Crypto Margin Trading: Binance entrer spillet [Inkludert guide]

Å ha hørt historier om at folk tjener formuer ved å investere tidlig i aksjer, holder folk interessert i kryptohandel. Og det er ikke bare interessen, handel med kryptokurrency blir sakte og jevnlig fremtredende, ettersom investorer og handelsmenn nå har troen på at disse små innovasjonene er noe som er kommet for å bli.

Dette tvinger til og med institusjonene til å delta i løpet som nå krever kryptoutvekslinger sofistikerte funksjoner og tjenester som er ganske vanlige i aksjer og andre finansielle markeder. Derfor utvikler mange kryptobørser seg for å imøtekomme produkter og tjenester som er ganske ofte tilgjengelige for aksjer og andre finansielle produkter. En slik fremtredende tjeneste er tilfeldigvis margin- eller gearinghandel som sakte tar seg opp blant kryptohandlere.

Oversikt over marginhandel

Marginhandel eller gearing er et farlig spill som modne handelsmenn har spilt i finansmarkedene i ganske lang tid nå. Det er en strategi der den næringsdrivende bruker lånte midler fra megleren sin til å handle eiendeler som til slutt blir sikkerhet for lånt fond megleren.

Ettersom denne handelsstrategien er svært risikabel, gjennomføres den bare gjennom en spesialkonto kjent som marginhandelskontoen, som er forskjellig fra den normale handelskontoen som brukes av alle investorer. Denne separate kontoen tillater også investorer å bruke tilleggsstrategier som for eksempel å selge eiendelen, mens kjøp kan skje på samme måte enten i kontanter eller marginkontoer.

Marginhandel er bare mulig ettersom det er långivere tilgjengelig for å tjene renter, gi innflytelse til handelsmenn slik at de kan investere eller handle i større beløp sammenlignet med hva de har i hånden.

For å forklare marginhandel bedre, la oss se på et eksempel, hvis en næringsdrivende åpner en marginalposisjon med 10X gearing og basisenhetene har økt med 10% i verdi, ville posisjonen hans gitt 100% på grunn av 10X gearing. Dette ville skje når standardhandler handles med en innflytelse på 1: 1.

Marginhandel kommer til kryptovalutaer

Som nevnt tidligere, utforsker mange kryptobørser nå marginhandel for kryptovalutaer, slik at den næringsdrivende kan ta større eksponering for mynter og poletter. Men ettersom eiendelen som vurderes her er litt annerledes, varierer også reglene for marginhandel litt når det gjelder kryptoer. Følgende er punktene som gjør kryptomarginhandel annerledes enn i aksjer og andre finansielle markeder.

Du vil kanskje også like: 7 beste bevis på innsatsen (POS) mynter i 2019 som er verdt å investere

Peer to Peer-utlån for marginhandel: I aksjer er långivere som gir innflytelse for margin meglere. Men i kryptovalutaer leveres denne gearingen av børsen, og i noen tilfeller som Poloniex, gir den andre brukere også lån til handelsmenn for marginhandel.

Tett overvåking og effektiv risikostyring: Siden kryptomynter er ganske ustabile, må marginhandlere holde øye med og ha en effektiv risikostyringsmekanisme for å unngå store tap. Ettersom kryptomarkeder endrer trenden i løpet av få minutter og har ekstreme svingninger, kan et lite fokusskifte føre til store tap for den næringsdrivende. Siden dette tapet er overlånte penger, er det sjanser for at den næringsdrivende også kan miste marginpengene og ende opp med å betale enorme renter på lånte penger. Derfor bruker de fleste børser effektive risikostyringsverktøy, slik at de ikke får et utvalg av ufullstendige transaksjoner på grunn av mangel på sikkerhet og kapital.

Alternativet til kort Bitcoin & Kryptovaluta

Denne særegne strategien er begrenset til kun marginhandel for å skape korte posisjoner. En kort posisjon betyr i utgangspunktet at den næringsdrivende tror at det vil bli en prisfall på en hvilken som helst mynt eller et token, og han vil kanskje tjene penger på handel mot den aktuelle eiendelen. Teknisk sett fungerer korte posisjoner ved å selge eiendelen først, og deretter senere kjøpe den. Du trenger ikke å bekymre deg; sentrene gjør dette automatisk for oss.


Den andre rollen for kortslutning av Bitcoin er muligheten til å sikre porteføljen din. For eksempel, hvis en næringsdrivendes portefølje består av 10 Bitcoin og han ønsker å sikre seg mot risikoen for Bitcoins tilbakegang, kan en 10X giret kortposisjon åpnes, og det tilsvarer 40% av hans Bitcoin-portefølje. For å åpne stillingen er det nødvendige beløpet bare en tidel av det (10 ganger giring). Det betyr at den næringsdrivende bare trenger å ha 1 Bitcoin. Så, hans Bitcoins lagres sikkert i kalde lommebøker. Imidlertid må man ikke glemme risikoen for å handle med gearing (spesielt likvidasjonsprisen for enhver posisjon).

Marginfinansiering: tryggere innsats enn marginhandel

For investorer som ikke har risikotoleranse for å delta i marginhandel selv, er det en annen måte å tjene på de gearede handelsmetodene. Noen handelsplattformer og kryptovalutautvekslinger tilbyr en funksjon kjent som marginfinansiering, der brukere kan forplikte pengene sine til å finansiere marginhandelene til andre brukere..

Vanligvis følger prosessen spesifikke vilkår og gir dynamiske renter. Hvis en næringsdrivende godtar vilkårene og tar tilbudet, har fondets leverandør rett til tilbakebetaling av lånet med avtalt rente. Selv om mekanismene kan variere fra børs til børs, er risikoen ved å skaffe marginfond relativt lav, på grunn av det faktum at gearede posisjoner kan tvinges avvikles for å forhindre overdreven tap. Marginfinansiering krever likevel at brukerne beholder pengene sine i børsen. Så det er viktig å vurdere risikoen som er involvert, og å forstå hvordan funksjonen fungerer på deres utveksling av valg.

Populære børser som tilbyr marginhandel

Mens mange børser prøver å bevege seg mot marginhandelsspillet, har bare noen få av dem klart å gjøre det populært. Noen av de ledende navnene i dette spillet er-

Bitmex

Bitmex er en av de mest omtalte børsene over hele verden. En av hovedårsakene til denne populariteten er at Bitmex støtter anonym handel. Dette betyr at nettstedet ikke krever KYC for at en handel kan oppleve det fulle potensialet i tjenestene sine for øyeblikket. Dette kan endres når som helst. En annen grunn som gjør Bitmex kjent, er at den har en rekke derivater som passer for alle slags næringsdrivende. Dette inkluderer Perpetual Contracts, Traditional Futures, Upside profit kontrakter og Downside profit kontrakter. Nettstedet har vært i drift siden 2014 og har basedriften satt opp i Hong Kong.

Bitmex-margin-trading-guide-SSKilde: bitmex.com

eToro

eToro har vært blant de ledende online handelsplattformene siden 2008. Det er merket som en sosial handelsplattform, og har som mål å gjøre det mulig for brukere å handle nesten alt fra råvarer, valutaer, aksjer og indekser til kryptovalutaer via en nettbasert og mobil plattform. Når det gjelder marginhandel har eToro hatt en veldig spesiell tilnærming. På eToro har hvert instrument sin egen minimums- og maksimal innflytelse, så sørg for å velge et gearingsnivå som er riktig for deg. For noen mynter varierer gearingen avhengig av eiendelen med maksimalt 30 ganger. For noen eiendeler, for eksempel for å åpne en handel på $ 10.000, må den næringsdrivende investere 1000 $ med en innflytelse på 1:10.

etoro-margin-trading-SSKilde: eToro.com

Poloniex

Poloniex er utvilsomt en av pionerutvekslingene der ute i kryptosfæren. Poloniex ble grunnlagt av Tristan D’Agosta og er basert i USA og har vært i drift siden 2014. Det eies for øyeblikket av Circle, en begrenset internettfinansiering. Registrering er ganske enkelt på Poloniex, og du kan komme i gang med å registrere e-posten din, men for å øke handelsgrensene dine, må du sende KYC-dokumenter til Poloniex, som vanligvis blir godkjent i løpet av timer. Poloniex tilbyr, bortsett fra å tilby normale handelskontoer for daghandlere, også marginhandelfunksjoner for avanserte brukere. På Poloniex kan man utnytte opptil 2,5 ganger i BTC og marginhandel etter 11 kryptovalutaer for BTC.

Poloniex ethereum margin trading SSKilde: Poloniex.com

PrimeXBT

PrimeXBT er en relativt ny kryptokursutveksling som gir derivathandelsopsjoner med innflytelse opptil 100 ganger i fem forskjellige kryptoer. Dette dynamiske og innovative handelsgrensesnittet gir handelsmennene alle nødvendige verktøy som er nødvendige for en vellykket handelsdag. Prime XBT er en Bitcoin-basert plattform som tilbyr leveraged trading på fem forskjellige kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. Selskapet ble grunnlagt i 2018 og begynte å vokse eksponentielt. For tiden betjener de kunder i mer enn 150 forskjellige land.

Prime XBT SSKilde: PrimeXBT.com

Kraken Margin

Kraken er basert på San Francisco og er en av de største børsene i Bitcoin og altcoin i USA. Det er også den største børsen når det gjelder EUR-volum der alle kan registrere seg ved hjelp av sin e-post-ID og komme i gang etter riktig KYC-bekreftelse. Det tar vanligvis opptil 7 dager å få bekreftelsen gjort fra Kraken, hvoretter du kan håndtere fiat-valutaer som USD, EUR, GBP, CAD osv. Man kan også marginhandle på Kraken og få fordelen av forskjellige gearingsalternativer som det gir for forskjellige par. Det tillater 6 kryptovalutaer å marginere i 16 forskjellige par med den høyeste innflytelsen på fem ganger.

Innføringen av binance i marginhandel

Etter måneder med overveielse og spenning har verdens største kryptovalutautveksling Binance offisielt lanserte marginhandel for “utviklende kryptovalutahandlere.” Tjenesten tilbys under den fornyede plattformen “Binance 2.0”, og hevder å tillate brukere å flytte midler enkelt fra Margin Wallet til deres primære Binance Wallet til null transaksjonsgebyrer.

Det er for tiden seks støttede kryptokurver – Bitcoin (BTC), eter (ETH), XRP, Binance-mynt (BNB), Tron (TRX) og Tether (USDT), med flere par. Den tilgjengelige utnyttelsen er imidlertid bare 3 ganger sammenlignet med 20 ganger forventet tidligere.

Hvordan åpne en Margin Trading-konto på Binance

Å åpne en marginhandelkonto er ganske enkelt i Binance:

Trinn 1: Etter å ha logget inn brukermusen øverst til høyre for og sveve over profilikonet ditt.

Steg 2: Når rullegardinmenyen åpnes, må du klikke på e-posten deres for å gå til kontooversikten. Den næringsdrivende vil kunne se kontosaldoer fra denne siden.

binance

Trinn 3: Under “Balansedetaljer” må den næringsdrivende klikke på “Margin” for å starte prosessen med å åpne marginhandelskontoen din på Binance..

binance

Merk: For å åpne en marginkonto på Binance, må brukeren ha fullført identitetsverifisering (KYC) og sørge for at landet hans ikke er svartelistet.

Låne grenser og renter

mynter daglig rente SS

Dashbordet gir også risikoappetitt på de lånte eiendelene. Diagrammet gir den næringsdrivende et risikonivå i henhold til de lånte midlene (total gjeld) og de midlene som er holdt som sikkerhet på handelsmarginkontoen (Account Equity).

margin nivå

Risikonivået endres i henhold til markedsbevegelsene, så hvis prisene beveger seg mot næringsdrivendes prediksjon, kan eiendelene deres avvikles. Hvis marginnivået synker til 1.3, vil den næringsdrivende motta en Margin Call, som er en påminnelse om at han bør øke sikkerheten (ved å sette inn mer penger) eller redusere lånet (ved å betale tilbake det han har lånt). Hvis marginnivået synker til 1.1, vil handelsmennenes eiendeler automatisk bli avviklet, noe som betyr at Binance vil selge midlene til markedspris for å betale tilbake lånet.

Konklusjon

Marginhandel er definitivt et flott tillegg til kryptoer. Selv om risikoen er økt, men det gir handelsmenn en sjanse til å tjene store penger. Hvis strategisk forsiktig, har hver næringsdrivende en fantastisk sjanse til å formere eiendelene sine ganske raskt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector