7 beste mynter for innsats (POS) – verdt å investere

Beste bevis på innsatsmynter – verdt å investere

Det har gått ganske lang tid nå at blockchain-teknologien har eksistert, og det som har vært fascinerende for folk flest er dens konsensusmekanisme. Konsensusmekanisme utgjør en veldig viktig del av enhver blockchain, da dette er det som sikrer at hele nettverket samlet er enig i innholdet i reskontroen..

Selv om det har vært mange forsøk på å bygge en bedre konsensusmekanisme, er de mest populære Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS) -systemene. Mens Proof of Work ble konseptualisert langt tidlig på 90-tallet, er det Satoshi Nakamoto som gjorde det kjent da han innlemmet det samme i Bitcoin White Paper.

Mens PoW har sin fordel, med tiden, begynte folk å lete etter en mer energibesparende gruveprosess. Dette førte til oppfinnelsen av Bevis for innsats (POS) – et system som viste seg å være et mye grønnere alternativ sammenlignet med Proof of Work-systemer. Bortsett fra å være grønnere, hadde Proof of Stake også økonomiske insentiver som kunne gjøre en bedre jobb med å fremme nettverkshelse.

Hva er bevis på stav?

Generelt, Bevis for innsatssystemer er konsensusmekanismer som brukes til å validere transaksjoner og oppnå nettverksgodkjenning samlet. Mange føler kanskje at det ligner på Proof of Work-systemer, men det har ikke noe matematisk puslespill å løse. I stedet blir skaperen av en ny blokk valgt på en deterministisk måte basert på deres innsats. POS-systemet krever også at validatorer eier og støtter valutaen de verifiserer for å fremme hud i spillet.

Et annet viktig skillepunkt mellom Proof of Stake og Proof of Work er at det under Proof of Stake ikke er noen ny mynt skapt av prosessen med gruvedrift. I stedet blir alle myntene opprettet helt i starten. Dette betyr at validatorene må belønnes fullstendig gjennom transaksjonsgebyrer i motsetning til nylig myntede mynter.

Investering i bevis på innsatsmynter

Mens mynter har en variert mekanisme for konsensus, har kjøp av POS-mynter (Proof of Stake) vært et fascinerende forslag for mange. På grunn av sine energisparende funksjoner anses POS-mynter å være fremtiden for konsensusmekanisme, investorer tenker vanligvis på dem som utbytte. Det er som om investoren satser flere mynter, vil han få innsatsbelønninger som ligner på utbytte. For å trekke en advarsel kan dette høres litt for godt ut til å være sant. Imidlertid er det noen ekstra dynamikker som går inn i det som investorene bør være klar over før de investerer.

Mens det er mange mynter som vedtar denne konsensusmekanismen, har noen av POS-myntene allerede vært kjære av investorer. La oss se på listen over ledende mynter som bruker POS-mekanismen.

1. NEO

Akkurat som Ethereum, ser også NEO for å være et smart kontraktøkosystem. Å være en av få POS-mynter som gir et smart kontraktøkosystem, NEO blir en enkel lanseringsplattform og en perfekt bro for de som ønsker å gå fra Proof of Work-konsensus til en Proof of Stake-mekanisme for desentraliserte applikasjoner.

NEO har noen fantastiske funksjoner som er unike. Brukere har muligheten til å satse både NEO og dens GAS-mynt. Dessuten er den minste brøkdelen for NEO en, og det er det minste minimumsbeløpet noen trenger for å satse. Hvis man er forvirret om de to myntene som stikker mellom GAS og NEO, er det bare å ta GAS som drivstoff for blockchain mens NEO representerer en andel i eierskap.

2. Dash


DASH er en populær kryptovaluta kjent som digitale kontanter. Det er en av de beste myntene for å implementere et bevis på stavs konsensusmekanisme. Dash er unikt da det ligger på Bitcoin Core, men kommer med ekstra personvern og raske transaksjonshastigheter- PrivateSend og InstantSend. Dash posisjonerer seg som en P-2-P desentralisert digital form for penger og ser for seg å erstatte den eksisterende fiat ved å holde seg flytende. DASH tillater også sin HODLere å tjene utbytte i form av DASH ved å kjøre en Masternode. Men fangsten er at for å kjøre en Masternode trenger man minst 1000 DASH-enheter.

Mens det er mye debatt rundt Dash ikke er et sant bevis på innsatsen, fungerer Masternodes på en veldig lignende måte.

3. PIVX

En Dash Fork som ble skilt ut i 2016, PIVX dukker sakte opp en sterk POS-mynt som tiltrekker seg investorer. PIVX, anakronymet for Private Instant Verified Transaction, er en personvernmynt som gir brukerne muligheten til å kjøre en masternode ved å investere i 10.000 PIV. PIVX krever ikke noe minimumsholding for å begynne å sette PIVX som gjør det til et attraktivt lavt barriereinngangspunkt. Imidlertid må brukerens lommebok forbli aktiv for å satse.

