Crypto Kraner 101: Er Moon Litecoin – Beste Litecoin?

Crypto 101: Er Moon Litecoin – Beste Litecoin

Fremveksten av kryptoindustrien og mynthandel har introdusert verden for mange nye konsepter. Disse inkluderer slike som ICO, Atomic Swaps og yes Airdrops. Mens hver av dem var like fascinerende for verden å se, og det var en ting som like begeistret alle. Skriv inn kryptokraner. Kryptokraner siden deres tidlige dager har vært assosiert med ordene “Gratis krypto”. Selv om dette på ingen måte er galt å knytte det til gratis, må man også huske på hvor mye det gratis faktisk er gratis. Fremover ville artikkelen besøke noen av de ledende Litecoin-kranene, inkludert den veldig berømte Moon Litecoin –

Hva er en Crypto Kran?

En kryptokran er et nettsted, en app eller en programvare som hjelper en person med å generere kryptovalutaer ved å fullføre enkle oppgaver. Vanligvis hevder en bruker de gratis myntene fra kranen ved å klikke på en knapp og fullføre en captcha eller gjøre noen andre mikrooppgaver. Myntene bygger seg langsomt opp i brukerkontoen på nettstedet til de når minimumsgrensen for uttak.

Disse nettstedene er vanligvis markedsførere eller leverandører av markedsføringsløsninger. Andre selskaper samarbeider direkte med dem, eller nettstedet får bare en tilknyttet lenke, legger den ut på plattformen sin og lar folk “gjøre det tunge løft”. Alle kraner har en periode med å frigjøre gratis mynter. Noen tappesider tillater brukere å kreve hvert 15. minutt, andre hver time, og noen bare en gang om dagen. Frekvensen hos brukerne kan gjøre krav er relatert til utbetalingen.

Hva gjør kryptokranene så populære?

Mens ideen om freebies ikke er ny og har blitt et flott verktøy som brukes av markedsførere, hadde kryptokraner noen fordeler. Når det gjelder freebies, introduserer de folk til begrepet kryptovalutaer som en uavhengig valuta. Ved å la folk tjene og lagre sine egne tokens, gir kraner dem en praktisk tilnærming, slik at når de kjøper tokens i fremtiden, vil de ikke ha noen problemer med å håndtere dem. Kryptovaluta er fortsatt ny, og mange mennesker som er interessert i å eie dem, aner ikke hvordan de skal lagres eller investere. Kraner åpner også dører for nybegynnere og fungerer også som kilder til relevant Bitcoin-informasjon som brukere kan synes det er vanskelig å få tilgang til ellers.

Vanlige typer belønninger i kraner

  1. Lojalitetsbelønninger: Dette er fordelene som brukeren får en gang om dagen for å besøke kranen minst en gang om dagen.
  2. Henvisningsbelønninger: Dette er satt opp for å belønne brukere for å henvise nye brukere til kranen. For hver henvisning får brukerne et prosentpoeng og vil fortsette å akkumulere.
  3. Mystery Rewards: Dette er en belønning som dukker opp uventet, vanligvis nederst på siden når brukere prøver å kreve gratis Bitcoins. Innholdet blir ikke avslørt før det er tid for kranen å dispensere den, slik at brukerne vanligvis ikke vet hva de kan forvente.
  4. Tilbyr belønninger: Dette er spesielle belønninger som brukere kan tjene ved å fylle ut tilbud og undersøkelser fra flere alternativer. Jo flere tilbud blir fullført, jo mer kan en bruker potensielt tjene.
  5. Gruvedriftbelønninger: Dette er en slags 100% bonus når kranen bruker en brukers datamaskin til en Proof-of-Work-prosess som bryter Bitcoin. Det beregnes ut fra hvor mye prosessorkraft brukeren har bidratt med.

Ledende Litecoin-kran – Er Moon Litecoin faktisk den beste

Siden det er fastslått hvordan kraner fungerer, er det nødvendig for en å forstå at ikke alle kraner gir alle myntene. De fleste kraner er dedikert til en kryptovaluta, men nylige nyvinninger har også gitt flere mynter. Selv om det er så mange kraner tilgjengelig, prøver følgende artikkel å fokusere på topp Litecoin kraner.


MoonLitecoin

MoonLitecoin er den mest populære Litecoin-kranen. Alle som kan ha brukt en Litecoin-kran, vil definitivt lande på denne kranen minst en gang slik er dens popularitet. Bortsett fra å være populær, tillater kranen brukere å kreve opptil 1000 litoshi hvert femte minutt. For at brukere skal tjene gratis LTC, må de løse captchaen, og den fungerer på en 5-minutters timer.

Nettstedet hevder at brukerne kan øke inntektene sine med 300 prosent ved å dra nytte av de trinnvise bonusordningene. Alle betalinger skjer umiddelbart og direkte til brukerne CoinPot mikro-lommebok. Registreringen er enkel med alt som kreves er bruker Litecoin lommebokadresse eller CoinPot-konto.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com gir brukere kranetjenester for å generere Litecoins ved å løse captcha. Krantiden plasseres på 240 minutter og lar brukerne hevde å frigjøre Litecoin opp til 0,00000888 LTC. Det er også et daglig lotteri der brukere kan tjene flere litecoins.

Igjen, en populær kran, har nettstedet over 100.000 brukere og har hittil behandlet nærmere syv millioner krav. Det totale beløpet som er utbetalt til dags dato er over $ 6000. Betalinger gjøres via en mikropungebunn med kranhub.

Litecoin kran

Akkurat som Litecoin-Faucet.com, tillater Litecoin Faucet brukere å tjene gratis LTC ved å løse captcha. Nettstedet har et nivåbasert betalingssystem med opptil 2500 000 litoshier tilgjengelig hvert 60. minutt. Nettstedet har en Changelly-integrasjon for de som ønsker å konvertere Litecoin til andre kryptovalutaer.

Amber Litecoin

Amber Litecoin er en gratis Litecoin-kran som gjør det mulig for brukere å tjene gratis LTC ved å løse captcha. En bruker kan kreve opptil 3300 litoshi og tidtakeren for kranen er 5 minutter. Utbetalingene er ganske øyeblikkelige og skjer via kranen mikro-lommeboken. Selv om Amber Litecoin har våget seg på andre eiendeler, er den hovedsakelig utarbeidet som en Litecoin-kran.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co er en brukervennlig kran som lar brukere tjene opptil 0,00001176 LTC hver time. Det som tiltrekker de fleste brukere her er at kranen gir captcha og løser mediemikrooppgaver som er ganske enkle. Som andre, tilbyr dette nettstedet også daglige utbetalinger gjennom en kran-mikro-lommebok. Disse betalingene er nesten øyeblikkelige.

TreasureBits

TreasureBits er en annen populær gratis Litecoin-kran som belønner brukere i LTC for å løse captcha og solvemedia. Nettstedet støtter for øyeblikket også andre digitale eiendeler bortsett fra Litecoin som inkluderer bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) og mer. Brukere kan kreve opptil 2651 litoshi hvert femte minutt.

Nettstedet er ikke begrenset til kraner, men tilbyr også spill, tilbyr vegger og tilgang til airdrop-tokens. Ved å legge til det kan brukere også utvinne LTC ved hjelp av webminer-funksjonen på nettstedet. Utbetalinger gjøres gjennom en mikropommebok for kranenav.

Krav – LTC

Claimulike er en kran med flere valutaer, som igjen er veldig populær blant Litecoin-kranbrukere. Kranen lar brukerne tjene gratis litoshi ved å løse captcha. Kranen tillater krav på opptil 1400 litoshi med en tidtaker satt til fem minutter. Kranen krever en registrering som i utgangspunktet bare inkluderer å gi brukerne Litecoin-adresse. Utbetalinger skjer via en mikronommebok med kranhub.

KravLTC

ClaimLTC er også en kran med flere eiendeler som belønner brukere med gratis LTC for å løse captcha. Brukere kan kreve opptil 2071 litoshi hvert femte minutt, og alle innbetalinger skjer via en mikronommebok for kranhub. Timerinnstillingen for denne kranen er også 5 minutter, og det ser ut til å være det perfekte alternativet hvis brukeren foretrekker kran med flere valuta med høye Litecoin-utbetalinger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map