Er Coinbase trygt å kjøpe og lagre kryptovalutaene?

Kryptovaluta er ikke lenger “valutaen til kriminelle” og utvider sakte bruken av saken utover den kriminelle verden og det mørke nettet. Med fremskrittet i kryptorom og mye talent som beveger seg til blockchain og kryptoindustrien, har kryptoøkosystemet modnet og blitt mye tryggere. Men det er fremdeles en ting at selv det beste talentet i kryptoindustrien ikke har vært i stand til å finne en løsning for utvekslingshacks. Hver gang verden prøver å finne et utvekslingshack forutsatt at det er det siste, dukker det opp en annen, også av større størrelse og på et sterkere system. En av grunnene til at Vitalik Buterin ønsket at sentraliserte børser skulle “brenne i helvete”.

Crypto Exchange og deres hack

Hver utveksling er forskjellig, og det samme er hacket. Men det er noen likheter bemerket i hvert hack som har funnet sted til. Kjennetegnene som et kryptoutvekslingshack har, er vanligvis en blanding av system- og menneskelige feil som bevisst eller uvitende fortsatt er ubesvart. Det er ikke det at sentrene ikke har forsøkt å sy disse smutthullene, men det ser ut til at hackerne bare blir smartere hver gang. Noen av egenskapene som er vanlige mellom de fleste hack er-

Stor Hot Wallet Crypto Holdings

Alle som har handlet kryptoer vet dette at hver børs har en varm lommebok. Den varme lommeboken (eller online lommeboken) behandler transaksjoner på børsen, uten å måtte flytte valutaene frem og tilbake mellom frakoblede kalde lommebøker. Imidlertid er den varme lommeboken en av de viktigste attraksjonene for et angrep. Når som helst kan en børs ha hundrevis av millioner dollar i kryptokurver som sitter i en varm lommebok, noe som gjør det til et godt enkelt poeng for en hacker å angripe og plyndre hele fondet. Det være seg Bittrex, Bithumb, Coinrail eller Zaif hver av hackene deres så en enorm mengde penger ligge i den varme lommeboken.

DU KAN OGSÅ LIKE: 6 Best Multi-Cryptocurrency Hardware Wallets reviewed

Infrastrukturproblemer

Mens det kunne være hundrevis av grunner med hensyn til maskinvare, arkitektur og programvare som kryptoutveksling bruker, oppdaget en nylig rapport fra ICO Rating som handlet om utvekslingssikkerhet fire områder der kryptokursutveksling er sårbar. Disse var –

  • Konsollfeil
  • Brukerkontosikkerhet
  • Registrar og Domain Security
  • Webprotokoller Sikkerhet

Selv om disse problemene vedvarer hver utveksling på et eller annet tidspunkt, avhenger alt av typen kodesårbarhet og / eller om skadelige parter visste om sårbarheten, og det er lønnsomt å utnytte.

Menneskelig feil

Årsaken til at mange mennesker i en desentralisert verden hater sentraliserte børser fordi ingen av de desentraliserte børsene er autonome. Selv bak de mest vellykkede børsene ligger et dedikert team som jobber for å holde live og feilfritt. For det meste fungerer det bra. Mennesker er imidlertid ufullkomne, og det er også tilliten de bærer. Feilene begått av mennesker, er brudd på tillit, phishing-angrep eller ukjent utelatelse fra sikkerhetsteamet, alt kan havne i et rot og tap av midler

Fremveksten av Coinbase som en sikker havn

Coinbase er den mest populære forbrukervendte kryptoasset-utvekslingen i USA. Driften siden 2011 tillater selskapet å kjøpe, selge og lagre kryptoassets, som Bitcoin og Ethereum. Børsen ble grunnlagt av den tidligere Airbnb-ingeniøren Brian Armstrong og ble først finansiert av Y Combinator. I 2012 ble den andre grunnleggeren Fred Ehrsam, som tidligere jobbet i Goldman Sachs som handelsmann, med i selskapet, hvorpå Coinbase lanserte sine kjøps- og salgstjenester. Coinbases kundebase har utvidet seg til omtrent 32 land og bitcoin-transaksjoner og lagring i 190 land over hele verden.

I oktober 2018 samlet Coinbase inn 300 millioner dollar i en serie E-runde, og økte verdsettelsen til 8 milliarder dollar, ledet av Tiger Global Management, med deltakere inkludert Andreessen Horowitz, Y Combinator Continuity, Wellington Management og Polychain.

Mens verdens kryptoverden fortsetter å slite, forfulgte Coinbase manisk å overholde gjeldende regelverk og rettshåndhevelse, og satte den på høyre side av loven – en annen stor ressurs i en sektor som fremdeles har et desperat behov for regulatorisk veiledning.

Alt som er på plass, det som har gjort det Coinbase uberørt for konkurrentene, er dets rampe for vanlige kryptoinvestorer, da børsen posisjonerer seg som en trygg havn blant kryptoasset-børser. Børsen, som på dato, er tilfeldigvis en betydelig børs som aldri har blitt hacket, i motsetning til mange av konkurrentene.

Hva gjør Coinbase sikker

Sikkerhet er en av tingene Coinbase tar veldig alvorlig og er noe som de fleste børser må ta lærdom fra Coinbase. Det er visse kritiske og strategiske skritt som Coinbase har tatt som gjør det til en festning som ikke kan brytes.

Mye av æren for denne festningen går til sikkerhetsteamet som ledes av Philip Martin, sikkerhetsdirektøren i Coinbase. Martin har en høyt profilert bakgrunn innen sikkerhet og forstår også de ondsinnede psykologiene. Han var tidligere grunnlegger av Palantir-sikkerhetsteamet, en Counterintelligence Agent i den amerikanske hæren, og har en rekke andre imponerende prestasjoner. Philip bygde og overvåker et elitelag av cybersikkerhetseksperter fra Silicon Valley og over hele verden for å overvåke og beskytte investeringene dine 24/7/365.

Kjølerom

Hovedårsaken til at Coinbase har voktet myntene godt, er at den lagrer 98 prosent av kundemidlene offline, og forhindrer tap eller tyveri. Coinbase tar ting et skritt videre. Det lager ikke bare myntene, men distribuerer dem også geografisk over hele verden i hvelv og bankbokser.

Med hensyn til datasikkerhet tar Coinbase to lignende forholdsregler. De sensitive dataene kobles fra Internett er delt med redundans og kryptert med AES-256 før de kopieres til sikkerhetskopier av papir og FIPS-140 USB-stasjoner. Akkurat som midlene distribueres også disse papirsikkerhetskopiene og USB-stasjonene med sensitiv informasjon geografisk gjennom hvelv og bankbokser spredt over hele verden.

Digital valutaforsikring og FDIC-forsikring for USD-innskudd

For å gi brukerne midler et ultimat skjold, har Coinbase et tredjepartsselskap mot tyveri og hacking av digitale eiendeler. I tilfelle et hack der teamet ikke klarer å redde og beskytte eiendelene, vil tredjepartsforsikringsselskapet tre inn og refundere brukere for tapet..

Når det gjelder innskudd og lagring i amerikanske dollar, har Coinbase full FDIC-støtte fra USAs regjering. Dette betyr at hvis en brukerkonto blir hacket, kommer de ikke til å stole på at noe forsikringsselskap legger opp en stink om hvorfor de ikke skal betale ut kravet.

Coinbase Bounty-program

Når det gjelder gulrot eller pinnemetode, velger Coinbase gulrot. I stedet for at hackerne prøver å stjele mynter fra Coinbase når de finner svakheter, kan de bare rapportere smutthullene til Coinbase i stedet, slik at de kan få betalt i stedet. På denne måten er pengene de tjener faktisk rene, og de trenger ikke å gjøre risikofylte forsøk på å selge de stjålne myntene uten å bli fanget. For å forklare hvor godt denne strategien har fungert for Coinbase, betalte Coinbase den 14. februar 2019 noen en massiv $ 30.000 bounty for en kritisk feil som ble funnet på deres system.

Sikkerhetstrinn for applikasjonen

Som et forebyggende tiltak mot CSRF-angrep bruker Coinbase SQL-injeksjonsfiltre for å verifisere ektheten av POST, DELETE og PUT-forespørsler. Det begrenser også hastigheten for noen handlinger på nettstedet, for eksempel påloggingsforsøk. Coinbase i tillegg hvitelister attributter på tvers av modeller, så det er ingen sårbarheter for masseoppdrag.

Når det gjelder sikkerhet med autentiseringsprosesser, hash Coinbase passord i databasen, ved hjelp av krypt sammen med en 12-kostnadsfaktor. Når en bruker oppretter en konto eller tilbakestiller passordet sitt, sjekker Coinbase etter sterke passord. Til slutt lagrer den påloggingsinformasjonen separat fra kodebasen og databasen.

Sikkerhet skaper ytterligere forretningsmuligheter: Coinbase Custody

Å være sikker på sine vakter og ha knekt sikkerhetsberegningene godt, utvidet Coinbase sin virksomhets vertikale til forvaringsvirksomhet. Coinbase Custody, fungerer i dag som en frittstående, uavhengig kapitalisert virksomhet til Coinbase, Inc. Coinbase Custody var i dag et fiduciair under NY State Banking Law. Alle digitale eiendeler er adskilt og holdes i tillit til fordel for våre kunder. Dette er et tilbud som krever et oppsettgebyr på $ 100.000 og et minimumsbeløp på $ 10 millioner, slik at du kan se at det er rettet mot banker, hedgefond og andre finansinstitusjoner som trenger en slik tjeneste..

Konklusjon

Med de diskuterte punktene kan man enkelt si at Coinbase er en veldig trygg plattform. Bare husk at hvis kryptoøkosystemet vokser og blir sikrere, blir hackerne også smartere. På samme måte som det er sagt at ingenting er uhackelig i dagens verden, er det ingen som vet hvem som følger med Coinbase neste gang. Men på grunn av Coinbases førsteklasses sikkerhet, kan det bare være veldig vanskelig for hackere å knekke dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me