PIVX-nettstedet er ganske omfattende når det gjelder å forklare innsatsmekanismen for mynten. Sammen med stakingskalkulatoren, tilbyr nettstedet også en hovednodeguide og en stakingguide som er grundig og gir god informasjon for de som er nye i staking..

PIVX har unik tilfeldighet involvert i staking, som ofte sammenlignes med lotteriet der antall mynter er det samme som å ha det samme antallet lodd. PIVX har med vilje innebygd tilfeldighet i sitt belønningssystem. Teamet bak mynten gjorde dette av sikkerhetsmessige årsaker, men det gjør beregning av belønninger til en vanskelig proposisjon.

4. VET (Vechain)

VeChain er et annet kryptokurrencyprosjekt og -plattform som enkelt kan trekke sammenligninger med Ethereum og NEO, da det også jobber for å muliggjøre smarte transaksjoner. VET har sterkt fokus på forsyningskjedebransjen og har arbeidet med implementeringer også i farmasøytisk industri. Med flere partnerskap i dette rommet som har gjort VeChain beryktet i kryptosamfunnet. VeChain har en Proof of Authority blockchain-mynt, som ligner på en Proof of Stake blockchain, men med en annen konsensusmodell.

Vechain har også to myntmetoder – VET og VTHO. For å sette ut veterinærer mottar Masternode VTHO. På Vechain er VTHO drivstoff mens VET representerer eierskap. Med forskjellige nodenivåer, økonomiske og X-noder som gir bonuser, gjør Vechain staking veldig enkelt med en glatt mobilapp.

5. ARK

Igjen, en veldig lik mynt til Dash, tilbyr Ark en unik mynt som vil tjene som et middel til et mål. Prosjektet har til hensikt å koble separate blokkjeder sammen ved hjelp av SmartBridge-løsningen. Denne løsningen oppfører seg som en smart kontrakt som forskjellige blokkjeder kan bruke, selv om de har helt forskjellige protokoller. Ark-mynten skiller seg også ut ved å bruke et delegert Proof of Stake-nettverk. Med denne typen system, setter ikke brukerne myntene sine direkte. Det de gjør i stedet er å satse sin Ark for å “stemme” på en av 51 delegater. Delegatene deler deretter sine belønninger med de som stemte på dem.

I likhet med Dash har Ark en advarsel som investorer kan synes å være litt skjerpende. Ark tillater bare hver lommebok en stemme om gangen. Så for flere innsatser kan en bruker dele sin ARK i flere lommebøker for å stemme på flere delegater. Denne begrensningen er å beskytte nettverket mot å bli ødelagt av folk som har mye Ark.

6. Lisk

Ofte kjent som den vanlige manns Ethereum, er Lisk en mynt som tillater skriving og utføring av desentraliserte applikasjoner, også kalt dApps. Denne mynten bruker JavaScript for apputvikling, noe som gir mynten en bredere samlet brukerbase. I likhet med Ark bruker Lisk et delegert Proof-of-Stake-nettverk, som er et lite steg ned fra et rent Proof of Stake-system. De med LSK bruker den til å stemme på sine delegater. Bare de 101 beste delegatene har lov til å smi blokker, noe som betyr at de får belønningen som er knyttet til den.

Brukere trenger minst 4 LSK for å avgi stemme for en delegat. Delegater kan velge hvordan de vil dele opp belønningene sine. Denne informasjonen er imidlertid tilgjengelig for de som staker før de stemmer på en delegat.

7. Navcoin

NavCoin er en open source blockchain med hovedfokus på personvern. Det har også et veldig sterkt fellesskapsfokus, men det som gjør Nav interessant, er en tredelt funksjon. Å være en personvernbasert kryptovaluta er en, de to andre er at den er veldig rask å sende og billig. Det er en fullt funksjonell POS-kryptokurrency som opererer siden 2014 basert på Bitcoins kjernekode. mynten var en av de første Proof of Stake-adoptere og er en av de mer pålitelige myntene som ikke har noen minimumskrav til brukeren som ønsker å satse mynten.

Selv om det ikke er noe minimumskrav, jo større mynt en bruker satser med NavCoin, jo større er belønningen og jo raskere får de. I 2018 la NavCoin til funksjoner for kald innsats, noe som betyr at du enkelt og sikkert kan plassere myntene dine fra en kald lommebok.

Fremtiden for staking vil sannsynligvis også bli styrket av den endelige overgangen til Ethereum, for tiden verdens nest største kryptokurrency etter markedsverdi, fra PoW til PoS. Mens innsatsen bare tar seg opp, kan man se fortsatt interesse for PoS-systemer og også være sikker på at det vil bli flere innovasjoner og justeringer av PoS-modellen når gamle mynter tilpasser seg og nye PoS-mynter dukker opp.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map