Coinbase Vs Coinbase Pro (tidligere GDAX): Hva er forskjellen?

Kryptovaluta har vært et veldig interessant område, og etter hvert som hver dag går, blir industrien mer moden og legger til flere og flere funksjoner. Men det som fortsatt gjelder mange mennesker er sikkerhetsaspektet i bransjen. Det skremmer mange mennesker at deres hardt opptjente penger bare kan forsvinne en dag hvis noen hackere eller andre skadelige karakterer bare blir smartere enn byttet en dag.

Dette er hvor Coinbase som et selskap og som en børs har skilt seg ut i bransjen som er full av børser. Denne anseelsen for ikke å bli hacket en gang i løpet av livet har fått mange til å tro på merkevaren, børsen og til slutt bransjen. I dag er Coinbase de mest anerkjente merkevarene når noen snakker om kryptokursutveksling, og det handler ikke bare om sikkerhet lenger, det er også fordi børsen har vært aktiv og inkorporerer endringer og funksjoner som er passende for kravet til alle typer kunder.

For å gi det beste handelsmiljøet til både nybegynnere og erfarne tradere, ble Coinbase passende laget for børser som gir det beste av verktøyet hver kategori forhandler krever. Mens Coinbase introduserer den uerfarne forhandleren til kryptovaluta og grunnleggende om handel, gir Coinbase Pro (tidligere kjent som GDAX) all ammunisjon som en erfaren handelsmann trenger for å skyte disse handelsskuddene. Det er forskjellige andre funksjoner som skiller seg selv etter at begge børsene er under samme Coinbase-paraply.

Hva er Coinbase Platform

Coinbase er den brukervennlige versjonen av den populære handelsplattformen. Det lar brukere og handelsmenn enkelt registrere seg, koble til en bankkonto, et kreditt- eller debetkort og kjøpe kryptovaluta uten å måtte lære om markedsordrer, begrense bestillinger, spread eller noe av det. Følgende er grensesnittet for Coinbase baseplattform.

Hva er Coinbase PlatformKilde: coinbase.com

Hva er Coinbase Pro?

Coinbase Pro er en profesjonell kryptovaluta-handelsplattform som i utgangspunktet er Coinbases gamle handelsplattform, GDAX, med et nytt brukergrensesnitt. Med Coinbase Pro kan handelsmenn kjøpe de samme kryptovalutaene som de kan på Coinbase, men det er der likhetene ender. De ekstra funksjonene som er tilgjengelige på Coinbase Pro, men ikke Coinbase, er-

 • Handel fra krypto til krypto
 • Kan plassere markedet, begrense og stoppe ordrer
 • Kraftigere diagrammer for å analysere kortsiktige trender (dybdekart, ordrebok, volum osv.)
 • Lavere avgifter og til og med mulig å ha en nullavgiftstransaksjon med riktig ordretype

Hva er Coinbase ProKilde: pro.coinbase.com Hva er Coinbase Pro2Kilde: pro.coinbase.com

Selv mens de retter seg mot en egen gruppe forhandlere, oppfyller disse to kryptovalutahandelsplattformene til slutt det samme, nøyaktig de samme tingene: en individuell start med fiat-valuta og ender opp med å ha hendene i kryptovaluta. Brukervennligheten, avgiftene og raffinementet er der disse to skiller seg betydelig. Etter å ha lest denne artikkelen vil brukerne ha en sterk forståelse av forskjellene og likhetene mellom Coinbase og Coinbase Pro i følgende kategorier:

 • Tilgjengelige kryptovalutaer / handelspar
 • Brukervennlighet
 • Avgifter
 • Sikkerhet
 • Handelskraft og hastighet

Les også: Topp 10 Penny-kryptovalutaer – Billige Altcoins å investere i 2019

Tilgjengelige kryptovalutaer / handelspar

Begge børsene ligger hodet mot hodet her, ettersom begge settene med brukere får tak i nesten det samme settet med kryptovalutaer. Etter kunngjøringen om støtte for ERC 20-tokens, har det vært et par mynter som er tilgjengelige på Coinbase Pro og ikke Coinbase. Dessuten er det mye differensiering basert på geografi. Følgende er de valutaene som er tilgjengelige for kjøp fra fiat på begge plattformene:

Tilgjengelige kryptovalutaer


Brukervennlighet

Coinbase, som et selskap, har alltid etos vært å tilby brukervennlighet til sine kunder.

Coinbase: UI på Coinbase-plattformen er en enkel, grei måte for folk å kjøpe de mest populære kryptovalutaene uten å måtte lære seg verktøyene til profesjonelle daghandlere. Coinbase har også en flott smarttelefonapp for baseversjonen. Med den kan en næringsdrivende gjøre alt han eller så trenger, inkludert kjøp, salg, sending av mottakelse, kontrollering av lommebalanser og live markedspriser.

Coinbase Pro: Coinbase Pro er derimot vanskeligere å bruke enn den vanlige Coinbase-plattformen, men er fortsatt brukervennlig sammenlignet med andre avanserte handelsplattformer. Samlet sett er brukergrensesnittet veldig bra designet, med enkel navigering mellom USD, EUR og GBP, samt enkel navigering til hver kryptovaluta som man kan handle: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Bitcoin Cash og andre tokens..

Avgifter

Coinbase: Coinbase tar et spredning på omtrent halvparten av en prosent (0,50%) for kjøp av digital valuta og salg av digital valuta. Den faktiske spredningen kan imidlertid være høyere eller lavere på grunn av markedssvingninger i prisen på digitale valutaer på Coinbase Pro mellom det tidspunktet vi oppgir en pris og tidspunktet da ordren utføres.

Coinbase krever et gebyr (i tillegg til Spread), som er det største av (a) et fast gebyr eller (b) et variabelt prosentgebyr bestemt av region, produktfunksjon og betalingstype. Flatgebyrene er beskrevet nedenfor:

 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mindre enn eller lik $ 10, er gebyret $ 0,99.
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 10, men mindre enn eller lik $ 25, er gebyret $ 1,49.
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 25, men mindre enn eller lik $ 50, er gebyret $ 1,99.
 • Hvis det totale transaksjonsbeløpet er mer enn $ 50, men mindre enn eller lik $ 200, er gebyret $ 2,99.

Coinbase Pro: Coinbase Pro bruker en gebyrmodell for produsent-taker for å bestemme handelsavgiftene. Bestillinger som gir likviditet (“produsentordrer”) belastes med andre gebyrer enn ordrer som tar likviditet (“takerordrer”).

Når en næringsdrivende plasserer en ordre til markedsprisen som blir fylt umiddelbart, blir disse handler referert til som en taker og betaler et gebyr mellom 0,05% og 0,25%. På den annen side, når en næringsdrivende plasserer en ordre som ikke umiddelbart matches av en eksisterende ordre, plasseres den ordren i ordreboken. Hvis en annen kunde legger inn en ordre som samsvarer med forhandleren, anses disse handlerne som produsent og betaler et gebyr mellom 0,00% og 0,15%. Børsen har listet ut en tabell med hensyn til gebyrene i de respektive prisnivåene, som er som følger:

Avgifter

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet følger begge sentrene en veldig lignende protokoll. Hvis en næringsdrivende planlegger å bruke en online lommebok for å lagre sin kryptovaluta, er Coinbase, på begge plattformene, trolig den mest skuddsikre og sikre måten å gjøre det på. Coinbase-plattformen tilbyr 2FA slik at den næringsdrivende kan legge til et ekstra sikkerhetslag til kontoen sin. Det samme er tilfellet med Coinbase Pro som også tilbyr 2FA for å legge til et ekstra sikkerhetslag til brukerens operasjoner.

Selv om dette generelt ser bra ut, er problemet med Coinbase imidlertid at handelsmannen faktisk ikke eier sine private nøkler. De er helt avhengige av Coinbase for å gjøre eventuelle overføringer. Det er også prisverdig at Coinbase ikke har blitt hacket, men det er ingen garanti for at det aldri kan skje. Derfor anbefales det å holde kryptovalutaen på fryselager.

Du vil kanskje også like: De beste Crypto-utvekslingene i Australia [2019 OPPDATERT]

Hastighet

Coinbase: Coinbase er lynraskt fra det øyeblikket handelsmannen trykker på et kjøp til å ha Bitcoin, Ethereum etc. på kontoen sin. Imidlertid er det to forbehold med Coinbase-hastigheten:

 • Overføringstid for bankkonto
 • Uttak / sending av kryptovaluta

Coinbase Pro: Akkurat som baseplattformen, er Coinbase Pro identisk når det gjelder hastighet. Det kan ta litt ekstra tid å sende krypto fra plattformen, men hvis handelsmannen sender til en annen adresse på Coinbase, er det lynrask og gratis.

Begge børsene gir en sømløs opplevelse for kryptohandlere, det er bare vanskelighetsgraden som gjør en stor forskjell mellom de to og dermed oppfyller visjonen om Coinbase. I likhet med Brian legger Armstrong inn bloggen sin

“Til slutt vil vi støtte et bredere utvalg av digitale eiendeler, og for å gjøre det vil vi gi kundene våre verktøy, rangeringer og anmeldelser for å hjelpe dem med å ta informerte beslutninger. Målet vårt er å opprettholde den pålitelige opplevelsen våre kunder har forventet mens de legger til eiendelene våre kunder har etterspurt. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector