Bitcoin Arbitrage 101: Muligheter og hvordan arbitrage Bitcoin

Kryptohandel blir sakte et fantastisk spill for handelsmenn, ettersom strategiene som nå bare ble implementert i sofistikerte markeder, nå er tilgjengelige i kryptomarkeder. I noen tilfeller er det faktisk mye bedre å spille disse strategiene i kryptoer enn noe annet sted. En slik terningkast er Arbitrage som sakte blir den beste strategien for kryptohandlere å tjene penger.

Å definere, Arbitrage er samtidig og synkronisert kjøp og salg av en eiendel for å tjene på ulikhet i prisen i to forskjellige markeder.

Det er en strategi som den næringsdrivende implementerer for å tjene penger ved å utnytte forskjellen i prisen på nøyaktig samme instrument eller eiendel i forskjellige markeder.. Strategien ble født og fortsetter å eksistere på grunn av ineffektiviteten i markedene og hadde ikke eksistert hvis markedene var perfekte.

Forklaring: Hva er Bitcoin Arbitrage

Arbitrage finner sted når en næringsdrivende kjøper et verdipapir fra et marked, og selger det identisk i et annet marked for en høyere pris, og gir dermed fortjeneste på grunn av markedets imparitet. Arbitrage prøver å finne hull i markedsprisene og leverer fortjeneste før prisforskjellen fylles eller gjenvinnes. Arbitrage prøver også å tilby en fullstendig mekanisme til markedene som sørger for at prisen ikke avviker mye fra pålydende i en betydelig periode..

I modne markeder som aksjer har systemets teknologiske overlegenhet nesten presset sjansen for å få en arbitrasjemulighet. Børser har i dag distribuert spesialiserte datasystemer som overvåker og oppdager prisdifferensiering, slik at ingen næringsdrivende kan tjene penger på markedsineffektivitet på grunn av en unødig fordel.

Arbitrages er av en rekke typer og fortsetter å skje så langt alle markeder som selger samme mynt (si Bitcoin), eiendeler eller verdipapirer oppgir samme pris for det. En næringsdrivende vil fortsette å kjøpe og selge den samme eiendelen i forskjellige markeder så mye som ønsket og så mye som han kan tjene penger.

Les også: Bitcoin (BTC) Prediksjon 2019/2020/2025: Fremtiden er allerede her

Eksempel: Enkel Bitcoin Arbitrage

For å forstå Bitcoin arbitrage med et enkelt eksempel, la oss se på følgende scenario.

 • La oss vurdere at Bitcoin handles til $ 10000 på den tiden på børs A, i samme øyeblikk; det handles for $ 10200 på børs B..
 • For at en vellykket arbitrage skal skje, vil en næringsdrivende kjøpe bitcoin på Exchange A og umiddelbart selge det samme på Exchange B, og tjene et overskudd på $ 200 per bitcoin.
 • En handelsmann, som er en sann arbitrageur, vil fortsette å utnytte denne markedsforskjellen til noen børsspesialister eller markedskrefter justerer prisene mellom de to børsene for å utslette muligheten..

Eksempel: Triangular Arbitrage

Triangular Arbitrage betraktes som litt komplisert fordi det er 3 forskjellige eiendeler, handelspar er involvert der en næringsdrivende kjøper og selger eiendelene sine for å dra nytte av prisforskjellen. Det som er avgjørende her er hastigheten som transaksjonen skjer, som er nær øyeblikkelig i alle tre markedene før markedskreftene gir paritet i prisene i alle tre markedene.

Børs 1: XRP / USDT = 0,894

Børs 2: XRP / britisk pund = 1,276

Børs 3: USDT / britisk pund = 1.432

Nå som det som skjer her er, vurder det

 • Handleren har XRP til en verdi av 2 millioner, han vil konvertere 2 millioner XRP til USDT til 0,894-priser, noe som gir handelsmannen 1 788 000 USDT.
 • Deretter flytter han til det andre paret, hvor han vil transaktere 1.788.000 USDT for å konvertere dem til GBP eller de britiske pund til kursen 1.276, noe som gir den næringsdrivende GBP eller britiske pund 1 401 254.
 • Deretter flytter han til det tredje paret for å fullføre sin trekant der den næringsdrivende tar GBP eller britiske pund av den andre handelen og overfører dem tilbake til USDT til 1.432-kursene, noe som gir handelsmannen USDT 2.006.596.
 • Ved denne serien av handler vil den totale risikofrie arbitrageoverskuddet til den næringsdrivende være $ 6596.

Du vil kanskje også like: 5 Crypto Airdrop Coins List + trinnvis guide for å få dem

Hvorfor oppstår Crypto arbitrage muligheter?

Alle som har sett kryptohandel, vet at det finnes en rekke børser over hele verden som handler nesten de samme myntene, i det minste de store. Si for eksempel på dette punktet (mens du går til trykk) er prisene for Bitcoin rundt børser –

bitcoin arbitrage

Også prisene på toppbørser som var som følger:

 • Kraken – $ 9 618,80
 • Coinbase Pro- $ 9 617,00
 • Tvillingene – $ 9 621,78
 • Bitfinex – $ 9 637,48
 • Bitstempel – $ 9 610,32

Hvorfor skjer dette? Noen få grunner som kan være ansvarlige for dette er

 • Likviditet: Bitcoin har scoret enorme volumer på fremtredende krypto-børser siden interessen for kryptohandel har økt som Binance, Kraken, Coinbase Pro, etc., men har holdt seg mye lavere på flere mindre børser. Disse forskjellene i tilbud på tvers av børser påvirker prisen på Bitcoin.
 • Ingen vanlig måte å finne virkelig verdi Bitcoin: Mens det har vært mange teorier om hvordan man verdsetter bitcoin, har det ikke vært noen felles sentralisert formel som kunne gjøre det. På grunn av dette vet ingen faktisk den virkelige prisen, og handlene skjer avhengig av hva den næringsdrivende føler at den rimelige prisen kan være. Derfor skjer alle børshandler med den rene følelsen av dømmekraft, og prisoppdagelsen deres skjer på hva kjøperen og selgeren føler om det.
 • Infrastrukturproblemer: Dette problemet er på grunn av bråket i bransjen som hindrer kjøpere i å raskt kjøpe kryptoer på tvers av flere børser samtidig. derved vedvarer prisforskjellene. Dette vil helt sikkert gå av når teknologien i kryptobørs øker, men det er fortsatt mye tid.

Barrierer for voldgift

Mens arbitrage ser fantastisk ut og en spennende mulighet for å tjene penger, bør handelsmenn innse at det er visse viktige barrierer som hindrer arbitrasjemuligheter.

 • Bekreftelsestid: Igjen på grunn av kryptovalutastrukturen og måten handelen foregår på, kan det ta litt tid for verifisering av transaksjoner (mellom to børser), og på grunn av volatilitet i markedene er det sjanser for at prisen på Bitcoin i løpet av denne tiden kan endres.
 • Regulatoriske verifikasjoner: Mange utvekslinger på grunn av regulatorisk press og sikkerhetsmessige årsaker får handelsmenn til å gjennomgå en betydelig mengde verifiseringstrinn. Disse trinnene øker ytterligere der det er en større mengde mynter som trenger å bevege seg inn og ut av børsen.
 • Avgifter: Hvis du går gjennom eksemplene ovenfor, er en viktig komponent som mangler her, at Exchange-avgifter spiser fortjenesten. Dette inkluderer Fiat innskuddsavgifter, fiat uttaksgebyrer, bitcoin innskuddsavgifter, bitcoin uttaksgebyrer og transaksjonsgebyrer.
 • Likviditet: Arbitrage ville bare være bra og lønnsomt hvis volumene er høye på begge børser, ettersom arbitrage gjøres med store mengder kryptoer og transaksjonene må gjennom.
 • Utveksling Anseelse: En stor advarsel som en næringsdrivende trenger å huske på hva som handler på børsen er omdømmet til børsen. Prisforskjellen i børsen kan også skyldes tekniske problemer. Et fantastisk eksempel på dette er børsene som er blitt hacket, og hvor prisen på Bitcoin plutselig går ekstremt lav fordi handelsmenn ikke stoler på børsen og ofte er scenariet at det ikke er noen kjøpere eller takere..

Er arbitrage lovlig?

Arbitrage er helt lovlig og praktiseres over hele kloden og på tvers av eiendeler og varer hvor det er en prisforskjell mellom to børser eller markedsplasser.

Konklusjon

Samlet sett er Bitcoin arbitrage en fantastisk mulighet for handelsmenn til å generere gode inntekter, men som en advarsel kommer det med enorme risikoer. Handlingen med å arbitragere Bitcoin er ikke så enkel som det kan virke ved første blikk, selv om Arbitrage faktisk er en prosess som er langt mer positiv enn spekulasjon og marginhandel, som ofte kalles prismanipulering..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me