Er Dogecoin en god investering? Fremtiden for Dogecoin

Dogecoin: En vits som ble en lovende kryptovaluta

Det har vært mange anekdoter i teknologibransjen der små ikke-seriøse eksperimenter har vist seg å være gode oppfinnelser. Men ikke mange vil tro at vitser eller hån kan også føre til noe fantastisk og lovende. Det er historien om Dogecoin – en av myntene som har vist seg å holde seg.

En kort historie om mynten forteller oss at Dogecoin opprinnelig ble opprettet som et resultat av en vits laget av Jackson Palmer i november 2013. Etter denne vitsen var da programmerer Billy Markus kontaktet Palmer, bestemte de seg for å gjøre Dogecoin til en realitet. Mens de satte sammen Dogecoin, så Palmer og Markus seg for å designe denne mynten for å være en vennlig, mer tilnærmet form for kryptovaluta som kunne nå alle brukere over hele kloden og til slutt ville ta over brukere som ble avskrekket av den kalde kompleksiteten til Bitcoin.

Du vil kanskje også like: Elon Musks Crypto Connection beveger seg videre, når ut til Dogecoin-grunnleggeren Jackson Palmer

Dogecoin-samfunnet i vekstprosessen ble et av de mest aktive samfunnene og fortsatte ofte med å skaffe midler til veldedige formål – fra vinter-OL 2014 til NASCAR. I 2014 går Dogecoin også sin første minibank, med lansering i Vancouver.

Alt gikk bra til 2015 (i det minste antar vi at det skal være) før Jackson Palmer kunngjorde at han tar en “utvidet permisjon” fra kryptovaluta-samfunnet. Palmer kalte økosystemet “giftig” og brukte anledningen til å sprenge aspekter av industrien, mens han oppfordret brukere av dogecoin til ikke å miste synet av sine morsomme og lekne røtter..

Hva er Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta basert på, eller du kan si forked ut av Luckycoin (som igjen er basert på Litecoin). Dogecoin ble opprinnelig designet for å være et mer tilgjengelig alternativ til Bitcoin, Litecoin og andre kryptovalutaer. Bortsett fra visjonen om å være en vanlig og brukervennlig kryptovaluta, er det ingen banebrytende funksjoner som skiller Dogecoin fra pakken..

Myntens utvikling har vært stillestående og har ikke sett noen endringer eller oppdateringer siden Jackson Palmer forlot i 2015, men har hatt stor fordel av forbedringer i Litecoin-koden.

Selv om utviklingen ikke har vært en differensierer for mynten, er det som faktisk skiller den ut og tilfører verdi til Dogecoin det sterke, livlige, livlige og mest aktive samfunnet som har vokst opp rundt det og har holdt Dogecoin i live..

Dogecoin Inflasjonskarakteristikker

Kodevis, Dogecoin skiller seg kanskje ikke mye fra andre, men karakteristisk skiller Dogecoin seg fra de fleste andre kryptovalutaer. Mynten er en inflasjonær, snarere enn deflatorisk en kryptovaluta. Bitcoin og mange andre kryptovalutaer er designet med et hardt tilbud på mynter. Det potensielle problemet med dette er at når lokket er nådd, kan det ikke lenger være lønnsomt for gruvearbeidere å fortsette å opprettholde systemet. Dette vil enten føre til uakseptabelt høye avgifter for å oppmuntre gruvearbeidere eller veldig lange transaksjonstider, da det ikke vil være noe incitament til å behandle nettverkstransaksjoner..

Dogecoins skaper, som var sent påmeldt i spillet, prøvde å løse dette problemet ved å sikre at gruvearbeidere alltid ville bli belønnet med nye Dogecoin, og så ville det alltid være et incitament til å bryte flere mynter. En inflasjonsbasert tilnærming ble også designet for å erstatte tapte mynter og holde Dogecoin på stabile 100 milliarder mynter.

For å gi en ide om Dogecoin som inflasjon, skrev Jackson Palmer i 2014:


“Målet for valutaen er å holde omtrent 100 milliarder mynter i omløp – og etter at 100 milliarder Dogecoins er opprettet, vil belønningen fortsette med 10 000 hver blokk. Dette vil bidra til å opprettholde gruvedrift og stabilisere antall mynter i omløp (med tanke på tapte lommebøker og forskjellige andre måter mynter kan bli ødelagt) på 100 milliarder kroner. ”

Dogecoin Mining Differensiatorer

Hovedårsaken til at så mange brukere bryter ut denne spesielle kryptovalutaen, er at den ikke trenger en kraftig datamaskin. Enhver personlig datamaskin blir lett til en getter av verdifulle mynter. For de fleste gruvearbeidere tar det omtrent tre minutter å beregne en blokk. Prosessen med gruvedrift i seg selv er ikke forskjellig fra produksjonen av andre kryptovalutaer. For å komme i gang trenger en gruvearbeider bare ha en Dogecoin lommebok og installere spesiell programvare. Det anbefales å laste den ned fra pålitelige nettsteder – på denne måten kan de beskytte ikke bare datamaskiner, men også lommeboken.

Dogecoin brukstilfeller

Dogecoin har fanget folks interesse på grunn av hele historien og reisen for å være ment å være satirisk og bare for moro skyld å bli en viktig bærebjelke i kryptovalutaverdenen. På grunn av denne populariteten har folk brukt Dogecoin av en rekke årsaker.

  • Ettersom Dogecoin har utrolig lave transaksjonsgebyrer og raske transaksjonstider, samt relativt stabil verdi, bruker noen handelsmenn det som et byttemiddel. For eksempel, hvis noen ønsker å ta ut penger fra en kryptokursutveksling, kan det være veldig dyrt å gjøre det hvis valutaen er i bitcoin. Derfor kan noen handelsmenn velge å først handle bitcoin for Dogecoin og deretter trekke valutaen sin som Dogecoin før de senere konverterer til noe annet..
  • Siden prisen på hver enhet av Dogecoin er så lav, bruker mange den bare til spekulasjoner. Det er mulig å kjøpe mange millioner enheter uten å bruke en formue, og enhver liten prisøkning kan føre til rimelige markedsgevinster.
  • Dogecoin er også veldig akseptert på nesten alle større børser, samt i flere øyeblikkelige byttetjenester som Shapeshift og Flyp.me. Fordi Dogecoin er integrert i Shapeshift, kan den brukes til å betale for et bredt utvalg av tjenester og varer som har innebygd Shapeshift API.

Hva driver Dogecoin-prisene? | Dogecoin gjennomgang

Selv etter å ha vært relativt stabil, har Dogecoin vært svært flyktig og utsatt for store bølger og store fall på sine egne måter. Spesielt Dogecoin har opplevd en ganske turbulent historie og er utsatt for ganske brå prisendringer.

I løpet av de siste tre månedene har mynten hatt en økning på nesten 20%, som er en blanding av de grunnleggende og tekniske indikatorene. Driftens effektivitet, større egenverdi, lavere pris er grunnleggende komponenter som gjør Dogecoin interessant.

Hvorfor Dogecoin kan stige i fremtiden?

Inflasjonsvaluta: Det kan virke motstridende å kalle inflasjon en god ting, da det gjør individuell DOGE verdt mindre enn om det var knapphet; det er imidlertid en funksjon som godt kan sikre Dogecoins overlevelse inn i fremtiden. Et stort antall mynter kan gå tapt eller bli skadet som et resultat av at brukere mister maskinvare, glemmer lommebokpassord osv. Dette gjelder spesielt for en kryptovaluta, som Dogecoin, hvor brukere regelmessig bruker myntene sine. En inflasjonsmynt kan bidra til å sikre en konstant forsyning, og at gruvedrift også vil være i det minste semi-lønnsomt.

Sterkt fellesskap: Dogecoin har uten tvil et av de beste samfunnene der ute i kryptoverdenen. De har også samlet inn penger til veldedige organisasjoner, prøver å sette en fysisk Dogecoin på månen og regelmessig sende Dogecoin som tips til andre brukere som en belønning for underholdende eller informativt innhold som gjør dem tilgjengelige, vennlige og hjelpsomme. Dette samfunnet er det som har tillatt Dogecoin å overleve så lenge, og det betyr at kryptovalutaen neppe vil dø når som helst snart, så det er usannsynlig at du noen gang mister hele investeringen din.

1 Doge vil alltid være 1 Doge: Et vanlig refreng blant Dogecoin-samfunnet er at uansett hva prisen stiger til i dollar, vil 1 DOGE alltid være lik 1 DOGE. I hovedsak sier de at de vil bruke mynten som en transaksjonsvaluta, i stedet for en spekulativ eiendel. Dette er faktisk en veldig god ting fra en traders synspunkt. Det betyr at selv om Dogecoin ikke har banebrytende teknologi bak seg, blir det behandlet som en skikkelig valuta av mange brukere, noe som betyr at den har et formål med verktøyet.

I tilfelle du har bestemt deg for å kjøpe Dogecoin, bør du ta en titt på guiden vår – hvor og hvordan du kjøper Dogecoin.

Her er noen få håndplukkede artikler som du kanskje er interessert i å lese videre:

  • Future of Ethereum: Is It Dead, or Will It Rise?
  • 7 Beste Cryptocurrency Portfolio Tracker & Management Apps (2019 OPPDATERT)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector