Beste Crypto Portfolio Tracker & Management Apps i 2021 [OPPDATERT]

Kryptovaluta blir sakte populært som en investeringsaktiva, og flere og flere mennesker blir tiltrukket av den. Mens de lover høy avkastning på lang sikt, er investering i kryptokurrency definitivt ikke et ukentlig spill, siden eiendelen er investeringsvolatilitet og risiko. Og det gale oppoverbruddet 2017 og deretter de bratte dråpene i 2018 har nettopp gitt mange investorer en redsel for livet. Mens mange spekulanter som hadde kommet inn på markedet i 2017 i grådighet å tjene raske penger, har flyttet bort, mens de som er igjen er langsiktige investorer. Og de er alltid på jakt etter verktøy som kan holde dem i spillet og ta kloke avgjørelser. Og for å ta de kloke beslutningene investorer trenger å utstyre dem med de beste verktøyene der ute, og et av disse verktøyene er en god porteføljesporer for kryptovaluta. & administrasjonsapper, som vi skal gjennomgå i dag.

Les også: 5 feil som kryptovalutahandlere vanligvis gjør

Oppgang av Altcoins

2017 var ikke bare året med prisstigninger, det kjøpte også mange altcoins i spillet. Disse ble delt inn i Utility Tokens, Security Coins, Privacy Coins etc, men utvidet til slutt altcoin-markedet, noe som gjorde det vanskelig for investoren å velge og beholde den som kunne gi mest avkastning. I dag er det tusenvis av altcoins, og antallet øker sakte og jevnt daglig.

En portefølje tilnærming til Crypto Investing

Hver person som har handlet i alle markeder, kjenner kraften til å ha en porteføljetilnærming. En porteføljetilnærming anses å være grunnlaget for langsiktig, vellykket pengeforvaltning.

Hvis vi går for å definere, er porteføljemetoden basert på å lage en tilpasset investeringsportefølje som gjenspeiler investeringsbehovet gjennom de ulike livsfaser. Mange krever kompetanse på hvordan man skal lage en portefølje i kryptovaluta, de lærte på gaten antyder noen tommelfingerregel for en langsiktig investering i kryptovaluta. I følge mange burde enhver mynt som blir plukket opp i en portefølje ha innflytelse på disse egenskapene.

 • Markedsandel: Markedsandel kan defineres som andelen av markedsverdi som en kryptovaluta har. En stor markedsandel indikerer vanligvis dominans.
 • Nytteverdi: Når man skal bestemme om en kryptovaluta vil være her om noen år, må man spørre og finne svar på spørsmål som – Er kryptovalutaen nyttig? Har det et brukermarked? Disse spørsmålene er viktige fordi de er de mest nyttige kryptovalutaene som sannsynligvis vil bli adoptert mye.
 • Transaksjonsvolum: For å avgjøre om en kryptovaluta faktisk blir brukt, kan man se på transaksjonsvolumet. Denne indikatoren snakker også om den langsiktige bruken av valutaen.
 • Markedsnyheter: Markedsnyheter påvirker prisen på ens kryptovaluta og vil ha en retrospektiv effekt på porteføljen, så det er viktig at du er klar til å reagere. Samlet sett må man holde seg oppdatert med markedsnyheter som involverer kryptovaluta, slik at man kan ta informerte investeringsbeslutninger.

Hvis man bruker disse filtrene på den komplette listen over mynter, kan han finne seg selv omgitt av mange myntforslag, og det er hvordan man skal nærme seg det ved å diversifisere hans eller hennes investering.

Behovet for kryptoporteføljesporere

Når institusjoner beveger seg inn i kryptospillet, vil den anbefalte porteføljeforvaltningen “krypto” øke og mange mennesker vil ha mange mynter som en del av porteføljen der de følger porteføljetilnærmingen eller ikke.

Overvåking av disse beholdningene i en rekke mynter blir sakte en utfordring for mennesker, og med skiftende scenarier vil dette øke. Det er her mange spillere prøver å lage porteføljesporere ved hjelp av teknologi, akkurat som den som er tilgjengelig i aksjeklasser og andre aktivaklasser.

Les også: Topp Cryptocurrency News Aggregator Apps

Hva er Crypto Portfolio Tracker?

En Crypto portfolio tracker er et program eller en tjeneste som lar investorer, brukere og handelsmenn spore prisbevegelsene til eiendelene de har som en del av deres individuelle beholdning. Dette programmet gir brukeren innsikt i hvordan hans nåværende tildeling er plassert og stablet sammen med hans eller hennes langsiktige økonomiske mål og beslutninger. Dette gir også en ide til investoren om hvordan deres kryptoporteføljer har det i forhold til resten av markedet.

Investoren må legge til porteføljer fra sine handels- eller investeringskontoer for automatisk å importere eller opprette porteføljer manuelt for å teste ut bestemte strategier. Mens du gjør dette, må du alltid huske på at trackerne er en god løsning for å overvåke porteføljen til enhver tid, men å fortsette å sjekke porteføljen regelmessig kan føre til overdreven handel. Men hvis man vil holde eiendeleallokeringen din på rett vei, er en porteføljesporer en enkel og effektiv måte å overvåke den på.

De fleste kryptobørsene har et slags sporings- og forskningsverktøy, men du kan bare bruke kontoer tilknyttet den børsen. Derfor har mange tredjepartssporere gått inn i kryptorommet til den medfølgende tilpassede løsningen for kryptoinvestorer for å holde oversikt over porteføljen sin..

Kvaliteter av en flott Crypto Portfolio Tracker

Flotte porteføljesporere har et stort utvalg av investeringsmerker og informasjonsindikatorer som lar brukerne trekke fra og tilby gode og enkle å bruke forskningsverktøy. Selv om det er et veldig personlig valg hvilket program passer for hvem etter hans eller hennes ønsker, er det noen standardkriterier som gjelder for mange, og som hjelper oss å tegne de beste trackerne. Disse inkluderer-

 • Koste: Mens de fleste kryptoporteføljesporere har et gratis alternativ for å komme i gang, har noen av de gode tilleggene som kan kjøpes for å forbedre opplevelsen. For det første anbefales det å bruke gratismetoden og teste trackerne før du tar noe avansert og kostbart.
 • Høyt antall sporbare eiendeler: Hva nytter det med en porteføljesporer hvis en investor ikke kan spore sin komplette digitale aktivaportefølje? En god tracker lar deg følge med på alle typer mynter, poletter og til og med nylig tilførte mynter.
 • Hastighet: Tid er en verdifull komponent i kryptohandel. Et øyeblikk her og der, og investoren kan komme i en posisjon han kanskje ikke vil være i. Derfor er det åpenbart at han ønsker en tracker som lastes raskt på telefonen eller den bærbare datamaskinen, og som også oppdaterer prisene raskt. En kryptoporteføljesporer bør være i stand til å legge ut prisantydninger i sanntid (eller i nærheten av det) som investorer eller handelsmenn du ikke kan handle hvis prisene blir forsinket.
 • Brukervennlig grensesnitt: En krypteringsporteføljesporer bør være enkel å bruke og enkel nok til at brukere i alle aldersgrupper kan tilpasse seg den og feilfritt betjene den.

Beste Crypto Portfolio Tracker Apps: 

1. Coinstats

Coinstats er igjen en populær app som er tilgjengelig for iOS, Mac OS og Android. Mens brukergrensesnittet til appen trekker ned litt av raffinementet, har den en del flott funksjonalitet på sin side. Appen støtter og gir detaljer om 1800 mynter, med live priser fra mer enn 80 børser. Automatisert importporteføljeimportfunksjonalitet er tilgjengelig for imponerende 30+ børser. Nyhetsaggregatoren sporer et bredt spekter av kilder (40+), inkludert Reddit og Twitter for hver mynt. Innstillinger for varslingsinstanser er også en differensiator, med muligheten til å motta varsler basert på ikke bare pris, men også markedsverdi og volum.

Selv om appen er tilgjengelig gratis, har den en Pro-versjon til en pris av £ 27,99 per år, som tillater flere porteføljer og automatiske varsler om prisendringer..

Fordeler:

 • God utvekslingsintegrasjon
 • Nyhetsoppdateringer
 • Varsling om prisvarsler

Ulemper:

 • Pro-konto tar bort den beste funksjonen
 • Grensesnittet trenger litt rengjøring.

CoinStats porteføljespor

2. Blockfolio

Blockfolio er en selvutviklet “verdens mest populære Bitcoin og Cryptocurrency Portfolio Management App” Selv om den støttes på iOS og Android mobile, trekker appen definitivt ned på det faktum at den ikke har en stasjonær versjon av det samme.

Den har imponerende kartleggingskapasiteter, og har også støtte for 207 børser, uten mer tvil i røret. En annen ulempe med appen er at den går glipp av noen vanlige handelspar, som USDT. Andre viktige funksjoner i appen som den gir øyeblikkelige varsler om når et spesifikt prisnivå blir nådd. I appen ligger også en nyhetsaggregatfane som gir en nyttig måte å holde seg oppdatert på de siste hendelsene. Det siste tilskuddet er den oppdaterte signalfunksjonen som gir øyeblikkelige oppdateringer fra utviklingsteamene til porteføljeteamene dine, selv om noen kan finne disse varslene litt distraherende.

Fordeler:

 • Fantastisk kartverktøy
 • News Tab fungerer som en ekstra fordel
 • Varsling om prisvarsler

Ulemper:

 • Ingen Desktop-app er en stor ulempe
 • Exchange-støtte og API-tilgang mangler

Blockfolio - kryptoporteføljespor

3. Crypto Pro

Crypto Pro er en alt-i-ett-portefølje-tracker-app for kryptovalutaer. Brukere kan lese nyheter, sette prisvarsler, spore porteføljer og se de siste tilbudene for kryptoer og edle metaller. Appen er tilgjengelig på alle Apple-enheter (iPhone, iPad, Mac og Apple Watch), og brukere kan sikkert og sømløst synkronisere dataene sine.

Appen er personvernfokusert, da den ikke samler inn personlig informasjon eller overvåker brukerne på noen måte. Den leveres fullpakket med funksjoner som Siri-snarveier, tilpassbare widgets, kryptovaluta-kalkulator, ERC-20-tokenimport og mye mer.

Crypto Pro er gratis å laste ned, men koster $ 7,99 i måneden, eller $ 47,99 i året for premiumfunksjoner som ubegrenset API-tilkoblinger.

Fordeler:

 • Direkte priser
 • Ubegrenset porteføljer
 • Bytte- og lommebokforbindelser
 • Avanserte diagrammer med indikatorer

Ulemper:

 • Ingen Android-versjon ennå.

Crypto Pro porteføljesporCrypto Pro portfolio tracker-app

4. Delta

Delta er en av de mest kjente kryptoporteføljeappene som er allment tilgjengelig på stasjonære (macOS, Windows og Linux) og iOS / Android mobile plattformer. Appen er veldig ren og beskjeder seg beskjeden som “den beste trackeren for Bitcoin, ICO og Cryptocurrency. Overalt.” Det som tydelig skiller seg ut for Delta er at det sporer et stort utvalg av tokens (2000+) til støtte for kravet om å ha det største biblioteket med mynter som støttes. Den har sentralstøtte (175+), API-tilkoblingsfunksjonalitet (til 13 sentraler) og et brukervennlig grensesnitt. Mens den samlede opplevelsen er veldig overbevisende, mangler trackeren noen ganske begrensede kart- og varslingsalternativer.

Fordeler:

 • Stort utvalg av tokens og utvekslinger
 • Frittstående desktop app
 • Handelsgebyr spores
 • Flere porteføljestøtter

Ulemper:

 • Begrenset kartlegging
 • Ubegrenset utveksling API-tilkoblinger begrenset til Pro-versjonen

Delta - porteføljesporDelta – portefølje tracker app

5. CoinGecko

Økningen av desentraliserte finansprodukter (DeFi) har også sett en tilsvarende økning i produkter som tilbys av et av de største nettstedene for kryptodataaggregasjon, Coingecko. Plattformen lar brukerne lage sine egendefinerte porteføljer og legge til DeFi-tokens og likviditetsbassenger i porteføljesporeren. 

Fordeler

 • Tilbyr enorme alternativer med DeFi-tokens og andre kryptovalutaer.
 • Enkel å navigere. 

Ulemper

 • Manuelt valg av favorittmyntene dine. 

Coingecko app

6. Cryptocompare

En av de mest populære nettstedene som gir fullstendig informasjon og har en flott porteføljesporer, er Cryptocompare. Nettstedet er et profesjonelt og datafokusert knutepunkt som passer for organisasjoner og enkeltpersoner. Mens det for øyeblikket er appen tilgjengelig på nettstedet og Android-telefoner, er det fortsatt stillhet på IOS-versjonene. Teamet bak appen har jobbet veldig bra på grensesnittet, noe som gjør det veldig imponerende og viser en enorm mengde data på hvert aktivum. Ettersom CryptoCompare gir forbedret innsikt gjennom nyheter, artikler og foruminnlegg, anbefales det sterkt i kryptosamfunnet. Nettstedet har også en tidslinjefunksjon som viser reisen til hver mynt og viktige milepæler den har oppnådd sammen med sin sosiale medieinnsikt.

Fordeler:

 • En stor mengde informasjon tilgjengelig
 • Nesten 5000 mynter og tilsvarende 240 000 handelspar dekkes
 • Etablert plattform med robuste oppdateringer.

Ulemper:

 • Ingen iOS-app

CryptoCompare Portfolio tracker

7. Kyptographe

Dette er en av de nyeste Crypto portfolio tracker-appene i markedet, og tilbyr et stort antall funksjoner til brukerne. Kryptographe tilbyr brukerne en ren og enkel å navigere plattform som viser fortjeneste, tap og prosentvise endringer i porteføljen din. Det gjør det også mulig å integrere mobil- og maskinvarepungebok for å gjøre listen over eiendeler enkle å administrere og kontrollere. 

Det lar deg også se andre toppresterende investorer på plattformen og og prosentile ytelse mot andre investorer. Den grunnleggende nedlastingsfunksjonen er gratis, men premium- og gullplanene koster $ 4,99 og $ 6,99 hver måned. 

Fordeler 

 • Brukervennlig og unikt brukergrensesnitt.
 • Tilbyr en nyhetsseksjon for å holde oversikt over gjeldende hendelser.
 • Tilgjengelig på flere språk.

Ulemper

 • Premium-funksjoner er litt dyre. 
 • Mangel på automatisert tillegg av kryptoer til porteføljen din. 

KryptographeKryptographe – Crypto Portfolio tracker

8. Coinmanager

Coinmanager er en app som ikke bare sporer portefølje, men også gir arbitrage-funksjon som sporer prisforskjell mellom børser. Appen har API-lenker til Binance, Bittrex, Bithumb og Coinone, som tillater handel direkte gjennom appen. Appen er tilgjengelig i både iOS- og Android-versjoner og tilbyr noen imponerende og unike funksjoner. Kartlegging er for eksempel drevet av den bransjeledende Trading View.

Fordeler:

 • Tradingview drevet kartlegging
 • Arbitrage-funksjon
 • Handel i app

Ulemper:

 • Ingen sosiale pålogginger
 • Vanskelig grensesnitt og tar litt tid før brukeren mestrer det

Coinmanager kryptoportefølje trackerCoinmanager crypto portfolio tracker-app

9. Cryptopanic.com

Cryptopanic er en kraftig nyhetsaggregator som også tilbyr portefølje- og varslingsfunksjoner. Den er tilgjengelig på både iOS- og Android-plattformen, samt har en fantastisk stasjonær versjon. Pro-versjonen av trackeren er priset til USD 99, som gir øyeblikkelige myntvarsler, og gir brukeren muligheten til å tilpasse nyhetssiden ved å legge til sine egne nyhetsfeeder og slå av standard nyhetskilder. Mens kartleggingskapasitetene – levert av Coinmarketcap.com – er relativt begrensede, vil de fleste brukere komme til Cryptopanic for sin evne til å vise de siste nyhetene med mynt ticker. Dette er noe det gjør veldig, veldig bra.

Fordeler:

 • Flott grensesnitt for nyheter
 • Pro-alternativet gir god tilpasning og varslingsfunksjonalitet

Ulemper:

 • Portfolio tracker-element mangler funksjonalitet sammenlignet med andre apper

CryptoPanic Crypto porteføljesporCryptoPanic Crypto porteføljespor

10. Altpocket

Altpocket er en av sine slags apper som skiller seg ut på grunn av sin evne til å kombinere et aktivt fellesskap og ICO-lister sammen med funksjonaliteten til en porteføljesporer. Sporeren har en fristende webversjon mens appene for Android og iOS ennå ikke er lansert. Appen har kunngjort at den også vil lansere forumene og muligheten til å stemme på meningsmålinger vil tiltrekke seg de som leter etter unik utsikt og innsikt.

Fordeler:

 • Samfunnsfunksjonalitet
 • Fristende UI for skrivebordet

Ulemper:

 • Autoimport er for tiden begrenset til Bittrex, Binance, Coinbase og Poloniex
 • Ingen mobilapper ennå.

Crypto Portfolio trackerCrypto Portfolio tracker

11. Binance-app

Binance-appen

Binance er en av de beste kryptovaluta-børsene i verden med de største daglige volumene som handles på kryptopar. På grunn av sin store brukerbase har Binance opprettet en sømløs og estetisk tiltalende porteføljesporer som hjelper brukerne med å holde oversikt over kryptoaktiva.. 

Børsen er egnet for kortsiktige handelsmenn for å beholde porteføljene sine, men det anbefales ikke å holde den langsiktige porteføljen din på børser – da de lagrer pengene dine i en varm lommebok, utsatt for hackforsøk. 

Fordeler

 • Gratis å bruke.
 • Et estetisk tiltalende brukergrensesnitt.
 • Egnet for hyppige handelsmenn. 

Ulemper 

 • Lavt sikkerhetsnivå.
 • Bruker kun bytteprisene.

Merk: Hvis vi savnet noen Crypto Portfolio Tracker & Administrasjonsapper, send oss ​​en e-post på [e-postbeskyttet] for å få det oppført.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me