduet eller ved å skrive “modig: // belønning /” og sørg for at “Modige annonser” er slått på.
 5. Fra nå av vil brukeren bli presentert med tilbud i form av varsler på et tidspunkt som nettleseren finner passende og ikke forstyrrende.
 6. Bare ta del i disse varslene, se annonsene, og en bruker har en mulighet til å tjene 70% inntektsandel fra den viste annonsen, mens Brave bare mottar de resterende 30%.
 7. På slutten av den månedlige syklusen Brave Rewards kan brukeren gjøre krav på sine akkumulerte tokens. BAT kan automatisk doneres månedlig til de mest besøkte nettstedene eller brukes til å tipse favorittinnholdsskapere eller venner. Snart vil de også kunne bruke BAT for førsteklasses innhold, samt innløse det for belønninger i virkeligheten som hotellopphold, restaurantkuponger og gavekort. Brave jobber også med et alternativ for å la brukere trekke BAT fra lommeboken for personlig bruk, og konvertere BAT til lokal fiat-valuta gjennom utvekslingspartnere.

4. Bitpanda

Viktige spesifikasjoner

 • Airdrop Link: Gå til lenken
 • Totalverdi: 20.000.000 BEST
 • Startdato for Airdrop-krav: 9. juli 2019
 • Startdato for Airdrop-krav: 9. juli 2019

Bitpanda er en brukervennlig, rett frem handelsplattform, som senker inngangsbarrierer og gjør investeringer tilgjengelig for alle. De gir PSD2-betalingstjenesteleverandørlisens, toppmoderne sikkerhet og strømlinjeformet brukeropplevelse. Bitpanda lufter totalt 20 000 000 BESTE tokens til sine fellesskapsmedlemmer. De holder en airdrop for verifiserte Bitpanda-brukere, og også en holder faller for PAN-holdere. Delta i begge airdrops for å tjene flere BESTE tokens.

Steg-for-trinn-guide:

Airdrop 1: Totalt 10.000.000 BEST for bekreftede Bitpanda-brukere

 1. Besøk Bitpanda-nettstedet.
 2. Brukeren må registrere seg og bekrefte e-postadressen sin.
 3. Deretter må de bekrefte kontoen ved å fullføre KYC.
 4. Hver verifiserte Bitpanda-bruker, som hevder airdrop mellom 9. juli 2019 og 12. august 2019, vil motta gratis BESTE tokens.

MERK: On må være en verifisert bruker for å være kvalifisert for denne airdrop

Airdrop 2: Totalt 10.000.000 BEST for PAN-holdere (ingen bekreftelse nødvendig)

 1. Brukeren bør ha minst 500 PAN for å være kvalifisert for denne airdrop.
 2. Øyeblikksbildet av det samme vil finne sted 13. august 2019 mellom kl. 13 og 14 (CET).
 3. Jo større antall PAN en bruker har, jo mer BEST vil de motta.
 4. Belønninger blir kreditert brukerens lommebok rett etter øyeblikksbildedato.

5. Stellar (XLM)

Viktige spesifikasjoner

 • Airdrop startdato: 20. juli 2019
 • Airdrop Link (Binance): Gå til lenken
 • Totalverdi: NA

Stellar er en åpen kildekode, desentralisert protokoll for digital valuta til fiat valutaoverføringer som tillater grenseoverskridende transaksjoner mellom et par valutaer. Stellar-protokollen støttes av en ideell organisasjon, Stellar Development Foundation.

Binance begynner å sette Stellar (XLM) varme og kalde lommebøker fra 20. juli 2019, og vil automatisk gi airdrop innsatsbelønninger hver måned til XLM-holdere. Ytterligere 9.500.000 XLM fra tidligere innsatsaktiviteter vil også bli distribuert til XLM-holdere. For å kvalifisere for innsatsbelønninger, hold bare minst 10 XLM i Binance-lommeboken og motta gratis XLM basert på den totale innsatsbelønningen fra Binance. Innsats utføres automatisk av Binance, så det er ingen manuell handling nødvendig.

Steg-for-trinn-guide:
 1. Brukeren må opprette en konto på Binance.
 2. De må ha minst 10 XLM i Binance-lommeboken for å kvalifisere for å belønne.
 3. Binance tar daglige øyeblikksbilder fra og med 2019/07/20 kl 00:00 UTC og distribuerer belønninger hver måned.
 4. Distribusjon av XLM-innsats beregnes som følger:
 1. XLM generert av hver bruker = Total XLM-innsatsbelønning mottatt av Binance * Bruker XLM-eierandel.
 2. Bruker XLM beholdningsforhold = Bruker XLM beholdninger / Total XLM innsatt av Binance.
 • Belønningene blir beregnet daglig og distribuert 5. hver måned. Den opprinnelige fordelingen av XLM-innsatsbelønninger vil bli beregnet frem til 2019/09/01, og den gjennomsnittlige XLM-saldoen for brukere vil bli beregnet basert på de daglige øyeblikksbildene, og de 40 dagene XLM-innsatsbelønningene fordeles 1. september 2019.
 • Ytterligere 9.500.000 XLM fra tidligere innsatsaktiviteter vil også bli distribuert til XLM-holdere basert på deres gjennomsnittlige daglige beholdning.
 • Innsats utføres automatisk av Binance, så det er ingen manuell handling nødvendig.
 • Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector